Get Out of Here Utrecht

4.20 van 5 sterren (87 recensies) (id:164)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?
CAPTCHA Image
Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.
16 mei 2019
1.33 ( 1.33 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
The Floor is Lava
Geen fijne ervaring gehad, alles viel tegen en was heel anders dan op de website overkwam. De ruimte was erg klein en de begeleiding was niet goed, waardoor het meer een spel werd van "wie kan zo hard mogelijk beuken" dan dat er strategie bij kwam kijken. Ik zou dit niemand aanraden helaas.
11 nov 2018
4.67 ( 4.67 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
Top sfeer!
Mooi ingerichte meerdere kamer. Puzzels waren heel logisch en gevarieerd. We hadden bij weinig dingen zoiets van "eeeh dat is vergezocht."
Leuke welkomst hal waar je lekker kunt napraten en voorgenieten. Zeer vriendelijk personeel. Ik zou alleen iets gezelliger licht ophangen. Kamer zelf was schoon en goed onderhouden.
3 sep 2017
1.67 ( 1.67 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Escape room niet compleet
Na de voorbereiding op de escape room, wat heel leuk was, was de dag van het spel aangebroken. Leuke puzzels totdat we vastliepen.. Hint gevraagd maar konden er nog niks van maken, aantal minuten later kwamen ze er pas achter dat een onderdeel niet werkte waardoor we dus echt niet verder konden. Uiteindelijk de escape room niet hadden gehaald. Excuses maken waren lastig blijkbaar, uiteindelijk mochten we een drankje blijven drinken maar daar hadden we inmiddels echt geen behoefte meer aan. Erg jammer van de afhandeling.
21 jun 2017
5.00 ( 5.00 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Top!
Spannende escape room, met meerdere ruimtes waardoor je steeds een nieuwe adrenalinekick krijgt. Ook leuk acteerwerk in het begin, waardoor je al vóór de escape room op scherp staat. Top!
21 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Gezellig avondje ontspannen
Ook wij hebben genoten van de 2 escape rooms die jullie aanbieden.
Alle 2 de kamers waren goed opgezet, en lastig om te ontmaskeren.
Jullie bieden een goede prijs kwaliteit aan.
We kregen na de escape rooms lekkere hapjes en drankjes aangeboden. En jullie kijken niet op 1 borrel meer of minder.
we hebben met zijn 10 een onvergetelijke 2 uur gehad bij jullie escape organisatie.
Op naar nog nieuw jaar.
Veel succes.
8 mei 2017
3.67 ( 3.67 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Inbreken is lastig maar leuk
De opdracht was simpel: breek in en verkrijg een object. Nou, dat bleek toch wat lastiger. Goeie puzzels, goeie sfeer. Bezoekers van over de hele wereld weten deze escape room te vinden, en terecht.
De bar is eenvoudig, maar meer heb je na een uur escapen ook niet
Nodig.
Kortom: aanrader!
19 apr 2017
4.67 ( 4.67 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
The Break In
Sfeer wordt er vanaf het begin (in de communicatie vooraf al) goed ingebracht!
13 apr 2017
3.33 ( 3.33 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
escape
We hebben een leuke ervaring gehad. Erg vriendelijke mensen. Paar opmerkingen : voor het 'meekijken' bij een groep welke een escaperoom speelt is via een laptop nagenoeg onmogelijk, beeld is erg slecht en dat geldt ook voor het geluid. Beter om via een groter scherm ( bv beamer) dit aan te bieden.
Verder waren er in de kamers voor de inbraak enige essentiele zaken niet aanwezig. Het geluid vd muziek staat erg hard waardoor de bel enz niet goed te horen waren. Ook het lezen van cijfersloten zelfs bij de verlichte
kamer was erg moeilijk.
Succes met de onderneming!
12 apr 2017
4.67 ( 4.67 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom Break-in (de roof)
Vanaf het moment van online reserveren wordt er een themaverhaal opgestart voor escaperoom de Roof. Ook erg geslaagd dat de ontvangst ook in thema is waardoor je meteen kunt inleven als lid van het roofteam :-)
Leuke afwisseling in type puzzels (de kamer is niet al te makkelijk) en ook erg geslaagd dat je meerdere ruimten hebt om door te werken. Weten hoe snapchat werkt is wel een vereiste voor deze escaperoom.
10 apr 2017
4.67 ( 4.67 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
The break-in: tof!
Duidelijke communicatie vooraf, en fijn dat we The Break-in konden spelen toen bleek dat de groep voor ons de First Choice kamer nogal had toegetakeld. Originele start, leuke diversiteit aan puzzels, goede sfeer. Een aanrader!
2 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
First choice kamer
Na afgelopen december al vol enthousiasme de Break-in gespeeld te hebben (ook een aanrader, en hij is na de aanpassing nu nog realistischer) kwamen we gister terug voor de first choice, second choice kamer. Ontvangst was hartelijk en de voorbereiding per mail goed en aangezien we vol adrenaline zaten, konden we meteen beginnen! Onze conclusie; wat een ontzettend leuke kamer met twist!! Zoals je al kan lezen op de site doe je een deel van de kamer in 2 teams wat het weer anders dan anders maakt. Leuke 'doe' spellen waardoor je elke keer weer een Yeah-moment krijgt om vol adrenaline door te puzzelen. Spellen zijn goed in thema, mooie opbouw en de escape zelf heeft een hoge funfactor. Na meer dan 30 escape rooms gespeeld te hebben ligt de lat bij ons altijd wat hoog, maar wij vonden deze kamer erg leuk. Op sommige sites staan wat negatieve reviews over deze kamer, wij kunnen hier ons totaal niet in vinden. Ja, de opzet van deze escape is anders maar dat maakt het juist leuk! Wij kijken uit naar jullie 3e kamer!
25 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
The break in
Vanaf het eerste begin zit je helemaal in de sfeer van the break in. De 3 pubers van 15 en 16 in ons team waren meteen enthousiast en vol spanning van elke volgende stap. Niet te makkelijke puzzels helpen je op weg door 3 kamers. Wij waren superenthousiast na het spelen van deze escaperoom.
20 mrt 2017
3.33 ( 3.33 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Goede starters escaperoom
De introductie van deze escaperoom "The Break In" is te gek! De puzzles zijn over het algemeen origineel en goed oplosbaar. De verhaallijn in combinatie met de puzzles is wat ver te zoeken. De ervarene onder ons zullen daar op af knappen.

