Get Out of Here Utrecht

4.21 van 5 sterren (40 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

3 sep 2017
1.67 ( 1.67 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Escape room niet compleet
Na de voorbereiding op de escape room, wat heel leuk was, was de dag van het spel aangebroken. Leuke puzzels totdat we vastliepen.. Hint gevraagd maar konden er nog niks van maken, aantal minuten later kwamen ze er pas achter dat een onderdeel niet werkte waardoor we dus echt niet verder konden. Uiteindelijk de escape room niet hadden gehaald. Excuses maken waren lastig blijkbaar, uiteindelijk mochten we een drankje blijven drinken maar daar hadden we inmiddels echt geen behoefte meer aan. Erg jammer van de afhandeling.
4 feb 2017
3.33 ( 3.33 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
De verzetsgroep
Utrecht is booming qua escape rooms. Hoog tijd om in eigen stad weer eens een escape room te doen. Deze keer was het escape room Get out of Here (https://www.escaperoomgetoutofhere.nl/…). Een ontvangstruimte die veel potentie biedt met allerlei spellen, voetbaltafel en een rustig plekje om wat te drinken. Het is nog wat kaal maar daar werd aan gewerkt begrepen wij.
Wij deden de kamer de Verzetsgroep. Opdracht: ontdek de code en ontsnap voordat de Duitsers de code en jullie vinden. Het introfilmpje was wat slecht van geluid maar zet het verhaal helder weg. De kamer zelf was helemaal in thema qua aankleding en qua puzzels. Wij deden hem met 4 personen en dat was precies goed qua aantal. Puzzels en sfeer waren goed op elkaar afgestemd maar geen echte verrassende en hele moeilijke puzzels. Moet wel gezegd worden dat wij hem op normale moeilijkheid deden dus meer ervaren escapers kunnen zich prima aan de moeilijke variant wagen.
Wij vonden vooral het einde heel leuk een verrassend. Zo kom je met een big smile een escape room uit! Overall dus een prima escape room, klassiek qua opzet, leuk verhaal dat goed verwerkt is in het totaal. De escape room zelf is qua afwerking niet perfect. Dunne muurtjes maken dat je af en toe de spelbegeleiders hoort. Een escape room waar je je geen buil aan zult vallen.
10 dec 2016
4.67 ( 4.67 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Heel goed!
Hele leuke kamer! Je kan kiezen uit 3 niveau's, wij hebben de moeilijkste gedaan. De lokatie past goed bij het thema en de kamer was goed aangekleed. Ben erg benieuwd naar hun nieuwe kamer!
24 apr 2016
4.00 ( 4.00 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Goeie escaperoom
Goeie escaperoom. Wij hadden de makkelijk variant, die is goed te doen. Leuke originele aspecten en verassingen!
23 apr 2016
4.00 ( 4.00 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Goede escaperoom, met nog enige ruimte voor groei.
Puzzels zijn pittig en er zitten een aantal hele originele aspecten in, die ik niet eerder gezien heb in andere escaperooms.

De aankleding van de kamer kan nog wat uitgebreider. De vulling van de kamer is redelijk karig, waardoor het zoeken van de volgende opdracht redelijk rechttoe-rechtaan is.

Een heel sterk punt is dat er wel een heel verhaal wordt opgebouwd, waardoor de situatie goed aangevoeld kan worden.
22 apr 2016
4.00 ( 4.00 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top!
Een hele leuke ervaring! We zijn met een vriendengroep van 5 man hier naar toe gegaan; voor ons allen de eerste keer dat we een Escape Room bezochten. Een interessante sfeer, leuke progress extraatjes, fijne ontvangsthal. Al met al een enorm leuke Escape Room. Enige wat beter zou kunnen was de druk ophogen door extra sfeer effecten in te zetten.
22 apr 2016
3.67 ( 3.67 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape room worth the recommendation!
It is well put together and really cracks your brain. 3 persons seems to be a little few though. We had one English spoken player and on that front it can use some improvement. The setting is nice and I will certainly recommend.
22 apr 2016
4.33 ( 4.33 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Leuke kamer!
Wij hadden de normale variant en deze was erg leuk! Leuk verhaal, zat goed in elkaar en leuke variaties in de puzzels. Doen!
22 apr 2016
4.00 ( 4.00 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuke maar moeilijke escaperoom
Wij hadden de moeilijke variant gekozen en dat was te merken, de puzzles waren vrij pittig en we zijn dan ook niet ontsnapt. Maar het was een leuke escaperoom en we hebben veel plezier gehad. Ontvangst was hartelijk. Kortom we hebben een gezellige middag gehad.
10 apr 2016
4.33 ( 4.33 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Goed verhaal
Een duidelijk goed doordachte escaperoom met een duidelijk verhaal en puzzels en attributen die daar goed in passen. Oude attributen zijn niet alleen voor de sier maar goed verwerkt in de hele oplossing, prachtig. Ook de keuze voor niveau is erg prettig: we houden wel van een uitdaging dus we konden mooi voor de moeilijke variant gaan, leuk! En de kamer is niet alleen mooi aangekleed maar ook voorzien van enkele technische hoogstandjes.

