Kelders Escape Leeuwarden

3.08 van 5 sterren (8 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

12 sep 2016
1.67 ( 1.67 /5) Kelders Escape Leeuwarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Veel ruimte voor betering
Speel je deze room voor de eerste keer dan is het best een leuke ervaring, maar heb je vaker escape rooms gespeeld dan valt deze behoorlijk tegen: Presentatie in de pre-game room was matig, het intro verhaal is aan een sumier thema geplakt en komt op geen enkele wijze terug. (Wel netjes: we kregen gratis een drankje aangeboden omdat we langer moesten wachten). Puzzels en aanwijzingen zijn niet altijd logisch en soms zelfs verwarrend. Props zijn simpel en soms moelijk afleesbaar door slijtage. Het geheel lijkt door studenten met weinig budget in elkaar gezet. Hier is veel meer uit te halen! Zoals gezegd leuk om voor het eerst een escape room te doen, maar dan nog is het de 80 euro niet waard.
3 sep 2016
1.33 ( 1.33 /5) Kelders Escape Leeuwarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 9 keer een escape room gespeeld. )
Tja
Wat moet ik er van zeggen.het is absoluut geen slechte kamer te noemen. Alleen qua thema is de kamer erg slecht aangekleed. Tevens is de aankleding welke aanwezig is erg simpel. Qua puzzels zit hij redelijk in elkaar.
8 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) Kelders Escape Leeuwarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Origineel vrijgezellenfeest!
Een spannende activiteit. Erg leuk en de kamer is erg lastig op te lossen. Niet te makkelijk en met de tijd erbij lekker zenuwslopend. Hartstikke leuk!
4 apr 2016
4.00 ( 4.00 /5) Kelders Escape Leeuwarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk!
Dit was onze eerste escaperoom maar zeker voor herhaling vatbaar! De escaperoom is zeker niet heel makkelijk, ik geloof dat de snelste tijd op 37 minuten staat. Wij hadden 10 minuten over en de andere groep 54 seconden. Wel een paar aanwijzingen nodig gehad maar het zit leuk in elkaar, uitdagend en spannend!
15 feb 2016
4.33 ( 4.33 /5) Kelders Escape Leeuwarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk!
Het was onze eerste keer dat we in een Escape Room waren. We vonden het erg spannend en je moet er eerst wel even 'in' komen, maar we vonden het erg leuk en uitdagend. EN, we waren op het nippertje uit de room, net op tijd dus. Nu willen we nog meer Escape Rooms bezoeken. LEUK LEUK LEUK!
12 feb 2016
2.33 ( 2.33 /5) Kelders Escape Leeuwarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Man man man
Deze kamer laatst gedaan. Sloeg nergens op, wie gaat er nou in z'n vrije tijd denkspelletjes oplossen? Trouwens, de prijs-kwaliteitverhouding was uiterst matig te noemen. Deze kamer is een typisch gevalletje van meeliften op andermans succes.
22 jan 2016
2.33 ( 2.33 /5) Kelders Escape Leeuwarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Zeer matige room
Bestaat slechts uit 1 kamer
Verhaal komt in de opdrachten absoluut niet terug
Naar mijn mening goedkope manier om met een grote hype mee te hobbelen
24 aug 2015
4.33 ( 4.33 /5) Kelders Escape Leeuwarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super ervaring
Voor het eerst een escape room geprobeerd met een groep van vier en het was zeker voor herhaling vatbaar. Naar horen zeggen waren we de eerste groep die binnen de tijd ontsnapt waren uit de ruimte en wel binnen een tijd van 45 min. Uitdagende puzzels en opdrachten. Kortom ons uitje was zeer geslaagd.