Escaperoom Zeewolde

4.78 van 5 sterren (40 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

13 jun 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Leuk en enthousiast!
Begin juni hier geweest.

Leuke ontvangst en leuke mensen. Onze derde kamer en tot nu toe de leukste. Nog lang gelachen om de schrikmomentjes in de kamer. Fijn ook dat er een airco in de kamer is, ontvangstruimte was erg warm

Zeker een aanrader als je in de buurt bent!
26 feb 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom Zeewolde
25 februari 2017 geweest. Leuke ontvangst en escaperoom is leuk, verrassend en zit erg goed in elkaar.
Absoluut een aanrader!!
5 jan 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Leuk met veel variatie
Hier begin december op een zaterdagmiddag geweest en hartelijk ontvangen door de dames.

De escaperoom is leuk en verrassend, met veel variatie waardoor iedereen wel het gevoel had wat bij te hebben gedragen.

Origineel en in thema gedaan! Voor ons 1 van de leukere die we gespeeld hebben. We hebben genoten!
2 jan 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Zeewolde heeft ‘t!
Na al in Amsterdam en Amstelveen een goede en minder goede ervaring te hebben opgedaan met escape rooms zijn we positief verrast over de kwaliteit van de illusionist in Zeewolde. Veel variatie in puzzels en ook mooie (schrik)effecten maken dit een echte aanrader. En dankzij een extra verjaardagsminuutje en wat hints hebben we ‘m Just in time gehaald.
27 nov 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Leuk
Erg leuke escaperoom.

Wij waren met een groep met zowel firsttimers als gevorderden en het was voor iedereen leuk. Iedereen was enthousiast.

Veel enthousiasme bij de eigenaren, waarmee het goed napraten was over escaperooms. Paar mooie tips opgedaan.
2 jun 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Origineel
originele en goede escaperoom. vriendelijke en enthousiaste ontvangst
20 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Zeer goede escaperoom, goede ontvangst
Wij hebben inmiddels heel wat escaperooms gehad door heel Nederland (15 rooms), dus het is vaak lastig een room te vinden die ons uitdaagt en waarbij we echt de 'adrenalinekick' krijgen. Een van mn eerste rooms stond voor mij op nr 1 en we zijn tot aan Zeewolde geen gelijkwaardige tegen gekomen, nou deze room heeft gelukkig de verwachtingen waar gemaakt. Een ontzettend uitdagende, goed opgezette escaperoom. Alle elementen die in een goede room horen te zitten waren aanwezig, van pittige puzzels tot special effects. Maar ook zeker de ontvangst van enthousiaste mensen die zelf ook ervaren escapers zijn. Ze nemen echt de tijd en begeleiden je zo nodig.

Dit is een kamer die zowel voor beginners als ervaren escapers erg tof is, omdat alle elementen van een goede escaperoom erin zitten met de nodige uitdaging. Kortom; een echte aanrader!!!
4 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuk en gevarieerd!
Hartelijke ontvangst en er wordt ruim de tijd voor je genomen. Gevoel is goed en dat is de escaperoom ook. Veel variatie in puzzels en onverwachte gebeurtenis. Kan het iedereen aanraden!
6 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Aan te raden!
Wat een geweldige avond hebben wij gehad, bij escaperoom Zeewolde. Allereerst een hartelijk ontvangst, er werd alle tijd genomen om onder het genot van een kopje koffie of thee het één en ander uit te leggen. De escaperoom zelf was afwisselend, leuk opgezet en voor ieder wat wils. Het enige nadeel was de tijd...we waren net te laat. Maar al met al een superavond gehad en complimenten voor de persoonlijke benadering!
4 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super leuke escape room!
Vandaag geweest in deze erg leuke escape room. Je kan zien dat dit met veel plezier in elkaar is gezet. Zeer vriendelijk ontvangst en uitleg gekregen. Alles ziet er keurig uit. Leuke puzzels met verrassings effecten en in stijl ingerichte kamer.
We zijn geweest met 2 volwassenen, 2 pubers (16) en een tiener van 12. Voor de tiener was het goed te doen omdat er volwassenen bij waren. Kan iedereen deze escape aanraden!
8 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Mooi, leuke creatieve escaperoom
Twee weken geleden zijn we hier geweest en we hebben het er nog over. Mooi in elkaar gezet...mooie leuke puzzels en vriendelijke eigenaren. Het was echt heel leuk! Zonder echte verwachtingen naartoe gegaan, maar een pittig uurtje gehad. Even helemaal weg van de buitenwereld en volle focus op de lastige puzzels. Mocht hier nog een tweede kamer komen, dan komen we zeker terug bij deze aardige, creatieve mensen. Dank!
5 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Heel goed vermaakt!
Wat een leuke escaperoom. Niet te eng, maar wel spannend om te doen. De escaperoom zit goed in elkaar, met veel verschillende puzzels. Je vergeet de tijd totaal en het uur is voorbij voordat je het weet. Wij hebben ons er vorige week erg goed vermaakt!
31 okt 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escaperoom Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Heel erg leuk!
Leuke escape room! De puzzels zijn niet te moeilijk, de eigenaren zijn vriendelijk en de room was niet te eng, maar wel spannend. Wat ik minder goed vond, is de bereikbaarheid van de escape room. Er is geen bordje dat aangeeft waar de escape room is, want hij zit op een paardencentrum en wel een beetje afgelegen. Verder is de escape room echt heel erg leuk!
12 okt 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escaperoom Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Heel erg leuke Escaperoom
Ontvangst super goed door Mark en zijn collega! Leuk dat ze bij een manege zitten. De Escape room zelf was super goed, leuk thema en goede balans van sfeer en puzzels. Wij waren met een groep van 8 dus hebben 2x4 gespeeld, leuk dat de 2e groep mee op de beamer kan kijken!

