Escaperoom Kampen

4.65 van 5 sterren (173 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

16 apr 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Omdat het zo leuk is
Met de sportvrienden de Escaperoom gedaan, helaas net niet gehaald maar wel veel lol gehad. De ontknoping op de top van de toren geeft een mooi uitzicht over kampen... Een aanrader..
2 apr 2018
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
escaperoom met gezin (5pers.)
Onze eerste ervaring met een escaperoom. Net niet gehaald. Na afloop tekst en uitleg gekregen wat we erg konden waarderen. Mooie locatie, zeker aan het eind!
26 feb 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Top Escaperoom!
Afgelopen weekend de Escaperoom Kampen gedaan! Wat een top locatie voor een escaperoom, de puzzels en het verhaal passen perfect! Zeker een aanrader voor iedereen die een leuke uitdagende escaperoom zoekt!
25 feb 2018
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape room Kampen
Wat een leuke ervaring. Voor het eerst een escape room gedaan. Helaas net niet gehaald, maar dat mocht de pret niet drukken. Toplocatie!


7 jan 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Meer dan alleen een escaperoom
Wat een geweldige escaperoom! Meerdere escaperooms gedaan, maar deze spant de kroon. Niet alleen de locatie, wat een geweldig uitzicht biedt, maar ook de puzzels/opdrachten en het informatieve praatje wat je boven op de toren krijgt, maakt het een van de leukste, maar vooral de mooiste escaperooms! Van begin tot het eind zit het vol verrassingen. Leuk dat er aan het eind boven op de toren de tijd en ruimte is voor een interactief gesprek met een prachtig uitzicht over Kampen.
Complimenten voor de jongens die dit hebben opgezet!
5 dec 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Goede kennismaking
We hebben de escape room Kampen met ons gezin van vijf gedaan. Niet gehaald, maar wel veel plezier gehad. Leuk dat er een traject afgelegd moet worden. De kwaliteit van de puzzels vonden we erg hoog, staat tegenover dat dit de eerste keer was dat we zoiets deden. Heel leuke en informatieve nabespreking ook. Een heel goede kennismaking met het fenomeen escape room.
4 dec 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Prima gezinsuitje
Erg leuk om met ons gezin te doen, veel plezier gehad! We hebben het gehaald. Als beloning mag je dan buiten van het uitzicht genieten op de toren. Echt een kers op de taart.
22 sep 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Erg gezellig
Mooie ervaring op een top locatie
2 jul 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Adrenalineshot
Groepje van 4 mannen (3 broers en zwager) toptijd gehad in de toren. Ondanks het feit dat we het niet hebben gehaald, de inname vooraf zal er toe hebben bijgedragen, toch erg leuke ervaring. Voor ons was het allemaal nieuwe. Dan zie achteraf wel dat je vooral rustig moet blijven nadenken en de focus breed moet houden. Ook grappig om te ervaren hoe snel je soms gegeven info compleet over het hoofd ziet.
26 jun 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg genoten!
Mooie locatie en als beloning prachtig uitzicht over Kampen.
Leuke variatie aan puzzels en aanwijzingen. Hints werden mooi op tijd gegeven, niet te snel.
14 mei 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Prima escaperoom
Prachtige locatie voor een escaperoom. Eerste kamer is voor zes man wel wat krapjes. Het was een leuke ervaring met gevarieerde puzzels. Enig minpuntje is dat je met veel hints niks hoeft te doen. Voor ons de eerste escaperoom, ruim op tijd uitgebroken. Moeilijkheid zit in het zoekwerk.
13 mei 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Enerverend
Dit was een geweldig enerverende ervaring! De afwisseling van snelheid, logica, lol met elkaar, handelen, nadenken en domweg wat proberen was echt tof! Een superervaring, succesvol afgerond en met een uniek uitzicht, wat zeker de moeite van het bekijken waard is.
18 apr 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Originele escaperoom!
Een leuke ervaring in de nieuwe toren! Het blijft niet bij één ruimte...! Adrenaline komt pas wat later op gang en een beetje algemene kennis is welkom maar met de cryptische hints is het haalbaar binnen de tijd. Absoluut een aanrader!
14 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Wauw wat een ervaring
Wat een toffe escape room.
Prachtige locatie, spannend en echt uitdaging.
Een aanrader!!!
29 mrt 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Vriendinnendag: We zochten het samen (hoger) op!
Informatie en boeking per mail: Prima geregeld.
De ontvangst onderaan de toren maakt nieuwsgierig.
Positieve ervaring met het puzzelen zijn stimulans om op zoek te gaan naar het vervolg. Vriendelijke monnik in de buurt. Locatie geweldig.
Ook al ben je niet zo'n puzzelaar, het enthousiasme is er niet minder om, want je vriendinnen gaan helemaal los. We hebben genoten!
29 mrt 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
De verticale escaperoom
Na de simpele entree waarbij 3 keer geklopt moet worden op een deur word je direct in het avontuur gezogen door een vriendelijke spelbegeleider.

Het beste aan de room is de snelheid waarmee de puzzels zijn op te lossen. Door de dynamiek en snelheid heb je het gevoel goed vooruit te komen en je geen moment te vervelen. Daarnaast is de setting ongelooflijk goed gebruikt om zowel de geschiedenis van kampen te belichten als een letterlijk hoogtepunt te bereiken.
3 mrt 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
In 't prachtige Kampen ...
Wat een geweldige escaperoom! We hebben vanaf de eerste "nok nok nok" genoten en onze hersenen gekraakt. Waren ook blij met enkele aanwijzingen van de monnik, anders hadden we daar nu nog vast gezeten :) Voor de meeste van ons de eerste keer, smaakt naar meer ?????????
22 feb 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
escaperoom kampen
Mooie ervaring. Voldoende uitdaging en af en toe een tip. Was voor de meeste van ons de eerste keer en dat smaakt naar meer. Een ieder voegt wat toe om de opdrachten te ontrafelen, dat is het leuke ervan.
22 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Prachtige oude koude toren
Onze eerste escaperoom. Echt gaaf om te doen en kom je erachter dat door samen te werken je heel ver kunt komen!! En met de monnik in de buurt komt het allemaal goed ????
20 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Een aanrader!
Een unieke locatie! Leuke puzzels en goede gastheer. Door deze unieke locatie geen technische hoogstandjes maar dat mis je niet in deze gave escaperoom. Al 70 plus gedaan dus laat deze niet aan je voorbij gaan.
19 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Superleuk
Dit was de 3e escaperoom die we hebben gespeeld. Helemaal leuk, puzzels voor ons precies moeilijk genoeg. Waar er vragen waren was de monnik keurig aanwezig. We hebben ook een goede tijd neergezet. Het uitzicht was geweldig en Kampen is een prachtig stadje.
13 feb 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom Kampen
Uitdagende Escaperoom, spannend, moeilijk en vooral een hele leuke sfeer! Top ontvangst, mooie locatie. De opdrachten zijn uitdagend en pittig. We hebben het njet gehaald maar wel een erg leuk en gezellig uur gehad. Na de tijd nog boven op de Toren mogen staan van het uitzicht mogen genieten. En wat een leuke stad is Kampen! Genoeg keus om na je avontuur in de Toren nog een bakje koffie of hapje te eten op het gezellige plein.
5 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Superlocatie
Gave locatie voor een escaperoom!
Wel erg lastig om dit binnen de tijd op te lossen..
28 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Mooie ervaring!
Een erg leuke locatie voor een Escape-room, en je ontsnapping leidt je langs een verscheidenheid aan puzzels, en daarbij krijg je ook nog een beetje geschiedenis mee!

