Escaperoom Leiden

4.82 van 5 sterren (81 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

28 okt 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Leuk! Afwisselende opdrachten
Hele leuke escaperoom. Mooi uitgevoerd en leuk verhaal! Pittig maar te doen.
21 okt 2018
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
superleuk! Een dikke 10
We hebben genoten, sfeervolle kamer, leuke afwisselende puzzels, goed verhaal en een gastvrije ontvangst
15 feb 2018
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Top!
Super escape room!
22 nov 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spoorloos verdwenen
Ik schrijf u dit als poging alsnog uit deze room te ontsnappen. Kom spelen, we hebben Rembrandts geheim niet ontrafelen. Kom ons redden. Deze primeur liep voor ons niet goed af. Met plezier gingen wij ten onder in Rembrandts geheim. Nu zijn ook wij.... voor altijd in de ban escaperooms.
27 sep 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk!
Afdelingsuitje/teambuilding. Hele leuke ervaring. Goed georganiseerd, kortom: top!
22 aug 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom Leiden
Het was voor ons voor het eerst dat we een escaperoom deden, maar wat vonden we het leuk.
De puzzels vonden wij wel pittig maar na verloop van tijd viel eindelijk het kwartje. Super escaperoom een echte aanrader.
22 jun 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Echt een aanrader!
Schitterende locatie, erg leuk ontvangst, goede uitleg en het spel zelf was erg spannend, variërend en heel erg goed in elkaar gezet! Echt een aanrader....
11 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Alles klopt
Alles klopt aan deze escape room: de locatie, het ontvangst, de puzzels... Echt een topervaring, zeker één van de betere kamers die we gespeeld hebben (en we hebben er véél gespeeld).
1 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader
Al meerdere escaperooms gedaan maar deze staat toch wel erg hoog in het favorieten-lijstje. Veel verschillende en originele raadsels. Aanrader dus!
21 feb 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig!!
Echt super leuk!! Origineel bedacht en uitgedacht. Leuke ontvangst ook. Maar vooral heel leuk spel!
3 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Heel erg gaaf!
Allereerste keer dat we een escaperoom hebben bezocht en nu blijkt hij ook nog eens als moeilijk geregistreerd... Hij was inderdaad lastig maar met wat tips (lees: veel) hebben we het geheim wel nét op tijd ontdekt.

We bleven vooral het eerste kwartier steken, omdat we door onze onervarenheid geen idee hadden waar we moesten beginnen. Daarna gingen de leuke en originele opdrachten beter.

De locatie is prachtig en ook goed bereikbaar. Voor een drankje vooraf of achteraf kun je wel beter het centrum van Leiden inlopen of naar het café aan de overkant.
22 jan 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom rembrandt
We werden heel goed ontvangen met eerst wat uitleg over de locatie en vervolgens duidelijke uitleg over het spel. Helaas net niet gered. De klok had 1 min langzamer moeten zijn ;)
8 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Geheim ontrafeld
Hele gave locatie met een erg leuke en sfeervolle Escaperoom! De puzzels zijn goed doordacht en gevarieerd, voor elke speler iets te doen. De locatie en de sfeer passen perfect bij het verhaal en maken hierdoor de escaperoom erg gaaf en compleet.
19 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Great fun!
We did the escape room in English with 6 friends. None of us had ever done something like this. We had so much fun, much more than we had expected! The solutions of the riddles was often so geniously surprising... really great!
20 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Wow, echt een topper, deze kamer!
Het begon al met een ontvangst in een prachtige kamer, en met een geweldig verhaal ter introductie. We waren echt al onder de indruk voordat we de kamer ingingen. En dan blijkt in de kamer alles ook perfect te kloppen met het verhaal, steengoede puzzels die opgelost moesten worden, en alles in een geweldige sfeer. Kortom, een kamer die, vanaf het moment dat je binnenkomt totdat je weg gaat, klopt! Zo hoort een escape room te zijn. Deze gaat wat mij betreft met stip op nr 1.
30 okt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom Leiden
Zeker een aanrader.
Locatie is erg leuk. Het is een oude toren. Hierdoor is de sfeer al super. Ontvangst ruimte is al leuk aangekleed.
De escaperoom is leuk gemaakt, leuke opdrachten, afwisselend. We hebben het super naar ons zin gehad.
