Escaperoom The Circle

4.70 van 5 sterren (20 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

28 okt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom The Circle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Heel goed en zeer mooi pand op de nieuwe locatie!
Vorige jaar de Duikboot gedaan op de oude locatie. Toen al zeer enthousiast over de originele puzzels en verrassende foefjes.
Vorige week hebben we de Source Code room gedaan op de nieuwe locatie. Wat een vooruitgang t.o.v. de oude locatie.
De mannen hebben het erg professioneel en mooi ingericht.
Ook deze room zat erg goed in elkaar hele leuke en verrassende puzzels en voorzien van goed doordachte technologieën.
Dit zijn tot nu toe de beste escaperooms die ik heb gedaan.
Dus kan niet wachten tot de 3e room klaar is!
Complimenten mannen!!!
7 jul 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom The Circle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuke room
Wat een leuke kamer!!. De kamer is mooi in thema afgewerkt, de puzzels zijn super goed in het thema verwerkt, met name de laatste puzzels. Kamer biedt voldoende uitdaging.
Ontvangst is prima, uitleg prima. Al met al hebben wij een hele goede herinnering aan deze kamer.
28 nov 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom The Circle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Wauw!
In 1 woord: geweldig. We hebben deze room met 4 personen gedaan. Er mooie aankleding en goede puzzel(-elementen!). Soms wat donker om de cijferslotjes te zien, maar overall een mooie setting met duidelijk (geluid- en lichteffecten). Op nipt 8 seconden de finish behaald. Super!!
10 okt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom The Circle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Mooi
Prima Escape room. Het was mijn twaalfde en ik denk dat hij nu op de vijfde plaats staat. Goede ontvangst al was er maar 1 persoon die alles alleen moest doen. De sfeer in de kamers vond ik heel gaaf, prachtig aangekleed, maar de afwerking kan hier en daar wat beter. Ik vond hem minder uitdagend dan verwacht. We hadden met z'n vieren nog een kwartier over, zonder hints, terwijl het voor twee van ons de eerste Escape room was.
3 okt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom The Circle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Toffe kamer
Mooiste kamer die ik tot nu heb gespeeld (3). Puzzels waren leuk. Helaas niet gehaald en mochten ook niet uitspelen wat we wel minder vonden. Want de gastheer zei dat we er al bijna waren. Afloop kam je leuk beelden terug kijken. We waren de laatste groep die avond en de gastheren waren druk met opruimen dat ze ons helemaal geen aandacht meer gaf. Minpuntje. Escape room zelf wel aanrader
24 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom The Circle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Deze moet je doen!
Beste escape-room die ik tot nu toe gedaan heb. Geweldige aankleding, veel variatie in puzzels, met daarin een mooie moeilijkheidsopbouw. Je komt in meerdere kamers en genoeg te doen. Thema is goed doorgevoerd en achteraf jezelf op beelden terugzien was erg leuk!
15 sep 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom The Circle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Mooi afgewerkte kamer
Ontvangst enthousiast, intro goed. Sfeer van de kamer zou nog meer tot uiting mogen komen in muziek en geluid. Wel is de kamer zelf goed uitgewerkt. Mooie mix van puzzels/codes en slotjes/sleutels. Leuk om jezelf na de hand terug te kunnen terugkijken op de video.
19 aug 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom The Circle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Prachtige kamer!
Inmiddels al een stuk of 5 escaperooms gedaan en deze (samen met die in Wageningen) steken echt met kop en schouders boven de andere kamers uit. Hij is enorm mooi verzorgd, decor en techniek zijn prachtig en er zit goede variatie in de puzzels. Van mij had er iets meer afleiding mogen zijn / dingen die je op het verkeerde been zetten of overbodig zijn, maar dat is echt alleen om van een 9.5 en 10 te maken! Super!
3 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom The Circle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Beste tot zo ver!
Geweldige afwerking van de ruimte enpuzzels passen in de setting. Goede ontvangst en lekkere hapjes!
2 mrt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom The Circle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Top kamer
behoord tot mijn persoonlijke top 3 van de 12 kamers die ik heb gespeeld.