De organisatie van The Loop Hole is overigens fantastisch! Ze waren heel communicatief en begripvol toen er onverhoopt wat geannuleerd moest worden. Ik kan deze room dus zeker aanraden voor de beginners onder ons
20 mrt 2017
2.67 ( 2.67 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
The break-in
Goed en origineel begin! Goede afwisseling van aantal ruimtes en verschillende sferen. De meeste puzzels hebben een goed niveau, maar zouden vanzelfsprekender mogen zijn (ook wanneer moet je wat gebruiken). In de laatste ruimte werd dit vooral wat rommelig. De ruimtes waren erg warm.
20 mrt 2017
1.33 ( 1.33 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Loophole First Choice
De ontvangst was prima. Origineel begin maar helaas geen spannend vervolg. De verhaallijn werd niet duidelijk, hints werden slecht en rommelig gegeven (naar de verkeerde groep) en de spanning kwam er niet in. We hadden de indruk dat de kamer nog in de testfase zit en wij een testgroep waren.
27 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
TOP !
Vanaf minuut 1 direct al in de sfeer gebracht door de leuke ontvangst, geen minuut verveeld en leuk dat je door 4 (!) kamers gaat!

Zeker een aanrader en we komen gauw terug voor de andere rooms :)
27 feb 2017
3.67 ( 3.67 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Loophole First Choice
Onze Valentijn-dubbeldate was dit jaar een escape room!
Voor een van ons was dit de eerste keer, de andere 3 hadden al eerder een of twee escape rooms gedaan.
Van tevoren werden we geblinddoekt, dit was een spannend begin!
Extra geluidseffecten waren hierbij nog een goede toevoeging geweest.
De escape room zelf zat goed in elkaar, het verhaal was origineel.
Wel vonden we het verder niet erg spannend/eng: spannende opdrachten of onverwachte momenten ontbraken wel.
Door 1 foute actie van de jongens was het uiteindelijk onmogelijk om de code te kraken terwijl we op dat moment nog wel genoeg tijd hadden. Dit was jammer, dat die actie dit grote gevolg had.
Het was fijn geweest op dat moment een hint te krijgen waardoor we wel verder hadden gekund.

