Escaperoom Nijmegen

4.23 van 5 sterren (34 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

7 mrt 2018
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Beide kamers gehaald!
We hebben allebei de kamers gespeeld, eerst zijn we in de graveyard geweest en toen we van de schrik bekomen waren hebben we later op de dag ook de las vegas gespeeld.
Het was een leuke ervaring, het waren twee van de betere kamers die ik gespeeld heb.
1 dec 2017
2.33 ( 2.33 /5) Escaperoom Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Teleurstellend
De opzet van de room (wij deden de Graveyard) was leuk, maar hij was helemaal niet 'eng' zoals vooraf werd verteld. De medewerkster die ons begeleidde vond af en toe dat we een puzzel niet snel genoeg opgelost kregen en unlockte vervolgens uit zichzelf de volgende stap. Of we hadden een puzzel opgelost, maar er gebeurde (nog) niks. Daardoor waren we op een gegeven moment helemaal kwijt wat de oorzaak-gevolgrelaties waren en wat we nou wel en niet goed hadden gedaan. De puzzels voelden niet logisch. Het display in de tweede kamer werkte niet, waardoor we die puzzel moesten overslaan en er weer handmatig iets voor ons werd open gezet. De ruimte was niet geschikt voor mensen die wat moeilijker in het donker zien en/of klein zijn, want sommige objecten daar kwam ik niet bij en sommige symbolen boven kastjes kon ik ook niet zien. Ze gaan ook uit van bepaalde kennis/vaardigheden die je moet hebben en dat is jammer, want het zou voor iedereen te doen moeten zijn. Aan het einde hoorden we dat slechts 30% van de bezoekers het lukt om uit deze escape room te komen (50% voor de andere room) en dat vind ik heel demotiverend. Wij redden het niet eens tot de laatste ruimte, terwijl we al puzzels hadden overgeslagen. Je wil toch zo veel mogelijk kunnen puzzelen voor je geld; ik vind dit dan een slecht ontworpen ruimte. Idealiter redt 80 of 90% het en dan kun je gaan voor de beste tijd. Desondanks zaten er wel diverse leuke puzzels in de ruimte en de tweede ruimte was mooi aangekleed. Ik heb toch liever ruimtes die je zelfstandig kunt doen zonder continu ongevraagd hints te (moeten) krijgen. De entree is niet heel gastvrij; het stinkt naar Solexbrommers. Het personeel was wel heel vriendelijk.
26 aug 2017
3.00 ( 3.00 /5) Escaperoom Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
Verwachtingen te hoog (Las Vegas)
EDIT: sorry voor het lange verhaal, ik had het pas achteraf door. Lees de conclusie onderin.

