Escaping Rotterdam

4.78 van 5 sterren (29 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

1 dec 2017
2.67 ( 2.67 /5) Escaping Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
The Office valt tegen
Na als groep al meerdere escape rooms gedaan te gebveb wilden we deze kamer een keer proberen. Helaas viel het wat gegen, het verhaal vooraf aan The Office was langdradig en onsamenhangend. Daarna was het verhaal in de kamer teveel, laat wat te raden over.
Toen we eenmaal begonnen bleek er niet altijd evenveel damenhang te zijn en er waren ook een aantal mankementen zoals sloten die het niet goed deden, deuren die niet open gingen en een lampje (dat je echt nodig had) dat amper licht gaf.

Als beginner is deze escape room wellicht leuk om te proberen, mits de mankementen worden opgelost.
11 sep 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escaping Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Dr. Jekyll
Met 4 vriendinnen heb ik de nieuwe escape room Dr. Jekyll uitgeprobeerd. Dit was mijn vierde escape room en ik vond deze de leukste tot nu toe. Zeker een aanrader!
8 sep 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaping Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
superleuk
Als eerste groepje mochten wij de nieuwe escape room Jekyll uitproberen en het was echt superleuk! En.... We hebben het gewoon gehaald! We staan nu al te popelen om de nieuwe escape room Hyde te proberen. Ik raad hem zeker aan iedereen aan, keep up the good work!
18 feb 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escaping Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 9 keer een escape room gespeeld. )
The Office
Rotterdam heeft ondertussen ook al aardig wat escape rooms. Ik bezocht bij Escaping Rotterdam, de escape room The Office: https://www.escapingrotterdam.nl
Op deze locatie zijn 2 escape rooms beschikbaar en ze zitten op...een boot! Het deinen van de boot voegt zeker een element toe aan de escape beleving ;-)

Bij The Office is je opdracht om in een werkkamer van een bekende havenbaron in te breken. Al bij de ontvangst word je het verhaal ingetrokken, erg knap! Er zitten veel leuke sneufjes in de kamer, hij zit boordevol puzzels en ik werd meerdere malen verrast door de originaliteit van de puzzels. Het verhaal klopt goed, de kamer is mooi uitgevoerd en ondanks dat je de hints krijgt doordat je host de kamer binnenkomt (een enorme afknapper die gewoonlijk je uit het spel haalt) past het hier goed in het verhaal en werkt het!

Wij deden deze kamer met z'n tweeen en dat bleek wat te ambitieus gezien de hoeveelheid puzzels. Echter een aanrader van een kamer en ik zou adviseren om hem met z'n vieren te doen.
22 jan 2017
3.33 ( 3.33 /5) Escaping Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Escapen in Rotterdam
De Machinekamer: op het eerste oog geen hele grote kamer, wel leuk gethematiseerd. Leuke variatie aan puzzels, helaas waren er een aantal dingen kapot. Ook veel omgevingsgeluiden van lasergamen en andere mensen die je hoort. Helaas miste hier ook wat spanning. Met nog een aantal minuten over ontsnapt.

The Office: een hele moeilijke kamer, ongeveer 10% komt eruit. Ook hier werkte niet alles helemaal goed. De puzzels zijn gevarieerd, maar erg lastig. Verbanden leggen is hier lastig. Helaas net niet gehaald.

In beide kamers vonden we het systeem van hintjes geven wat knullig, maar hier wordt aan gewerkt. Personeel baalde er ook van dat er wat kapot was, gebeurt blijkbaar vaker. Dus hopelijk gooit de eigenaar er nog wat geld tegenaan, want de locatie is prachtig en alles op een boot maakt het tot een leuke ervaring.