De ontvangst en nabespreking waren erg leuk!
12 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Fantastische escape room: the loophole break-in
De break-in van de Loophole is een ontzettend gave en uitdagende kamer om te spelen. De puzzels zit goed in elkaar, het word je niet gemakkelijk gemaakt maar de balans is precies goed. Hij is beter dan de andere rooms die ik heb gespeeld en ik kan hem dan ook aanraden. Vooral ook omdat je vanaf het begin er meteen helemaal in zit...
6 feb 2017
4.00 ( 4.00 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Break in
Wat een ontzettend leuke en spannende ervaring! Ik was met mijn twee kinderen van 13 en 11 jaar en we zijn tot in de laatste kamer gekomen! Wij hebben er heel erg van genoten en raden dit anderen zeker aan!
Als je niet verder kunt, krijg je bruikbare tips. De kamers waren ook echt gaaf!ij deden de break in
4 feb 2017
3.00 ( 3.00 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Gezelligheid
Bedankt voor de leuke ervaring van jullie escape room. Helaas heb ik maar 1 ster gegeven bij de laatste. Dit zijn sterren vanwege extra's wij hadden achteraf een borrel met hapjes. Nu was het jammer dat ongeveer de helft van de hapjes niet gaar waren, dus we die ook niet konden eten.
4 feb 2017
3.33 ( 3.33 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
De verzetsgroep
Utrecht is booming qua escape rooms. Hoog tijd om in eigen stad weer eens een escape room te doen. Deze keer was het escape room Get out of Here (https://www.escaperoomgetoutofhere.nl/…). Een ontvangstruimte die veel potentie biedt met allerlei spellen, voetbaltafel en een rustig plekje om wat te drinken. Het is nog wat kaal maar daar werd aan gewerkt begrepen wij.
Wij deden de kamer de Verzetsgroep. Opdracht: ontdek de code en ontsnap voordat de Duitsers de code en jullie vinden. Het introfilmpje was wat slecht van geluid maar zet het verhaal helder weg. De kamer zelf was helemaal in thema qua aankleding en qua puzzels. Wij deden hem met 4 personen en dat was precies goed qua aantal. Puzzels en sfeer waren goed op elkaar afgestemd maar geen echte verrassende en hele moeilijke puzzels. Moet wel gezegd worden dat wij hem op normale moeilijkheid deden dus meer ervaren escapers kunnen zich prima aan de moeilijke variant wagen.
Wij vonden vooral het einde heel leuk een verrassend. Zo kom je met een big smile een escape room uit! Overall dus een prima escape room, klassiek qua opzet, leuk verhaal dat goed verwerkt is in het totaal. De escape room zelf is qua afwerking niet perfect. Dunne muurtjes maken dat je af en toe de spelbegeleiders hoort. Een escape room waar je je geen buil aan zult vallen.
4 feb 2017
3.00 ( 3.00 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
First and second choice
Vorig weekend bezochten we weer een escape room in Utrecht The Loophole (http://www.theloophole.nl). We deden de kamers First Choice and Second choice waarbij de achterliggende gedachte is dat de keuzes die je maakt invloed hebben en je daarom de kamer tweemaal doet.
Het klonk als een originele twist op de escape room dus uiteraard was ik geinteresseerd. Helaas bleek de uitvoering niet zo vernieuwend en aangrijpend als de beschrijving. Ik raakte niet overtuigd. Je speelt de kamer soort van twee maal waarbij er zeker een twist aanwezig is. Echter ik kan niet zeggen dat die twist erin kwam door de keuzes die wij de eerste keer in de kamer maakten. Daarmee klinkt het concept spannender dan de daadwerkelijke uitvoering.
Het was op zich een prima kamer met veel puzzels waar je logica en deductie op in moet zetten. Ook is er veel aandacht voor werken in teamverband en het einde van de game is leuk. Er is een leuke ontvangst, een prima verhaal en tussen de twee games door krijg je een drankje aangeboden. Toch had ik meer van de ervaring verwacht vanwege de omschrijving.
29 jan 2017
4.33 ( 4.33 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk!
The First Chioce is een onwijs leuke escaperoom die leuk uitdagend is! Is wel wat moeilijk bereikbaar met het OV, maar eenmaal binnen maakt wordt dit ruimschoots goed gemaakt! We zijn zeer blij en zeer tevreden weer naar huis gekeerd toen we ontsnapt waren. Leuk team, leuke sfeer en de escaperoom was echt spannend (zonder eng te zijn), met slimme puzzels en raadsels! Tof ook dat de jullie de groep zelf een recensie geven. The loophole: Bedankt!
23 jan 2017
4.00 ( 4.00 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spannend en erg leuk!!
Onze eerste ervaring met een escape room. Wij hebben de break in gedaan. Was erg leuk en spannend! De ontvangst hierbij was ook erg speciaal! Kortom, super dag gehad.
23 jan 2017
4.33 ( 4.33 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Succesvolle inbraak!
Wat een leuke escaperoom! Al een paar gespeeld, maar deze begint al voor je het weet.. Heel tof verhaal met leuke puzzels en "verrassingen", maar het was niet de meest lastige die ik gespeeld heb. Wij waren met zn drieen en dat was goed te doen. Ben benieuwd naar de moeilijkere kamer!
4 jan 2017
4.67 ( 4.67 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Uniek!
Orgineel, verrassend en te doen met 3 personen.
Sommige puzzels waren wat ver gezocht.
Sommige attributen hadden wel een heel hoog "kringloop gehalte" of waren stuk.
Erg genoten en ik kom graag nog een keer terug bij Loophole.
2 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Begonnen voor we het door hadden
Hele leuke ervaring. We zaten al in het spel voor we het door hadden. De kamers zijn erg uitdagend en de verhaallijn is heel gaaf in elkaar gezet. Uiteindelijk waren we razendsnel buiten, maar daarmee hadden we ook direct bijna een record neergezet. Over het algemeen bleken veel teams het einde niet te halen.
30 dec 2016
4.67 ( 4.67 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top!
Voor ons de eerste keer in een escape-room. Superstart van het spel en het verhaal zat goed in elkaar. Veel verschillende puzzels.
28 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
escape room
Wij hebben afgelopen week de break-in gespeeld, dit was voor ons de derde escape room. Deze escape room was iets goedkoper dan de meeste anderen, maar dit ging niet ten koste van de kwaliteit. Het begin verliep bij ons moeizaam, maar later herpakten we ons en verlieten we de escape room met nog 7 minuten over. Wij vonden vooral het ontvangst heel leuk, aangezien dit heel anders is dan bij andere escape rooms. Normaal gesproken kom je binnen, zetten ze je in een kamer en zeggen ze succes. Bij the Loophole ging dit heel anders, maar dat zul je wel merken als je er heen gaat. Daarnaast vonden wij het ook heel leuk dat er niet alleen een foto van ons op de facebookpagina kwam te staan, maar daarnaast ook een heel verhaal over hoe wij het hebben gespeeld.

