ExitGame Rotterdam

4.28 van 5 sterren (12 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

29 jan 2017
3.67 ( 3.67 /5) ExitGame Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Classic: Een kleine tegenvaller
Het ontvangst was prima, we waren wat vroeg maar konden ons perfect vermaken met de vele puzzels en spellen in de ontvangstruimte.

De kamer zelf, wij speelden vandaag de Classic, viel ons wat tegen. Het begon veelbelovend maar uiteindelijk hebben wij veel op elkaar moeten wachten, omdat er geen samenwerking mogelijk was. We zijn ruim binnen de tijd ontsnapt, maar hadden nog steeds het gevoel dat het echte spel nog moest beginnen.
Wij hadden 33% korting vanwege de verjaardag van ExitGame, waardoor we voor een leuke prijs konden spelen, maar wanneer we de volle mep hadden betaald voelden we ons wellicht toch wat bekocht. Het spel heeft zeker potentie maar zeker de tweede helft lijkt wat afgeraffeld.
9 jan 2017
4.33 ( 4.33 /5) ExitGame Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
classic
mijn eerste escape room ervaring, wist niet wat ik kon verwachten, had dus een super leuk ervaring gehad. Na andere escape rooms te hebben gespeeld mis ik bij deze escape room wel de thema. Gastheer was zeer vriendelijk.
28 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) ExitGame Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Erg goede spel
In plaats van uitbreken moesten wij bij dit spel juist inbreken. We moesten echt als inbrekers denken om een zo goed mogelijke score neer te zetten. Ook veel aparte puzzels. Misschien wel het beste spel dat ik tot nu toe heb gespeeld.
28 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) ExitGame Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
super origineel en onwijs goed uitgedacht
Wow, wat een te gekke kamer vonden wij dit! We hebben al een aantal escapes gedaan maar zoiets als dit hadden we nog niet eerder meegemaakt. Je moet echt denken als een inbreker en er komt van alles bij kijken. Wij waren met een groep van 5 en dat was precies goed, misschien met 4 zelfs nog beter. Echt een aanrader!
7 jan 2016
3.00 ( 3.00 /5) ExitGame Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
geen aanrader
Lang gewacht voordat ik deze recensie wilde schrijven, maar ik vind dat er ook wat meer verschil in recensies moet zijn. Vooropgesteld: de prijs is niet hoog in de escapewereld, maar dan krijg je ook niet veel speciaals. Veel slotjes, weinig sfeer in de kamer, geen mooi uitgevoerde puzzels. Misschien leuk als je het voor de eerste keer doet, maar geen aanrader voor mensen die vaker escaperooms doen.
20 dec 2015
4.00 ( 4.00 /5) ExitGame Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk familieuitje
Was leuk en uitdagend voor iedereen. Zoon (17) en dochter (10) waren heel enthousiast en wij ook. Iedereen kon bijdragen, het was leuk samenwerken. Een aanrader!
10 nov 2015
4.33 ( 4.33 /5) ExitGame Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Leuke avond
Met groupon hebben we deze escape room gespeeld. veel variaties in puzzels waren het niet. Super gezellig gastheer. En grote wachtruimte waar we nog op de Wii kunnen spelen.
8 nov 2015
4.00 ( 4.00 /5) ExitGame Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk, van begin tot eind
Zoals robbert van 9 maart vertelde.
27 sep 2015
4.67 ( 4.67 /5) ExitGame Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagend
Onze eerste kennismaking met escaperooms en gelijk verkocht.
8 mei 2015
3.33 ( 3.33 /5) ExitGame Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Leuk, maar wel prijzig
Deze escape room in Rotterdam is leuk om te doen, maar hij is eigenlijk te prijzig voor wat je ervoor krijgt. Mogelijk dat dit komt door de locatie. Ik heb nu 3 verschillende escape rooms gehad van verschillende prijscategorieën en in vergelijking was deze relatief duur.
De jongens hebben hem professioneel in elkaar gezet en de beleving is ook leuk. Wat ik miste waren de special effects en was de kamer wat klein. Ik denk dan ook dat de kamer meer geschikt is voor maximaal 3 personen.
De materialen en apparatuur die ze gebruiken zijn verder professioneel en zien er goed uit. Het uurtje dat we er in zaten was in elk geval leuk. Wanneer ze de kamer 25 euro goedkoper maken, dan zou ik hem ook aanraden aan anderen.
9 mrt 2015
5.00 ( 5.00 /5) ExitGame Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Leuke en spannende ervaring!
Aardige, enthousiaste jongens die een supercool spel hebben gemaakt.
Je hebt geen idee wat je te wachten staat. De eerste 10 minuten moet je even oriënteren maar dan krijg je het een beetje door en is het lekker puzzelen en proberen.
Zelf gedaan met schoonmoeder en schoonzus. Was een leuke ervaring om te delen!
9 mrt 2015
5.00 ( 5.00 /5) ExitGame Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Flow van begin tot eind. Aanrader!
Gemakkelijk te vinden naast tramhalte en bovendien volop parkeergelegenheid voor de deur. Vriendelijke ontvangst. Zodra je opgesloten wordt in de kamer begint het spel. Er wordt een aardig beroep gedaan op je denkvermogen en je vermogen om logisch na te denken en verbanden te leggen. Er bevinden zich echte hersenkrakers in de kamers. Er wordt een goede sfeer neergezet, waardoor je als snel in een flow komt en daar gedurende het hele spel niet meer uit komt. Aanrader!