Er zat genoeg uitdaging in de verschillende puzzels en plekken, leuk gecombineerd en gevarieerd, al is het voor de meer doorgewinterde Escape-roomer misschien op sommige punten net niet zo uitdagend.

De 'beloning' aan het eind van de ontsnapping kunnen ook niet veel Escape Rooms aan tippen!

Daarnaast was de ontvangst goed, en ook na de tijd leuk om alles goed door te lopen met de enthousiaste host.
23 jan 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom Kampen
Heel leuk familieuitje gehad. Uitdagende puzzels en spellen, en hele mooie locatie. Goede host die achteraf de tijd nam voor uitleg en foto's. Aanrader!
23 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagend
Echt een super ervaring, als teamuitje gedaan. Moesten veel nadenken en zoeken. Echt een uitdaging!
22 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Toplocatie en sfeer in deze authentiek.
Puzzels, uitdagend genoeg. Maar vooral de locatie en de sfeer die werd neergezet was fantastisch. Echt een pittige kluif met een prachtige beloning!
11 jan 2017
4.00 ( 4.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom Kampen
We hebben van te voren gebeld of deze escaperoom ook geschikt was voor ons gezin. Met gelukkig veel hulp en geduld van de lieve monnik hebben we de hele puzzel kunnen oplossen. Een leuk eerste ervaring met een escaperoom op een prachtige locatie.
1 jan 2017
4.00 ( 4.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Super leuke ervaring op bijzondere locatie
De locatie was geweldig. Super beloning om als laatste uit te komen bij het mooie uitzicht. Puzzels wel lastig en soms niet helemaal logisch en ook op verkeerde been gezet worden
29 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super gaaf
Top locatie, echte hersenkrakers, think out of the box, geweldig ervaring.
28 dec 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top locatie!! super goed geregeld
Voor de eerste keer een Escaperoom gedaan. Het was geweldig.
Ontvangst goed en op een toplocatie!
We waren met 6 personen en teamwork is inderdaad erg belangrijk.
We hebben het net niet binnen de tijd gered. Sommige opdrachten waren best lastig. Naderhand werd er nog uitleg gegeven wat we niet goed hadden gedaan.
We hebben het super gehad. Zeker een aanrader!!
17 dec 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Escape room op een unieke locatie!
Wij hebben met 4 ervaren spelers deze escaperoom gedaan. De escaperoom bevindt zich op een unieke locatie en door de ontvangst raak je direct in de stemming. De puzzels zijn goed in het thema, maar mogen iets afwisselender. Puzzels van een totaal andere categorie zouden het nog uitdagender maken. De beloning van het halen van de escaperoom is fantastisch. De ontvangst en uitleg achteraf is zeer gastvrij. Kortom zeker een aanrader om te gaan doen!
13 dec 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Zeer de moeite waard
Vanaf de bonzen op de deur om binnen te komen werden we het verhaal ingetrokken.
Leuke entourage, vernuftige spellen, goede hints om de moed niet te verliezen en een hele mooie en verrassende toegift op het einde.
11 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super
Het was mijn eerste escape-room, dus wist ik niet wat ik kon verwachten. Maar dit was fantastisch. Met een klein beetje hulp hebben wij uiteindelijk de escape kunnen maken. Heerlijk om met je vrienden deze puzzels op te lossen.
10 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Mooie ervaring!
Super leuke eerste ervaring gehad bij deze Escaperoom! Net niet gehaald maar door tips steeds iets verder geholpen. De locatie is prachtig en heeft veel historische invloeden van Kampen. Heel leuk om op deze manier samen te werken! Complimenten voor de monnik!
28 nov 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Gave locatie
Een leuke uitdagende escaperoom met goede verhaallijn. Ook de locatie is erg tof. Leuke jongen die achteraf de niet opgeloste raadsels nog even uitlegde en tussentijden bij hield.
24 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top????
Wij 5 dames hebben genoten.????
Bijna gehaald. Compliment voor onze sympathieke
Monnik.
En wat een prachtig toetje aan het eind. ????
Smaakt naar meer????????
23 nov 2016
3.00 ( 3.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige locatie!
Het verhaal, de opdrachten, de locatie en begeleiding; het klopt met elkaar! We waren met z'n drieen, wat achteraf toch wel wat weinig is om in een uur alle puzzels op te lossen. Dat is dus niet gelukt, helaas.
Erg gastvrije begeleiding door de "monnik". Omdat het hard waaide, mochten we niet boven op de toren, maar dit houden we tegoed. Het uitzicht aan het eind is dus een mooie bonus van deze escape room.
14 nov 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
prachtige ervaring
leuke, sfeervolle en vooral interessante escaperoom, gehaald met kleine aanwijzing in 45 min. goed puzzelen, zoeken en samenwerken voor een mooie beloning na afloop. Zeker aan te raden.
7 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuke escape-room!
Deze escape-room op fantastische locatie in een middeleeuwse toren midden in prachtig Kampen is een aanrader! Erg lastig, maar wel overzichtelijk en leuk uitgedacht! Zeker de moeite waard!
30 okt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top geregeld
Echt top ontvangst met een goed verhaal. Achteraf werd er ook nog de tijd genomen om alles uitteleggen. Zeker de moeite waard.
21 okt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Prachtige locatie,
Onze eerste escape room, geweldige ervaring. De locatie, het welkom, maar zeker ook de uitleg en een stukje geschiedenis over Kampen vonden we erg leuk. Het waren voornamelijk reken-puzzels. We hebben 'm helaas niet uitgespeeld, maar we gaan zeker nog een escape room bezoeken!
19 sep 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
bijzondere beloning
Met broers en zussen hebben wij zondag onze eerste escaperoom gedaan. Één van ons had al een keer een escape room gedaan voor de rest was het een nieuwe ervaring. Samen of in kleine groepjes hebben we de puzzels opgelost. Door de locatie kon je niet echt ontsnappen maar daar was een creatieve oplossing voor gevonden. De geluiden in het pand zijn sfeer verhogend en de beloning als je de escape room haalt is magisch. Met de weinige mogelijkheden die ze hadden (monumentaal pand) hebben ze er een prachtige ruimte van gemaakt. Wij hebben genoten en zijn omdat het zo ontzettend goed bevallen is al op zoek naar een volgende
15 sep 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Kampen
Erg leuk en best moeilijk nog, leuk om als bedrijfsuitje te doen!
13 sep 2016
3.33 ( 3.33 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Had beter gekund
We zijn niet verder gekomen dan de eerste kamer. De verlichting 's avonds is slecht. We waren goed bezig, We vonden wel een papiertje met info over de toren (had waarschijnlijk niets met de puzzel te maken) maar wat we nodig hadden zagen we (daardoor?) over het hoofd. Wel 20 minuten 'vast' gezeten. De tip was hierdoor niet relevant. Dat had beter gemoeten. De rest van de kamers dus niet gezien en boven in de toren wilde het slot niet open. Dus ook het mooie uitzicht niet gehad.
11 sep 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige escaperoom
Ik heb al meerdere escaperooms gedaan en nu was Kampen aan de beurt. De escaperoom heeft echt een prachtige locatie namelijk de toren. Deze wordt ook volledig benut.
De puzzels zijn van hoog denkniveau en origineel. Einde van de escaperoom is super gaaf! Je moet goed communiceren met elkaar anders lukt het niet.
De service is geweldig. 2 zeer gemotiveerde jongens die dit bedrijf hebben opgestart en zeker klantvriendelijk zijn.
4 sep 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Leuke escape room op een unieke locatie!
Met vijf personen hebben we deze escape room gedaan. Leuke ervaring om in de toren puzzels op te lossen e.d. Helaas is het ons net niet gelukt om binnen een uur buiten te staan. We hebben desondanks een zeer leuke ervaring gehad en toch nog mogen genieten van het mooie uitzicht vanaf de toren. De begeleiding en uitleg was zeer goed.
Zeker een aanrader!
4 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg Leuk!
Wij vonden het een erg leuke ervaring. We waren met 6 dames die geen van allen al eens een escaperoom gedaan had. Maar er gaan er meer volgen!! Leuke puzzels, soms wel even zoeken, maar dat kwam omdat we nog geen ervaring hadden.
En inderdaad ook nog informatie over het verleden van Kampen, ook erg leuk om te horen!!
14 aug 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Echte aanrader!
Leuke escaperoom. Mooie locatie, goed verzorgd. Leuke puzzels. Ook erg leuk dat je ook nog wat leert over de geschiedenis van Kampen. Die extra informatie maakt het helemaal af.
14 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Uitzonderlijke locatie voor een escaperoom
Twee vliegen in één klap: een bezoek aan de prachtige toren in Kampen én het doen van een escaperoom. Was weer een nieuwe en originele ervaring. Qua moeilijkheidsgraad wel te doen, ons lukte het binnen 55 minuten.
4 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Prachtige locatie
Onze eerste keer dat we een ecsape deden, maar we zijn erg enthousiast geworden! Prachtige locatie en super leuke ervaring!
Op het einde een mooie verrassing boven in de toren.
4 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Fantastische eerste stap in de werkeld van escaperooms
Zondagmiddag een boeiende tocht door de toren ondernomen met mijn familie. Voor iedereen de eerste keer en zowaar: we hebben het gehaald, zei het nipt met een mini-aanwijzing. (Dank!)
Het uitzicht is dan wel een super beloning voor alle inspanning. Leuke opdrachten, zeer afwisselend, prettige samenwerking, fijne begeleiding. Voor herhaling vatbaar!
Ook erg prettig is de flexibele instelling van Escaperoom Kampen: de afspraak verplaatsen naar een andere dag was geen enkel probleem.
27 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Superleuke ervaring
Leuke puzzels. een fantastische ervaring. Ik zou iedereen aanraden dit een keer te doen.
27 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader
Met een groep van zes ons prima vermaakt in deze sfeervolle toren. De ontvangst was geheel in stijl en mede dankzij enkele kleine hints hebben we boven van het prachtige uitzicht kunnen genieten. Direct na afloop nog even een nabespreking en als herinnering aan dit spannende uur een aantal foto's. Voor de meesten van ons was het een eerste ervaring met escaperooms, die zeker naar meer smaakt. Absoluut een aanrader dus!
21 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super Escaperoom!
Met 4 vriendinnen hebben we de escape room in Kampen gedaan. Super leuke avond gehad! Zit geweldig in elkaar, echt een prachtlocatie die perfect bij het spel past! Spannend en uitdagend! Was mijn tweede escaperoom en zeker niet de laatste, maar Escaperoom Kampen staat voorlopig op nr 1!
13 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Vrijgezellenfeest was geslaagd!
Erg leuk en een doordacht spel. We waren met een vrijgezellenfeestje in twee groepen en het was perfect geregeld! Zowel de aanstaande bruid als haar vriendinnen hebben genoten. Echt een aanrader.
12 jun 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk!
Met 5 meiden deze escape room gedaan. Je zit er meteen goed in en alle opdrachten en puzzels zijn supergoed bedacht! Leuk met de verschillende ruimtes op deze prachtige locatie met een gaaf uitzicht als beloning. Aan te raden!
8 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Hele mooie en leuke escaperoom!
Hele leuke escaperoom op een prachtige locatie! Absoluut een aanrader om te bezoeken!