Wij vinden escape room the Loophole dus een echte aanrader!
19 dec 2016
4.33 ( 4.33 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
First Choice
First Choice was een erg leuke escape room. Veel verschillende puzzelstukken om de puzzel compleet te maken. Goed te doen voor ervaren/slimme spelers/puzzelaars.
19 dec 2016
4.00 ( 4.00 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Inbreken?
Wat een vreemde afspreekplaats? Hoe komen we binnen? Een spannende uitdaging om een keer in te breken ipv uit te breken. Samen met een gezin die nog nooit een escaperoom had gedaan, zijn we aan dit avontuur begonnen. We waren met een grote groep van 8 personen, maar toch ging het heel goed. Erg lang bezig geweest met één puzzel, waardoor de tijd begon te dringen, maar het is toch gelukt! Leuk dat het meerdere ruimtes zijn en verschillende soorten puzzels.
10 dec 2016
4.67 ( 4.67 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Heel goed!
Hele leuke kamer! Je kan kiezen uit 3 niveau's, wij hebben de moeilijkste gedaan. De lokatie past goed bij het thema en de kamer was goed aangekleed. Ben erg benieuwd naar hun nieuwe kamer!
9 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Een geslaagde roof
Wij, vijf mannelijke studenten uit een bestuur, met nagenoeg nul escape-room ervaring, hadden 'de Roof' geboekt, niet wetende wat ons te wachten stond. Vanaf het moment arriveerden werden we meteen het verhaal in gesleurd. Actie vanaf de eerste minuut. Fantastisch. Puzzels, de verhaallijn, alles sloot naadloos op elkaar aan. Hier en daar kregen we een kleine tip van de dief op afstand, dat hadden we ook zeker nodig. Ons teamwork kon beter.

Volgens de een vloog de tijd voorbij, een ander had het gevoel dat hij uren gespeeld had. Uiteindelijk hebben we nog vijf minuten over toen we de roof voltooid hadden, en daarmee waren onze ego's weer gered.

Bekaf waren we in ieder geval allemaal. Daarna nog lekker wat gedronken en bijgepraat, zodat we een beetje beter doorkregen wie wat gedaan had.

Al bij al een prachtige middag, zeker een aanrader. Bedankt!
4 nov 2016
4.67 ( 4.67 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
First Choice
First Choice is een zeer spannende kamer met een goede moeilijkheidsgraad in de puzzels. Veel verschillende puzzelstukken moeten bij elkaar gebracht worden tot het plaatje compleet is om verschillende codes te vinden. In de First Choice moet goed gecommuniceerd worden om er voor te zorgen dat alle puzzelstukken op hun plaats vallen en om te ontsnappen uit de kamer. Wij hebben veel plezier beleefd aan deze kamer en wij komen zeker terug voor de Second Choice!
2 nov 2016
4.33 ( 4.33 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
We want more!
Het was onze allereerste Escape Room en hij beviel heel goed. De medewerkers zijn hartstikke leuk en de sfeer was al (voordat we überhaupt waren begonnen) erg fijn. De kamer (First Choice) zelf was ook leuk, origineel en uitdagend. Leuke verhaallijn om te ontdekken tijdens de ontsnapping (wat ons nét op tijd gelukt is). Hierdoor willen we zeker vaker meedoen aan een Escape Room en we willen ook vooral de andere kamer bij The Loophole uitproberen.
24 okt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
We escaped! Jeeeuuhhhh!!!!
Gisterenmiddag onze eerste ervaring opgedaan in een escaperoom bij The Loophole in Utrecht! En wat was het leuk! Een hele uitdaging voor ons maar met de hints lukte het ons om nog binnen de tijd onze opdracht te volbrengen. We gingen helemaal op in het spel: de donkere kamers..geheime doorgangen..de muziek...alles klopte!! Dit is zo zeker voor herhaling vatbaar..kom maar op met de volgende uitdaging:-)
19 sep 2016
4.33 ( 4.33 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke eerste ervaring met escape room!
Mijn team en ik deden voor het eerst een escape room en dit was een goede ervaring! Ten eerste is de locatie goed met genoeg gratis parkeerplaatsen voor de deur. Ook werd er op aanvraag een lekkere uitgebreide lunch geserveerd. Het spel had een goede moeilijkheidsgraad en er werden hints gegeven op het moment dat het nodig was. De puzzels waren misschien een klein beetje eenzijdig (veel codes), maar desondanks wel goed in elkaar gezet :)
11 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Spannend verhaal
De Roof is een fantastisch verhaal. De spanning wordt naarmate het verhaal verstrijkt steeds groter. Vanaf de eerste ontmoeting tot het einde lijkt het alsof je je in "The Game" bevindt. De puzzels zijn slim opgebouwd en er is veel aandacht besteed aan de belangrijke objecten en rekwisieten. Voor mij is dit de beste escaperoom tot nu toe.
22 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Het begint voordat het begint...
De locatie creëert de juist sfeer voor het thema van deze escape room, nog voordat je 'binnen' bent begint het verhaal al! Werken in team-verband is nodig om het proces zo snel mogelijk te laten verlopen. Er zijn verschillende kamers die opengemaakt en doorzocht moeten worden waarbij meerdere leuke originele raadsels en puzzels moeten worden opgelost. Er kan tegelijk gewerkt worden aan verschillende puzzels waardoor iedereen betrokken blijft. Zeker aan te raden.
26 jul 2016
4.67 ( 4.67 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Leuke en originele puzzels
Deze escape room bestaat uit meerdere kamers, dat is leuk. Zo ontdek je elke keer iets nieuws. Het is leuk dat er veel items zijn om te ontdekken en je kunt aan verschillende puzzels tegelijk werken (de puzzels zijn niet lineair). Zo kun je je groep opsplitsen en sta je niet met z'n allen te kijken terwijl 1 of 2 anderen de puzzel oplossen. De inrichting van de verschillende kamers passen goed bij het verhaal. Kortom zeker een keer proberen!
20 jul 2016
4.67 ( 4.67 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Je wordt onderdeel van het verhaal...
1 keer eerder een Escaperoom gespeeld. Was toen al verkocht aan het concept, maar bij The Loophole gingen ze nog een stapje verder. Het verhaal was hier ontzettend goed geintegreerd met de kamer en de puzzels waardoor je er echt in op gaat. Daarnaast zitten er veel verrassingen in de kamer die je van te voren niet ziet aankomen. Zeker een aanrader!
17 jul 2016
4.67 ( 4.67 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
The Loophole in Utrecht is een aanrader!
Hoewel ikzelf nooit eerder een escaperoom heb gedaan (en ik dus ook geen vergelijkingsmateriaal heb), heeft een teamlid (die al meerdere escaperooms heeft gedaan) aangegeven dat het een ontzettend goed uitgedachte escaperoom is. Eentje die zeker de moeite waard is om een keertje te proberen voor een leuk feestje/bedrijfsuitje/vrijgezellenfeestje!