Een klein minpunt is de ontvangst, 's avonds is blijkbaar het hek dicht, dus de site vertelde ons dat we even konden bellen, maar er werd niet opgenomen. Sta je daar met je auto half op het fietspad voor een dicht hek... Gelukkig werd dit snel opgelost en konden we naar binnen. Als hier nog eens een andere kamer wordt gemaakt (plek zat!) dan komen we graag terug!
9 apr 2016
4.33 ( 4.33 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk!
Onze eerste escaperoom en het was zo geslaagd dat we snel nog een keer willen! Prima locatie met grote ontvangst. Het zit in een kelder dus dat is al meteen mooi spannend. De kamer is erg goed ingericht en brengt steeds nieuwe verrassingen naar voren. Het was erg leuk.
8 apr 2016
4.00 ( 4.00 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuke maar moeilijke escaperoom
De makkelijke variant heeft een slagingspercentage van 45% en wij hadden de moeilijke variant. Helaas is het ons niet gelukt om te ontsnappen, maar we hebben toch een leuke middag gehad. Als je van een leuke maar moeilijke escaperoom houd dan is deze zeker een aanrader. En houd je niet van moeilijke escaperooms dan vermaak je je toch wel. :-) Kortom het was een perfecte middag. Wat erg leuk was dat de dame van de escaperoom ons toch nog liet zien hoe we moesten ontsnappen.
8 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige beleving
Met 6 vrienden deze escape room gedaan .we hadden heel erg veel plezier naast dat was de room erg verrassend wat het dus heel leuk maakt en origineel..ik raad het iedereen aan het is zeker de moeite waard
8 apr 2016
3.67 ( 3.67 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Get out of here
Uitdagende escape room met leuke opdrachten en puzzels!
8 apr 2016
3.67 ( 3.67 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke kamer, Leuk ontvangst!
Ik zal het kort houden: Doen.

+ Chille wachtruimte met tafeltennistafel.
+ De kamer ziet er simpel uit, maar zit erg goed in elkaar.
+ Uitdagende puzzels
+ Aardige gastheer