Medewerker was erg aardig en enthousiast, complimenten!
8 jun 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Zeer de moeite waar!
Leuke escape room, de eerste van onze groep maar ontzettend leuk om te doen. Leuke activiteit om met het gezin of vriendengroep te doen. Mooi opgezet op een top locatie!
3 jun 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Zeker leuk voor gezelschappen
Een echte uitdaging door de vele leuke puzzels en connecties. met 5 meiden uitstekend te doen. Gelukkig is er ook geen specifieke kennis nodig. Zeer vermakelijk en iets waar je zeker over na kunt praten wanneer je op een lekker terrasje in Kampen zit :)
23 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Gweldige ervaring
Geweldige ervaring, met een team uitje gedaan. Superlocatie en de opdrachten waren erg tof om te doen. Boven verwachting!!
22 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke escaperoom op prachtige locatie
Leuke puzzels. Fijn dat we soms een hint kregen. Leuk dat er meerdere kamers waren waar we doorheen moesten. En het uitzicht aan het eind was een superbeloning!
19 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke escaperoom(s) op prachtige locatie
Met ons team, waarbij ik de enige was die eerder een escaperoom had gedaan, deze escaperoom gespeeld. Wat een prachtige locatie!
Spannend om van de ene ruimte in de andere zien te komen en daarvoor heb je elkaar wel nodig. Denk je er bijna te zijn, moet er weer een puzzel opgelost worden! Maar we hebben het gehaald en konden van het mooie uitzicht genieten na 52 minuten. En daarbij nauwelijks geholpen. Super!
Eén opmerking: één slot moet wel vervangen worden want die was al behoorlijk versleten en ging moeilijk open
17 mei 2016
3.67 ( 3.67 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Sfeervolle escaperoom
De Nieuwe Toren is een prachtige locatie voor een escaperoom. Het uitzicht is sowieso een prachtige beloning en een mooie drijfveer om goed je best te doen in de escaperoom.
Dit was onze eerste escaperoom. Het was genieten van de soms (best pittige) puzzels en opdrachten en tussendoor veel sfeer van de toren zelf mee pikken. Toch fijn dat er af en toe hints worden gegeven. Ook leuk dat een en ander werd nabesproken.
Kortom, voor de liefhebber zeker een aanrader!
14 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
super leuk
wij hebben met personeelsuitje deze escaperoom in 2 ploegen gespeeld.
Iedereen vond het leuk, leeftijd van 31/ tm 52 jaar(mannen en vrouwen). Echt een aanrader.
11 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Mooie locatie met een prachtig einde
Wij hebben met 6 man deze escape room gespeeld en beviel ons allen erg goed. Na het spel hebben we een goede uitleg gehad over de puzzels en zijn er een aantal foto's gemaakt.
9 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Moederdagkadootje
Mijn dochter had deze escaperoom gewonnen voor Moederdag. Wat een leuke ervaring! Het was best moeilijk, maar met de nodige tips kwamen we toch een heel eind. Daarna nog even op de foto boven op de toren met een prachtig uitzicht. Onze Moederdag kon niet meer stuk! Bedankt Kamper Events!!
3 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Zeer tevreden!
De entourage, setting en ligging van de room zijn mooi. de manier waarop het spel gaat beginnen is erg leuk opgezet, en de verhaallijn is erg leuk. Mede door de monumentale sfeer heeft deze room iets extra's. De verschillende verdiepingen en puzzels gaan erg leuk in elkaar over. Waarin de diverse specialiteiten van de toren heel mooi uitgelicht worden. Zeker als de puzzel uiteindelijk wordt opgelost is de extra beloning geweldig!
2 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Authentiek plek, super leuk!
Voor ons was het voor de eerste keer, misschien daarom te moeilijk, maar heel interessant. Prima ontvangst, helemaal boven - mooi uitzicht en als extraatje een uitleg over Kampen. Een echte aanrader! Bedankt!
1 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Top locatie en prachtige escape room!
Wat een top locatie voor een escape room. Het concept escape room was voor onze groep al wel bekend maar nog nooit op z'n gave locatie als deze in Kampen. De sfeer van de toren weerspiegeld zich goed in de puzzels. De puzzels zijn goed te doen.. mits je goed samenwerkt en alles goed onderzoekt! Het gebruik van de hoogte in de toren is ook gaaf gedaan! Je moet soms wel scherp blijven dat je een tijdsdruk hebt.. je bent snel afgeleid door de toren. Ondanks dat we hem net niet hebben gehaald toch nog van het uitzicht mogen genieten. 2 min extra en we hadden zelfstandig de top bereikt! Ik kom zeker nog is terug met nieuwe mensen! Ga zo door Kamper Events!!
1 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Top escape room!
Met drie teams hebben wij deze goede escaperoom in het centrum van Kampen bezocht. Mooie locatie! Om voor de 'wachters' de tijd te vullen, konden de organisatoren een hoop opties aanbieden; heel fijn!