Ik vermoed dat mijn verwachtingen te hoog waren, ik had er in ieder geval meer van verwacht. <br />
De sfeer is een puntje: de aankleding was niet mooi afgewerkt en een beetje onverzorgd en de achtergrond geluid was niet erg spannend. Bovendien vertelde een meneer elk kwartier en in het laatste kwartier elke 5 minuten hoeveel tijd we nog hadden. Dit moet het spannend maken, maar dit maakte het alleen maar irritant en haalde ons soms uit onze concentratie. Een beeldscherm of een klok zou veel beter werken, naar mijn mening. Maar een paar andere dingen waren wel erg goed gedaan. Bijvoorbeeld de introductiefilm aan het begin was daadwerkelijk goed acteerwerk en een aantal special effects waren leuk (en maakte het op één punt stiekem toch wel een beetje spannend). <br />
De puzzels waren vrij makkelijk - al maakte het dat juist lastig soms - maar het thema van de puzzels paste wel goed in het spel (uitwerking was alleen niet zo). Eerste spel was erg leuk, al had ik persoonlijk deze liever later in het spel teruggezien<br />
De service was ok. De dame die ons begeleidde was erg enthousiast en vrolijk en dat was leuk. Maar we zijn niet goed begeleid, we hebben meerdere keren hints gekregen die we al wisten. Dit zou kunnen komen omdat het vooraf ingesproken hints zijn en ze zijn dus niet gespecificeerd. Mochten we dus iets kleins fout doen, dan moest dat gezegd worden met een briefje onder de deur. Jammer. Werkt toch niet zo lekker. Er was niet echt een ontvangstruimte, je kwam binnen in de rotzooi van het bijbedrijf. Er was wel een ontvangstruimte, maar daar kwamen we pas later achter, die is ons niet aangewezen (deze zag er trouwens ook onverzorgd uit). Wij waren met z'n vieren en waren nog niet compleet toen we binnen kwamen, de medewerkers lieten ons een beetje links liggen tijdens het wachten en bood ons geen drankje aan (er stond een drankenkast achter ons, maar toch). Oftewel, er was weinig service, de begeleiding was niet erg goed, maar haar enthousiasme maakte het wel goed.<br />
<br />
Al met al: de sfeer was matig, kan zeker aan gewerkt en verbeterd worden; de puzzels waren simpel (toch lastig soms) maar paste wel erg goed in het spel; en de service was ook matig, matige begeleiding, matige ontvangst maar wel enthousiasme áls er eindelijk met ons gepraat werd.
5 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige escape room
Dit is de mooiste escape room die ik in tijden heb gezien. De details kloppen en je waant je echt in een andere wereld. We hebben genoten van de puzzels en zijn er net op tijd uit gekomen. Leuk personeel. Een aanrader!
10 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Helemaal goed!
Leuke opdrachten, mooie kamers, goed binnen het thema en op tijd er weer uit!
10 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
toppertje
alle bij de kamers gedaan! alle bij super toffe kamers! hele leuke thema's, binnen de tijd uit gekomen.
hele leuke begleiding. zou deze kamers zeker aanraden
heel duidelijk dat las vegas nr 2 van nederland is wat een super kamer
26 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Spannende uitdagende escaperoom!
Erg bijzondere escaperoom, combinatie tussen uitdagende puzzels, spannende sfeer en hippe technologie. Puzzels vereiste goede samenwerking, maakte gebruik van gave attributen en al met al erg goed afgewerkt. Ook het enge karakter droeg erg bij aan de beleving! Super escaperoom!
26 dec 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
The Graveyard Nijmegen
Leuk opgezette Excaperoom bestaande uit meerdere delen. Gaaf verhaal er bij wat de ervaring nog beter maakt. Locatie zelf is centraal en goed te vinden. Echt een aanrader!
26 dec 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
The Graveyard Nijmegen
Super ervaring! Goede begeleiding en een super spannende escape room met uitdagende puzzels/opdrachten. Mooi afgewerkt. Af en toe ook hints. Dit keer de graveyard gedaan , maar we gaan snel een datum plannen om de andere , Vegas, ook te doen!
23 nov 2016
3.00 ( 3.00 /5) Escaperoom Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
The Graveyard
We kwamen aan en vroegen ons af of we wel goed waren. Bleek inderdaad de goede locatie te zijn.
Eenmaal binnen dachten we in een garage aangekomen te zijn, hing enorme benzinedamp van de solexjes die er stonden opgesteld. We waren wat vroeger en moesten boven wachten. Er stonden slechts 3 stoelen op een rij, de entree had geen uitstraling. Ze mogen echt wat doen aan de ontvangst!
Vervolgens nog even beneden gewacht, stonden wat spelletjes, was er behoorlijk koud en vochtig.

Dan de Escaperoom zelf, deze is mooi, leuk, afwisselend en spannend. De opdrachten waren toch best lastig om te doen.

Al met al, als ze wat meer doen om er echt een beleving van te maken dan zou de score voor ons hoger zijn.
20 nov 2016
3.67 ( 3.67 /5) Escaperoom Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Kluis gekraakt!
Het verhaal was leuk, veel verschillende ruimtes, die goed bij het verhaal paste. Puzzels niet te moeilijk, maar we hadden ze ook niet allemaal meteen door. Een leuke middag gehad.
13 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
super leuk en gelukt
top middag gehad met de dames nijboer en natuurlijk op tijd ontsnapt! jeh ;0)
leuke complete room met uitdagende puzzels in het begin een beetje zoeken. Goede verhaal en puzzels sluiten aan. mooi een geheel.

7 nov 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escaperoom Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Mooie rooms en fijne eerste ervaring
Niet wetende wat te verwachten zaten we snel in de sfeer van het spel. Room zag er echt goed uit en de spellen waren moeilijk genoeg om het niet gelijk door te hebben maar precies goed om uitgedaagd te worden.

