Escaperoom Oss

4.74 van 5 sterren (61 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

22 jan 2018
2.00 ( 2.00 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Helaas voor Dracula zijn wij niet gebleven
Met meerdere escape room ervaringen op mijn lijstje kwamen wij bij deze aan.
Helaas was er nog niemand aanwezig. Vaak zijn de escape rooms al toegankelijk en kun je alvast de sfeer proeven.

Eenmaal toen de eigenaresse er was, zaten wij in een vrij kleine ruimte. Beetje aangekleed, maar echt sfeervol was het niet. De eigenaresse was gelijk ook weer weg zonder iets te zeggen. Ik vond het enorm onpersoonlijk en maakte geen leuke indruk.
Later bleek dat het om een technische storing te gaan en kregen wij drinken aanboden. Erg aardig!

De kamer zelf is prima qua aankleding en sfeer.
De logica / volgorde was naar mijn mening niet duidelijk, waardoor je met losse dingen/puzzels stond. Je moest daarom best wel veel om hints vragen. Ook de kamer zat vol slotjes en dan ook nog niet goed werkende slotjes.

De ervaring van de kamer heeft bij mij een negatieve indruk achter gelaten omdat mijn motivatie na het geworstel en de vele niet goed werkende slotjes op een laag pitje kwam te staan.

Toch zijn wij er nog uitgekomen. Alleen daar stond ook weer niemand op ons te wachten...

Conclusie: er is nog een flinke werk aan de winkel voor deze kamer, ontvangst en host.
22 jan 2018
3.00 ( 3.00 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Dracula was ons niet de baas
Gistermiddag hebben we Dracula's Bedroom gedaan. Om 14.15 uur hadden we gereserveerd en om 13.50 uur stonden we voor een dichte deur. We hebben dus helaas even in de kou moeten wachten , rond 14.00 uur kwam de medewerkster aangelopen.

Nadat we naar binnen gingen was ze ook gelijk weer weg, want er was een technisch probleem. Wel netjes dat we iets te drinken aangeboden kregen.

Na ongeveer 10 minuten gingen we dan naar binnen en begonnen we aan de mooi uitziende kamer. We zagen vele slotjes, iets wat we minder leuk vinden. Door de vele (haperende) slotjes en de logica van de puzzels die miste gingen we niet zo lekker door de kamer heen. Uiteindelijk met een aantal hints ontsnapt op 58:20, kantje boord dus. We kwamen door de laatste deur maar hoorden de klok nog tikken. We dachten dat we iets gemist hadden want de medewerkster was er ook nog niet. Na 2 minuten kwam ze en we hadden het het dus gehaald. Beetje bijzonder einde. Misschien handig om hier ook een TV met de tijd op te hangen?

Al met al geen fantastische kamer helaas, het was niet helemaal ons ding. De vele slotjes hielpen hier niet bij, die zien we veel te veel. Toch leuk om deze bekende kamer eens gespeeld te hebben.
22 jan 2018
3.00 ( 3.00 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Dracula was ons niet de baas
Gistermiddag hebben we Dracula's Bedroom gedaan. Om 14.15 uur hadden we gereserveerd en om 13.50 uur stonden we voor een dichte deur. We hebben even in de kou moeten wachten, want rond 14.00 uur kwam de medewerkster pas aangelopen.

Nadat we naar binnen gingen was ze ook vrij snel weer weg, want er was een technisch probleem. Wel netjes dat we iets te drinken aangeboden kregen.

Na ongeveer 10 minuten gingen we dan naar binnen en begonnen we aan de mooi uitziende kamer. We zagen vele slotjes, iets wat we minder leuk vinden. Door de vele (haperende) slotjes en de logica van de puzzels die miste gingen we niet zo lekker door de kamer heen. Uiteindelijk met een aantal hints ontsnapt op 58:20, kantje boord dus. We kwamen door de laatste deur maar hoorden de klok nog tikken. We dachten dat we iets gemist hadden want de medewerkster was er ook nog niet. Na 2 minuten kwam ze en we hadden het het dus gehaald. Beetje bijzonder einde, misschien handig om daar ook een televisie met de tijd op te hangen.