De escaperoom is duidelijk nog jong, iets wat vooral in de afwerking te merken is. Deze is hier en daar nog wat ruw, maar qua sfeer is ‘ie in ieder geval meer dan goed! Je merkt gewoon dat er heel veel tijd en liefde in is gestopt om te ontwikkelen. Het spel heeft ook een perfecte moeilijkheidsgraad (wij waren net te laat, maar met een paar extra minuten hadden we het gehaald - maar dat lag puur aan ons geklungel). Het is dus zeker niet zo dat je hem per definitie uitspeelt, maar dat maakt het juist extra spannend!

Er wordt bovendien heel goed gebruik gemaakt van alle beschikbare middelen: alles heeft wel een betekenis. Iets wat ook een blijk is van de doordachtheid van het spel.

Aangezien wij hebben deelgenomen in het kader van een vrijgezellenfeest, hebben wij gekozen voor het vrijgezellenarrangement, waarbij er zelfs gepersonaliseerde vragen en verhaallijn zijn toegevoegd. Ook weer super gedaan, met een biertje en bitterbal achteraf.

Conclusie: een topper van een escaperoom, met hier en daar nog wat ruwe randjes, maar door de spannende sfeer, persoonlijke draai en uitmuntende doordachtheid absoluut de moeite waard!
30 jun 2016
4.33 ( 4.33 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Goed uitgewerkte Escape Room met veel potentie!
Met een groep vrienden deze Escape Room gespeeld afgelopen week. Allen hebben we al diverse Escape Rooms door heel Nederland van binnen mogen zien, en The Loophole in Utrecht is er zeker eentje waar we goede herinneringen aan over zullen houden!

De introductie liep in eerste instantie wat moeizaam, maar toen we eenmaal begonnen hebben we 'n uur lang een ontzettend leuke, en goed doordachte kamer mogen spelen. Puzzels waren niet lineair (dikke plus!), en de vormgeving van de kamers droegen enorm bij aan de Experience. Ik ga 'm zeker aanraden!
29 jun 2016
4.33 ( 4.33 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super ervaring!
Het was de 2e escape room die ik deed. Vooraf had ik verwacht dat een 2e alleen maar tegen kon vallen maar het was geweldig! Alle elementen kwamen er in voor. Zo was teamwork heel belangrijk maar bij een inbraak moet je natuurlijk niet te hard praten wat het extra spannend maakt! Kan niet wachten tot de nieuwe er is!
24 jun 2016
3.67 ( 3.67 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
fun
Vriendelijke gastvrije ontvangst. Fun in de escaperoom. Originele puzzels. Mag meer spanning hebben.Makkelijk en gratis parkeren.
Toegang tot de ruimte trappenhuis en gangen erg ongezellig voir een uitje.
14 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk en spannend
Mooi vormgegeven ruimte, intelligente puzzel en grappige ontdekkingen. Een uitdagend uur!
14 jun 2016
4.67 ( 4.67 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Briljant
Creatief, verrassend, uitdagend.

Ben helemaal niet zo van dit soort activiteiten. Vaak zijn ze saai en eentonig, maar dit is echt een intelligente escaperoom. Een absolute aanrader
12 jun 2016
1.33 ( 1.33 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Ruimte voor verbetering
De verhaallijn van de escape room was verwarrend en onduidelijk. Puzzels liepen erg door elkaar heen en hadden weinig te maken met het verhaal ondanks dat dit een groot onderdeel van de escape room was. Verder waren de objecten van de puzzels onprofessioneel. De ruimte droeg niet bij aan de beleving. De escape room bied zeer veel mogelijk tot verbetering.