Volgens de begeleiding hadden we nog maar 5 minuten maximaal nodig om het te halen. Oeh so close! :)
7 nov 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top ervaring
Ik vond het heel leuk heel goed in elkaar gezet met verassende elementen. Ik wil ze allemaal doen zo leuk vond ik het
1 nov 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escaperoom Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Goede first-timer
Een erg leuke escaperoom, met een origineel verhaal. De opdrachten waren, vergeleken met andere escaperooms, niet al te moeilijk en vrij snel duidelijk. Daarnaast vond ik 16 euro p.p. ook erg meevallen voor een escaperoom. Een ander sterk punt van deze escaperoom vonden wij dat er wat extra spanning in zat door het verhaal van de geest. Dat voegt zeker wat toe aan de kamer(s).
Al met al dus een erg goede first-timer, voor de beginnende escaperoom bezoeker.
31 okt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Erg origineel
Wij vonden de Las Vegas room erg leuk en uitdagend om te spelen. Er wordt veel gebruik gemaakt van techniek, waardoor je niet alleen maar met cijferslotjes zit te rommelen, heel fijn!
30 okt 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escaperoom Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Super!
Het was echt een super leuke ervaring. We werden al aangenaam verrast dat in de "wachtkamer" een SNES stond met mariokart erop, Jenga, een quizmachine en een test je bierkennis spel. Daarna gingen we de escaperoom in. Het was echt super cool met special effects en leuke, niet te moeilijke, niet te makkelijke puzzels. Ik wil natuurlijk niks verklappen, maar de escaperooms zijn echt de moeite waard!
24 okt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Gave en spannende escape room!
Erg leuke escape room! Mn de grafkist was cool! Mooie special effects ook!
24 okt 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escaperoom Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Escape room Nijmegen
Las Vegas was echt super! Meerdere ruimtes en leuke goede opdrachten. Minder vond ik de lokatie. Na een uur in de auto gezeten te hebben hadden wij best wat willen drinken in een mooie ontvangstruimte. Er stond een drink automaat En weinig tot geen zit plek
Dit zou ik aanpassen. Ook achteraf nog na praten met een drankje is best fijn
6 okt 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escaperoom Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
gekke ervaring
fantastisch mooie ervaring, voor herhaling vatbaar ... een andere ruimte natuurlijk maar ga ik echt nog een keer doen
26 sep 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Gewoon een keer doen, zoooo leuk!
Aangekomen dacht ik, mwah, een garage? Het rook namelijk enorm naar motors / scooters. Gelukkig ruik je daar in het speelgedeelte niets van. Aardige mensen die je te woord staan. Erge leuke opdrachten. Voor mij een goede balans tussen spanning en ontspanning, tussen denken en doen. Ik wil nog een keer!
25 sep 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escaperoom Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
The Graveyard
Voor de helft van onze groep was het de eerste escape room ervaring. En ik mag wel zeggen dat, ondanks dat we niet op tijd het mysterie hebben opgelost, het een geslaagd uitje was! The Graveyard is een kamer vol verrassings- en (af en toe) schrikmomenten, waar zoveel indrukken op je af komen dat je na een half uur denkt nog maar vijf minuten speeltijd te hebben. Wij hebben het met een groep van acht man gedaan, maar ik denk dat voor deze kamer een iets kleinere groep idealer was geweest. Dit denk ik omdat nu niet iedereen optimaal mee heeft kunnen helpen bij elke opdracht, gewoonweg omdat we met zovelen waren. Desondanks was het leuk om, als je je jezelf eventjes niet nuttig kon maken, te zien hoe anderen struggelden met de puzzels.
24 sep 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escaperoom Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
We made it!
De ontvangst bij de escape room was leuk, erg gezellig team. We kregen duidelijke instructies en de escape room zelf was leuk in elkaar gezet. We hadden wel wat hints nodig, sommige puzzels waren voor ons wat onduidelijk maar uiteindelijk hebben we het toch gehaald en hebben we het enorm naar ons zin gehad!
15 sep 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig
Het was echt een geweldige middag bij the Grave Yard!!!
Het was spannend door de geluiden en het donker, maar ook nog best lastig om de puzzels op te lossen!!!