Na beide Escape Rooms nog genoten van het grillmenu, dit was allemaal erg lekker. De gastvrouw deed goed haar best en nam de tijd voor ons. Niet zo gek met slechts twee bezette tafels in het restaurant, dat vonden we wel opvallend voor een zondagavond.
22 jul 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaping Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Fantastic experience
With our small group of friends we've played the office, a very nice break-in room. We really enjoyed the setting and the props. We've started very well, but unfortunately we got caught;)
21 jul 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaping Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Hangover
Leuke spin off van film the hangover. We hebben hard gelachen om onze vrijgezel, zonder dingen te verklappen. Perfecte plek voor vrijgezellenfeestje. Met een rib boat geknald naar restaurant waarmee het arrangement compleet was.
21 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaping Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
personeelsfeestje
De escaperoom was een gaaf onderdeel van ons uitje. Met 24 personen heerlijk gegeten, (vooral) gedronken, lasergamen en cursus plat Rotterdams (hylarisch). Goeie aansluiting van het programma.
17 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaping Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top avondje
Escape room spelen en eten (en drinken). Vrijgezellen feestje geslaagd!
16 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaping Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
inbreken
The office, erg mooie kamer. Met veel samenwerken en veel lachen hebben we deze gehaald.
15 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaping Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Uitstekend
mede door jullie attente hulp zijn wij geslaagd voor deze uitmuntende kamer. Bedankt voor de service!
14 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaping Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Team uitje
Met het hele team twee escapes tegelijk gespeeld, ons team uiteraard verloren;) iedereen blij!
14 jul 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaping Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Handige locatie
Goeie escaperoom, lekker gegeten en tour gemaakt met de Segways. Drankje tussendoor, gewoon heerlijke vakantiedag gehad. Rotterdam is top!
14 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaping Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
spannende kamer
Voor ons niet de eerste keer escaperoom, deze was toch anders. Paar echt leuke momenten echt spannend. Hangover thema kwam echt wel terug.
13 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaping Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
escapen en lasergamen
Perfecte combinatie, nadenken en actie. Wij hebben een leuke middag gehad, bedankt voor de tips.
12 jul 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaping Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
We've escaped
We really lover Rotterdam, the escape room was one of our most fun experiences! Maybe you can consider a student price;)
12 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaping Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Leuk
Erg leuke escaperoom, anders dan wat we tot nu toe hebben gezien. Gave bom!
11 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaping Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
hoge kwaliteit
wij genieten altijd het meest van kamers die goed in elkaar zitten, break in to the office is er zo eentje. Wow, wat leuk. Wij bevelen deze kamer zeker aan anderen aan.
11 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaping Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
We didn't got caught!
Voor ons een nieuwe ervaring, the break in room. Leuk bedacht en heel gaaf. Bedankt en tot snel.

9 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaping Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
goeie
Wij hadden met de lerarenploeg een jaarafsluiting. Met goed samenwerken en een aantal biertjes behoren wij tot de selecte groep die het heeft gehaald, wij hebben de bom onschadelijk gemaakt. Bedankt voor de leuke ervaring!
9 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaping Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
break in
onze eerste break in, goeie kamer leuke begeleiding en het is ons uiteindelijk gelukt! bedankt voor de kortingsvoucher voor jullie andere kamerwik gaan deze zeker uitproberen!
8 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaping Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
testing 1.2.3.
Wij mochten the office testen. Na een beetje tuning kan ik deze kamer aan iedereen aanbevelen. Wij geven de kamer een dikke 8! Succes en tot snel!
8 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaping Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
machinekamer
De machinekamer gespeeld, erg leuk, goed bedacht en goeie sfeer. Kapitein bleef goed in zn rol ondanks dat we hem een beetje dolden. Misschien zelfs meer een reallife escape, kortom leuke avond.
8 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaping Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Goeie service
Wij hebben deze kamer met veel plezier gespeeld, mede doordat we tijdens het spelen een biertje geserveerd kregen.. Geweldig. Dat maken we niet vaak mee. Ondanks dat we het niet gehaald hebben beste kamer tot nu toe;)
6 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaping Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
teamuitje
leuke kamer, met slimme opdrachten en erg hard gelachen in de machinekamer. Bedankt voor de hints anders hadden we het niet gehaald;)
6 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaping Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Gave break-in room
Onze eerste keer in een break-in room, goed verhaal. Hele vette kluis en leuke puzzles. Aardige ontvangst met goeie uitleg. Wij zijn helaas gesnapt maar was erg leuk. Wij mochten testen in break-in room the office.
30 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaping Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Larissa
Samen met de meiden van ons filiaal een leuke avond gedaan. origineel Ontvangst ontvangst door de kapitein, originele opdrachten en gave achtergrond muziek. Daarna lekker hapje gegeten en wijntjes gedronken. Deze kamer net niet gehaald wij komen terug voor jullie nieuwe kamer. Tot snel. xx
23 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaping Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
de beste tot nu toe!
Wat een top ervaring deze escape room!
na een gave intro door de Kapitein van de boot werden we opgesloten en hadden we 1 uur de tijd om de Bom onschadelijk te maken.

met enorm veel puzzels/ sloten en raadsels zijn we maar net aan ontsnapt.

Het thema is ook tot in de puntjes uitgewerkt en is heel strak. Op de kosten zullen niet bespaard zijn om de gasten een unieke beleving te geven.

Zelf was ik met een aantal vrienden maar als vrijgezellen uitje of teambuilding zou je dit zeker ook kunnen doen.

Ik ben bij een aantal escape rooms geweest maar deze staat op nummer 1 bij mij!
8 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaping Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Op een boot!
Een Escaperoom op een boot, weer eens wat anders! Afgelopen woensdag was de opening en gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om de Escape Room te doen. Was lastig, maar heel uitdagend! Verder leuke locatie, leuk thema en vriendelijk personeel. Ik kan deze Escaperoom zeker aanraden.