Puzzels waren gevarieerd en niet te makkelijk of moeilijk. De Nieuwe Toen is natuurlijk een prachtige locatie, en na de escaperoom kan je ook nog even genieten van het uitzicht.
25 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk team uitje!
Met ons team hebben wij een super gave ervaring opgedaan. Leuk om steeds verder in deze monumentale toren te komen. Het was pittig, maar we hebben het gehaald! Zeker een aanrader om deze escaperoom te bezoeken.
24 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk!!
Leuk, onze eerste! Na dit helemaal enthousiast! ! Leuk ontvangst en prachtig uitzicht!
18 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Dat smaakt naar meer!
Voor iedereen was dit de eerste keer in een escaperoom. De start was al erg leuk door een bijzonder ontvangst. De puzzels en raadsels waren behoorlijk pittig. Maar wat een kick als er weer een deur opent! En het uitzicht vanaf de toren is fantastisch!
De locatie is best schemerig en helaas niet erg geschikt voor mensen die slecht ter been zijn door de steile en onregelmatige trappen. Maar verder is de organisatie prima. Ook de uitleg naderhand is erg leuk.
Wij zijn al aan het brainstormen welke volgende escaperoom we zullen spelen!
16 apr 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
een leuke ervaring
De locatie/sfeer is erg goed getroffen. Ontvangst prima en de uitleg/
extra's (herinneringsfoto) erg leuk. Spel is niet altijd makkelijk, maar van onze groep was er nog nooit iemand in een escape room geweest.
Vanaf begin van de boeking tot en met erna goed verzorgd
14 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Teamdag
Onze eerste ervaring met een escaperoom. Ontzettend leuk om te doen. Helaas is het ons niet gelukt om er uit te komen. Wel een schitterend uitzicht over Kampen als je boven bent! Echt een aanrader!!
5 apr 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Locatie
Door ons chaotische begin hebben wij het met een tijd van 01:01:32 net niet gehaald. Pittige puzzels en goede sfeer op mooie locatie. Geen aanrader voor mensen die slecht te been zijn door de stijle en donkere trappen.
4 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Teams Brouwer: mannen tegen de vrouwen
Superleuk, echt een aanrader!!
3 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Mooie beloning
Een pittige escape, maar ook zeer sfeervol. Wordt gespeeld in een monumentale toren. Goed verhaal, en de beloning als je het haalt is ook prachtig. Trek wel warme kleding aan en ga vooraf naar het toilet want er zijn in dit monument geen voorzieningen. Aanrader !!
29 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
LEUK!!!!!!!
onze eerste ervaring met een escaperoom. Was erg leuk al bakten we er niet veel van. Bovenop de toren met prachtig uitzicht kregen we nog leuke uitleg over Kampen. En werden leuke foto's gemaakt. en na afloop nog uitleg over wat we gemist hadden.
kan deze escaperoom echt aanraden
28 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Super sfeervolle escaperoom
De puzzels, setting (uitgebreide kamer, monument) en ontvangst maakten dit een superervaring. Aanrader.
27 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Kamper toren
Lastig begin, anders dan andere escaperooms, uniek qua lokatie en aanpak. Leuk dat de hele route na afloop nog even doorgenomen werd. Het einde is absoluut prachtig. Aanrader
26 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Top locatie
Prachtige sfeervolle locatie in oude toren! Veel info tijdens de escape over de toren zelf.
9 mrt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Goed gebruik van de locatie
Sfeervolle locatie waarbij goed gebruik is gemaakt van de (on)mogelijkheden van de toren. Ondanks eerdere ervaringen maar nipt gehaald, de puzzels en opdrachten zijn dus geen makkie. Na afloop leuke uitleg over totstandkoming van de opdrachten i.r.t. de geschiedenis van de toren. Top!
7 mrt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige locatie en verhaal
Dit was mijn tweede escape room en ik was onder de indruk van deze prachtige locatie. Monnik Melvin heet je geheel in stijl welkom en neemt je mee in het verhaal. Eerst wegdromen en vervolgens snel aan de slag! De Escape Room staat op deze site als 'gemiddeld' beoordeeld, maar wij vonden hem moeilijk. Op 1 puzzel veel te lang blijven hangen en hem daardoor niet gehaald. Gelukkig mochten we toch even boven een kijkje nemen en genieten van het geweldige uitzicht! Dankjewel voor de leuke ervaring Kamper Events!
6 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Bijzonder mooie locatie en omgeving met veel mogelijkheden
Ik heb genoten en was fanatiek, de puzzels de sfeer alle klonk als een KLOK ;-) en als beloning een prachtig uitzicht gewoon geweldig,
29 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom Kapmen
Bijzondere locatie, leuke puzzels en goed verzorgd. Al met al een hele dikke aanrader!
22 feb 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom Kampen
Leuk om het spel te starten aan de voet van de toren. Geen wachtkamer maar gelijk naar boven waar het spel begint. Kleine kamer waar je op je gevoel wordt getest. Super leuke puzzels. Adrenaline giert door je lichaam. Voor jong en oud. In middelste gedeelte waan je in een aflevering Wie is de Mol. Was een super leuke ervaring en de beloning is prachtig. Wil je niet missen!
20 feb 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Top escape room!!!
Het begin was al top, de spelleider deed de deur open in een tradioneel monnikpak. De toren is echt een fantastische plek, de puzzels zijn moeilijk maar zeker te doen. De tijd vloog voorbij en op het einde heb je nog even de tijd om te genieten van het fantastische uitzicht.
20 feb 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super
Afgelopen donderdag met drie collega's de escape room gedaan. Voor mij de eerste keer dus ik vond m nog best lastig. Redelijk lang blijven hangen op twee puzzels dus helaas niet gehaald. Ik vond het wel erg leuk om te doen en de monnik deed het erg leuk. Gelukkig mochten we nog wel even van het uitzicht genieten dus kon ik mijn collega's onze mooie stad laten zien. Ga het zeker nog eens doen.
19 feb 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke uitdaging