23 okt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Leuke escaperoom
Leuke escaperoom. Puzzels zijn niet hele moeilijk, maar wel erg origineel!! Wij waren met z'n 6en dat was wel echt te veel omdat je alle puzzels samen moet doen
6 okt 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
bijzonder
Voor de eerste keer een escaperoom. Wat een heerlijke ervaring! Helaas niet gehaald. Wel veel intelligentie vereist. Intrigerende technieken gebruikt. Betrokken en leuke begeleiding.
8 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Historisch bijzonder!
Deze escape room heeft al een voorsprong op de meeste andere rooms omdat ze in een historisch gebouw(tje) zitten. Maar ook qua aankleding, sfeer en ontvangst onderscheiden ze zich zeker! De puzzels zijn afwisselend en uitdagend. Veel leuke details en alles past goed in het verhaal. Top!
4 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige escaperoom
Spannend, afwisselend, vernuftig, super goed uitgevoerd, aardige ontvangt echt geweldig!
1 sep 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Leuk verhaal!
Deze escape room had vooral een heel leuk verhaal met een mooie aankleding. Het gebouwtje maakte vroeger deel uit van de oude stadsmuur van Leiden en heeft een enorme geschiedenis meegemaakt. Leuk dat een stel Leidse jongens deze escape room zo mooi hebben weten te maken. Daarnaast zijn ook de puzzels enorm creatief en niet al te straight forward: een echte aanrader dus!
17 aug 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Prachtige ruimte, geniale kamer
Afgelopen maand deze kamer gespeeld met een 2-tal vrienden. Ontvangst was erg vriendelijk, en de wachtruimte 'zoog' ons al helemaal in de sfeer van Rembrandt van Rijn.

De locatie (het huisje) is van zichzelf al prachtig, maar wat deze mannen ervan gemaakt hebben als Escape Room, maakt 't misschien nog wel mooier.

De kamer is goed uitgedacht, en daardoor een plezier om te spelen. De nodige technische snufjes zorgen dan ook voor een uur (nouja, na 45 minuten waren we ontsnapt!) volop spanning en creatieve mindsets.

Kortom een kamer die zeker aan te raden is!
14 aug 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escapade
Wat hebben wij intens genoten van deze escaperoom, sfeer is spannend in dit Middeleeuwse Kruythuysje. De puzzels moeilijk maar met goede samenwerking goed te doen! parkeerplaats in de buurt maar ook tegen betaling ervoor te parkeren.
Er is wat te drinken tegen betaling maar daar moet je zelf om vragen.
Kortom top!
31 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Indrukwekkende ervaring vol spanning en sfeer
Spannend en sfeervol, deze escaperoom in het monumentale Kruithuisje. Echt gaaf hoe het thema helemaal is doorgetrokken in de puzzels en mooi is uitgewerkt in de aankleding. Dat maakt dat je helemaal in het verhaal zit. Een indrukwekkende ervaring!
11 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Prachtig gedaan
Afgelopen weekend een werkelijk briljante escaperoom gespeeld.
Het thema was prachtig uitgewerkt, van begin tot eind en de raadsels zijn heel erg origineel (vele nog nooit eerder gezien)

Dit samen met een super locatie in hartje centrum Leiden maakte het tot een erg leuke invulling van de dag.

Ga zo door!
11 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Een mysterieuze en verrassende zoektocht
Deze escaperoom met een gezelschap van wel en niet eerdere escaperoomers gedaan en in een woord fantastisch! We waren hartelijk ontvangen en kregen een goede uitleg. De puzzels waren verrassend, leuk en sommige lekker moeilijk. Al met al een hele leuke kamer en zeker aan te raden.
10 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Schitterende Escape Room
Dit was de beste escape room die ik tot nu toe gedaan heb; mooie locatie, goede ontvangst, goed verhaal en dus een geweldige sfeer. Zeer creatieve puzzels, een echte uitdaging voor onze groep. Ik raad het voor iedereen aan.
9 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagend en leuk
Samen met enkele anderen deze escaperoom gespeeld. Het verhaal past opvallend goed bij de historische locatie, wat de sfeer helpt creëren. De puzzels waren goed in elkaar gezet en gaven de hele groep iets om te denken.
Kortom een erg goede escaperoom, een aanrader.
8 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Zeer goede escape room!!