Al met al geen fantastische kamer helaas, het was niet helemaal ons ding. De vele slotjes hielpen hier niet bij, die zien we veel te veel. Toch leuk om deze kamer eens gespeeld te hebben.
10 apr 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Onze achtse Escaperoom en de Graaf heeft ons verslagen.
Als Team Foursome vonden we deze kamer erg moeilijk, de logica zat goed in elkaar en de vele slotjes waren dan ook logisch aan elkaar verbonden. De puzzels waren af en toe echte breinbrekers, maar toch leuk om te doen. de ontvangst was vriendelijk en de kamer was mooi opgebouwd.

Ondanks dat de graaf ons verslagen heeft hebben we toch een leuke tijd gehad. Gelukkig was er achteraf tijd voor uitleg en napraten. Misschien hadden we toch nog wat meer Escape Rooms moeten spelen alvorens de uitdaging met Dracula aan te gaan.
29 dec 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Mooi afgewerkte kamer
Met ons vaste clubje deze mooie afgewerkte kamer gespeeld. Helaas waren we niet in vorm/secuur genoeg... daarom was Dracula ons terecht de baas! Zeker een aanrader om deze kamer eens te spelen!
22 dec 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige kamer
Erg leuk thema! Originele puzzels en net weten te ontsnappen.
1 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagende kamer
Zeer vriendelijk personeel en een mooie kamer met uitdagende puzzels. Je krijgt van tevoren een paar hints, maar zonder deze hints zou het ook niet op te lossen zijn. Leuke inrichting en iets spannender dan de gemiddelde escaperoom.
4 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super avond gehad, lastig om alles op te lossen. Kom zeker t
Met 6 vriendinnen een leuke avond gehad ,was lastig en voor de meesten de eerste ervaring met een escaperoom. Ik kom zeker terug om het nog eens te proberen.
4 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape in Oss
Vanavond met 6 dames, 'n super ervaring gehad in Dracula's escaperoom!!!
Het was ' n geweldige ervaring in 'n geweldig in elkaar gezette puzzel met verrassende elementen.
We hebben het net niet gehaald om te ontsnappen, maar veel van ons gaan zeker nog 'n keer terug!,
De eigenaren zijn super aardige, enthousiaste mensen!!!
Het was voor ons de eerste ervaring met 'n escaperoom, maar door deze ervaring, zeker niet de laatste!!!!
4 okt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Leuke spannende kamer!
Hele mooie kamer! Was zeker een van de leukste die we tot nu toe gespeeld hebben. Helaas niet gehaald. We komen graag een keer terug als we het een beetje vergeten zijn.
2 okt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Mooie en goed georganiseerde Escape Room
Gisteren hebben wij met een grote groep deze Escape Room bezocht. We hebben al meerdere Escape Rooms bezocht, maar deze was toch wel erg leuk! Wat deze Escape Room bijzonder maakt is de ruime en mooi ingerichte ruimte! Daarnaast waren de verschillende extra effecten een leuke toevoeging. Al met al zeker een aanrader!
1 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk
Met z'n 4tjes eens een keer een escaperoom gedaan, allemaal zonder ervaring, maar onze eerste indruk was meteen super leuk.
