Escaperoom Drachten

4.85 van 5 sterren (34 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

25 apr 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Drachten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Prison Break
Vanaf het moment dat je NAAR de Escape Room toeloopt, is de sfeer al gezet. Verrassende, creatieve puzzels en logisch spelverloop. Het aantal op te lossen puzzels zorgt ervoor dat je de hele tijd flink bezig bent, ook samenwerking is een essentieel iets! Spannende setting en ook leuk dat je na afloop nog even de kamer doorloopt, om de "valkuilen" te bespreken. Een echte aanrader en wij komen terug voor de Mysterie Mansion!!
19 jun 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Drachten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Mystery mansion drachten
Na een eerder bezoek aan prison break dit keer de nieuwe kamer mystery mansion gespeeld! Hoe ingenieus kan men dit verzinnen! Vol spanning en zeer doordachte puzzels waar geen hangslot aan te pas komt!
Een must voor een ieder die zichzelf geestelijk wil uitdagen tot het explosieve einde! Absolute topkamer in escape room land!
6 jun 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Drachten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Mystery Mansion
Onze hooggespannen verwachtingen (want eerder ontsnapten we uit de Prison-room) zijn overtroffen: Mystery Mansion is een supermooie kamer. Misschien wel de beste in Friesland op dit moment. Met 6 ervaren spelers hebben we ons geen seconde verveeld in deze escaperoom zonder cijfersloten. Ontvangst en 'nazorg' waren weer gezellig.
17 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Drachten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
heel erg leuk
Gister met een groep vriendinnen van school de escape room gedaan. Maar 2 mensen hadden eerder een escape room gedaan en toch ontsnapt! Medewerkers zijn erg vriendelijk, spelen mooi mee met het spel en maken het spannend. Van binnen de escape room erg leuk, aanwijzingen waren goed, maar toch logisch verstopt. Oftewel een top middag gehad. en wat waren we blij dat we eruit zijn gekomen!! Tijd: 57:44 min.
14 mrt 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Drachten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom Drachten
Erg leuke rol van de bewaker, verrassende kamers en mooie gevarieerde opdrachten.
27 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Drachten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Waanzinnig leuk!
Wat een geweldige ervaring. Ons gezin, ouders +11&13 jarige meiden, hadden nog nooit een escape room bezocht, maar nu zijn we verslaafd. De bewaker bracht ons direct in de juiste sfeer. We wilden niets liever dan hier ontsnappen. Vol overgave storten wij ons op het geweldige decor, op zoek naar de puzzels en oplossingen. Leuke details, fantastische effecten, spanning, professionele verhaallijn, alles zorgde er voor dat we 46 seconden voor het uur met kloppend hart en zweet onder de oksels waren ontsnapt. We hadden het gehaald, maar eigenlijk waren we teleurgesteld dat het uur zo snel voorbij was. We want more! We kunnen iedereen, jong en oud, deze escape aanbevelen.
15 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Drachten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Superleuke escape room!
Prison break is echt een hele leuke escape room. De kamer zit goed in elkaar en het thema is goed uitgewerkt met leuke extra's die het allemaal heel echt maken. Een uitdaging om te doen, maar niet tè moeilijk dus het blijft leuk. Ik vind het een aanrader en kijk al uit naar hun 2e kamer!
15 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Drachten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super leuke ervaring!
De kamer zit echt heel goed in elkaar en is leuk om te spelen! Echt een aanrader!! We kunnen niet wachten op de nieuwe kamer in Drachten!
29 jan 2017
4.00 ( 4.00 /5) Escaperoom Drachten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Verrassend plot
met familie (2x5 pers) deze escape room gedaan met ik kinderen van 12 erbij. In twee teams de room doorlopen, 2x niet gehaald. Pluspunten, vriendelijke ontvangst, leuke puzzels, verassende wendingen, fraaie aankleding, technische goede staat, koffie en thee inbegrepen. Verbeterpunt: zorg ervoor dat de mensen een hapje of een drankje kunnen bestellen terwijl men wacht of bij het napraten.
10 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Drachten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Supergave ervaring!
Afgelopen weekend met ons gezin de escaperoom in Drachten bezocht. We hadden dit nog nooit eerder gedaan.
We vonden het superleuk. Je moet echt samenwerken en iedereen heeft zijn eigen kennis en handigheidjes.
De opdrachten vonden we leuk en de moeilijkheidsgraad was leuk. We zijn net te laat ontsnapt maar kijken nu al uit naar de 2e kamer!
27 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Drachten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super spannend avontuur!
Vandaag voor de eerste keer een escape room gedaan, compleet zonder ervaring gingen we naar Escaperoom Drachten. Ik had een meeslepende ervaring verwacht, maar ons één uur durende avontuur vandaag overtrof echt alle verwachtingen. Het decor is erg goed opgebouwd en de puzzels zijn lastig maar goed te doen. Onze groep van drie personen had 52 minuten nodig om te ontsnappen uit deze gevangenis, we hebben hier hard voor moeten puzzelen. Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe kamer die ze begin 2017 gaan openen, en zal escaperoom Drachten aan iedereen aanbevelen!
27 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Drachten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Fantastische room!
Erg leuke kamer! Het thema is erg meeslepend en de toon wordt bij binnenkomst direct gezet. Puzzels waren uitdagend en origineel en goed te doen.
27 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Drachten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Ontzettend leuke room!
Hele leuke middag gehad! Meeslepend verhaal, uitdagende (soms lastige) originele puzzels en een hoog adrenaline gehalte. Kersje op de taart was toch wel het gezellige personeel! Absolute aanrader!
26 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Drachten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super ervaring
Vanaf het begin tot het eind spannend en verrassend. Denk je dat je er bent, blijken er nog andere ruimtes te zijn met nog meer raadsels! Maar we hebben het gered met zijn zessen, ook al was het op het nippertje.
Als de nieuwe kamer klaar is willen we die graag testen!
26 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Drachten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spannend tot het eind en verrassend!
Eerste ervaring met een escaperoom. Wat super om te doen. Spannend tot het eind. Dachten we dat we vlot vrij waren, kwamen we in een andere kamer waar nog meer raadsels opgelost moesten worden. Maar we hebben het gered! We raakten er niet over uitgepraat na de tijd!
Wij willen dolgraag als team de in aanbouw zijnde nieuwe kamer testen in Drachten!
4 dec 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Drachten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Ontzettende leuke avond gehad.
Samen met vier vriendinnen hebben we eind november de escape room in Drachten gedaan. We hadden met dezelfde club al eens eerder eentje in Leeuwarden gedaan dus we wisten een beetje wat ons te wachten stond.

