Gascape

4.92 van 5 sterren (8 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

8 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) Gascape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
Een erg goed in elkaar gezette kamer. Thema is mooi uitgewerkt, alle puzzeldelen zijn onderdeel van het thema en er is weinig ruis (random dingen die niet benodigd zijn). Ik heb hiervoor al een aantal esacpe rooms gedaan maar deze was denk wel de beste tot nu toe. En we hebben ook nog een record tijd neer gezet :-)
23 apr 2017
4.67 ( 4.67 /5) Gascape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Opnieuw escapen in Woerden
Vandaag de nieuwe Gascape escape room (expert-versie) in Woerden gedaan. Hoge verwachtingen na het lezen van een aantal recencies en ook vanwege de andere goede kamer in Woerden, al werken ze niet samen.

De ontvangst was super, heel erg gezellig praatje met beide eigenaren (Kevin en Joëlla?) gehad, voor we het weten was het al 11.00 uur. Na een korte uitleg en het zien van twee filmpjes (inclusief BN'er), betraden we de winkel van het tankstation.

We gingen voortvarend van start, veel leuke/uitdagende/afwisselende/originele puzzels, veel dingen die ik na ruim 20 escape r ooms nog niet eerder had gezien. Uiteindelijk kwamen we een paar minuten tekort om de buit mee te krijgen.

Het zijn heel veel puzzels die je moet oplossen en dat is misschien het enige kleine minpuntje. Verder ziet alles er perfect uit, mooi afgewerkt, mooi gebruik van licht/geluid en ook de hints zijn duidelijk. Ook waren alle puzzels niet overdreven moeilijk en hadden ze logische oplossingen.

Na het zetten van een persoonlijke tekst op de muur (ook nog niet eerder gezien) zijn we nog even de kamer doorgelopen, erg leuk. Na het maken van de foto zijn we zeer tevreden vertrokken. Woerden heeft er een prachtige escape room bij, we komen zeker terug bij een nieuwe kamer, gauw aan de slag dus. :)
23 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Gascape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Grote verrassing
De escape room wordt gerund door twee enthousiaste mensen waarmee wij heerlijk aan de praat raakten. Op naar de escape room. Het sfeertje zat er goed in en de puzzels waren erg leuk bedacht. Net niet gehaald, maar ondanks dat kregen wij de expert variant waardoor wij met plezier de kamer hebben gedaan!

Deze kamer na 20 kamers te hebben gedaan staat op mijn nr 2!
Ontvangst een dikke plus, kamer en puzzels een dikke plus, maar ook zat alles goed en verrassend in elkaar.
15 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Gascape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Gascape, gewoon doen!
Leuke en uitdagende escaperoom. Een aanrader! Hier is met passie aan gewerkt! Goed verhaal en de puzzels passen mooi in het thema. Ook complimenten aan de gezellige medewerkers. Deze moet je gespeeld hebben.
15 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Gascape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Hele leuke escaperoom
Super leuke room.
Zit goed in elkaar.
Puzzels passen goed in het thema.
Met gave verassende elementen.
Een room die je zeker gespeeld moet hebben.
2 apr 2017
4.67 ( 4.67 /5) Gascape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Durf jij de uitdaging aan?
Omdat dit mijn 1e escape room was, is het lastig te bepalen of prijs en kwaliteit verhouding goed is. Ik vond het het geld in ieder geval waard.

Allereerst werden wij ontvangen door de eigenaren in een zeer gezellige entourage. Uitleg gehad wat wel en niet de bedoeling is in deze room. Ik had nog nooit een escape room gespeeld en wist dus ook niet echt wat ik moest verwachten. Voordat wij de escape room ingingen werd er een filmpje getoond. Goed verhaal vanaf de eerste seconde origineel, spannend en uitdagend. Heel veel creatief bedachte en diverse pittige opdrachten die op allerlei manieren uitgevoerd moesten worden. Uitdaging genoeg. Gelukkig kreeg je zo nu en dan een tip.
Erg goed bevallen!

Extra info:
Deze locatie is ook zeer geschikt om een feestelijke gelegenheid te vieren.
Deze escape room kan op twee niveaus gespeeld worden.
Rolstoeltoegankelijk.

Smaakt naar meer. Bedankt!
25 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Gascape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Een super leuke escape room!
De kamer heeft 2 moeilijkheidsgraden namelijk: Normaal en Expert. Ik raad mensen die er nog niet zoveel hebben gedaan aan voor de normale te gaan omdat deze al best moeilijk is. Wij hebben deze ook gekozen.

Eerst ontvangen door de eigenaren die ons het één en ander vertelde over escape rooms. Toen werden we meegenomen en was het bij de ingang al gelijk spannend. We zijn er helaas niet binnen 60 minuten uitgekomen, maar het was wel een geslaagd uitje. Over elk spelelement is goed nagedacht en het hele verhaal klopt. Tijdens het spel werden er subtiele hints geven die niet gelijk alles prijs gaven, maar waardoor je wel aan het denken gezet werd. Van tevoren hebben ze een leuke teaser die je ook zeker een keer moet kijken! Aansluitend hebben wij in het restaurant nog even wat gedronken en nagepraat met de eigenaren over het spel. Het is ook zeker een aanrader om met vrienden en familie rustig nog wat te eten en/of te drinken hier.

Jammer dat wij hem niet nog een keer kunnen doen. We hopen dat er in de toekomst misschien nog één bij word bijgebouwd.
25 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Gascape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Zeker een aanrader!
Ik heb een aantal weken geleden het genoegen gehad om deze kamer te mogen spelen.
Nou heb ik er inmiddels aardig wat gespeeld, maar deze staat met stip boven aan!

De puzzels zijn verre van de standaard puzzels die je tegen komt in een “gewone” escape room en sommige daarvan zijn zelfs echt een technisch hoogstandje! Ook zeker voor de ervaren escape room speler enorm uitdagend.

Het thema is origineel en aan elk detail is duidelijk zorgvuldig nagedacht. Het sfeertje klopt helemaal. Vanaf de eerste seconde tot aan het eind onwijs spannend!