Een hele goede ontvangst, goede uitleg en een mooie kamer met geweldige puzzels, alleen voor ons te moeilijk haha, dus wij waren dan ook niet ontsnapt.
Maar het is zeker een aanrader om deze uitdaging ook aan te gaan.
1 okt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Mooie kamer
Hele mooie escaperoom, met leuke puzzels. Daarnaast ook leuke special effects. Vond de puzzels wel lastig. Verder een hele enthousiaste gastheer die je veel kan vertellen over de kamer en over andere kamers in heel Nederland. Zeker een aanrader dus!
25 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Ontsnapt en hele leuke kamer
De ontvangst was goed raakte gelijk gezellig aan de praat, vervolgens heb je een leuk thema, puzzels goed en origineel. Thema deed zijn naam goed aan, alles was in de Dracula sfeer. Escape room host luistert en kijkt goed mee. Vroeg of we tips wilde wat fijn is Zodat je niet met tips wordt "dood gegooid". Na afloop gezellig praatje gehouden, drankje na had lekker geweest, maar had het gevoel dat dat er per ongeluk langs was geglipt. Echt een aanrader
20 aug 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Helaas niet ontsnapt!
Ik vond het een mooi gebouwde escaperoom met een leuk thema.. Er zaten weer een paar dingen in die ik nog niet eerder tegen ben gekomen. Helaas niet op tijd weten te ontsnappen maar dat mag de pret niet drukken :-)
17 aug 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
De zoektocht naar de uitgang
Na een hapje te hebben gegeten in het centrum van Oss, wat op vijf minuten afstand ligt van de escaperoom, zijn we met z'n vieren ontvangen door Stefan. Een hele enthousiaste gastheer die met passie deze escaperoom heeft gebouwd. De uitleg die we vooraf kregen is een logisch verhaal over de dont's en do's. Het ontvangst vindt plaats in een kleine ruimte waar je ook eventueel de gelegenheid hebt om iets te drinken. De ruimte is optimaal benut want letterlijk naast de ontvangsthal begint de kamer. Nadat de uitleg van Stefan is geweest gaan we een deur door en wordt het filmpje gestart. Een duidelijk instructie filmpje met nogmaals wat wel en niet mag en wat te doen als je er echt uit wilt. De spanning wordt hier al opgebouwd want het is al lekker donker. Even een kleine tip, ik hou van goed Nederlands in intro filmpjes met ondertiteling, laat hem volgende keer even controleren op de dtjes. Na de introfilm begint het spel echt en kom je in de kamer. De kamer is in de stijl van Graaf Dracula en ziet er heel netjes afgewerkt uit. De spellen die je vervolgens speelt zijn echte nadenkers. Tip aan iedereen voor wie deze kamer wilt spelen; communiceren ;-) Wij hebben de keuze gekregen om tips te vragen wanneer nodig was. Eigenwijs als we waren hebben we maar twee keer om een hint gevraagd. Hadden we toch iets vaker mogen doen want we hebben het op vier minuten net niet gered. Wel de kans gehad om het spel volledig uit te spelen. Het spel zit goed in elkaar. De puzzels zijn leuk en net niet te moeilijk. Na afloop zijn we nog even het spel doorgelopen en gekeken waar het bij ons mis ging. Dat was helaas echt in de communicatie naar elkaar. Volgende keer beter ;-)