6 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Superleuke ervaring!
Wij zijn hier eind september geweest met een groep van 4 meiden. Ondanks dat wij waarschijnlijk ontzettend dom zijn overgekomen hebben we ons echt vermaakt! Leuke mensen, moeilijke maar leuke puzzels die ook nog eens verschillend van aard zijn. We hebben er nog uren over doorgepraat, wat een ontzettend leuke ervaring! Wanneer gaan we weer :)
23 sep 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Leuke escape room en gezellige sfeer !
Je wordt hier zeer hartelijk ontvangen door een enthousiaste groep. De escape room zit goed in elkaar en is zeker weer anders dan andere rooms die wij al gespeeld hadden. De moeite waard!!
16 sep 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
escape room zeewolde, aanrader!
Wat een creatieve mensen zitten achter deze escape room zeg! Hele leuke dag gehad!
16 sep 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom-Alkmaar bezoekt concullega's Escape Zeewolde
Gisterenavond bij onze concullega's de Escaperoom in Zeewolde gespeeld. Als goochelaar was ik natuurlijk meteen getriggered door het thema, the Illusionist!

Ontvangst:
Vriendelijke mensen, lekker buiten gezeten in de hitte met een drankje.
Hart voor de zaak en zeer gepassioneerd.

De kamer:
Zeer afwisselende puzzels die goed in het thema passen.
Aankleding/afwerking van de kamer zou nog iets beter kunnen, daar wordt nog aangewerkt.

Achteraf:
Nog even na kunnen zitten, hier is ruimte genoeg voor en en wordt meer dan genoeg tijd voor je genomen. Al met al prima geregeld.