Vandaag de escape room gedaan met onze vriendengroep. Dit is by far de beste escape room die ik gedaan heb. Ontvangst is goed en je krijgt vooraf een mooi verhaal over de locatie en de opzet van de escape room. De opdrachten waren supergoed opgezet...ook op technisch vlak.
8 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Perfecte combinatie van sfeer, spanning en logisch redeneren
Vandaag met 6 man deze uitdaging aangegaan. Een grote aanrader!
Er wordt een top sfeer neergezet in een prachtige historische locatie. Top ontvangst en zeker een uitdaging met een breed pallet aan puzzles!!
6 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
helemaal geweldig!
Vanuit de gemeente Leiden georganiseerd als uitje met collega's. Iedereen vond het leuk en uitdagend, want het is zeker niet te makkelijk! Het contact met de escaperoom verliep uitstekend en het was top georganiseerd; zeker een aanrader.
6 jul 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg goed!
Met ons teamuitje deze escaperoom bezocht, erg goed bedacht en een spannend verhaal! Zeker leuk om te doen met collega's of vrienden!
1 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Sfeervol en gevariëerd
Leuke unieke locatie, geweldige ontvangst, al meteen bij binnenkomst is alles in thema, wat perfect overliep de kamer in. De puzzels waren leuk, gevariëerd en goed uitgevoerd.
Geweldige kamer!
20 jun 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Topper!
Mooie locatie, goed ontvangst om je alvast in de stemming te brengen. Kamer zit zeer logisch in elkaar met verrassend einde. Als ervaren "escaper" zeg ik doen!
20 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Fenomenaal!
Wat een Escaperoom! Briljant bedacht, waanzinnige locatie en super spannend! Absoluut een aanrader!
5 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Prachtige locatie, goeie puzzels
Erg mooie historische locatie en daarin ook een sterk thema. De puzzels zijn afwisselend en veelzijdig, daarbij ook verrassend en goed in elkaar gezet. Een hele goede ervaring!
31 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Een fantastische ervaring.
Zonder meer een prachtige locatie, maar vooral hulde voor de gastvrijheid, het prachtige verhaal en de afwisselende raadsels.
29 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk en spannend
Leuke ontvangst. . Kruithuisje een mooie locatie, zit zeer goed in elkaar. Het was echt spannend om te doen, een race tegen de klok. Helaas net niet gehaald maar echt een een aanrader dus....
14 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Intrigerend en verrassend
(In gezelschap van enkele slimme jongeren) Een uur in een wonderlijk vertrek waar je de weg in moet ontdekken - er komen sleuteltjes aan te pas, kleuren, bewegingen, slimme invallen. Ik vond het verrassend grappig en veelzijdig en vol met technieken die ik helemaal niet had verwacht. Respect voor wie dit heeft verzonnen en ontwikkeld!
5 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Spannend, leuk op toplocatie
Goed ontvangst met interessant praatje vooraf. Goed in elkaar gezet spel. Erg leuk in een prachtig gebouw. De moeite waard om te doen
Top
4 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige setting.
Ondertussen al aardig wat ervaring met het spelen van escaperooms. Deze springt er zonder twijfel tussenuit! De sfeer is geweldig, dit komt mede door de locatie waar de escape room in is gevestigd. De puzzels zijn creatief en hadden wij als redelijk ervaren groep toch nog best moeite mee. Uiteindelijk net gehaald!
1 mei 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige ervaring
Zeer goed opgebouwd en fantastisch uitgevoerd. Technisch een hoogstandje en dus mijn complimenten voor de bedenkers en bouwers.
1 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige locatie en samenhang van puzzels!!
Een te gekke escaperoom: goede ontvangst, met spannende uitleg en zeer creatieve en diverse puzzels die mooi in elkaar over liepen! (Geen losse puzzels)
Niet te makkelijk, maar zeker te doen. Echt een geweldige aanrader!!!
30 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super voor een feestje!
Met 4 kinderen van 12 jaar deze escaperoom gedaan. TOP! Precies spannend genoeg, uitdagend genoeg, ze konden lekker aan de gang, ontdekken, puzzelen, ... Wat een ongelofelijk leuke begeleiding kregen we! Dikke aanrader!