Voor ons was het de eerste keer, het is in begin wel even lastig omdat je niet echt weet wat je zoekt of moet doen maar wij zijn er gelukkig uitgekomen binnen de tijd. Het was super daarboven! Mooi uitzicht over kampen! Het is wel koud daarbinnen! En degene die ons begeleide in de toren deed het leuk ga zo door!
11 feb 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom Kampen recensie
Het was leuk! Aparte sfeer, juiste aankleding. Wel koud in deze tijd van het jaar, maar dat was van te voren bekend gemaakt. Leuke, toepasselijke puzzels in de sfeer van de Nieuwe Toren (plm. jaar 1660). Samenwerking en communicatie staan voorop.
6 feb 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
verrassende locatie!
Dit concept gebruikt als locatie voor mn 1e date.
Vond het super (mn dateMooie locatie, het spel zit goed in elkaar en er zit een verrassend einde aan!!
5 feb 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Mooie beleving!
Echt een aanwinst voor Kampen!
Wij waren met een groep van 5, wat wij als prettig hebben ervaren, omdat het redelijk lastig is om alles aan elkaar te koppelen. Het was een hele uitdaging!! Prachtige locatie, met als beloning het uitzicht over Kampen. Helemaal de moeite waard!
3 feb 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Thuis begint het al...
Drie keer kloppen op de rode deur, een monnik zegt snel binnen te komen want het spel gaat beginnen. In de Nieuwe Toren van Kampen het mysterie oplossen.Elk deel van de toren wordt subtiel gebruikt; vernuftige puzzels, hints die geen hints zijn, spannend om uiteindelijk je doel te bereiken en vanaf de toren het uit te schreeuwen wie het gedaan heeft! Ga dit zelf ontdekken, het is zo gaaf!
22 jan 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
Genoten
Al vóór je er bent, kom je helemaal in de stemming: 's ochtend ontvingen we een mailtje waarin we de opdracht kregen 3x te kloppen op de linker rode deur. Dan ben je al in de stemming ;-) De deur ging onmiddellijk open en de monnik begon zijn verhaal. geen idee hoe lang hij daar al in de kou stond te wachten, maar je zat er meteen in. Leuke puzzels opgelost, mooie entourage. We hebben hem, zoals de monnik zei, volgens het boekje volbracht. Kortom, heel leuk opgezet, we hebben genoten! Boven mooi uitzicht over Kampen, bij mooi weer ongetwijfeld ook over de omgeving, maar daar was helaas nu weinig van te zien.
18 jan 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Kampen escape room
Ontzettend leuke escape room in een ''leuk jasje'', gave locatie en vriendelijk ontvangen. Leuke puzzels en raadsels!
5 jan 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom Kampen
Vanmorgen met 5 enthousiastelingen deze Escaperoom bezocht. Ten eerste een superlocatie! Leuk gedaan. Het ontvangst was leuk. Eenmaal begonnen moesten we even puzzelen en daarna kwamen in de "grotere ruimte". Leuk en afwisselend opgezet. Toen kwamen we weer verder. Dit was leuk gedaan. Teamwork is belangrijk! Echt een leuke escaperoom!
5 jan 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Prachtige locatie
Afgelopen zondag met twee vriendinnen de Escaperoom in Kampen bezocht. Complimenten voor de organisatie. De sfeer uit die tijd goed weten te vangen. Niveau van de puzzels was uitdagend. Naar aanleiding van deze ervaring zijn wij voornemens om vaker een Escaperoom te bezoeken. Top!
3 jan 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk
Een mooi verzorgde escape the room in de oude toren.
3 jan 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super mooi in het monument
Erg leuke escape room. Alles is helemaal leuk in het thema van de nieuwe toren en er zitten leuke puzzels bij. Wel best moeilijk vonden wij, maar dat maakt het niet minder leuk!
3 jan 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Locatie en sfeer kloppen helemaal
Helemaal in Kampen begon de ervaring al aan de voordeur: klop driemaal op de linker rode deur.... We werden ontvangen door een monnik die ons meteen het verhaal in trok. De locatie is een oude vestigingstoren waar de sfeer natuurlijk historisch is. Een prachtige escape room, uitdagende puzzels, hersenkrakers en veel samenwerking. Er wordt geweldig gebruik gemaakt van de totale locatie en het einde is adembenemend! Wij waren zeer positief verrast door deze mooie escape room en vinden hem een grote aanrader.
1 jan 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
aanrader
Dit is onze eerste ervaring met een escaperoom. Het is een prachtige locatie en de opdrachten waren zeker een uitdaging. We hebben helaas niet binnen de tijd de oplossing gevonden, maar dat mocht de pret niet drukken. We hebben er nog uitgebreid over nagepraat, dat zegt genoeg.
1 jan 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig, spannend en ingenieus!
Na eerdere escaperooms gedaan te hebben, blonk deze toch wel erg uit. In Kampen werd gebruik gemaakt van de hele Nieuwe Toren, een mooi monumentaal gebouw waar de historie tijdens dit spel goed verweven was in het geheel. Geheel sfeer bepalend. Subtiele hints, moeilijke puzzels en raadsels maar door samenwerken niet geheel onmogelijk om het raadsel van de toren te ontrafelen..wie was de brandstichter? Als beloning kreeg je een prachtig uitzicht over de stad. Al bij het aankloppen van de rode buitendeur werd je meegesleept in het verhaal. Trappen lopen, heel veel, de wind gierde door de open ramen, de monnik hield alles angstvallig in de gaten. Je moet deze escaperoom gewoon doen! Wij hebben genoten...en gehaald!
30 dec 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Prachtig opgezet
Het was erg moeilijk maar erg mooi opgezet in deze prachtige locatie. Zeker een aanrader
28 dec 2015
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Moeilijk maar leuk
Wij zijn bij de escape room in Kampen geweest, het is zeker de moeite waard om dit uit te proberen. Ik persoonlijk vond het lastig, maar gelukkig hadden we een slim persoon bij ons die de moeilijke opdrachten kon oplossen. Een ding zeg ik wel: Ga hier niet in onder de 16 het is moeilijk namelijk! Maar zeker de moeite waard om met wat volwassenere mensen te proberen. Dus ik zou zeggen: Probeer het uit!! En kijk of jullie wel kunnen ontsnappen binnen de tijd.