Reactie eigenaar escape room

Beste Frits, bedankt voor je bezoek bij ons en wat vervelend dat je het niet naar je zin hebt gehad. Ik begrijp dat je slechts een deel van de kamer hebt kunnen spelen omdat jullie veel later aankwamen. We zijn bezig om onze zichtbaarheid in de straat te verbeteren en hebben ook wat extra tijd tussen de spellen door ingepland; ik hoop dat dat van onze kant meer ruimte biedt. Daarnaast ben ik erg benieuwd welke mogelijkheden jij voor de kamer zelf ziet. Zou je dit naar mij willen mailen? Dankjewel! Groeten Joëlle
3 jun 2016
4.67 ( 4.67 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk!
Uitdagende escaperoom met spannend verhaal! Zit goed in elkaar!
2 jun 2016
4.33 ( 4.33 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
The Loophole Utrecht
Plussen:
+ Engelse versie
+ Creatieve puzzels
+ Interessant verhaal

Verbeterpunten:
Het is een nieuwe escape room, dus het is nog geen geoliede machine. Ben benieuwd hoe het doorgroeit!
24 apr 2016
4.00 ( 4.00 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Goeie escaperoom
Goeie escaperoom. Wij hadden de makkelijk variant, die is goed te doen. Leuke originele aspecten en verassingen!
23 apr 2016
4.00 ( 4.00 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Goede escaperoom, met nog enige ruimte voor groei.
Puzzels zijn pittig en er zitten een aantal hele originele aspecten in, die ik niet eerder gezien heb in andere escaperooms.

De aankleding van de kamer kan nog wat uitgebreider. De vulling van de kamer is redelijk karig, waardoor het zoeken van de volgende opdracht redelijk rechttoe-rechtaan is.

Een heel sterk punt is dat er wel een heel verhaal wordt opgebouwd, waardoor de situatie goed aangevoeld kan worden.
22 apr 2016
4.00 ( 4.00 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top!
Een hele leuke ervaring! We zijn met een vriendengroep van 5 man hier naar toe gegaan; voor ons allen de eerste keer dat we een Escape Room bezochten. Een interessante sfeer, leuke progress extraatjes, fijne ontvangsthal. Al met al een enorm leuke Escape Room. Enige wat beter zou kunnen was de druk ophogen door extra sfeer effecten in te zetten.
22 apr 2016
3.67 ( 3.67 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape room worth the recommendation!
It is well put together and really cracks your brain. 3 persons seems to be a little few though. We had one English spoken player and on that front it can use some improvement. The setting is nice and I will certainly recommend.
22 apr 2016
4.33 ( 4.33 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Leuke kamer!
Wij hadden de normale variant en deze was erg leuk! Leuk verhaal, zat goed in elkaar en leuke variaties in de puzzels. Doen!
22 apr 2016
4.00 ( 4.00 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuke maar moeilijke escaperoom
Wij hadden de moeilijke variant gekozen en dat was te merken, de puzzles waren vrij pittig en we zijn dan ook niet ontsnapt. Maar het was een leuke escaperoom en we hebben veel plezier gehad. Ontvangst was hartelijk. Kortom we hebben een gezellige middag gehad.
10 apr 2016
4.33 ( 4.33 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Goed verhaal
Een duidelijk goed doordachte escaperoom met een duidelijk verhaal en puzzels en attributen die daar goed in passen. Oude attributen zijn niet alleen voor de sier maar goed verwerkt in de hele oplossing, prachtig. Ook de keuze voor niveau is erg prettig: we houden wel van een uitdaging dus we konden mooi voor de moeilijke variant gaan, leuk! En de kamer is niet alleen mooi aangekleed maar ook voorzien van enkele technische hoogstandjes.

Een klein minpunt is de ontvangst, 's avonds is blijkbaar het hek dicht, dus de site vertelde ons dat we even konden bellen, maar er werd niet opgenomen. Sta je daar met je auto half op het fietspad voor een dicht hek... Gelukkig werd dit snel opgelost en konden we naar binnen. Als hier nog eens een andere kamer wordt gemaakt (plek zat!) dan komen we graag terug!
9 apr 2016
4.33 ( 4.33 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk!
Onze eerste escaperoom en het was zo geslaagd dat we snel nog een keer willen! Prima locatie met grote ontvangst. Het zit in een kelder dus dat is al meteen mooi spannend. De kamer is erg goed ingericht en brengt steeds nieuwe verrassingen naar voren. Het was erg leuk.
8 apr 2016
4.00 ( 4.00 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuke maar moeilijke escaperoom
De makkelijke variant heeft een slagingspercentage van 45% en wij hadden de moeilijke variant. Helaas is het ons niet gelukt om te ontsnappen, maar we hebben toch een leuke middag gehad. Als je van een leuke maar moeilijke escaperoom houd dan is deze zeker een aanrader. En houd je niet van moeilijke escaperooms dan vermaak je je toch wel. :-) Kortom het was een perfecte middag. Wat erg leuk was dat de dame van de escaperoom ons toch nog liet zien hoe we moesten ontsnappen.
8 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige beleving
Met 6 vrienden deze escape room gedaan .we hadden heel erg veel plezier naast dat was de room erg verrassend wat het dus heel leuk maakt en origineel..ik raad het iedereen aan het is zeker de moeite waard
8 apr 2016
3.67 ( 3.67 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Get out of here
Uitdagende escape room met leuke opdrachten en puzzels!
8 apr 2016
3.67 ( 3.67 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke kamer, Leuk ontvangst!
Ik zal het kort houden: Doen.

