Escaperoom Hardenberg

4.75 van 5 sterren (20 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

4 apr 2018
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Hardenberg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
Met vijf vrienden voor de eerste keer een escape room gedaan. Gekozen voor Hardenberg. Vriendelijke gastheer. Erg leuk thema met uitdagende puzzels. Goede ondersteuning van de gastheer waardoor dit tot een succes leidde.
8 mrt 2018
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Hardenberg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige ervaring!!
Samen met mijn kinderen voor het eerst een escaperoom gedaan. Na een hartelijke ontvangst en een goede uitleg, zijn we begonnen aan " wat staat ons te wachten". De kamers waren mooi ingericht en de puzzels waren af en toe moeilijk maar met de hints en het nodige denkwerk, kom je steeds verder. We hebben het niet binnen de tijd gered. Maar wat een geweldige ervaring. We komen zeker weer wanneer de 2e kamer klaar is. Wellicht is het leuk als je na de tijd nog wat kan drinken en napraten. Het was verder top geregeld!!!!
3 feb 2018
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Hardenberg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!!!
Voor mijn verjaardag zijn we met de afdeling 'kinderen' van de familie dit gaan doen. Onze leeftijden verschillen van 13 t/m 19.
Iedereen kon een steentje bijdragen, ondanks de leeftijden. Het is zeker geen makkelijke escaperoom, maar wij kwamen een heel eind (ongeveer 70%). Met 8 personen is te doen, maar lastiger. Want je moet veel samenwerken en soms gaat dat lastig met z'n achten. Maar al met al was het super.
16 sep 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Hardenberg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Leuke kamer met erg mooie aankleding
Een goede kanshebber voor de leukste kamer die we gespeeld hebben! afwisselende puzzels, thema mooi uitgewerkt, aankleding van de kamer erg mooi. logische denkstappen in de puzzels. We zijn erg benieuwd naar de 2e kamer op deze locatie.
28 apr 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Hardenberg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super!
Aardige mensen, goed ontvangst gehad. Leuke avond en soms ook moeilijk. Maar dat hoor erbij vind ik.
26 apr 2017
4.00 ( 4.00 /5) Escaperoom Hardenberg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom Hardenberg
Goede gasstheer. Mooi thema met passende opdrachten.
Eerste keer escaperoom. Erg leuke ervaring
13 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Hardenberg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super!
Wij waren met z'n 6'en en hadden allemaal nog nooit eerder een Escape Room gedaan. Op het begin heb je geen idee waar je moet beginnen maar je komt er vanzelf uit. Wij hebben het nog net gered met nog maar 4 seconden op de klok. Soms wat lastige puzzels maar je komt er vanzelf uit en anders worden er hints onder de deur geschoven. Het was een super ervaring en iedereen heeft het geweldig naar zijn zin gehad! Zeker een aanrader!!
30 dec 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Hardenberg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Wat leuk !
Echt. Daar sta je dan. Wat nu. Voor een eerste keer is het even wennen, maar met wat hints lukt het. Wij waren met ons gezin, met z´n vieren. Samenwerken is belangrijk. En dan gaat het snel. Net binnen het uur waren wij er uit. Heel erg leuk om te doen, jammer dat het afgelopen was. Het is een hele uitgave, maar de ontvangst door de heren is heel leuk, de wachtruimte kan knusser en netter maar heeft ook wel weer wat met gratis koffie of thee. Na afloop op de foto voor Facebook. Leuke ervaring. Smaakt naar meer.
26 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Hardenberg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Superleuk!
Met familie de Escape Room in Hardenberg gedaan vandaag. Leuk ontvangst, duidelijke en heldere uitleg vooraf. De kamer zelf was een ontzettend leuke ervaring. Goede puzzels, soms makkelijk maar ook met echte doordenkertjes. Teamwork en goed communiceren bleek echt belangrijk. Leuke effecten in de kamers en ook echt heel goed dat de diverse ruimtes ondanks het bereiken van de volgende ruimte met elkaar in verband blijven staan. Jullie krijgen van ons een tien! Met nog 6 minuten op de klok bleek de kamer nog haalbaar ook. Kijk uit naar de tweede kamer, dan komen we zeker weer langs!
21 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Hardenberg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Wat een uitdaging!
Met gezonde spanning begonnen we aan onze eerste escaperoom en wat hebben we een lol gehad. Met behulp van de cryptische hints zijn we binnen de tijd ontsnapt! Zeker een aanrader om gezellig met vrienden/familie te doen.
20 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Hardenberg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig escaperoom
Voor de 2e keer een escaperoom bezocht, dit keer was Wheelhouse Hardenberg de gelukkige.
Een aangenaam ontvangst met de beheerder en na een korte uitleg konden we naar binnen.