24 apr 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Mysterieuze zoektocht naar het geheim van Rembrandt
Een uitdagende zoektocht in het geheime atelier van Rembrandt. De geschiedenis van het Leidse Kruithuisje geeft de escaperoom een extra dimensie, want je waant je terug in de tijd. De aanwijzingen, raadsels, het kraken van de codes en het vinden van de sleutels zit zo goed in elkaar dat je de tijd helemaal vergeet. Een absolute aanrader deze escaperoom!
23 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
leuk uitje om bezig te zijn
Ontzettend leuke locatie die er voor zorgt dat je helemaal in je spel komt. Originele puzzels en opdrachten
12 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Vermist
Wat een leuke ervaring! De adrenaline was de rest van de dag nog goed voelbaar. De historische locatie was echt super, evenals de knusse ontvangst. Trots dat we met z'n drieën toch erg ver zijn gekomen en ook trots op de organisatoren van deze Rembrandt Escape room. Alles zat vernuft in elkaar - met heel verschillende uitdagingen en leuke vondsten. Jammer dat we deze nu al kennen, anders waren we zeker nog een keer gekomen.
3 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Een aanrader
Wat een ontzettend gave locatie voor een escape room. Na een goede ontvangst en uitleg over de historische locatie zijn we aan het spel begonnen. De kamer ziet er geweldig uit en de puzzels en raadsels zitten goed in elkaar. Technisch ook erg goed gedaan! Ook na het spelen van al 7 andere escape rooms bleven we voortdurend voor verrassingen staan. Veel variatie in de puzzels en ook echt onderscheidend van andere escape rooms. Kortom een echte aanrader!
30 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom Leiden, het Kruithuisje
Onze eerste ervaring in een Escaperoom. En zeer de moeite waard: alleen al omdat de lokatie het zo spannend en uitdagend maakt!
We waren met 7 kinderen van 11 jaar: de puzzels waren erg leuk en met een fantastische uitdaging. Fijn dat het programma iets voor deze leeftijdsgroep aangepast kon worden, want zo konden ook zij al kennis maken met een Escaperoom. Ze willen allemaal nog méér...!!
Conclusie: uitdagende escape met historische waarde!
29 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top ervaring
Wij waren hier met het gezin. Zelf had ik het nog nooit gedaan, één van de zoons had al wel 5 escaperooms gedaan. Hij vond dit de leukste!
Leuk ontvangen, geweldige locatie en sfeer, de opbouw in het verhaal geweldig goed. Mooie, originele puzzels. Kortom een aanrader!
14 mrt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring
Mijn tweede escaperoom, vond hem erg leuk, leuke puzzels. Helaas zijn wij net niet ontsnapt...we waren er bijna!
1 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spannende geschiedenisles
Een prachtige locatie, typisch Leids: klein maar stampvol karakter. Na een korte intro/geschiedenisles van de host mochten we naar binnen. Ons was verteld dat de slagingskans zo'n 20% is, dus een echt uitdagende om mee te beginnen. Hoewel de kamer eruit ziet als antiek waren de puzzels heel creatief en innovatief. We hebben echt heel hard ons best moeten doen om 7 minuten voor tijd door die deur naar buiten te lopen!
20 feb 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuke uitdaging zelfs met zijn tweeën
We hadden nog nooit een escape room gegaan en naar deze toe gegaan omdat hij dichtbij is en goede reviews heeft. Ondanks dat we niet wisten wat te verwachten heel veel plezier gehad. Uitdagende puzzels en raadsels met een leuk verhaal. Daarnaast is de historische locatie ook een sfeervol element in het geheel. Zeer aan te raden, zowel voor nieuwe escapers als de doorgewinterde.
17 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Leuk!
Het was onze 5e ervaring met een escaperoom, en zéker niet de minste. De ontvangst door Xinne was meer dan super, en hoewel het Kruithuisje erg klein is, is er echt alles uit de ruimte gehaald. Goede sfeer, inventieve puzzels. Absoluut een aanrader.
15 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom Leiden
Geweldige escaperoom waarbij het thema perfect is uitgewerkt!! Mooie technische snufjes die deze escaperoom uniek maken!! Rembrandt komt echt tot leven.
15 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig!
Met de cornettengroep uit Pey-Echt een mooi uurtje puzzelen beleefd. Heel origineel en goed ineengezet. Na 57:30 ontsnapt! Bedankt voor de mooie beleving!