+ Chille wachtruimte met tafeltennistafel.
+ De kamer ziet er simpel uit, maar zit erg goed in elkaar.
+ Uitdagende puzzels
+ Aardige gastheer

- Introfilmpje heeft slecht geluid en is langdradig
- Locatie ziet er nogal erg "kraakpanderig" uit, zou wat opgevrolijkt mogen worden. (gordijnen in de grote ruimtes om gangpaden te creëren, en meer)
1 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Authentieke kamer
In deze authentieke kamer met verrassende elementen hebben wij met gezin onze eerste escape room gedaan. Leuk verhaal, originele en moeilijke puzzels... Helaas niet gehaald. Op naar volgende room.
Goede ontvangst. Tafeltennis, drinken etc. Wanneer je te vroeg bent.
25 mrt 2016
4.00 ( 4.00 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Puzzelen maar!
Deze escaperoom heeft leuke variëteit in puzzels, fysiek en mentaal. Je zal meer moeten doen dan alleen maar zoeken en om je heen kijken. Spanning terwijl je in de escaperoom bent had iets hoger gemogen, vooral als je als team na 1 uur nog best ver verwijderd bent van de ontsnapping (zoals wij :) ).
Aan het begin krijg je een leuke introductie waardoor je gelijk in het verhaal wordt getrokken!
Is goed bereikbaar per auto!
23 mrt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Overall goede escape room
Leuke puzzels, mooie inrichting, goede locatie en voorzieningen, en prima verhaal. Enige wat beter kon is dat er geen achtergrondmuziek bij zat en dat de tijd die je had tijdens het spel nergens afgebeeld was.
22 mrt 2016
3.67 ( 3.67 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuk! Wel moeilijk.
Aangekomen op de locatie konden we zelf wat te drinken pakken en verschillende versnaperingen. Dit tegen betaling, achteraf.
We zijn met zes vrouwen de kamer in gegaan over de WOII, in een verzetsgroep. In het begin was niet helemaal duidelijk wat we precies moesten doen, dit kwam later.
De opdrachten waren erg moeilijk en we waren lang bezig met zoeken waardoor we mooie effecten in de kamer niet tijdens het spel hebben ontdekt. Als tip voor de makers; iets eerder hulp bieden wanneer mensen er niet uitkomen! Dan maken ze meer mee van de kamer. De opdrachten zijn zo dat je wel op elkaar moet wachten.
Verder een leuke kamer.
21 mrt 2016
4.00 ( 4.00 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Leuke uitdagende escaperoom (moeilijke variant)
Leuke escape room; leuke puzzels maar wel enigszins lineair. Leuk verhaal, geen super flashy uitziende kamer of effecten.
21 mrt 2016
4.00 ( 4.00 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Goede sfeer.
Bedankt voor het verwelkomen, wij hadden de snelste tijd. Enerzijds natuurlijk jammer dat jij er dan maar heel kort in zit, anderszijds een erg mooie beloning. Goede puzzels en bezigheden, wel weinig afleiding. Er waren duidelijke focuspunten.
21 mrt 2016
3.67 ( 3.67 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring
Wij hebben deze escaperoom met z'n zessen gespeeld: goed te doen en 5 minuten voor tijd weten uit te spelen. Het heeft een leuk en pakkend verhaal, verrassend beloop en uitdagende en gevarieerde puzzels. Het pand is nog wat kaal, maar dat vind ik persoonlijk wel in de 'onderduik-sferen' passen. Kleed je niet te warm, want door de stadsverwarming en de uitdagende puzzels, ga je flink zweten ;).
20 mrt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
zeer vermakelijk
Goed was:puzzeltypes, thema en de uitgebreidheid van de escaperoom.
Minder goed was:
17 mrt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagende, spannende escaperoom
De escaperoom zat goed in elkaar, veel leuke effecten en onverwachte wendingen.
De verbeterpunten zitten 'm in de ontvangst.
15 mrt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk bedacht!
Het thema is heel leuk uitgewerkt. De verzetsgroep is een goede toevoeging voor de Utrechtse escape rooms. Alleen de ontvangst mag nog wel wat meer aangekleed worden, maar ik geloof dat er nog werk van gemaakt werd. In ieder geval een leuke avond gehad!
14 mrt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Wat een ervaring!
Met een groep van zes hebben we het extreem erg naar ons zin gehad.
Doordat de locatie nog in de bouw is, hing er een spannende 'ondergrondse' sfeer die echt iets toevoegde aan de escaperoom ervaring.
14 mrt 2016
3.67 ( 3.67 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
escaperoom
Onze eerste escaperoom ervaring is erg goed bevallen, hartelijke ontvangst in een nog wat kaal gebouw (maar wordt hard aan gewerkt) op een gunstige locatie. De room zelf was een hele uitdaging met veel variatie en een leuke introductie. Gelukkig onszelf net op tijd weten te bevrijden.
14 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Absolute aanrader!
Deze escape room zit heel goed in elkaar. Het verhaal is spannend, de opdrachten zijn pittig maar daardoor is het des te leuker als je er met je team uitkomt! Je kunt zien dat er veel werk in is gestoken en er zitten hele leuke verrassingselementen in. Wij hebben hem met een team van 7 collega's gedaan en 5 minuten voor tijd volbracht. Een absolute aanrader, ook omdat hij op een goede locatie in Utrecht zit!
12 mrt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk met enkele verrassingen
Met wat vrienden deze escape room gedaan en een erg leuke tijd gehad (moeilijke graad, ontsnapt met 2 minuten over!). De ouderwetse sfeer van het verhaal is leuk opgezet, en er zijn enkele leuke technieken gebruikt voor puzzels die het erg afwisselend maakte.

