Kamer 51 escape Middelburg

4.79 van 5 sterren (11 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

24 jul 2016
4.67 ( 4.67 /5) Kamer 51 escape Middelburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Goede kwaliteit!
We hebben tijdens een weekendje Zeeland meerdere Escape Rooms gespeeld en De Tovenaarskamer van Kamer 51 was toch wel de beste. Hij ziet er erg mooi uit en de puzzels waren leuk en uniek. De doorloop van de kamer was ook heel goed. Soms konden we dingen apart doen van elkaar, maar dan kwam alles weer samen. Kamer 51 is iets duurder dan andere kamers in Zeeland, maar dat is het geld ook wel waard. De kwaliteit is erg goed en naderhand kan je nog lekker zitten en spelletjes spelen. Waardoor het een hele leuke avond uit is met vrienden. Dit misten we wel bij de goedkope Escape Rooms.
10 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Kamer 51 escape Middelburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Topavond bij Kamer 51 gehad!
Ontzettend leuke avond bij Kamer 51 beleefd. We zijn met een groep vrienden na het eten naar Kamer 51 gegaan. Daar hebben we in drie teams, omstebeurt de Escape Room gespeeld. De andere teams hebben spelletjes gespeeld aan de stamtafel. Met wat snacks en een biertje/wijntje was dat erg gezellig. Ook de eigenares kwam later bij ons zitten, was leuk een praatje met haar te maken. Erg ongedwongen sfeer daar. Daarnaast waren de Escape Rooms ook heel leuk en spannend om te spelen. Leuke diverse puzzels die je tegelijk op kan lossen (dus niet van puzzel naar puzzel), waardoor iedereen wel iets te doen heeft en je elkaar niet in de weg loopt. Kortom, TOPAVOND GEHAD!
7 feb 2016
4.67 ( 4.67 /5) Kamer 51 escape Middelburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Toffe room
Leuke escape room! Aardig personeel en leuke uitdagingen!
11 okt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Kamer 51 escape Middelburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig!
Ons eerste escaperoom avontuur. Familie in twee groepen en vol energie erin. Lastig maar absoluut te doen (zeggen we achteraf) ????. Spannend en adrenaline gevend . Prima ontvangst en begeleiding . Aanrader !!!! Wij waren ook met enkele tieners .
28 sep 2015
5.00 ( 5.00 /5) Kamer 51 escape Middelburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Superleuke uitdaging!
Dit was onze eerste escape room en we hebben genoten. De puzzels waren uitdagend en erg leuk. Er zaten nogal wat verrassingen in en ook zaten er elementen in die nergens toe leiden. De sfeer was geweldig. Door de opzwepende achtergrondmuziek en het feit dat je in een kelder opgesloten zat kreeg je echt het gevoel dat je MOEST ontsnappen. Al met al een goed in elkaar gezette escape room. De ontvangst was hartelijk en ook na afloop konden we met de eigenaresse even napraten wat een leuke afsluiting was.
24 jul 2015
4.67 ( 4.67 /5) Kamer 51 escape Middelburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuk voor het hele gezin
Leuk voor het hele gezin dus ook kinderen (11+) kunnen hier aan meedoen. De sfeervolle kamer is vooral gebaseerd op puzzels en het leggen van verbanden tussen wat je vindt en wat er allemaal beschikbaar is. Loop je vast dan krijg je tips. Je mag er 51 minuten over doen. Wat ons betreft een aanrader.
Bedankt voor de gezellige ontvangst!
16 jun 2015
4.33 ( 4.33 /5) Kamer 51 escape Middelburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Goede eerste ervaring met Escape Rooms
Kamer 51 was mijn eerste ervaring met Escape Rooms. Eén van mijn vrienden vond deze kamer via all-escaperooms en we zijn het afgelopen weekend gaan doen met z'n vijven. Ik vond het leuk dat de kamer verschillende soorten puzzels en zoekwerk had waardoor iedereen iets te doen had. Ook bevatte de escape room verrassende elementen die we niet van te voren hadden zien aankomen, ook niet degene met ervaring met ontsnappingsspellen. Leuk dat ze die dus ook wisten te verrassen. Verder was ontvangst goed en was het meisje dat er werkte heel behulpzaam.
16 jun 2015
4.33 ( 4.33 /5) Kamer 51 escape Middelburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuke verrassingseffecten en gezellig sfeer
Wij zijn dit weekend ontsnapt uit Kamer 51, de eerste Escape Room Middelburg. Een paar teamleden hadden eerder een ontsnappingsspel gespeeld en vonden deze kamer uitdagender. De puzzels waren wel wat onsamenhangend, wat ik zelf jammer vond, maar er zaten wel twee verrassingselementen in die echt te gek waren!
Verder was de ontvangst ook goed en werkte er een leuk meisje dat ons tips heeft gegeven waar we 's avonds konden gaan eten en stappen.
18 mei 2015
5.00 ( 5.00 /5) Kamer 51 escape Middelburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Personeelsfeestje bij Kamer 51
Wij hebben met twee groepen ons personeelsfeest georganiseerd bij Kamer 51 Escape Room Middelburg. Het was heel goed georganiseerd. Bij ontvangst kregen we allemaal een drankje. Terwijl de eerste groep in de Escape Room zat heeft de andere een GPS-tocht gedaan door de stad, die leidde langs allemaal steegjes waar zelfs Middelburgers nog nooit eerder waren geweest. Voordat we van activiteit wisselden hebben we lekker een hapje kunnen eten waarbij er rekening is gehouden met dieetwensen zoals vegetarisch eten. Nadat we alles hadden gedaan hebben we nog tot laat kunnen napraten, waarbij de eigenaren, Aldré en Marjoleijn, gezellig aansloten. Hierdoor is het een hele geslaagde avond geweest!
18 mei 2015
5.00 ( 5.00 /5) Kamer 51 escape Middelburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Waanzinnig uitje
Met z'n 4en net op tijd weten te ontsnappen uit Kamer 51. Meerdere escape rooms geprobeerd, maar dit was toch wel de lastigste en daarom ook leukste. Vriendelijke eigenaren en goede service
18 mei 2015
5.00 ( 5.00 /5) Kamer 51 escape Middelburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Heel leuke en gezellige escape room
Eerder een escape room gedaan in Breda. Nu dus bij kamer 51. Zeker een hele leuke en spannende room. Waren met 5 personen en net niet gehaald. Eigenaren doen een stapje extra. Er is veel mogelijk en een huiselijke sfeer. Top.