Bedankt voor de leuke avond en succes met alle andere kamers die je in de toekomst gaat bouwen. Bij een nieuwe komen we terug!
15 aug 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Mooie kamer, leuke puzzels
Goede escaperoom, leuke puzzels in de kamer. Thema is goed uitgewerkt. Jammer dat je soms met veel mensen op maar één puzzel staat, soms sta je er een beetje verloren bij. Veel sloten maar niet als vervelend ervaren.
7 aug 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Mooie kamer
Met zijn 7en deze mooi ingerichte room gedaan. Leuke puzzels maar 7 personen is wel een beetje veel. Vaak met meerdere personen naar de zelfde puzzel staan kijken omdat steeds 1 puzzel nodig is voor de volgende.
7 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Mooie ervaring en leuk thema
Deze escaperoom was erg leuk, mooie puzzels en een leuke sfeer!
De moeilijkheidsgraad was voor ons helemaal goed.
4 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Mooie sfeervolle kamer!
We werden heel vriendelijk ontvangen door de eigenaar en kregen wat te drinken aangeboden. Dit mochten we mee de kamer in nemen. Geen dorst tijdens het oplos en ontsnappen! Veel puzzels en veel sloten die op een leuk manier met elkaar in verbinding stonden! Leuke special effects! Zeer zeker een aanrader om te doen!
3 aug 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Opgesloten ...
Kamer boordevol puzzels. Erg leuk dat een aantal gecombineerd moesten worden om verder te komen. Verschillende soorten opdrachten, gevarieerd dus.
Communicatie met de eigenaar was plezierig. Humor!
31 jul 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk!!!!
Super leuke middag gehad! Voor mij 1ste keer escape room. Ik miste allee iets van koffie of thee bij ontvangst.
29 jul 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
LEUK!!
Erg leuk om te doen. Stephan een leuke vent en een leuke ontvangst. Mooie kamer en lastige puzzels. Eerste keer voor ons, maar zeker niet de laatste.
29 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Dracula's escaperoom
Onze eerste keer in een escaperoom, wat een leuke ervaring! Zeker een aanrader
23 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Dracula's escaperoom: aanrader!
Echt leuk om te doen. Leuke puzzels, je krijgt zo nodig tips. Ontvangst is hartelijk. Parkeergelegenheid in de buurt. Helaas net niet gehaald. We waren met 9 personen omdat er een paar van 12 bij waren, was goed te doen. Ook voor de kids was het echt leuk. Een aanrader dus!
Je hebt je tijd wel nodig!
21 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Super escaperoom!
Een hele leuke en mooie escaperoom, tot in de puntjes verzorgd en alles klopt van begin tot eind. Je moet flink doorwerken om alle puzzels binnen het uur op te lossen, maar dat houdt het spannend!
Enthousiaste ontvangst en even gezellig napraten maakten de ervaring helemaal af. Een aanrader!
20 jul 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Hele leuke escaperoom
Mooie kamer die goed in elkaar zit. Puzzels waren voor ons aan de pittige kant (voor 3 van de 4 was het de eerste keer) maar wel leuk en divers. Vriendelijk personeel en goede uitleg vooraf. Aanrader!
19 jul 2016
3.67 ( 3.67 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Count Count
Leuke, goed verzorgde escaperoom. Puzzels soms aan de pittige kant, maar goed een uitdaging is waar we voor gaan hé? ????
18 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
Prachtig!
Super escaperoom! Vanaf min 1 tot min 58:13 helemaal perfect in elkaar gezet! Leuke puzzels, verrassende elementen en echte breinkrakers! Goed en gezellig ontvangst! Veel tijd en aandacht aan besteed en dat is te merken! Dikke tip dus!
25 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Super gaaf
Wat een gave kamer me helet leuke verrassende spel elementen erin. Dracula lijkt een eng thema, maar dat is het niet echt, je blijft je wel steeds verbazen. Leuk en goede ontvangst!
Kortom zeker een aanrader
24 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Super mooie kamer
Na een hele goede ontvangst en uitleg de kamer gespeeldie ....in een woord geweldig! Doordat onze groep nog niet helemaal op elkaar ingespeeld was heeft dracula ons verslagen.....maar we hebben enorm genoten!! Mijn advies: ga dracula's room echt een keer spelen!!
23 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Dracula had ons te pakken
Wat een gave kamer! Helaas heeft Dracula ons te pakken gehad en zijn we niet ontsnapt. Dat lag niet aan de kamer, we dachten teveel door. Leuke, spannende kamer met mooie effecten. Zeker de moeite waard!
23 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Gebeten door Dracula
Bij aankomst vriendelijk ontvangen door Stephan, de bedenker van de escaperoom. Prettige ristige uitleg in een mooie ontvangst hal. De slaapkamer van Dracula is sfeervol in het thema ingericht en de raadsels zitten goed doordacht in elkaar. Goede mix van diverse soorten raadsels en spellen. Helaas wisten we de lastste 2 raadsels niet op tijd op te lossen, maar ondanks dat een hele leuke gameplay gehad. Echt een aanrader voor spelers die al vaker een escaperoom hebben gedaan en verder willen!
20 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig!
We zijn met 4 personen naar de escaperoom geweest. 2 van ons hebben al meerdere escaperooms gedaan en voor 2 van ons was het een nieuwe ervaring. Het was een geweldige ervaring met leuke, goede puzzels verwerkt in een goed verhaal. Allemaal vonden we het een top escaperoom waardoor het naar meer smaakt! Voor de 2 met ervaring was het de beste escaperoom tot op heden. Één tip: mocht je bij het cijferslot aankomen, zorgt dan dat je eraan trekt als je het laatste cijfer ingevoerd hebt. Hierdoor zijn we veel tijd verloren, waardoor we het helaas niet gehaald hadden.
15 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Team uitje
Echt een aanrader heel leuk als teambuilding!!
En ook gewoon een super leuke uitdaging om binnen het uur te ontsnappen.

