Kamer 51 escape Middelburg

4.79 van 5 sterren (11 recensies) (id:71)
OVER DEZE KAMER (id:326)
De legende van de Schatten van de Mensheid begon bij De Schatkelder van Jan Willem Stautenhoofdt. Daar ontdekte we het bestaan van meerdere schatten van de mensheid en maakte we kennis met het geheime genootschap van de Kuipersgilde.

Het Kuipersgilde maakte vroeger tonnen en vaten voor de VOC-kamer Zeeland. Het was de organisatie die precies op de hoogte was van de schepen en hun routes. Tevens een uitgelezen organisatie om geheime missies te leiden waarbij Schatten van de Mensheid werden veroverd. Nu zijn ze al meer dan 300 jaar bewaarders van deze schatten en wij willen inbreken om deze schatten te stelen!

Het geheime genootschap van de Kuipergilde mag dan wel een oude organisatie zijn, hun beveiligingssysteem is dat zeker niet. Zodra het systeem een inbraak detecteert zal het na 60 minuten overgaan tot vernietiging, zorg er dus voor dat jullie binnen 60 minuten weer buiten staan.

Denk je dat jij en je team het hoofd koel kunnen houden en binnen 60 minuten kunnen inbreken èn weer buiten kunnen staan met de Schatten van de Mensheid? Boek hieronder dan een tijdstip om in te breken in het Hoofdkantoor van de Kuipersgilde!
Info
Capaciteit escape room3-8 personen
Aanbevolen grootte5-7 personen
Moeilijkheidsgraaduitdagend
Ontsnappingspercentage65%
Leeftijdsgrens10+
Themasprookje
Puzzel typeszoekwerk, raadsels, codes