Jona, 15.
26 dec 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig!
Mooie locatie, geweldige sfeer, leuke puzzels. Superleuke ervaring. Aan het eind van het spel hadden wij geweldige uitzicht!
22 dec 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
top escape
Erg leuke escaperoom. Mooie ruimte, ruimte goed benut en authentiek .
Leuke opdrachten.
Zeker de moeite waard.
18 dec 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk om met vrienden te doe
Wij hebben dit als vriendengroep gedaan en was echt een aanrader. Super locatie en ook echt uitdagend. Jammer genoeg niet het laatste slot open gekregen
14 dec 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Doen!
Ook al zijn we net niet ontsnapt, we hebben met heel veel plezier samengewerkt en hebben elkaar zelfs beter leren kennen. Een erg leuke locatie, veel zoeken, puzzelen en een spannende sfeer. We wisten van tevoren niet wat we moesten verwachten, maar het was zeker leuk en de moeite waard. Ook een super leuke ontvangst en afsluiting met een weergaloos uitzicht! Om de analyse achteraf hebben we hard moeten lachen.

13 dec 2015
4.00 ( 4.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
leuk verjaardags kado
Was een bijzondere ervaring.
Zeker aan te bevelen.
Mooi uitzicht als beloning.
10 dec 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Mooie locatie!
Echt een aanrader, mooie locatie, goed in elkaar gezet spel. Een erg leuke ervaring!
10 dec 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Mooie locatie
De Escaperoom zit in een mooie locatie. Goed opgebouwd en leuke puzzels! Aanrader!
27 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Superleuk
Als verrassing voor mijn ouders via Groupon geboekt. Onze eerste escaperoom. We vonden het superleuk. Heerlijk speuren en oplossen van puzzels. En op het nippertje net niet gehaald. Gaan zeker vaker een escaperoom doen. Maar dit is een aanrader
24 nov 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
GE WEL DIG
De historische locatie gaf een geweldige sfeer aan de escape room. De puzzels waren spannend en de dwaalsporen maakte het interessant. Het oplossen van het laatste slot gaf toegang tot een prachtig uitzicht over kampen en omgeving, wat een euforisch gevoel om in de laatste minuten te escapen. Zeker een aanrader!
21 nov 2015
2.33 ( 2.33 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Prachtig uitzicht
Een hele goede rondleiding na die tijd. Wij hebben meerdere escape rooms bezocht en hielden alle vier een kater over aan dit bezoek. Dit zal deels aan onze samenwerking liggen en deels omdat wij een "spanningseffect misten". De moed zakte ons letterlijk in de schoenen. Wij vonden de raadsels soms wel heel ver gezocht, op naar de volgende escape room.
De locatie en het uitzicht zijn schitterend.
20 nov 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
Leuke escaperoom op een prachtige locatie. Goede host, die na afloop veel kan vertellen over de toren. De spellen en raadsels zijn erg leuk en je moet echt samenwerken om te kunnen ontsnappen. Ons is het gelukt! We hebben een heerlijke avond gehad en raden iedereen aan deze escaperoom een keer te gaan doen.
18 nov 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Schaak
Mooie locatie, super leuke opdrachten.
We hebben veel lol en plezier gehad met opdrachten, maar helaas waren wij niet slim genoeg.

18 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
8 seconden voor de eindklok sloeg stonden we buiten!
Erg leuk! Goed opgebouwd, leuke puzzels en goed te doen.
17 nov 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Topervaring!
Wij hebben een geweldige belevenis gehad in de Nieuwe Toren van Kampen! Een zekere aanrader!
16 nov 2015
3.67 ( 3.67 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg tof!
Leuke escaperoom omdat de hele toren wordt gebruikt, het speelt zich niet allemaal af in één kamer. Er werd een leuke sfeer gecreëerd dankzij de relikwieën. Het is mogelijk (op aanvraag waarschijnlijk) om achteraf een analyse te krijgen op de samenwerking waardoor dit een heel goed teambuildingsuitje was.
16 nov 2015
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Superlocatie
Prachtige locatie, pittige opdrachten, maar een unieke ervaring!
15 nov 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring
Locatie was super, prachtig uitzicht vanaf de top! Goede uitleg een feedback achteraf, echt een aanrader!
15 nov 2015
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Prachtige locatie
Onze tweede escaperoom, helaas niet binnen de tijd gehaald. Wij vonden hem best moeilijk maar wel leuk.
De toren is een geweldige locatie voor een escaperoom.
13 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige ervaring
Onlangs de escaperoom in Kampen mogen spelen met een groep vrienden. Wat een gave ervaring! Al voordat je de Nieuwe Toren betreed krijg je een spannend gevoel door de aparte verlichting van het gebouw. Opgewacht door een monnik, leuk in stijl! Zonder de te veel over het spel te willen zeggen; leuke puzzels, afwisselend en uitdagend. Het uitzicht boven Kampen is geweldig, vooral in het donker. Mooiste locatie van een escaperoom tot nu toe! Enthousiast en vriendelijk personeelslid, leuke en gastvrije organisatie!
13 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Mooi locatie, leuk spel
Met collega's ons teamgevoel versterkt en binnen de tijd gelukt!
13 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Unieke locatie en top avontuur
Het escape room avontuur aangegaan met het bestuur van de sportvereniging. Erg leuke ervaring.
Mooi om dit in onze eigen stad te kunnen doen en boven op de Nieuwe Toren te eindigen. Al had een deel wel last van hoogtevrees.
Ook de feed back aan het eind werd erg leuk gedaan.
Dus aan te raden voor een teambuilding.
10 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige avond uit
Afgelopen vrijdagavond hebben we met het hele team de Escaperoom Kampen gedaan, georganiseerd door Kamper Events. De organisatie was voortreffelijk, alles tot in de puntjes geregeld. De Escaperoom is mooi en de puzzel zijn gevarieerd en erg leuk om op te lossen. De setting, in een oude toren midden in het centrum van Kampen evenals het uitzicht na de laatste deur, dragen positief bij aan de beleving. Alles bij elkaar een zeer geslaagde avond!
9 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top ervaring
Op een toplocatie is deze escaperoom in de historische toren geweldig bedacht en uitgevoerd. De ontvangst is geheel in stijl en de raadsels zijn goed te doen, tenzij je op een dwaalspoor zit. Als dat gebeurd: ga een stap terug en je komt gelijk weer verder. Wij hebben enorm veel plezier gehad ook al is het met 2 mensen lastiger om je niet op een dwaalspoort te verliezen. CHAPEAU aan de bedenkers en uitvoerders!
5 nov 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top ervaring gehad!
Wij hebben een geweldige avond gehad in de escaperoom Kampen! Top georganiseerd en erg spannend.
2 nov 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Heel erg leuk!
De ontvangst was origineel, de puzzels waren een grote uitdaging maar gelukkig werden we in de goede richting geholpen. Ze waren ook divers zodat we allemaal wat konden bijdragen.
De locatie is fantastisch! Wel koud en op sommige verdiepingen tochtig, maar dat hoort erbij in zo'n mooie toren :-)
1 nov 2015
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leukste locatie van Nederland
De puzzels waren leuk en uitdagend, maar niet te lastig. Met af en toe een tip, kwamen we tot het einde van de escape room. Helaas vielen wij onder een testgroep voor het laatste slot, waardoor we deze alleen met hulp van personeel open kregen. Maar dat laatste moment is dat absoluut waard en maakt dat helemaal goed!