Onze zenuwen zijn weer getest en wij kunnen nu zeker als groep alles aan!!!
12 sep 2016
2.33 ( 2.33 /5) Escaperoom Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
tegenvaller
met een grote groep deden we 2 kamers. We hadden er erg veel zin ook, ook vanwege de goede recensies die we op het internet hebben gelezen. Helaas viel het voor beiden heel erg tegen. Hier en daar deden sommige technische puzzels niet. Er wordt niet ingegrepen waardoor we veels te lang vast zaten en gefrustreerd worden omdat we wel de juiste handelingen hebben verricht. Personeel was ook nie bepaald klantvriendelijk. Eerst zei hij dat er een storing was, dat het klopt dat een puzzel niet werkte, maar later kregen we weer te horen dat het aan ons lag, dat we het niet goed hadden gedaan. Heel jammer, voor ons voorlopig geen 2.0 escape rooms meer.
12 sep 2016
2.67 ( 2.67 /5) Escaperoom Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
The Graveyard, niet alles werkte goed
Een groep met ervaren spelers en beginners. De kamer was erg mooi gemaakt met veel technische snufjes. Helaas werkte een essentieel onderdeel niet waardoor we vastliepen. De medewerkers van de kamer grepen ook niet in en kwamen in het algemeen ook niet erg enthousiast/geïnteresseerd over.
10 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Las Vegas
Voor ons allemaal de eerste keer dat we een escaperoom bezochten en we zijn gelijk verkocht. Las Vegas was boeiend, verrassend en spannend! Echt een aanrader! We hebben nog lang na zitten praten, want zijn uiteindelijk net niet ontsnapt. Dat gaan we in een andere escaperoom zeker goed maken.
29 aug 2016
3.33 ( 3.33 /5) Escaperoom Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Las Vegas: niet perfect
Helaas kan ik mij niet aansluiten bij de enthousiaste recensies van 3 maanden geleden. De kamer bevat veel elektronische snufjes maar twee essentiële onderdelen werkten bij ons niet (de reden hiervoor wist het personeel ook niet en ze gingen alles gelijk repareren). Erg jammer omdat we op deze manier niet lekker in spel kwamen.
31 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
The Graveyard
Spannende escaperoom, griezelige sfeer en een mooi decor. Er wordt gebruik gemaakt van allerlei nieuwe techniek. Soms waren de puzzels aan de moeilijke kant, maar dat maakte het juist uitdagend om dit als team op te lossen.
31 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
escape room The Graveyard
Gister hebben wij "the graveyard" gespeeld. Het was een super vette escape room. Wat opviel is dat overal aan gedacht is. Het decor is echt super mooi en door de special effects zit je helemaal in het verhaal. Ik raad deze kamer zeker aan. Hij is net nieuw, maar zeker super goed. Gaat dat zien!
31 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
The graveyard
Het een spannende beleving die je niet snel meer vergeet.
We gingen met vijf man. Ik zal er niet alleen in durven.
Voor de rest waren de puzzels erg interactief en origineel bedacht.
Je komt helemaal in de sfeer door het geluid.
Ik kan niet wachten om de escape room Las Vegas te proberen!
26 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
the Graveyard
Gisteren hebben ik samen met 5 andere collega's de nieuwste escape room the Graveyard gespeeld. Al bij binnenkomst van de escape room kom je in de griezelige sfeer terecht, dat extra enthousiasme oproept. Er zijn super toffe geluidseffecten toegepast, waardoor de beleving extra groot wordt. De puzzels die opgelost moeten worden zijn uniek en staan zeker in het teken van het thema: Graveyard. Het is zeker een must om deze escape room te testen, als je het aan durft.. wij zijn er uiteindelijk na 62 minuten uit gekomen. Aanrader!!
26 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Las vegas
Met een groepje vrienden gingen we de las Vegas escape room in. Ik was echt onder de indruk van deze escape room in vergelijking met de vorige escape rooms waar ik ben geweest. Een nieuw level voor het oplossen van puzzels en opdrachten! En telkens kwamen er nieuwe en verassende dingen aanbod die ik niet aanzag komen. Heel gaaf!
Leuk om te merken hoe belangrijk teamwork hier was, want de opdrachten waren uitdagend. Uiteindelijk zijn er echt net op tijd uitgekomen:)
12 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Vernieuwende technieken in deze mooi escape room
Wij hebben echt genoten van deze escape room. Het is vernieuwend ten opzichte van andere en dus je denkwijze moet ook anders. Het ziet er helemaal af uit en je waant je echt in een andere wereld. Leuke puzzels alleen jammer dat we net niet waren ontsnapt.