Ik vond het een heLe leuke kamer en goed personeel!!
Pittige opdrachten maar dat maakt het spannend.
10 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Bedrijfsuitje Added Pharma Oss
We hebben het heel leuk gehad in de Dracula Escaperoom. Het was best pittig maar we kregen genoeg en op tijd aanwijzingen. Zeker een aanrader!
4 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
WoW
Met de vrienden een leuke avond beleefd in Dracula 's bedroom. Wat zag het er geweldig uit. De begeleiding was super. De opdrachten moeilijk maar oplosbaar.(uiteindelijk) hebben enorm veel plezier gehad en vind het een echte aanrader.
22 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring
Erg leuk en gastvrij! Zeker een aanrading
21 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape room Oss, teamuitje
Dit was de eerste keer dat we een escaperoom bezochten met ons team. Goede uitleg, Leuke kamer, verschillende opdrachten en mooie effecten. We hebben een gezellige middag gehad! Een aanrader.
15 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Dracula Escape Room TOP
Met 4 vrienden hier een super spannende topavond gehad. Prima ontvangst en duidelijk uitleg. Aankleding en inrichting van de escape room, tot in de kleinste details, perfect verzorgd. Veel variatie en uitdaging in de puzzels en de raadsels. Een absolute aanrader!!!
14 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top
Erg leuk om te doen. Mooie kamer en effecten. Goed ontvangst en uitleg. Kortom top!
14 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom Oss
Een heel goed ontvangst gehad en een goede uitleg gehad!!! Zou deze escaperoom iedereen aanraden, goed opgezet, veel variatie met de raadsels! We hebben een super avond gehad! Was echt toppie!!
13 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
wat een leuke kamer.
na een leuke ontvangst zijn we de escaperoom ingegaan. het thema is leuk en de sfeer ook. de puzzels zijn gevarieerd. echt een aanrader.
8 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Dracula escape room
Voor de eerste keer dat we ons aan zo'n spel waagde. Wisten totaal niet wat ons te wachten stond. Leuk en gezellig ontvangen door Stephan. Best wel spannend gingen we de kamer binnen. Brr best eng. Vooral wat recht voor ons stond. Tja wat dat was? Ik zou zeggen ga zelf eens kijken en ontdek wat er allemaal te zien is. Heel veel plezier. Is echt mega leuk. Het zal voor ons zeker een vervolg krijgen.
7 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Heel leuk!
Hele leuke kamer. Puzzels waren lastig. Niet gehaald helaas
1 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Top kamer!!!!
Erg leuke avond... Goed ontvangst gave kansr. Zit super goed in elkaar!!!!!
30 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Super goeie Escaperoom!
We hebben deze escaperoom gespeeld met 8 vriendinnen, een super ervaring! Hele mooie, spannende en uitdagende kamer met leuke effecten en diverse en originele puzzels. Daarna nog lang een adrenalinekick gehad van de spanning en de tijdsdruk! Echt een aanrader!!
27 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagende escape room
Het was mijn eerste escape room, inmiddels nog in een aantal anderen geweest, maar deze blijft de mooiste, er is veel zorg besteed aan de inrichting, techniek en variatie in puzzels. Super ervaring en echt een aanrader
27 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Complimenten
Complimenten voor deze opzet van deze Escaperoom! Met een leuke variatie aan puzzels, een super ervaring voor iedereen!