Het personeel was ontzettend leuk, vriendelijk en behulpzaam. Dit complimenteert de locatie optimaal en zorgt voor een super leuke ervaring!
30 okt 2015
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
escape room Kampen
Wat een super toffe ervaring. Enkelrn van ons vonden het best spannend. Goede muziek, leuke ontvangst en super locatie. Absoluut de moeite waard!
26 okt 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
bijzondere locatie en zeer goed verzorgd
Mooie, bijzondere locatie! We werden buiten al opgewacht door de torenwachter en werden snel naar binnen geloodst....de spanning wordt dus buiten al opgebouwd. Eenmaal binnen met z'n vieren alle uitdagende opdrachten binnen de tijd opgelost. In 58:12 minuten stonden we buiten, bovenop de toren. Hier kregen we nog uitgebreide informatie over Kampen, waar echt de tijd voor werd genomen. Alles was super geregeld door de organisatie: COMPLIMENTEN!
23 okt 2015
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Toplocatie!
Wat een prachtige plek voor een escape room. De spelleider heeft deze escape room samen met vrienden opgericht in een eeuwenoude toren, omdat ze vonden dat de toren door meer mensen bezocht moet worden. Verhaal en puzzels zijn pittig, maar te doen. Leuke extra is de rondleiding door en op de toren nadien. Je merkt de liefde van de spelleider voor Kampen en 'zijn' toren.
23 okt 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top locatie, top monnik en bijna top escape
Hele gave locatie, leuke monnik. Het spel is op verschillende niveaus opgebouwd, erg leuk. Schaken bleek lastig, maar we slagen uiteindelijk...! Top middag gehad
20 okt 2015
4.00 ( 4.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Wat moeilijk zo'n eerste keer!!!
Het viel niet mee hoor. Gelukkig kregen we af en toe een aanwijzing, zodat we er toch bijna uitgekomen waren. Doordat de begeleider het naderhand ging uitleggen, gaan we de volgende escaperoom beter in, denk ik. We hadden nu niet echt goed in de gaten hoe het moest en of er een "route" was.
17 okt 2015
3.67 ( 3.67 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super!
Een goede begeleiding door de werknemer of torenwachter. Daarnaast geduld bij de opdrachten als wij er niet uitkwamen maar tips gekregen op momenten wanneer het niet duidelijk was voor ons door de opdracht zelf. Een groot succes!
16 okt 2015
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Mooie locatie
Goede uitdaging en veel lol. Jammer van de zware mist gezien het uitzicht
28 sep 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Top locatie
Na afronding spel nog veel leuke info gekregen over Kampen en de Nieuwe Toren. Wel flinke klim.
Puzzels waren goed, maar niet heel origineel of verrassend
27 sep 2015
2.33 ( 2.33 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Weinig vernuftige puzzels
De puzzels waren lastig op te lossen en niet helder aangegeven. Er waren ook veel 'red herrings' (dwaalsporen) en onderdelen die gewoon bij de toren hoorden maar niet als dusdanig waren aangegeven. Bijna alle puzzels waren rekenkundig, dus weinig vernieuwend. 40 minuten bij 1 onderdeel gestaan, frustrerend! Uiteindeiljk (net) niet gehaald, terwijl we bij andere Escape rooms altijd goede resultaten halen. Deze is geen aanrader.
27 sep 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk om te doen
Ontvangst is gelijk al een binnenkomer. Je moet wel fit genoeg zijn want het is een klim naar boven. We waren goed op dreef maar toch net niet gehaald. Jammer dat je niet om een hint kunt vragen. Maar verder een goede uitdaging met doodlopers en doordenkers.
21 sep 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Bijzondere locatie
De bijzondere locatie zal moeilijk te evenaren zijn. Het spel was leuk, we waren met zijn zessen. De begeleider deed het echt super. Leuke extra is de coupon voor gratis bitterballen bij drankjes bij een dichtbijgelegen café. Aanrader! Plus mooi uitzicht!
20 sep 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke uitdaging in Kampen
Super locatie. Mooie entourage. Voor ons allen de eerste keer dus alles was nieuw. Genoeg variatie in spellen/puzzles/codes. Veel geleerd om de volgende keer wel te ontsnappen. ;-)
11 sep 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Je wordt er fanatiek van!
Prachtige locatie in een eveneens prachtig stadje.
Vanaf het moment dat de deur geopend wordt start ook gelijk het spel. Daardoor zit je er gelijk al goed in.
Wij speelden in 2 groepen tijdens ons dagje uit met de familie.
De ene groep haalde het niet, de andere groep had nog een kleine 7 minuten over.
Beide groepen waren het er over eens dat het een lastige escape room was waar niet met aanwijzingen gestrooid werd. Dat is op zich prima maar de groep die het niet haalde had graag aan de hand van een kleine aanwijzing het spel toch uitgespeeld.
Neemt niet weg dat iedereen het super vond en helemaal het prachtige uitzicht over Kampen.
Aanrader!
11 sep 2015
3.67 ( 3.67 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Bijzondere locatie!
Vanavond voor de 2e keer een escape gespeeld!
In vergelijking tot de locatie in zwolle hebben we deze escaperoom als minder stressvol ervaren. Ook had de algemene sfeer een minder grote rol. We hebben een super leuke avond gehad en genoten van de adrenaline / exitement van het spel!
We kregen een kaartje mee voor korting bij het ponton maar daar konden we helaas geen gebruik van maken ivm een besloten feest. (Niet heel erg maar een beetje zo'n verhaal van blij worden gemaakt met een dood vogeltje)
5 sep 2015
4.00 ( 4.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
inspirerende eerste keer
Met z'n vijven voor het eerst een escape room gedaan en dit was een uitstekende start! De ambiance in de mooie oude Nieuwe Toren is inherent mysterieus en dat gold ook voor het thema. Het was pittig genoeg om ons newbies uit te dagen maar niet zodanig lastig dat we niet vooruit konden. Enige teleurstelling omdat we net niet op tijd waren maar enthousiasme overheerste en deze escape room heeft ons dan ook zin gegeven in meer!
31 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige locatie!
Deze escaperoom is in een oude toren in het midden van Kampen. De perfecte ambiance voor een leuke en spannende tijd. Met als traktatie het uitzicht op Kampen en omgeving als je 'ontsnapt' bent.
Begeleider was erg leuk en enthousiast. Echt een aanrader!!! (En de bitterballen die we kregen aangeboden na afloop (bij Het Ponton) smaakten heerlijk!!)
31 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Boven verwachting
Trefwoorden; Uitdagend, sfeervolle ontvangst, charme locatie en stadje!, plezier, puzzelen, samenwerken, we waren zoo enthousiast en eager dat we sommige clues wel zagen maar direct vergaten omdat iemand anders weer iets zag of gilde.
Kortom een onvergetelijke ervaring!!!
30 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Supergaaf
Een superleuke ervaring deze escaperoom! De locatie in de oude toren is erg leuk en geeft een extra dimensie. Wij hebben het op 2 minuten na net niet gehaald, maar de host liet ons (2 minuten) langer spelen waardoor we toch nog het spel zelf hebben kunnen afmaken!!! Echt een aanrader!!!!
25 aug 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Genoten!
Prachtige locatie en gedreven medewerkers. sterk thema en mooie beleving in die oude toren. Paar lastige puzzels waar we bleven "hangen" en misleidende verleidingen op veel plekken. Kwamen net 1 minuut tekort...grmbl. Maar dat zorgde voor een heerlijke nazit bij horeca in Kampen
24 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk bedrijfsuitje
Donderdag met 6 personen naar de Nieuwe Toren in Kampen: een escaperoom waarbij de vaardigheden van de groep op verschillend vlak belangrijk was om de opdracht tot een goed einde te brengen. We hebben het bijna op tijd gehaald.... De beloning: schitterend uitzicht over Kampen en wijde omgeving!
23 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Kampen is top!
Van begin tot eind een mooie escaperoom!
Leuk mailtje even van tevoren om inde stemming te komen, toepasselijke ontvangst, de nodige hersenkrakers en dan de beloning: wij (ouders en 3 kinderen) vonden het meer dan de moeite waard op deze prachtige locatie!
23 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
TOP!
Super leuk! Je wordt gewoon enthousiast omdat je weet dat er een oplossing is en die is haalbaar. Maar ja... met 2 personen wel heel pittig dus goede uitdaging. De tijd ging veel te snel!

