Escaperoom Strijp-S Eindhoven

4.19 van 5 sterren (30 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

1 jan 2018
2.00 ( 2.00 /5) Escaperoom Strijp-S Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 9 keer een escape room gespeeld. )
Teleurstellende Battle
Wij hebben met 2 teams van 5 personen 'The Battle' gedaan. Ontvangst was eerder praktisch dan een staaltje Brabantse gastvrijheid. De battle begon pas in de rooms; er was geen intro om alvast een beetje in de juiste stemming te komen.
De puzzels waren aardig bedacht, uitdagend en technisch vernuftig. In potentie een leuke escaperoom dus.
Helaas waren er in beide kamers enkele sloridige technische mankementen, waardoor er veel tijd verloren ging en waardoor er één puzzel zelfs niet opgelost kon worden. Wat ons betreft was er voor ons in ieder geval geen eerlijke kans om te kunnen ontsnappen.
Uit de reactie van de organisatie bleek niet dat zij zich realiseerde hoe vervelend het is als het materiaal niet deugt. Wij waren er ook allerminst van overtuigd dat er adequate maatregelen getroffen zouden worden om te voorkomen dat deze escaperooms ook voor andere teams na ons een teleurstellende ervaring zou worden.
16 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Strijp-S Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Crime Lab escaperoom
een tijdje geleden met vrienden in Eindhoven de crime lab escaperoom gespeeld. Helaas niet op tijd ontsnapt. erg leuke en uitdagende kamer om te spelen!!!
10 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Strijp-S Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super
De escaperoom was erg leuk, zeker een aanrader! Wij waren met 8 personen en doordat je meerdere dingen tegelijk op kan lossen was dit prima te doen. Ook de audio en visuele apparatuur hielp mee om je echt in het verhaal te trekken. Wij kwamen er zelf niet uit maar dat verwijt ik de biertjes die wij van te voren hadden genuttigd (misschien niet het slimste idee haha).
10 feb 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Strijp-S Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Crime Lab
Eerste keer dat wij een escaperoom speelden, en meteen een top ervaring! Goede ontvangst met vriendelijk personeel, en een korte maar goede uitleg van het spel. Hints via protofoons voegden echt wat toe aan de hele ervaring. Een geweldige ervaring en meer dan de moeite waard, een echte aanrader!
10 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Strijp-S Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Toffe kamers
Leuke thema's in beide kamers. leuke verhaallijn en zeker de moeite waard om te gaan kijken!
10 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Strijp-S Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
top!
alle bij de kamers gedaan! alle bij super toffe kamers! hele leuke thema's, binnen de tijd uit gekomen.
hele leuke begleiding. zou deze kamers zeker aanraden
2 dec 2016
3.67 ( 3.67 /5) Escaperoom Strijp-S Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk!
Als teambuilding beide rooms gedaan. Zelf de bus gedaan en was een erg originele lokatie. Binnen het uur ontsnapt!
29 okt 2016
3.67 ( 3.67 /5) Escaperoom Strijp-S Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Crime lab
Het was een fantastische ervaring. Vooral de ingang was heel bijzonder. Handig de walkie-talkies voor het vragen of krijgen van hints. Puzzels waren best moeilijk maar dat is ook de uitdaging. Geweldig en vriendelijk personeel.
27 okt 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escaperoom Strijp-S Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Mooie eerste ervaring
Goede ontvangst met duidelijke uitleg in een kleine ruimte, maar passend bij de sfeer van Strijp S. Leuke puzzels waar je voor een groot deel zelf echt wel uitkomt. Af en toe een hint gekregen waardoor de succeservaring groot is (fijn voor een eerste keer).
Puzzels divers, ruimte in de bus klein (gelukkig waren we met 4 personen) en leuk personeel. Als je twijfelt, doen!
27 okt 2016
3.67 ( 3.67 /5) Escaperoom Strijp-S Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
We did it!
Originele locatie; een knalgele schoolbus omgebouwd tot camper. Goede ontvangst in een iets te klein hokje, waar ruimte is voor 1 groep. Uitleg was prima.
Puzzels zijn aardig maar de te openen sloten vrijwel allemaal hetzelfde.
Thema is leuk! Ook nette prijs/kwaliteit.

We waten met 2 volwassenen en 5 (slimme) kinderen en redden het binnen de tijd! Iedereen was enthousiast!