15 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom Leiden Kruithuisje
Mijn eerste escaperoom en volgens mij is de lat hiermee hoog gelegd voor volgende escaperooms die ik ga bezoeken. Zeer hartelijke ontvangst, interessante informatie over de locatie en daarna het spel. We waren met zes personen en ieder was nodig om met haar/zijn inzicht de ander weer op ideeën te brengen om zo de puzzel - met telkens nieuwe wendingen en verrassingen - op te lossen. Helaas niet ontsnapt... we waren er bijna!
6 feb 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
creatief!
dit was mijn 2e escape room maar ik verwacht dat dit niet meer te overtreffen is... Wat een leuke puzzels en wat een bevlogenheid van de host! Het thema is echt super en de opdrachten zijn super divers. Het mooiste vond ik nog wel dat je kan proeven dat in alle puzzels ambachtelijk handwerk zit. Echt een aanrader!
6 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige locatie, super gastvrouw!
Het was een geweldige ervaring in het Kruithuisje! Na een supervriendelijke ontvangst van Karin naar boven gestuurd voor een uur zweten, overleggen, beslissen en op zoek naar de oplossing! Helaas niet gelukt, wat meteen doet triggeren om er nog een keer heen te gaan!
Een echte aanrader dus! En een fantastische locatie! Doen dus voor alle fans van Escape-rooms!!!
3 jan 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom Leiden
Eerste keer escaperoom samen met collega's, vond het een top ervaring!
3 jan 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Zeker doen!
De ontvangst is hartelijk, de uitleg is goed en de kamer zelf is fantastisch. Het is heel mooi aangekleed en het verhaal eromheen is erg leuk. Ik vond de opdrachten geniaal verzonnen. Ik zou hier zeker heen gaan!
24 dec 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Prima kennismaking met escaperoom
Onze groep van 6 personen heeft genoten van deze escaperoom. Gelukkig voor ons waren er 2 personen bij, die al eens uit andere escaperooms waren gekomen. Maar ook de andere 4 hadden snel door wat de bedoeling was en hoe we de sloten konden openen. Een sfeervolle plek met een mooi thema, maar ook oplosbare puzzels. Een prima 'doop' in dit speltype
22 dec 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Team Escaperoom-Alkmaar bezoekt concullega's Leiden
Een Escaperoom zoals ze bedoeld zijn: Top sfeer, goede hosting, gave puzzels met hoge diversiteit EN een verhaallijn!
Als ervaren Escaperoomies zijn wij wel wat gewend, maar dit is wel een erg goede kamer. De ontvangst was (ondanks dat wij iets verlaat waren) zeer vriendelijk. Eerst een praatje over de rijke historie van het pand om vervolgens naar de knusse kamer te worden begeleid.
Eenmaal bij de heer van Rijn aangekomen begint het spel pas echt en staan er een boel puzzels op je te wachten.
Uiteindelijk stonden we na 50 minuten met het geheim van Rembrandt weer buiten.
Deze kamer kunnen wij van harte aan onze eigen klanten aanbevelen!
13 dec 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Fantastisch avontuur!
Vandaag ons eerste escaperoom avontuur... Wat een super leuk concept! Geweldige locatie, goed verhaal, ontzettend leuke ontvangst en spelleiding, originele puzzels en heel veel plezier! We zijn meteen verslaafd.
23 nov 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Wat was het leuk!
Eerste keer. Geweldige ervaring ????
21 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Doen!
Wat leuk zeg, zo'n escaperoom! Lekker puzzelen en een superlocatie. Het was heel erg leuk als bedrijfsuitje! Ook erg originele uitkomsten, af en toe kwam er een heel gemeende "wauw"uit!
14 nov 2015
4.00 ( 4.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
erg leuk!
Erg leuke escape room. Het was mijn eerste keer dus weinig vergelijkingsmateriaal, maar ik vond het een origineel thema, mooi aangekleed en afwisselende en verassende puzzels. Deze escape room is door zijn 'onschuldige' thema denk ik erg geschikt voor iedereen, ook voor mensen die niet op zoek zijn naar de spanning van bv een gevangenis thema. Aanrader!
10 nov 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Eerste ervaring escaperoom, smaakt naar meer!!