Heel vriendelijk en geweldig gastvrije organisatie, onze dank daarvoor!
22 aug 2015
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Schitterende locatie!
Op volgende. Deze keer was het Kampen, waar ontsnapt moest worden!

Aangekomen in het mooie Kampen gingen we op zoek naar de ingang en meteen zagen we de toren. Daar moesten we nu in! Het beloofde een spannend avontuur te worden.

We werden opgewacht door een monnik met een brief en het spel kon beginnen. De vele treden naar boven!

Uiteindelijk zijn we ontsnapt. Wij denken zelf dat deze room heel geschikt is voor met name de beginnende speler. Je komt er lekker in.

Advies voor Kampen is. Er kan nog hier en daar een puzzeltje bij.

Al met al mooie locatie, schitterend uitzicht op het eind en toch wel een unieke ervaring.

Tip: op dit moment goedkoper te boeken via Groupon
9 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
escape room kampen perfecte locatie
Super locatie met als afsluiter prachtig uitzicht over kampen
9 aug 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom-Alkmaar bezoekt collega's Kampen
Na een zeer hartelijke ontvangst door een goede host gingen wij de toren in. Mooie, gevarieerde puzzels die goed in de sfeer pasten van het thema.
Het verhaal van de toren wordt goed overgebracht door de storyline en door de host.

Al met al een goede kamer waar we net niet de recordtijd hebben neergezet.
4 aug 2015
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Torenhoge verwachting
Super host die een mooi verhaal neerzet. De locatie is geweldig en voor diegene die het halen het einde magnifiek! Leuke puzzels met een knipoog naar de historie van deze toren.
30 jul 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
fam.suichies
Eerste keer in een escape room. Prachtige ervaring die we met succes konden afsluiten. De heer die aanwezig was vertelde ons ,nadat we boven op de toren van het uitzicht konden genieten,veel
leuke weetjes van Kampen.
Bedankt!
28 jul 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Gave ervaring
We werden ontvangen door een van de instructeurs. Via de mail hadden we al een korte instructie gekregen. Bij begin van de toren kregen we nog een korte duidelijke instructie en konden we aan de slag. Erg leuke opdrachten met manieren waar je in eerste instantie zelf niet aan zou denken. Erg mooie locatie. Super ervaring. Echt een aanrader.
28 jul 2015
4.00 ( 4.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super leuke ervaring!
Vandaag de escape room in de Nieuwe toren gespeeld.
We waren met z'n 3en en moesten wel echt aanpoten, maar het was een super leuke ervaring! (En.. Op het nippertje gelukt!)
De locatie is top en wij vonden het erg gaaf dat je een paar keer in andere ruimte komt naarmate het spel vordert!
Erg mooi en leuk opgezet. Zeker een aanrader!
24 jul 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Hele gave locatie
Super gave locatie en mooi opgezet spel!
16 jul 2015
4.00 ( 4.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom Kampen
Vandaag met collega's de escaperoom in Kampen bezocht! Hoe enthousiast we ook waren, 't is ons helaas niet gelukt om binnen 't uur er uit te komen! Maar we gaan zeker nog een andere escaperoom proberen! 't Was leuk! Een aanrader!
13 jul 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Wat een feestje
Voor het eerst een escaperoom gespeeld en wat was het geweldig. We hadden direct nog wel een keer willen gaan, super leuk, spannend en goed bedacht.

Echt een mooi spel en leuk om samen te werken en je hersenen te laten kraken.
13 jul 2015
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Recensie met de famillie
Een uitdaging om te kijken of we het met de famillie kunnen halen in het uur. Wie neemt welke rol op zich. Was erg leuk om te doen, maar we vonden het wel moeilijk. Er is nog veel over nagepraat. Liefst proberen we het nog een keer op deze mooie locatie in Kampen!
8 jul 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Uitdaging met collega's aangegaan
Een leuke escape-room op een top-locatie! Leuke ervaring in een toren! Sommige stukjes best pittig!
We waren met twee groepen en dit was ideaal geregeld. Een groep kon vanaf het terras ('t Ponton) kijken of de andere groep de escape had gehaald. Op het terras werd je verwelkomd met een lekkere portie bitterballen. Kortom: aanrader!
22 jun 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Vaderdag
We hebben, als gezin, genoten.
Hilarisch, stressvol, lichte paniek, als de tijd steeds korter wordt om te ontsnappen.
Geweldig!!!
Toch weten te ontsnappen binnen de tijd en met wat aanwijzingen en dan het uitzicht!!!
Prachtig.
Zeker een aanrader.
16 jun 2015
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Vrijgezellenfeest Daan
Van't weekend met de vriendengroep het vrijgezellenfeest ontzettend goed begonnen met de Escaperoom in Kampen. Tof om te ervaren. Vindingrijke en ingenieuze opzet van het spel. En ook nog eens met twee groepen de 1e en de 2e plek weten te behalen!
2 jun 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig bedrijfsuitje!
Gisteren met onze medewerkers de Escaperoom in de Nieuwe Toren van Kampen ervaren. De activiteit heeft alles voor een bedrijfsuitje; teambuilding, spanning, communicatie en iets cultureels. De Escaperoom zelf is op een prachtige locatie, heeft sfeer en een schitterend uitzicht als afsluiter. Goed opgezet jongens!
28 mei 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom
We hadden een fantastische middag met 6 zussen. Leuke puzzels, hilarische momenten, stress om het nog binnen de tijd te halen.... Echt geweldig! En uiteindelijk een prachtig uitzicht over de stad Kampen. Zeker een aanrader!
20 mei 2015
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Vette escaperoom in hartje Kampen!
Erg toffe escape room gedaan in Kampen! Sfeervol, goeie ontvangst en de puzzels zitten goed in elkaar. Dit in combinatie met een stukje Kamper erfgoed betekende een mooie ervaring voor ons! De puzzels waren pittig, maar te doen. Gelukkig gehaald binnen het uur, want de beloning die wacht wil je niet missen!

Het is balen dat je niet een tweede keer de escape room kunt doen. Hoop op uitbreiding van Kamper Events!
20 mei 2015
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Gave escaperoom op een toplocatie
Leuke escaperoom op een geweldige locatie. Puzzels zijn redelijk pittig maar we hebben het op tijd gehaald. Hopelijk komt er snel een tweede locatie in Kampen zodat we nog eens kunnen.
20 mei 2015
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Kampen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Spannende escaperoom met een prachtig toetje
Wat een sfeervolle escaperoom midden in het centrum van Kampen. Puzzels zijn redelijk pittig maar te doen voor iedereen vanaf 13-14 jaar.

Kamper Events weet de juiste snaar te raken met deze escaperoom, ik raad daarom ook iedereen aan om deze escaperoom te trotseren!