25 okt 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escaperoom Strijp-S Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top voor beginners
onze eerste escaperoom ervaring. We waren met zeven personen, de jongste 14, de oudste 72 en we vonden het allemaal super leuk. met wat hulp van lieve begeleider Bart is het toch gelukt er binnen afzienbare tijd uit te komen.
15 okt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Strijp-S Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
fijne escape - originele omgeving
wij hebben genoten van de escape adventure
goed level van opdrachten - leuk ingerichte ruimte!
interactieve opdrachten was een grote meerwaarde!

volgende keer een paar minuten sneller en dan kunnen we ontsnappen :)
4 okt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Strijp-S Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Best escape room we've been to up to now
Adventure Camper is awesome! There is a great balance between solving puzzles and looking for clues. Some unexpected turns in the game are included) Awesome experience overall. A bit too expensive for 2 people since the minimum group size is 3 :)
28 sep 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escaperoom Strijp-S Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Leuke puzzels, goede afstemming vooraf over wel of geen tips
We waren met een groep van 3. Ons is van tevoren gevraagd of we wel of geen tips wilden, of dat we alleen tips wilden als we er zelf om vroegen. Prima afspraak! Enige minpuntje is dat de zaklantaarn zwak scheen. Omdat je niet weet of dat bij het spel hoort, hebben we dat pas later gemeld en toen kregen we meteen een andere die veel meer licht gaf. Tip aan de escaperoom: altijd opgeladen zaklampen neerleggen ;)
28 sep 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escaperoom Strijp-S Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape room Crime Lab
Wij vonden het super leuk! niks op aan te merken.
26 sep 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Strijp-S Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Fantastisch leuke (eerste) ervaring..!
Met alle collega's beide escape rooms geboekt. Een hele leuke ervaring incl. goede locatie, rooms, puzzels en inmiddels ook de omgeving Strijp-S. Erg goed, vriendelijk en enthousiaste medewerkers en Voldoende gelegenheid voor koffie, drankjes, lunch of een ijsje om de rooms heen.
Aanrader!!
26 sep 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Strijp-S Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super tof!
Gisteren escape room Strijp S bezocht en het was super! We deden het als teamuitje met meiden rond de 15 jaar. Ideaal dat we op konden splitsen over twee ruimtes. Vriendelijk personeel.
27 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Strijp-S Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Locatie, ervaring: een grote sensatie!
Al meerdere escape rooms gespeeld en zo ook de Adventure Camper en de Crime Lab. Allebei echt enorm leuk en weer uniek t.o.v. andere escape rooms die ik gespeeld heb. Ook de enthousiaste begeleider bracht het verhaal goed over. Bij de Crime bracht hij ons echt in spanning over het verhaal van de drugsbaronnen die eraan kwamen en bij de Camper moesten we proberen ergens met veel zongarantie te eindigen. Ontzettend leuke rooms en mooie industriële locatie (voormalig Philipsterrein)
12 jun 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Strijp-S Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk!
Wij hebben Crime Lab gedaan en vonden hem top!
Door het iets te enthousiast oplossen van één van de puzzels waren we de kamer uit met nog een deel van de puzzels te doen. Uiteraard hebben we ons opnieuw op laten sluiten om de kamer helemaal te doen en dit was zeker de moeite waard. Leuk thema, leuk aangekleed, leuke puzzels, zeker een aanrader!
31 mei 2016
2.00 ( 2.00 /5) Escaperoom Strijp-S Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Jammer, had heel leuk kunnen zijn!
We hebben in Eindhoven de Adventure camper gedaan. Op zich zelf een hele leuke escaperoom, leuke puzzels en er is duidelijk nagedacht over het creeëren van een beleving bij de inrichting. Echter heeft degene die achter de schermen mee keek voor ons de beleving totaal weggenomen. Ze gaf veel en veel te veel tips, als je het al tips kunt noemen. Over het algemeen vertelde ze bijna letterlijk wat we moesten doen. We wisten dan ongeveer al wat de code was, en waar we deze moesten invullen, voordat we er over na konden denken. Als we nou steeds compleet vast liepen is dit begrijpelijk, echter hadden wij uiteindelijk nog ongeveer een kwartier over. Ik vraag me af of ze het idee van een escaperoom zelf goed begrepen heeft. Misschien is het persoonlijk, maar ik doe liever alles zelf, en ontsnap niet, dan op deze manier aan het handje genomen te worden. Jammer, want nogmaals de escaperoom op zichzelf zit erg leuk in elkaar! Het had leuker kunnen zijn!
