Escaping Almere

3.75 van 5 sterren (8 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

15 jan 2019
2.00 ( 2.00 /5) Escaping Almere
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Afknapper en afrader!
In deze escaperoom heb je teveel last van het geluid van de escaperoom ernaast (die eng is en waar een groep gillende meiden zat). Alles is stuk en beschadigd. Daar waar je iets duidelijk moet zien om eruit te komen, was het versleten en dus niet duidelijk. Daar waar we moesten puzzelen, konden we al verder omdat de toetsen zo versleten waren dat we precies konden zien welke toetsen we moesten hebben. Toen de meiden naast ons het licht aan wilden hebben omdat ze het te eng vonden, ging bij ons ook het licht aan. Hierdoor konden we een opdracht waarvoor het donker moest zijn (Fluoriserende letters/cijfers) niet doen en kwamen we niet verder met onze opdracht. Dit werd doodleuk gezegd achteraf alsof het normaal is...zonder 'sorry' wat ik wel op zijn plaats gevonden zou hebben. Tot slot werd er een foto gemaakt waarbij één van ons er met de bovenkant van zijn hoofd niet op staat en ook dit werd niet opgelost. Afknapper en afrader deze escaperoom!
25 jan 2018
4.00 ( 4.00 /5) Escaping Almere
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Puzzels die soms echt moeilijk waren
Oké je hoort nog steeds de kamer er naast, maar Room 22 is zo leuk dat we dat snel vergaten. Puzzels die soms echt moeilijk waren en ons uitdaagde om het nog beter te doen. Ook puzzels die we in de afgelopen negentien rooms nog niet eerder hadden gezien. En dat was een hele leuke ervaring die in sommige opzichten uniek was. Escaping heeft de kamer spannend en mooi gemaakt. Met spannende puzzels die ons team heel knap uitdaagde. Maar ook Room 22 was niet moeilijk genoeg om #Team5some tegen te houden. Na een geweldige finale stonden wij binnen 50 minuten weer buiten.
11 jun 2017
1.00 ( 1.00 /5) Escaping Almere
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
balen
week van te voren gereserveerd , half uur gewacht maar er kwam niemand van de escaperoom opdagen, mensen van het restaurant en hotel waren supervriendelijk en hebben meermaals de eigenaar geprobeerd te bellen maar vergeefs . jammer zo een eerste ervaring met escpaerooms , was nog een kado ook
2 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaping Almere
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
Wij vonden de funfactor van de Escaperoom aan de hoge kant en hebben hierdoor veel lol beleefd. Veel afwisseling en leuke puzzels waren onze ervaring. Voor en na de Escaperoom wat gedronken en gegeten bij het er bovengelegen restaurant wat eveneens goed is bevallen.Het enige wat eigenlijk jammer is dat het betaald parkeren is voor deze locatie. Wij zijn benieuwd naar de nieuwe 2e escaperoom
24 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaping Almere
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Zit heel goed in elkaar
We gingen hier met een groep tieners heen en dat was een fantastische ervaring. Veel verschillende puzzels, mooi gebruik van techniek en veel tussenstappen die al voldoening geven.
Ook verhaal en muziek zaten goed in elkaar, een absolute aanrader!
22 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaping Almere
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Let's rob the bank
Met 2 personen let's rob the bank gespeeld. De ontvangst vindt plaats in het restaurant en daarna word je naar de kamer gebracht in de kelder van het gebouw.
De kamer zelf was mooi opgezet en heel netjes afgewerkt. Afwisselde puzzels, goed verhaal en leuk gebruik gemaakt van techniek, licht en geluid. De tweede kamer op deze locatie gaat bijna open, we kunnen niet wachten om die ook te spelen!
18 feb 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escaping Almere
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Leuker dan vooraf gedacht
Bij binnenkomst vond ik de kamer wat simpel ogen.. ik dacht op dat moment dan ook dat er vrij weinig te beleven en te doen zou zijn in de kamer. Dit bleek echter absoluut niet waar te zijn. Heel veel creatief bedachte en diverse opdrachten die op allerlei manieren uitgevoerd moesten worden. Verder zorgde de achtergrond muziek ook voor een prettig spannend sfeertje! Erg goed bevallen dus!
3 nov 2015
4.33 ( 4.33 /5) Escaping Almere
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
eerste keer escape room
mooie ervaring super escape room