Get Out of Here Utrecht

4.20 van 5 sterren (87 recensies) (id:164)
OVER DEZE KAMER (id:693)
De populaire thriller-schrijfster Jessica heeft haar fans achtergelaten met slechts twee delen uit een trilogie. Fans wachten al maanden wanhopig op het bericht dat het derde deel uitgebracht zal worden, maar de schrijfster geeft geen gehoor. Het gerucht gaat dat het derde deel al wel geschreven is en dat ze in het huis van Jessica ligt. Een groot fan, benadert jullie met de vraag of jullie willen helpen met het zoeken naar dit verstopte derde deel. Jullie spreken af om een kijkje te gaan nemen in Jessica’s huis…


The Loophole heeft geluisterd naar feedback die ze kreeg van haar fans over de heropende ‘The Break-in: Another Story’ en is weer aan het werk gegaan om de kamer te veranderen. De ervaring is teruggebracht naar zijn originele escape-vorm, zoals spelers het altijd gewend zijn geweest en zit vol met nieuwe uitdagingen en puzzels.

De kamer is nog steeds compleet anders dan de aloude ‘The Break-in’. We hebben de puzzels, het verhaal en zelfs de muren anders gemaakt. Je kan hem dus met een gerust hart komen spelen als je ooit al bij ons hebt ingebroken. (Zelfs spelers die de hernieuwde ‘The Break-in:Another Story voor 1 december 2018 hebben gespeeld, kunnen opnieuw deze kamer betreden, al zul je wat meer bekende elementen gaan tegenkomen.)
Info
Capaciteit escape room3-7 personen
Aanbevolen grootte3-5 personen
Leeftijdsgrens12+
Puzzel typesSpannend, boeken, social media, fans, vermissing, keuzes