30 apr 2016
3.00 ( 3.00 /5) Escaperoom Strijp-S Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Leuke uitstraling
De camper gedaan, was mooi aangekleed, leuke sfeer. Wij werden wel echt te veel geholpen, dus niet t idee dat we het helemaal zelf gedaan hebben, hoewel we wel snel waren. 3e escaperoom en veruit de makkelijkste en minste puzzels. Kortom, leuke kamer voor de beginner.
27 feb 2016
1.67 ( 1.67 /5) Escaperoom Strijp-S Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Jammer..
Helaas is het bij ons misgegaan bij het ontvangst. Ze waren een uur te laat... Hierdoor het gevoel dat, toen we eindelijke waren begonnen, het snel moest. We kregen veel hints en enkele belangrijke dingen waren niet uitgelegd voordat we begonnen..
Reactie eigenaar: We hebben de klant een gratis kamer gegeven nadat ze met deze klacht is gekomen. Wij hebben onze excuses aangeboden en ze heeft een waardebon gekregen om nogmaals te spelen.
14 jan 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Strijp-S Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Vet!
De plek alleen al, super gaaf! Je bent al gelijk in de juiste stemming als je aan komt. Nadat we uitleg hebben gekregen van enthousiaste begeleiding mochten we beginnen. Zeer originele entree! Ze hebben erg hun best gedaan op de uitstraling en aankleding van de kamer. Puzzels waren lastig en erg uitdagend! Tip voor nieuwe spelers: verwacht het onverwachte!!
28 dec 2015
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Strijp-S Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige Escaperoom!!
Tweede kerstdag heb ik hier een escaperoom gedaan (Crime lab) met familie. Dit was mijn eerste ervaring met een escape room maar meteen een hele goede! Echt waanzinnig om dit te doen, en zeker ook de vele raadsels, puzzels en hersenkrakers. Ik wil iedereen deze escape room aanraden! Wat betreft de moeilijkheidsgraad; deze is volgens mij heel goed. Er zit nogal de nodige uitdaging in!
26 dec 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Strijp-S Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Familie uitje crime lab, op 2E kerstdag
Het was superspannend en echt leuk! De begeleiding was top. Ze gaf af en toe een goede tip! Echt een aanrader.
21 dec 2015
4.00 ( 4.00 /5) Escaperoom Strijp-S Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Ontzettend leuk thema (Adventure Camper)
We hebben de adventure camper gedaan. Thema was echt fantastisch, zeker het oplossen van de 1e puzzel. Ruimte is mooi ingericht en zit er meteen vol in. Puzzels zijn leuk om te doen en goed, alleen werden wij (helaas) iets te veel geholpen. Regelmatig hoorde we via de walkietalkie waar we moesten kijken. Tevens was soms het licht wat slecht om puzzels op te lossen. Maar met alle hulp zijn we er uit gekomen. Liever iets minder tips.
19 nov 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Strijp-S Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Origineel!
Leuke escaperoom (Crime lab), lokatie was top! (nadat we hem gevonden hadden... :P) Originele binnenkomst en puzzels. Helaas niet gehaald, maar wel in de buurt! Kom absoluut terug voor de Camper!
19 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Strijp-S Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Bijna eruit
Voor de eerste keer een escape room gespeeld.
Waren met een groep van 15 personen. Konden mooi in twee kamers tegelijk spelen. Sfeer van de locatie past bij de setting van de omgeving.
Leuke ervaring. Leuk verhaal en leuke puzzels, variaties in puzzels. zekers de moeite waard.
14 okt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Strijp-S Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
De beste tot nu toe
Ik heb de adventure Camper gespeeld en het was echt een super avontuur. Het is in een bus en dat geeft natuurlijk al een gave kik. We kwamen er helaas niet uit, al heb ik al wat escape rooms gehad. Dit was tot nu toe wel de lastigste maar ook de mooist vormgegeven.
16 sep 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Strijp-S Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige unieke Escape Room
Als je aankomt is dit al een unieke escape room. Ik heb al vaker gespeeld in andere steden maar deze is anders en past volledig bij Strijp-S.
Wij hebben de crime lab gespeeld en was erg pittig. Leuke opdrachten en veel verrassende effecten in de ruimte. Doen graag een keer de andere kamer.