Bij het begin zijn enkele lastige puzzels, ik kan andere bezoekers om hier niet te langs op vast te zitten, maar gewoon een hint te vragen. Na de helft van de puzzels zijn enkele enorm leuke verrassingen, het zou zonde zijn als men die niet ervaarde.

Aanrader, deze heeft ook een erg schappelijke prijs.
12 mrt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring!
De escaperoom was goed uitgedacht met leuke puzzels en verrassende elementen in de kamer. Wij kwamen er maar net op tijd uit. Personeel is ook ontzettend vriendelijk en dat maakt de ervaring des te beter!

Zeker een aanrader. Locatie in centrum utrecht maakt het een fijne plek om af te spreken en je kan er makkelijk met een groep gezellig wachten.
7 mrt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Uitje met bedrijf
Wat een leuke avond. Het is ons niet gelukt, maar een vol uur hebben we ingewikkelde puzzels opgelost, helaas net niet snel genoeg. Zeker een aanrader. Ook volgens teamgenoten die al eerder rooms hebben gespeeld.
26 feb 2016
4.33 ( 4.33 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Mooie kamer
Vorige week hebben we met z'n tweeën deze kamer gedaan. Helaas zijn we niet binnen de tijd ontsnapt, maar de puzzels waren vrij pittig voor twee personen. De kamer zit goed in elkaar (met een paar leuke verrassingen) en heeft een interessant verhaal. De uiteindelijke manier van 'ontsnappen' aan het eind is heel leuk bedacht en echt geniaal uitgevoerd.
26 feb 2016
4.33 ( 4.33 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 9 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagend maar tof
Wij hadden de hoogste moeilijkheidsgraad en waren de eerste die daarin wisten te ontsnappen! Wel enkele hints nodig gehad want de puzzels zijn inderdaad pittig. Het verhaal is leuk bedacht en de kamer straalt ook de sfeer van het thema uit.
20 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
get out of here utrecht : zeer verrassend
Kwatiertje lopen vanaf cs , leuk en behulpzaam personeel , escape room was zeer verrassend . We komen zeker terug als 2 de room klaar is .
16 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig
Duistere locatie, goede sfeer. Puzzels waren goed in elkaar gezet en volgden elkaar op tegelijk met het verhaal.
12 feb 2016
4.00 ( 4.00 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Goed verhaal en erg leuke effecten.
Dit is een fijne escaperoom. In een wat duistere kelder opent zich een deur naar de periode van de Tweede Wereldoorlog, alwaar diverse mysteries zich ontvouwen. De puzzels zitten goed in elkaar, passen in het verhaal, en de effecten aan het eind zijn prachtig. Hij is wel wat aan de pittige kant, maar daar wordt aan gewerkt, heb ik begrepen. Van mij mag de duur wel naar anderhalf uur, zonder vergemakkelijking.
Aanrader!
7 feb 2016
4.67 ( 4.67 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Verrassende wendingen
Een spannende ontsnapping met een leuke groep mensen. We kwamen voor heel wat uidagingen te staan. En ondanks dat dit niet mijn eerste keer was, was het erg verrassend. Alles is mooi verzorgd en goed in thema van het verhaal.
Zeker een aanrader!
7 feb 2016
4.67 ( 4.67 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Toffe ervaring
Een vernieuwende room in de vele escape rooms die Nederland rijk is. Uniek door mooie twists in het verhaal en de kamer. Aanrader voor een ieder!
7 feb 2016
4.33 ( 4.33 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
een must voor de liefhebber
Deze escape room overtrof al mijn verwachtingen. Get out of Here is pas net open maar maakt op mij een fantastische indruk. De verzetsgroep is een uitdagend spel met fantastische puzzels, leuke 'ouderwetse' elementen en zit vooral vol met verassingen! Een echte aanrader!
3 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Goede escape room!
Pas net geopend in Utrecht, waren wij het eerste team dat deze escape room wist te voltooien. De escape room is pittig, maar zeker te doen. De variëteit aan puzzles is een groot pluspunt, evenals het boeiende verhaal eromheen. Aanrader voor wie op zoek is naar een leuke uitdaging.