Escaperoom Tilburg

4.76 van 5 sterren (24 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

29 dec 2017
4.00 ( 4.00 /5) Escaperoom Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Leuke kamer
Met z'n zessen gingen we met hoge verwachtingen de uitdaging van De Snip aan. We hadden al veel over deze kamer gehoord en waren benieuwd of wij als ervaren groep De Snip zouden kunnen verslaan.

Het thema is leuk doorgevoerd in de kamer en de puzzels zijn prima. Sommige puzzels ben je wat langer mee bezig maar dat maakt het niet minder leuk.
Hoewel we kamers hebben gespeeld die ons meer aanspreken qua thema en puzzels, was dit wel een kamer waar we slechts 7 minuten over hadden. Dat gebeurt ons niet vaak!

Wat ons vooral aansprak was dat we allemaal de hele tijd bezig waren. In andere kamers staan we soms met z'n zessen naar 1 puzzel te kijken en dat was hier absoluut niet het geval.
3 nov 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Top escaperoom!
De uitdaging van de Snip is één van de leukste escaperooms die wij al gespeeld hebben. Heel knap ingerichte kamer met veel technische aspecten, leuke puzzels en verrassende wendingen, die het geheel top maken. Wij raden deze kamer zeker aan!! Misschien wel net iets te moeilijk om met twee te spelen.
20 aug 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
De uitdaging van de snip.
En een echte uitdaging was het zeker. De ontvangst was zeer vriendelijk en gezellig, de uitleg duidelijk . Ons gezin was helemaal klaar voor onze eerste escaperoom. We hebben gelachen, enthousiast gepuzzeld, stressmomentjes gehad en met verbazing staan kijken wat er allemaal voor onze ogen gebeurden. De escaperoom niet gehaald, maar door een goede evaluatie achteraf weten we nu wel waarom het niet is gelukt. We hebben een topmiddag gehad.
20 jul 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Helemaal in het verhaal
Wat een leuke escape room is dit! We deden 'm met z'n 2e, dus hard werken. We werden al superleuk ontvangen door de enthousiaste eigenaar en de barman. Superleuk waren ze geïnteresseerd in ons en vertelden heel leuk wat we konden verwachten die avond. De escaperoom had een leuke intro en we zaten meteen in het verhaal De tip was om goed te lezen en daardoor moest je er wel meteen helemaal in. Het verhaal is heel breed en leuk en je wil ook gewoon meteen erin meegaan. De puzzels waren best moeilijk, maar steeds lukte er weer iets en dan waren we weer helemaal gemotiveerd en kwamen we verder. Helaas hebben we uiteindelijk verloren van 'De Snip', maar we hadden echt een topavond door alles bij elkaar! Heel erg bedankt! Groetjes uit Amersfoort
30 jun 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super escaperoom !!
Met 7 mensen de escaperoom binnen gegaan. Wat een mooi aangeklede biljartzaal !! Je gaat dan links rechts meteen ' aan de slag' maar al snel bemerk je een soort volgorde. Superleuk, knap gemaakt. Op een haar na niet gehaald. Balen !!! Onze begeleidster Sanne vond ik erg leuk, behulpzaam en zeer, zeer gastvrij. Complimenten voor deze superleuke escaperoom. Voor de meesten was het de eerste keer, dus geen vergelijkingsmateriaal. Maar ik ben om, ik ga meerdere rooms proberen. Bedankt voor het ontvangst en begeleiding !!!
5 jun 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuke escaperoom!
Erg leuke escaperoom met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Fijne ontvangst en uitleg en sturing als je in de kamer vastloopt. Wij deden deze met 4 personen en dat was goed te doen.
Verschillende soorten puzzels die verschillende vaardigheden vergen waardoor iedereen in de groep wel iets goed kan of leuk vindt en een leuk verhaal eromheen. Heel tof!
27 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Heel gaaf!
Super ervaring. Van begin tot eind helemaal gaaf. Met 6en meer dan een uur erg veel plezier gehad. Eerder een aantal andere kamers gespeeld in Tilburg, maar deze stak er toch echt met kop en schouders bovenuit. Een must play room.
25 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Leuke kamer!!
Na toch al een aantal kamers bezocht te hebben, was deze verrassend leuk en uitdagend!
21 dec 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Erg mooi en verassend maar erg moeilijk !
Erg mooie en goed doordachte escaperoom met leuke puzzels, Je word snel afgeleid door allerlei dingen die je wil ontdekken en wil proberen. Overal is wat te zien en te doen. Erg veel technische snufjes in de kamer waardoor je denkt 'nee joh dat zullen ze toch niet zo doordacht gemaakt hebben' en dan toch....
De meeste groepen komen er niet uit, en dat komt naar mijn mening doordat er te veel, en net te moeilijke, puzzels zijn.
Verder erg aardig personeel en hele mooie escaperoom ! Zéker een aanrader !
21 dec 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Erg mooi en verassend maar erg moeilijk !
Erg mooie en goed doordachte escaperoom met leuke puzzels, Je word snel afgeleid door allerlei dingen die je wil ontdekken en wil proberen. Overal is wat te zien en te doen. Erg veel technische snufjes in de kamer waardoor je denkt 'nee joh dat zullen ze toch niet zo doordacht gemaakt hebben' en dan toch....
De meeste groepen komen er niet uit, en dat komt naar mijn mening doordat er te veel, en net te moeilijke, puzzels zijn.
Verder erg aardig personeel en hele mooie escaperoom ! Zéker een aanrader !
13 dec 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
De snip!
Supermooie en goed uitgevoerde escaperoom!!! Erg lastig wat hem ook uitnodigend maakt! De tijd vliegt voorbij...je bent zo anderhalf uur bezig!