Conclusie:
Een aanwinst voor Zeewolde waar we onze gasten ook graag naar toe gaan sturen. Enige opmerking/aanmerking: De Escaperoom is niet goed aangegeven en het pad wat er naar toe leidt moet je rustig nemen, anders ligt de onderkant van je auto aan puin :) Ook hier wordt aan gewerkt.
Keep up the good work!
12 sep 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Magisch goeie kamer!
Wat een super leuke kamer! Alles past in het thema en de spellen zijn erg orgineel en behoorlijk uitdagend! Wij hebben een top ervaring gehad en zijn er nog steeds van ondersteboven:)
23 jul 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Leuk!
Erg leuk thema, kwam veel terug in het spel. We hadden soms wat meer verwacht, maar hebben toch heel erg genoten van deze leuke kamer! Een aanrader. Mooie locatie!
3 jul 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Hele mooi Escape Room!
Hele leuke, spannende Escape Room met leuke verrassingen. Ik heb hem samen met mijn moeder gespeeld. Hij is wel erg lastig voor twee personen, maar we hebben wel heel veel plezier gehad bij het spelen van de Escape Room. Er kwam gelukkig geen groep na ons, waardoor we wat langer door mochten spelen en 10 (misschien 15?) minuten buiten de tijd alsnog wisten te ontsnappen. Het thema van de illusionist is goed doorgevoerd en de kamer ziet er erg mooi uit. We zijn een paar keer verrast door de originele puzzels. Toppertje!
23 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Creatief en spannend!
Leuke escape room met creatieve raadsels, ingericht met aandacht.
16 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Super leuke escape room!
We zijn vandaag naar de escape room in Zeewolde geweest. We werden hartelijk ontvangen door de enthousiaste eigenaren. Dit is een zeer mooi gemaakte escape room met hele leuke leuke effecten en uitdagende puzzels! We hebben het helaas niet binnen de tijd gehaald, maar we hebben er zeker van genoten!
16 mei 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escaperoom Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Pittige themakamer
De illusionist is een pittige kamer, maar mooi ingericht in het goochelthema. Veel technische proffesionele, originele puzzels, hier en daar nog wel wat fine-tuning nodig.
We waren zelf met twee mensen die zon 7 keer een escape room gedaan hadden en twee voor wie het de tweede keer zou worden. Leuk gedaan en leuke middag gehad.
4 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Ontzettend genoten!
Op zondagmiddag richting Zeewolde getogen, erg benieuwd, een Escaperoom die net is geopend. Maar WOW wat hebben we genoten! Een super ontspannen en gezellige ontvangst, erg leuke puzzels, zo nodig een hint maar niet teveel. We hebben genoten!!
20 apr 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escaperoom Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
Leuke kamer!
Wij hebben deze kamer in de test fase bezocht met een groep van 5 dames (ervaren Escapers). Erg leuk en origineel! We hebben al zo'n 10 kamers bezocht en kunnen deze zeker aanraden.
16 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader
Leuke ontvangst. Ook top dat we op het laatste moment nog laat konden spelen. Goede sfeer, leuke puzzels. Echt wel een aanrader.
10 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Zeker gaan!
Super toffe avond gehad! Heel erg verrast en helemaal meegenomen in het spel. Bedankt!
6 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super ervaring
M'n eerste ervaring met de escaperoom, maar wauw wat was het gaaf! Telkens werd ik opnieuw uitgedaagd en verrast! Zeker een aanrader.
2 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Verrassend!
We werden vriendelijk ontvangen en de uitleg was ruim voldoende. Genoeg aanwijzingen, verrassende en spannende elementen. Locatie is makkelijk bereikbaar en er is ruime mogelijkheid tot parkeren. Na afloop kan er gezellig nagepraat worden onder het genot van een drankje op het gezellige terras. Zeker de moeite waard!!
30 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top avond!
Het was onze eerste escaperoom, super leuk om het meegemaakt te hebben, veel verrassende puzzels, en genoeg variatie per kamer. Wij waren met 5 personen dat is goed te doen. Zeker een aanrader!
29 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super!
Echt een top escaperoom! Genoeg aanwijzingen en de puzzels sluiten goed op elkaar aan.
29 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Top room!
Super leuke escape room!
Leuke puzzels om op te lossen en alles valt mooi in elkaar.
Succes iedereen verder en keep up the good work!????
Robin
29 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
Leuke special effects en verschillende soorten puzzels.
29 mrt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Het was de eerste keer...
Net zoals alle eerste keren, kan het begin lastig zijn. Wij hebben deze kamer mogen testen met 5 heren die nog nooit een escape room hadden gedaan. Allereerst was er een duidelijke uitleg met wat de bedoeling was. De eerste kamer was voor ons één groot raadsel, maar dat kwam waarschijnlijk omdat wij dit nog nooit hadden gedaan. Met de hulp van enkele tips zijn wij hier doorgekomen en werd het duidelijk hoe wij moesten denken. De kamer is leuk ingericht en goed te bespelen met 5 man. Jammer genoeg niet gehaald, maar het smaakt naar een 2e keer.
29 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
Divers, leuk, en zeer zeker een aanrader!!!
Ik heb samen met een groep al enige ervaring met diverse escaperooms maar deze staat hoog in mijn lijstje. Erg divers, creatief en originele puzzels. Zowel leuk voor ervaren spelers maar ook zeer zeker voor beginners! Ik zeg: reserveer en ga zelf de uitdaging aan! Je wordt hartelijk ontvangen! Succes!
29 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
Het is een ontzettend leuke escaperoom met vernieuwende raadsels / puzzels. Echt een aanrader !!
28 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Verassende avond
Mijn eerste ervaring met de escape room.... Wauw... Dat smaakt zeer duidelijk naar meer!
Het is vanaf het begin een andere wereld in stappen en het spel is helemaal begonnen! Veel afwisseling en ik bleef uitgedaagd. Leuke groep mensen die enthousiast meeleefde! Oftewel een aanrader voor wie hier nog niet is geweest
27 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
ROOM: THE ILLUSIONIST
Voor het eerst een escaperoom gespeeld.
Wij zijn nu om! Super leuke kamers! En een leuk verhaal. Zeker een aanrader!
27 mrt 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escaperoom Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Zeewolde
Top ervaring!