ontvangst was goed, locatie wat onduidelijk in een woonwijk.
verder het spel SUPER goed aangekleed, en top puzzels verwerkt.
12 feb 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom The Circle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top kamer
Vandaag hebben we met 3 collega's deze kamer gespeeld, waarvan 1 persoon al vaker escape rooms heeft gedaan en voor de 2 anderen was dit de eerste keer. Wat een belevenis! De kamer is ontzettend mooi afgewerkt, met leuke puzzels en technische snufjes. Helaas zijn we er niet op tijd uit gekomen (het niveau was redelijk uitdagend), maar we hebben ons zeker vermaakt.
3 jan 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom The Circle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Zeer geslaagde zinkende onderzeeer
Afgelopen weekend moest escape room 0318 in Veenendaal er aan geloven. Thema: zinkende onderzeeer. Een prachtig afgewerkte escape room waardoor je je daadwerkelijk in een onderzeeer waant. Wij deden hem met zijn vieren en vonden dat ideaal. De puzzels waren uitdagend en zaten in een goede flow na elkaar. Ondanks dat er behoorlijk wat sloten en cijfercodes te kraken zijn, was dit niet storend. Een aantal puzzels zijn ook echt origineel en verrassend in de uitwerking. Als ervaren escape roomer is het storend als je te snel en teveel hints krijgt: Dit deden ze goed in deze escape room en de wijze van het geven van de hints past mooi in de setting. Enige minpunt is de daadwerkelijke 'escape': deze mag meer passend in het verhaal en wat theatraler. Deze escape room is pas open sinds begin september dus waarschijnlijk zal er her en der nog wat worden aangepast. Wij vinden hem in ieder geval een dikke aanrader!
1 jan 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom The Circle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader
Zeker een aanrader!! Hele toffe sfeer en fantastisch mooi gemaakt. Opdrachten heel tof in elkaar gezet. Met geluidseffecten valt er evt nog meer te halen. Maar deze makers zijn tot veel in staat!
18 nov 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom The Circle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Originele top kamer, veel respect voor de makers.
Als je van de escaperooms houdt moet je deze een keer spelen. Hij is zo goed in elkaar gezet en in de room is ontzetten veel tijd gestoken. Je waant je in een echte onderzeeër. Super goede puzzels en de spanning stijgt naar het precies juiste niveau. Geweldige kamer, tot nog toe mijn topper.
21 okt 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom The Circle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Lekker uitdagend
Een erg pittige escaperoom met een goeie ambience. Het gevoel van euphorie dat je na het oplossen van puzzels krijgt is onbetaalbaar. Zeker een aanrader voor iedereen die dit leest!
17 okt 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom The Circle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Origineel!
Er ging wat mis met de reservering ivm inzetten nieuwe reserveringssysteem. Maar goed opgelost.
Mooi opgezette escaperoom, originele puzzels en het decor was geweldig. Helaas net niet gehaald...
Ik ben benieuwd wat de heren gaan doen met de plannen voor een volgende!
17 sep 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom The Circle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Staat in mijn top 3!!
Last minute nog een uurtje hier geboekt, de hele avond zat vol, maar wij mochten alsnog erg laat op de avond komen om deze room te gaan beleven.
En super gave belevenis, zodra je de deur door stapt ben je echt volledig in een andere wereld en is je missie duidelijk.
Qua aankleding kan je zien dat hier ontzettend veel energie in is gestoken, wat bijdraagt aan de sfeer en beleving.
Puzzels net weer anders dan anders, waardoor er een appel gedaan wordt op je creatieve en soms technische brein.
Ontvangst was erg warm en wij voelden ons gelijk op ons gemak. Omdat we de laatsten waren mochten we nog even de beelden terug kijken, altijd leuk!!
Al met al een top ervaring, waardoor deze room zeker in mijn top 3 van inmiddels 11 rooms staat. Aanrader dus!
16 sep 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom The Circle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Zeer goede ervaring
Al meerdere kamers gespeeld. Deze kamer springt er wel uit qua orginaliteit. Leuke opdrachten en prachtig gemaakt. Een aanrader voor iedereen!
13 sep 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom The Circle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
Een ware spelbeleving
Wij hebben als groep al aardig wat Escape rooms gespeeld. Deze is met recht heel origineel te noemen qua beleving. Je ziet dat er veel tijd en aandacht aan de kamer is besteed. De mannen zijn erg gedreven en enthousiast.
De spellen zaten goed in elkaar en je had de hele tijd het gevoel dat je echt in een onderzeeër zat. We kijken uit naar een eventuele tweede kamer.
12 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom The Circle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Een van de betere escaperooms van Nederland
Wij hebben met onze vrienden groep verschillende escaperooms gespeeld en vonden deze erg goed in elkaar zitten, deze staat tot nu toe nog op nummer 1.

Naast de puzzels was de sfeer super, je had echt het idee dat je in een oude onderzeeër zat. De effecten waren heel erg leuk gedaan. Hij was wel moeilijk in vergelijking met andere escaperooms waar wij soms al na 40 minuten buiten stonden maar gelukkig hebben we hem op het nippertje kunnen halen.

De jongen die ons hielp vertelden dat ze bezig zijn met een tweede en deze moest volgend jaar open gaan. Wij komen in ieder geval een keer terug.