Een van de beste Escape Rooms in Tilburg. En vergeet niet van te voren of erna een potje te poolen!
22 sep 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Authentieke sfeer. Hoog niveau.
Prima ontvangst. Zit goed in elkaar. Voor onze groep de eerste escaperoom dan is het niveau wel hoog om te halen.
15 aug 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
...
Zeer mooie kamer, met verrassende effecten en mooie puzzels. Een echte aanrader! Het is ons gelukt om de snip te verslaan. Wel denk ik dat het met 3 personen moeilijker zal zijn om de kamer te verslaan, vanwege de hoeveelheid puzzels.
30 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Ontzettend gave escaperoom
Helaas hebben we de Snip niet kunnen verslaan, maar wauw, wat een gave kamer is dat! Ik heb twee keer eerder een escaperoom gespeeld bij Locks & Keys en ik moet zeggen dat de kamers altijd ongelooflijk goed in elkaar zitten. De puzzels zijn uitdagend, maar niet té moeilijk en de sfeer en aankleding van de kamers, ook deze weer, zijn prachtig. Het onthaal is altijd vriendelijk en de begeleiding goed. Zo nu en dan hadden we toch wel een hint nodig, maar al met al (zeker als je bedenkt dat van de vijf personen met wie we speelden, er drie nog nooit een escaperoom hadden gespeeld) vind ik toch dat we het niet slecht hebben gedaan en we hebben in elk geval een hoop lol gehad. De Snip is spannend, mysterieus en uitdagend en absoluut de moeite waard. Een aanrader!
26 jun 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
De Snip verslagen! Echt leuke ervaring!
Een uitdaging was het zeker! Zeer leuk om te doen! Zeker een aanrader als je van de mysterie en de tijdsdruk houdt. Hebben naderhand nog wat pool gespeeld in het café beneden, dat ging ons minder af ;) maar we waren al super blij dat we de Snip verslagen hadden en hebben ons super vermaakt!
17 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Superrrrrr leuk!!
Gezellig, spannend, moeilijk, uitdagend..... "De uitdaging van de Snip" heeft het allemaal! We hebben ongelooflijk veel plezier gehad, het ons zelf vreselijk moeilijk gemaakt, maar wat-was-het-super-leuk! Heel vriendelijke ontvangst en uitleg. Een aanrader!
2 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Super enthousiast!!!
Met 6 personen zijn wij deze uitdaging aangegaan. Het was een verjaardagscadeau voor 2 personen en gaven het onszelf ook cadeau!
Voor 5 van ons was het de eerste keer, degene die dit schrijft had al enkele escaperooms bezocht.
De gezellige poolruimte bracht ons al een beetje in de sfeer, maar eenmaal boven gekomen, zaten we er helemaal in. Het was al snel duidelijk voor ons waarvoor we waren gekomen, wat niet wegneemt dat we flink ons best moesten doen om het tot een goed einde te brengen. We hebben allemaal kei hard nagedacht en 'gewerkt', al dan niet nuttig (!) en werden vele keren verrast door de wending die de makers aan deze escaperoom hebben gegeven. Uiteindelijk is het ons niet gelukt om het binnen de gestelde tijd op te lossen, wat weer te zien is aan onze foto die geplaatst is. Dit heeft ons gelukkig niet teleurgesteld en kijken we terug op een super geslaagde avond: Top cadeau om te geven en te krijgen!!!

