Get Out of Here Utrecht

4.20 van 5 sterren (88 recensies) (id:164)
OVER DEZE KAMER (id:660)
Stap samen met jouw team terug in de tijd en beleef de tijden van Kapitein Gortzak.

Let op, dit is géén escaperoom maar een escapespel. Je hoeft niet te ontsnappen uit een ruimte. VOC-Escape is een combinatie tussen Expeditie Robinson en een escaperoom. Het draait om samenwerking en het oplossen van raadsel en puzzels. Daarmee is het erg geschikt voor bedrijven en grote groepen. Bel ons wanneer het verschil je onvoldoende duidelijk is.

Het is 1602, Kapitein Gortzak heeft na een lange reis op zee een nieuw stuk land gevonden. Om dit stuk land te veroveren zijn er echter nog een aantal taken te volbrengen. Daarvoor schakelt hij jullie in, jullie worden verdeeld in teams van maximaal 5 spelers. Het team dat als eerste de taken heeft voltooid kan zijn vlag hijsen en het land zichzelf toe eigenen. Ondertussen zijn er meerdere schepen onderweg die ook veel interesse hebben om het land te veroveren, er moet dus snel gehandeld worden! Durf jij de uitdaging aan om met jouw team deze missie binnen een uur te voltooien?

‘Het eiland van Kapitein Gortzak’ is een fictief verhaal, geïnspireerd op de zeeverhalen van de Vereenigde Oostindische Compagnie. Gedurende het spel zullen er verwijzingen zijn naar de Nederlandse handelsonderneming en de overzeese handel in specerijen. Kennis van of interesse in VOC is absoluut niet nodig. Voor mensen die wél interesse hebben in de VOC zal het een feest der herkenning zijn, door verschillende elementen uit die tijd die terugkomen in het escapespel.

VOC-Escape is beschikbaar voor teams van 8 tot 20 personen. Je speelt met twee tot vier teams in één ruimte. Het team dat als eerste de vlag weet te hijsen, wint. Het spel is bij ons te spelen in onze vergaderzaal, of bij u op locatie.
Info
Capaciteit escape room9-20 personen
Aanbevolen grootte9-20 personen
Moeilijkheidsgraadmoeilijk
Ontsnappingspercentage10%
Leeftijdsgrens16+
Puzzel typesRaadsels, codes, fysiek puzzelen