27 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 9 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig
Geweldige vriendelijke, enthousiaste ontvangst door de eigenaren. Aankleding en sfeer in de kamer was super en de puzzels waren ook goed. Zeker niet te makkelijk, maar ook niet te moeilijk. Aanrader deze kamer!
24 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Heel erg leuk
Thema goed uitgewerkt, enthousiaste en duidelijke uitleg. Alles is goed geregeld en klaar voor een super escape room spel. Onze hele groep was zeer tevreden.
24 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
super leuke dag gehad.
Gespeeld in 2 groepen na elkaar. Leuk ontvangst en duidelijke uitleg. Naderhand mochten wij als eerste groep met de tweede groep mee kijken achter de schermen. Echt helemaal geweldig! Ook super leuke effecten en zeer mooi tot in detail afgewerkt. Zeker iets waar we lang over na gaan praten
21 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Mooi afgewerkte kamer
Bij ontvangst was het meteen duidelijk. De eigenaar heeft hart voor de zaak. Dat merk je ook aan de kamer zelf, heel mooi afgewerkt, goed qua sfeer en een goede balans tussen makkelijke en wat moeilijker puzzels. Uiteindelijk, door eigen slordigheden en te ver doordenken soms, geen toptijd neergezet, maar wel ontsnapt.
19 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Dracula's bedroom
Mooi afgewerkte room helemaal in Dracula stijl. Leuke puzzels maar vooral een geweldige sfeer maken deze kamer een topper!
18 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Ontzettend leuk
We waren met een groep collega's die allemaal nog nooit een Escape room hadden gedaan. Wat was het leuk! Mooie kamer, goed verhaal, erg leuke effecten. Dit gaan we vaker doen. Ben benieuwd of andere kamers ook zo leuk zijn.
17 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Hele toffe en mooie kamer
Vandaag geprobeerd aan graaf Dracula te ontsnappen en het is ons gelukt! Het was onze 5e kamer en we hebben er van genoten! De kamer zit goed in elkaar, het thema is overal in doorgevoerd en de puzzels zijn uitdagend en afwisselend.
Absoluut een aanrader!!
16 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spannend!
Wij waren met 4 personen. Voor ons was het een grote uitdaging aangezien dit onze eerste keer was. Vrij pittig...wij zullen zeker vaker naar een Escaperoom gaan! Kamer zag er super uit en ook de uitleg van onze gastheer was vrij duidelijk. Stephan bedankt voor een leuke middag!
11 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Dracula's Bedroom, spannend gaaf
Wat een gave mysterieuze kamer. Zit goed in elkaar en heeft een hoog niveau. Leuke originele puzzels - ook hele pittige. Een van de betere die ik heb gespeeld met vrienden. Heel veel succes
4 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk uitje
Wij waren met zes personen. We hadden er onze handen aan vol. Het was uitdagend. Voor ons was het de eerste keer. Wij gaan zeker vaker naar een escape room.
9 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
top!
Dit was mijn 1ste escape room. Ik vond het super LEUK! Het was niet al te makkelijk maar ook niet veel te moeilijk. Wij hebben het binnen de tijd gehaald. Je moet echt goed samen werken en goed communiceren. Echt top!
24 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Oss
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Super kamer
De kamer ziet er fantastisch uit. Spannende sfeer. Sommige puzzels zijn pittig, maar met samenwerken en logisch denken kom je er wel uit.
Echt een aanrader!