Kamer 237 Volkel

4.97 van 5 sterren (20 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

22 jan 2018
5.00 ( 5.00 /5) Kamer 237 Volkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Can I get a room, room 237?
Veel lovende verhalen gehoord van vrienden en kennissen. Nu zelf mogen beleven.

Je wordt vriendelijk ontvangen, en dan wordt gelijk alles netjes uitgelegd. Wij hadden een kamer geboekt, maar hier was wat vreemds aan? Wij moesten binnen 1 uur alles oplossen!

De escape room zelf is top! Leuke gevarieerde puzzels, prima logische volgorde, weinig slotjes, sfeer, een hele geweldige kamer! Staat in mijn top 3 van 22+ gespeelde kamers!

Ga zo door!
22 jan 2018
5.00 ( 5.00 /5) Kamer 237 Volkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Kamer 237 is geweldig
Gisteren dan eindelijk Kamer 237 gedaan. En de verwachtingen lagen hoog, want een aantal bekenden zijn enorm lovend over deze kamer.

De ontvangst is geweldig, je zit gelijk in het thema en de vriendelijke medewerkers hebben bijbehorende kleding aan. Na een korte uitleg krijg je de sleutel tot de kamer en mag je aan de gang. En WOW, we werden gelijk omver geblazen, alles is tot in de puntjes schitterend uitgewerkt. Het gebruik van de ruimte, de puzzels, de muziek, de effecten, werkelijk alles was geweldig.

Helaas op 1 klein detail niet gehaald, denk dat we met 30 tot 60 seconden extra het wel gehaald hadden.

Met stip in m'n top gekomen, de eigenaar/bouwer heeft zichzelf enorm overtroffen na De Loods in Uden. Deze kamer moet iedereen gedaan hebben, dit is vakwerk.
29 dec 2017
5.00 ( 5.00 /5) Kamer 237 Volkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Fantastisch!
Bij binnenkomst heb je al direct het idee dat je je in een hotel bevindt. Dat gevoel wordt nog eens versterkt zodra je de escaperoom begint.

De puzzels zijn leuk gevarieerd en ondanks dat wij een ervaren groep zijn, hadden we slechts 5 minuten over. Een mooie uitdaging dus!

Er zit een logische volgorde in de puzzels en er zit een aantal hele leuke effecten in die we niet eerder waren tegengekomen.

De kamer staat zeker in onze top 5!
20 okt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Kamer 237 Volkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Super vet!
Wat een gave escape room! Verrassende elementen en super in elkaar gezet!
3 sep 2017
4.67 ( 4.67 /5) Kamer 237 Volkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Wat een geweldige kamer!
Wat ‘n geweldige kamer vol leuke verrassingen.
Zeker in de top 5 van de kamers die we gespeeld hebben.
Kan niet wachten totner een nieuwe bij komt!
24 aug 2017
5.00 ( 5.00 /5) Kamer 237 Volkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Super tof.
Super tof. Spellen zijn logisch en passen perfect in het verhaal. De lastigheid zit in de hoeveelheid puzzels. Sfeer is goed, verschillende puzzels zijn goed. Locatie zag er ook top uit, al is het in een klein dorpje en de gastvrijheid was erg goed. Als je wilde kan je achter/vooraf nog spelletjes spelen en de ontvangst leek echt op een hotelbar. Met 1 minuut extra toch weten te ontsnappen aan de psychotische caretaker.
9 aug 2017
5.00 ( 5.00 /5) Kamer 237 Volkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom-Alkmaar bezoekt collega's Kamer 237
Met hooggespannen verwachtingen zijn wij naar het zuiden afgereisd.
Waarom dat? De vorige kamer van dit team "De Loods" stond bij ons HEEL hoog in het lijstje van beste Escaperooms van Nederland.
Zijn we teleurgesteld? Waren de verwachtingen te hoog.... NEE!!!
Wat is er een belachelijk goede kamer neergezet door dit team.
Alles, maar dan ook alles in en buiten de kamer staat in het thema van Kamer 237, tot en met de bierviltjes en de drankenlijstjes aan toe.

De kamer zelf zit vol met verrassende elementen waar ik niet te veel over los wil laten. Doordachte puzzels, goede aankleding en ook hier, alles in thema.

Wil je een van de betere kamers van NL spelen? Dan mag je deze kamer absoluut niet overslaan!
10 jul 2017
5.00 ( 5.00 /5) Kamer 237 Volkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Alles wat je wil in een escape room
De uitstraling van het pand aan de buitenkant is zoals het een escape room betaamt zonder enige allure. De ontvangst was echter al gelijk goed: twee vriendelijke dames in passende kleding heetten ons van harte welkom. De introductie sloot aan bij het verhaal van de kamer, waardoor we gelijk in de goede sfeer zaten. De uitleg was kort en bondig en we konden direct beginnen met spelen.

De kamer was heel erg goed opgebouwd; verrassende en originele elementen, afwisselende puzzels en de hints werden op passende wijze doorgegeven. Er is ontzettend veel aandacht besteed aan de inrichting: alle details klopten en we werden volledig opgezogen in het verhaal en de drang om binnen een uur te ontsnappen. Zelfs over de achtergrondmuziek is goed nagedacht.

We waren met vijf spelers en iedereen was constant druk in de weer en kon bijdragen aan het eindresultaat.

De nazorg was ook prima; uiteraard een groepsfoto en we konden nog even in de zon met een drankje nagenieten en filosoferen over wie wat verkeerd gedaan had.

