Escaperoom Ommen

4.44 van 5 sterren (25 recensies) (id:177)
OVER DEZE KAMER (id:338)
Een gokpaleis vol bewijsmateriaal
In de jaren ’90 had Ommen een vermaard Gokpaleis dat in de wijde omtrek bekend was en druk bezocht werd door prominenten en beroemdheden. Doordat de eigenaar verdacht werd van criminele gebeurtenissen en steeds vaker in de onderwereld van de Maffia verkeerde, kwam een rechercheteam hem op het spoor.

Door een inval van de landelijke politie is de man gearresteerd en het Gokpaleis is sinds die tijd gesloten. Door politieverhoren van o.a. het personeel, blijkt dat er in het pand een kostbare goudstaaf verborgen ligt! Maar tot nu toe heeft nog niemand deze kostbaarheid gevonden! Het blijkt namelijk dat deze goudstaaf alleen te vinden is door puzzels en raadsels op te lossen! Ga jij de uitdaging aan? Ben je slim en onderzoekend genoeg om de staaf te vinden?

Geen tijd te verliezen!

Een Escape Room is een geweldige ervaring, vol spanning, uitdagingen, samenwerking en humor! In deze Escape Room vind je diverse aanwijzingen, puzzels en raadsels die je naar de goudstaaf leiden. Jullie krijgen als groep 1 uur de tijd om deze goudstaaf te vinden. Geen tijd te verliezen dus! Volg de hints , kraak de codes en baan je een weg door het gokpaleis. Ik daag je uit!
Info
Capaciteit escape room2-8 personen
Aanbevolen grootte6 personen
Moeilijkheidsgraaduitdagend
Ontsnappingspercentage50%
Leeftijdsgrens14+
Themacasino
Puzzel typesFiguurpuzzels, kleurpuzzels, logisch denken, samenwerken, breinbrekers,rekenen
Eigenschappen
rolstoel toegankelijke kamer