Wat direct opvalt is dat de fraai aangeklede kamer bij binnenkomst.
Met een lekker irritant zee/wind geluidje waande we ons een echte ontdekkingsreizigers.
De kamer is knap in elkaar gezet waarbij vernuftig fijne raadsels en pittige hersenspinsels de revue passeerden.

Links, rechts werden deze puzzels opgelost, kastjes geopend en sloten gekraakt, Al met al zat
de gang zat er goed in.

Maar na mate de tijd wegtikt werd de spanning hoger en hier en daar ontstonden flink zweetdruppels op voorhoofden.

Fanatiek, Kalmte, Paniek, Stress, tot opeens staan we buiten.. de room escaped. We hebben het weer geflikt. ..En top tijd! Trots op mijn bemanning.

We hebben enorm genoten en komen zeker terug om uit de nieuwe kamer te ontsnappen.
13 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Hardenberg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Genoten van de Escaperoom
Met het gezin de uitdaging aangegaan om binnen 60 minuten te ontsnappen uit de escaperoom. Helaas niet gelukt binnen 60 minuten maar met 64 minuten stonden we weer buiten. Super leuk om te doen. Allemaal zo enthousiast dat we dit vaker willen doen. Echte aanrader, leuk enthousiast personeel.
25 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Hardenberg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Top Escape Room
Ontzettend leuke Escape Room. Veel spannende en ingewikkelde puzzels en raadsels. Voor alle leeftijden een geschikte Escape Room. Een kamer met steeds nieuwe ontdekkingen waarbij communiceren en samenwerken centraal staat. Dit was de 4e die ik heb gespeeld, maar hij staat in mijn rijtje bovenaan!! Echt een aanrader!!
11 jul 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Hardenberg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Ingenieuw ontworpen escaperoom; absolute aanrader
Bijzondere ervaring; je rijdt over een industrieterrein en stopt bij een kantoorgebouw; op de eerste verdieping krijg je een hartelijk welkom van de eigenaars, vader en zoon. Na wat uitleg gaat het gebeuren. Zoeken, puzzelen, overleggen en dan vind je de uitgang. Ingenieus vorm gegeven.
8 jul 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Hardenberg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Fantastische escape room puzzels!
Ik heb een groep meiden van 16/17 jaar mogen begeleiden naar de escaperoom. De opdrachten waren pittig, maar voor HAVO-4 leerlingen wel te doen. De escape room zelf was fantastisch in elkaar gezet en goed verzorgd, de rest van de locatie liet nog wat te wensen over. Deels door het nieuw zijn, dat zal vast ook nog verbeteren. De heren eigenaar waren geweldig in het ontvangst, en ook in hun zorg naar mij toe terwijl ik toekeek hoe de meiden het deden. De meiden zelf hebben het echt super gevonden! Geweldig, zeker een aanrader!!
23 jun 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Hardenberg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Super escape room
Deze Escape Room met familie gespeeld, het is een prachtige escape room met heel veel leuke puzzels, aanwijzingen en geheimen, zeker de leukste en mooiste die ik tot nu toe heb gespeeld. Ook veruit de pittigste qua puzzels.

Het gebouw waar ze in zitten is nog in aanbouw, dus niet echt een sfeervolle aankomst, maar dat neemt niet weg dat de ontvangst ontzettend hartelijk en vriendelijk was.
7 jun 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Hardenberg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spannende belevenis
Goed doordacht en inventief. Dacht er binnen een uur uit te komen. Niet gehaald dus. Wil weten hoe het eind is, dus komen nog een keer terug????. Aanrader
3 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Hardenberg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Mooie escaperoom
Heel leuk bedacht en goed in elkaar gezet! Wel erg pittig maar dat is zeker de uitdaging! Een echte aanrader
31 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Hardenberg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Fantastisch!!!
Wow! 1 van de mooiste, inventiefste escaperooms die we hebben gedaan!!! Een vermelding waard! niet alleen maar slotjes 'kraken' met cijfercodes, maar meer nadruk op vette effecten tijdens en na oplossing van puzzels. Leuke bedenkers ook, namen echt even de tijd achteraf!
29 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Hardenberg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige Escape Room
Wat een prachtige Escaperoom, wel pittig. Leuke ontvangst. Leuke puzzels. Geniaal bedacht. Ik ben helemaal enthousiast.