Eén van de leukste en meest complete kamers die ik gespeeld heb.
14 jun 2017
5.00 ( 5.00 /5) Kamer 237 Volkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Origineel
Wij van Rock City Escape checkten in bij onze collega's in Volkel en waren blij verrast!
Het gebouwtje waar Kamer 237 is gehuisvest oogt van buiten wat saai, maar schijn bedriegt. Vanaf het moment dat je in de lobby aankomt waan je je in een heus hotel. Super gedaan, de hele kamer, qua entourage, puzzels, diversiteit, helemaal top. Daarnaast werden we super vriendelijk ontvangen, er werd echt de tijd voor genomen.
Volkel ligt voor ons niet echt om de hoek, maar het was elke kilometer waard. Kamer 237 kunnen we iedereen aanbevelen, gaan!
6 jun 2017
5.00 ( 5.00 /5) Kamer 237 Volkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Super tof
De gaafste escape room die ik tot nu toe heb gespeeld. Fantastisch. De spellen zijn niet erg moeilijk, maar het zijn er aardig veel, dus je moet wel ff doorpuzzelen. De puzzels passen perfect in het verhaal en er is voor ieder wat wils. Ik zou hem graag nog een keer willen spelen.
6 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) Kamer 237 Volkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Verwondering en mooie effecten
Super toffe room. Met echt verrassende elementen en illusie. Volledig het hotel thema tot in detail doorgevoerd en het verhaal daar omheen is een echte thriller. Met spanning en geweldige effecten, heerlijk genoten van een klein uurtje hersens kraken.
21 apr 2017
4.67 ( 4.67 /5) Kamer 237 Volkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Ervaren escaperoom bouwer overtreft zichzelf!
Deze escaperoom stijgt ver boven de middelmaat uit. Goede en leuke ontvangst, sfeervolle verhaallijn en enkele puzzels/ tweaks die ik nog nergens anders ben tegengekomen. Zelf net op tijd ontsnapt...Gaat dat zien en spelen! Ik kan niet wachten tot de volgende kamer...
10 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Kamer 237 Volkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Wat een TOP beleving
Wat een geweldige ervaring! Met 6 onervaren escapers en 1 iets meer ervaren escaper zijn we helaas niet Mogen ontsnappen, maar de ervaring was geweldig! Goed verhaal en décor en zeer verslavend!
25 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Kamer 237 Volkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Wat een geweldige escaperoom!
Woow, wat een gave escaperoom, de beste die we tot nu toe gespeeld hebben! Heel mooi aangekleed en verrassende en vernieuwende uitdagingen.
19 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Kamer 237 Volkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Super ervaring!!!
Hele vette kamer, de beste die ik tot nu toe heb gedaan. Zo tot in de puntjes verzorgd qua verhaal, puzzels en verrassingseffecten.

Zeker op je MUST-DO-LIST!!!
13 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Kamer 237 Volkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Gewoon doen!!!!
Volkel. Waar? Ja, daar. Ga Daar Naartoe en speel een van de beste Escape Rooms die er zijn. Hebben wij ook gedaan. Gisteren. Ontsnapt? NET niet, met een minuutje meer was dat zeker gelukt. Maar ik zeg liever dat ik het volle uur wilde benutten om alles in dit hotel te ontdekken. Echt alles klopt hier tot in details. De puzzels zijn bovendien ook nog eens echt pittig, maar zeker te doen als je goed samenwerkt. Ook zit er humor in, maar dat kon ook aan mij liggen omdat ik zo aan het genieten was van alles. Echt, twijfel niet en ga. Volkel. Waar? Ja, DAAR!
11 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Kamer 237 Volkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
TOP, wat een beleving
Dit is voor mij Nr 1, hier echt beleving van het Thema! Wow!! Zeeeeer verassend.. 1 slotje was ons helaas niet goed gezind, en koste teveel tijd waardoor anderen ook niet meer verder konden.. Net niet gered, maar de beleving is voornaamste en is hier zoals gezegd, Top!!! De Loods was al geweldig, maar hier extra beleving, zo goed uitgedacht!! Van ontvangst ruimte met mogelijkheid voor drankje, "inchecken" kamer 237, en achteraf het napraten, zo goed geregeld en zeer vriendelijk ontvangst, hun inzet en inleving maakt het af! Deze MOET je gespeeld hebben. Check in en beleef!
6 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Kamer 237 Volkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
In een woord GEWELDIG!!
Net thuis van het spelen van deze geweldige room! Veruit de beste die we tot nu toe hebben gespeeld in Nederland! Alles zit logisch in elkaar, goede puzzels en de aankleding en het decor is in een woord Super! Hier praten we nog lang over na! Mocht je nog twijfelen: echt gaan hoor!!!
4 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Kamer 237 Volkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Supervette beleving!
Deze kamer moet je gespeeld hebben! Hij is zo mooi gemaakt en brilliant bedacht. Een compleet nieuwe ervaring op escaperoom-gebied. Hier ga je 100% zeker nog veel over napraten en dat kan op dezelfde locatie aan een goed gevulde bar.
28 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Kamer 237 Volkel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Helemaal fantastisch!
Ik geef niet snel op alle onderdelen de hoogste score, maar de prijs/ kwaliteit verhouding is meer dan goed. Alle, maar dan ook alle onderdelen van deze kamer kloppen, tot in het kleinste detail. Op dit niveau is het direct een verslaving, je wil meer, nog een keer. Maar ja, dat gaat niet.
Eigenlijk maar 1 opmerking, waar moet je uitchecken...? ;-)