- Introfilmpje heeft slecht geluid en is langdradig
- Locatie ziet er nogal erg "kraakpanderig" uit, zou wat opgevrolijkt mogen worden. (gordijnen in de grote ruimtes om gangpaden te creëren, en meer)
1 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Authentieke kamer
In deze authentieke kamer met verrassende elementen hebben wij met gezin onze eerste escape room gedaan. Leuk verhaal, originele en moeilijke puzzels... Helaas niet gehaald. Op naar volgende room.
Goede ontvangst. Tafeltennis, drinken etc. Wanneer je te vroeg bent.
25 mrt 2016
4.00 ( 4.00 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Puzzelen maar!
Deze escaperoom heeft leuke variëteit in puzzels, fysiek en mentaal. Je zal meer moeten doen dan alleen maar zoeken en om je heen kijken. Spanning terwijl je in de escaperoom bent had iets hoger gemogen, vooral als je als team na 1 uur nog best ver verwijderd bent van de ontsnapping (zoals wij :) ).
Aan het begin krijg je een leuke introductie waardoor je gelijk in het verhaal wordt getrokken!
Is goed bereikbaar per auto!
23 mrt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Overall goede escape room
Leuke puzzels, mooie inrichting, goede locatie en voorzieningen, en prima verhaal. Enige wat beter kon is dat er geen achtergrondmuziek bij zat en dat de tijd die je had tijdens het spel nergens afgebeeld was.
22 mrt 2016
3.67 ( 3.67 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuk! Wel moeilijk.
Aangekomen op de locatie konden we zelf wat te drinken pakken en verschillende versnaperingen. Dit tegen betaling, achteraf.
We zijn met zes vrouwen de kamer in gegaan over de WOII, in een verzetsgroep. In het begin was niet helemaal duidelijk wat we precies moesten doen, dit kwam later.
De opdrachten waren erg moeilijk en we waren lang bezig met zoeken waardoor we mooie effecten in de kamer niet tijdens het spel hebben ontdekt. Als tip voor de makers; iets eerder hulp bieden wanneer mensen er niet uitkomen! Dan maken ze meer mee van de kamer. De opdrachten zijn zo dat je wel op elkaar moet wachten.
Verder een leuke kamer.
21 mrt 2016
4.00 ( 4.00 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Leuke uitdagende escaperoom (moeilijke variant)
Leuke escape room; leuke puzzels maar wel enigszins lineair. Leuk verhaal, geen super flashy uitziende kamer of effecten.
21 mrt 2016
4.00 ( 4.00 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Goede sfeer.
Bedankt voor het verwelkomen, wij hadden de snelste tijd. Enerzijds natuurlijk jammer dat jij er dan maar heel kort in zit, anderszijds een erg mooie beloning. Goede puzzels en bezigheden, wel weinig afleiding. Er waren duidelijke focuspunten.
21 mrt 2016
3.67 ( 3.67 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring
Wij hebben deze escaperoom met z'n zessen gespeeld: goed te doen en 5 minuten voor tijd weten uit te spelen. Het heeft een leuk en pakkend verhaal, verrassend beloop en uitdagende en gevarieerde puzzels. Het pand is nog wat kaal, maar dat vind ik persoonlijk wel in de 'onderduik-sferen' passen. Kleed je niet te warm, want door de stadsverwarming en de uitdagende puzzels, ga je flink zweten ;).
20 mrt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
zeer vermakelijk
Goed was:puzzeltypes, thema en de uitgebreidheid van de escaperoom.
Minder goed was:
17 mrt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagende, spannende escaperoom
De escaperoom zat goed in elkaar, veel leuke effecten en onverwachte wendingen.
De verbeterpunten zitten 'm in de ontvangst.
15 mrt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk bedacht!
Het thema is heel leuk uitgewerkt. De verzetsgroep is een goede toevoeging voor de Utrechtse escape rooms. Alleen de ontvangst mag nog wel wat meer aangekleed worden, maar ik geloof dat er nog werk van gemaakt werd. In ieder geval een leuke avond gehad!
14 mrt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Wat een ervaring!
Met een groep van zes hebben we het extreem erg naar ons zin gehad.
Doordat de locatie nog in de bouw is, hing er een spannende 'ondergrondse' sfeer die echt iets toevoegde aan de escaperoom ervaring.
14 mrt 2016
3.67 ( 3.67 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
escaperoom
Onze eerste escaperoom ervaring is erg goed bevallen, hartelijke ontvangst in een nog wat kaal gebouw (maar wordt hard aan gewerkt) op een gunstige locatie. De room zelf was een hele uitdaging met veel variatie en een leuke introductie. Gelukkig onszelf net op tijd weten te bevrijden.
14 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Absolute aanrader!
Deze escape room zit heel goed in elkaar. Het verhaal is spannend, de opdrachten zijn pittig maar daardoor is het des te leuker als je er met je team uitkomt! Je kunt zien dat er veel werk in is gestoken en er zitten hele leuke verrassingselementen in. Wij hebben hem met een team van 7 collega's gedaan en 5 minuten voor tijd volbracht. Een absolute aanrader, ook omdat hij op een goede locatie in Utrecht zit!
12 mrt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk met enkele verrassingen
Met wat vrienden deze escape room gedaan en een erg leuke tijd gehad (moeilijke graad, ontsnapt met 2 minuten over!). De ouderwetse sfeer van het verhaal is leuk opgezet, en er zijn enkele leuke technieken gebruikt voor puzzels die het erg afwisselend maakte.