Dit was de aller1ste keer dat we 'n escaperoom deden, wisten dus ook totaal niet wat we moesten verwachten en moesten doen. Geweldig leuk pandje dat gelijk al 'n bepaalde sfeer afgeeft van mysterie. Werd wat historie verteld over het pand waarna de uitleg volgde met wat regels en tips. Vervolgens werden we de ruimte, waar het zich allemaal verder afspeelde, ingeleid en begon de zoektocht naar het onbekende. Je begint dus als 'n gek overal rond te kijken, niet wetende waar je eigenlijk naar moet zoeken. De afwisseling met de verschillende opdrachten en vondsten maakt het zeer afwisselend en verrassend. Van mij had het uur best nog langer mogen duren en heeft deze 1ste ervaring ons zeer positief gemaakt om het nog eens te gaan doen. Zeker deze in Leiden is aanrader waard, ook vanwege 'n thema dat eraan vast hangt!!
2 nov 2015
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige ervaring
Ik heb ontzettend genoten van mijn eerste escape room. Het was een geweldige ervaring om met mijn collega's de - erg originele - puzzels te kraken.
29 okt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Heel sfeervol en zit super in elkaar
Geweldige locatie (we kwamen in de schemering aan en het licht achter de glas-in-lood-raampjes maakte het sfeervol al voordat we binnen waren!). De puzzels zijn heel uitdagend en gevarieerd en passen helemaal binnen het verhaal van de escape room. De aankleding, licht, geluid, etc. zijn perfect, het kost geen moment moeite om je in te leven in de opdracht!
26 okt 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top locatie
Goede ontvangst, leuke locatie, leuke uitdagende puzzels. Top!
20 okt 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Wauw!!
Bij binnenkomst, waar overigens het ontvangst heel vriendelijk was, waan je jezelf al in het Leiden rond 1485! Wat een geweldige lokatie,waarbij het mysterieuze ervan afspat! Je krijgt gelijk zin om te beginnen.
Het thema Rembrandts geheime atelier is zeer passend bij de lokatie en is in de puzzels/opdrachten uitstekend verwerkt.
Kotom, een grote aanrader en denk er niet te licht over, dat doen we wel even....forget it, het is een grote uitdaging.
19 okt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape Room
Mooie locatie, veel puzzels, sluiten goed op elkaar aan. Speelt in op al je zintuigen!
10 okt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Origineel, spannend, uitdagend, sfeervol
Een superoriginele, veelzijdige escaperoom die geen moment saai is, in elk raadsel uitdagend, zeer sfeervol en alles vergt van je vermogen om samen te werken als team. Een fantastische ervaring kortom: hopelijk komt er ooit een vervolgkamer van de jonge, bevlogen gastheren Tommy en Jochem!
7 okt 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Sfeervol en origineel
De locatie is heel bijzonder, dat geeft meteen een unieke historische sfeer. Het verhaal over Rembrandt past er dus heel goed bij. De puzzels zijn overduidelijk met liefde ontworpen. Je gebruikt al je zintuigen bij het puzzelen. We hadden regelmatig een wow-moment! Er zijn geen wiskundige puzzels bij. Al met al een echte aanrader!
22 sep 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk!
Leuke sfeer icm een leuk verhaal en uitdagende puzzels. Een aanrader!
20 sep 2015
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Nieuw stukje geschiedenis
Van begin tot eind genoten van alle raadsels. Zeer leuke kamer met veel verschillende soorten orginele puzzels. Niet gelukt om te ontsnappen wel heel plezier gehad!
16 sep 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leidse historie en mysterie
Een escaperoom die je mee neemt naar de jaren van Rembrandt. Zoiets had ik nooit verwacht bij een escaperoom. Echt een aanrader! De raadsels zijn fantastisch vormgegeven en maken gebruik van al je zintuigen. Helaas nét niet uitgespeeld!
15 sep 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Unieke ervaring
Originele puzzels en raadsels, ook het huis zelf en het verhaal zijn waanzinnig!! Beste tot nu toe!
15 sep 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Voel je even Rembrandt
Vandaag de Escaperoom Leiden bezocht. Zeer mooie en goed verzorgde raadsels. Een geweldige beleving en een aanrader voor iedereen.
13 sep 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Leiden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Helemaal TOP!
Een erg leuke escape room met uitdagingen die echt heel inventief in het thema passen én op een heel speciale lokatie. Heel gaaf gedaan mannen!