Bedankt voor het toffe spel!
Een aanrader voor eenieder!!!
24 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
fantastisch!
Superaardige mensen, prachtige escaperoom en heeeeel vette uitdaging, zeker een aanrader!
24 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom: De uitdaging van 'de Snip', in Tilburg
was een prachtige ervaring , zeer leuke escaperoom en een prima begeleiding. zeker een aanrader voor eenieder die wel eens een uitdaging wil hebben.
21 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom: De uitdaging van 'de Snip', in Tilburg
Top escape room. Zeer netjes afgewerkt, met uitdagende puzzels en vernuftige mechaniek. Zeer zeker een aanrader.
9 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Fantastische room
Wat een fantastische kamer is dit. Welkom was zeer aangenaam en laagdrempelig. Thema is prachtig uitgewerkt met mooie variatie in puzzels. Ambiance is top!
Ondanks dat wij het net niet gehaald hebben, is dit denk ik de beste kamer die wij tot nu toe gespeeld hebben.
2 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke puzzels
Afwisselende puzzels, goed doordacht, erg leuk. Er zaten geen flauwe dingen in. Een minpuntje was de denigrerende houding van de uitbater toen we hem niet gehaald hadden. Hij geeft ook ongevraagd hints, dat vind ik ook niet prettig.
26 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
eerste winnaars
Wij waren de allereerste groep ooit die deze escape room uitgespeeld heeft, het is dan ook echt een uitdaging!
Voor deze kamer hebben ze zeker hun best gedaan een verhaal en sfeer te creëren, maar ik vind de diepgang van het verhaal niet het belangrijkste van wat deze kamer geweldig maakt. Wat dat wel doet is de kwaliteit van de puzzels, de geweldige afwerking en de verrassende wendingen die deze kamer met zich mee brengt. De puzzels zijn pittig, maar zeker te doen voor degene met gezond verstand en een goed oog voor detail.
Verder waren de medewerkers van de escape room meer dan vriendelijk. We kregen zelfs een fles champagne om te vieren dat we de eerste waren die de kamer uitgespeeld hadden. De medewerker leek bijna net zo blij als wij met onze overwinning!
Al met al een super ervaring en zeker de moeite waard om te bezoeken. Voor mij de beste escape room tot nu toe!
20 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
De snip was ons te slim af
Helaas hebben we deze kamer niet gehaald.
Het is ook echt een uitdaging om m te halen.
De kamer is super mooi en zit vol met mega vette snufjes die je noooooit verwacht .
Deze kamer is professioneel opgezegd van begin tot einde ( of bijna einde dan iig)