Bij het begin zijn enkele lastige puzzels, ik kan andere bezoekers om hier niet te langs op vast te zitten, maar gewoon een hint te vragen. Na de helft van de puzzels zijn enkele enorm leuke verrassingen, het zou zonde zijn als men die niet ervaarde.

Aanrader, deze heeft ook een erg schappelijke prijs.
12 mrt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring!
De escaperoom was goed uitgedacht met leuke puzzels en verrassende elementen in de kamer. Wij kwamen er maar net op tijd uit. Personeel is ook ontzettend vriendelijk en dat maakt de ervaring des te beter!

Zeker een aanrader. Locatie in centrum utrecht maakt het een fijne plek om af te spreken en je kan er makkelijk met een groep gezellig wachten.
7 mrt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Uitje met bedrijf
Wat een leuke avond. Het is ons niet gelukt, maar een vol uur hebben we ingewikkelde puzzels opgelost, helaas net niet snel genoeg. Zeker een aanrader. Ook volgens teamgenoten die al eerder rooms hebben gespeeld.
26 feb 2016
4.33 ( 4.33 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Mooie kamer
Vorige week hebben we met z'n tweeën deze kamer gedaan. Helaas zijn we niet binnen de tijd ontsnapt, maar de puzzels waren vrij pittig voor twee personen. De kamer zit goed in elkaar (met een paar leuke verrassingen) en heeft een interessant verhaal. De uiteindelijke manier van 'ontsnappen' aan het eind is heel leuk bedacht en echt geniaal uitgevoerd.
26 feb 2016
4.33 ( 4.33 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 9 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagend maar tof
Wij hadden de hoogste moeilijkheidsgraad en waren de eerste die daarin wisten te ontsnappen! Wel enkele hints nodig gehad want de puzzels zijn inderdaad pittig. Het verhaal is leuk bedacht en de kamer straalt ook de sfeer van het thema uit.
20 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
get out of here utrecht : zeer verrassend
Kwatiertje lopen vanaf cs , leuk en behulpzaam personeel , escape room was zeer verrassend . We komen zeker terug als 2 de room klaar is .
16 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig
Duistere locatie, goede sfeer. Puzzels waren goed in elkaar gezet en volgden elkaar op tegelijk met het verhaal.
12 feb 2016
4.00 ( 4.00 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Goed verhaal en erg leuke effecten.
Dit is een fijne escaperoom. In een wat duistere kelder opent zich een deur naar de periode van de Tweede Wereldoorlog, alwaar diverse mysteries zich ontvouwen. De puzzels zitten goed in elkaar, passen in het verhaal, en de effecten aan het eind zijn prachtig. Hij is wel wat aan de pittige kant, maar daar wordt aan gewerkt, heb ik begrepen. Van mij mag de duur wel naar anderhalf uur, zonder vergemakkelijking.
Aanrader!
7 feb 2016
4.67 ( 4.67 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Verrassende wendingen
Een spannende ontsnapping met een leuke groep mensen. We kwamen voor heel wat uidagingen te staan. En ondanks dat dit niet mijn eerste keer was, was het erg verrassend. Alles is mooi verzorgd en goed in thema van het verhaal.
Zeker een aanrader!
7 feb 2016
4.67 ( 4.67 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Toffe ervaring
Een vernieuwende room in de vele escape rooms die Nederland rijk is. Uniek door mooie twists in het verhaal en de kamer. Aanrader voor een ieder!
7 feb 2016
4.33 ( 4.33 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
een must voor de liefhebber
Deze escape room overtrof al mijn verwachtingen. Get out of Here is pas net open maar maakt op mij een fantastische indruk. De verzetsgroep is een uitdagend spel met fantastische puzzels, leuke 'ouderwetse' elementen en zit vooral vol met verassingen! Een echte aanrader!
3 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Get Out of Here Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Goede escape room!
Pas net geopend in Utrecht, waren wij het eerste team dat deze escape room wist te voltooien. De escape room is pittig, maar zeker te doen. De variëteit aan puzzles is een groot pluspunt, evenals het boeiende verhaal eromheen. Aanrader voor wie op zoek is naar een leuke uitdaging.