Vanaf moment één ging ik helemaal op in het verhaal en dacht ik alleen maar: "Snel, we moeten eruit, snel snel snel." Als kippen zonder kop gingen we met z'n vijven te werken. Ik geloof dat we het hele uur tegen elkaar geschreeuwd hebben zo enthousiast waren we. We moesten en zouden uit deze escape room komen. Ik ben een echte prison break fan dus deze escape room vond ik daarom ook erg leuk. De meerdere kamers en spellen vond ik mooi gemaakt en juist ook de combinatie van licht/donker maakte het spannend. Vooral het einde vond ik suuuuperspannend omdat ik zo bang was voor de bewaker. Zeer goede escape room, de televisie was handiger dan een bijv. een telefoon voor hints.
27 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Drachten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Prison Break!!
Wat een super vette escape room was dit! Op het nippertje niwt ontsnapt maar wat was dit goed in elkaar gezet. Medewerkers helemaal in hun rol en lieten je helemaal in het spel op gaan!
27 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Drachten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Spanning tot de laatste seconde!
Wat een goed doordacht verhaal. Wat een verrassende escaperoom. Overweldigend begin, veel variatie in puzzels en onverwachte wendingen. Leuke gastvrije organisatie. Gezellige en hilarische evaluatie vanwege onze dappere en bijzondere methode om te ontsnappen. Zeer benieuwd naar de volgende!
27 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Drachten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super ervaring..
Was mijn eerste keer, maar wat heb ik genoten. Geweldig ontvangst en een ervaring rijker. Geweldig gemaakt, petje af. Echt een aanrader...
26 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Drachten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Superleuke ervaring!
Leuke ontvangst en verhaal, zie voor meer info de recensie van mijn vriendin mevrouw J. Breek.
26 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Drachten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Super escape room!!
Super ervaring vanaf het begin dat je binnen komt zit je in het verhaal, de puzzels zijn super goed opgezet en het bleef tot het einde een verrassing hoe het eindigde! Ons einde was dan ook enorm hilarisch! Zowel ontvangst als vertrek zeeeer vriendelijk en gastvrij!
21 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Drachten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige Escape room vol spanning en sensatie!!
Bij Escape room Drachten wordt je meteen het verhaal ingezogen. Je voelt de tijdsdruk, de angst en de kracht om samen te kunnen ontsnappen. De kamer is fantastisch vormgegeven en de spellen en puzzels zijn goed in elkaar gezet en sluiten perfect op elkaar aan. Geen 10 puzzels door elkaar, maar één tegelijk. Hierdoor blijft de structuur bewaard en is de hele groep gefocust op het oplossen van dezelfde puzzel in plaats van ieder voor zich. Daarnaast was de ontvangst heel vriendelijk en werd er achteraf nog gezellig gebabbeld over het afgelopen uur. Voor ons was het een fantastische avond waar wij echt even van moesten bijkomen.
2 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Drachten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Super, top en perfect!!!
Voor een vrijgezellenavond (inclusief sluier en hoedjes) werden we onverwachts opgesloten in de escape room in Drachten. Daar stonden we, 7 vrouwelijke artsen, waarvan 1 stiekem hoopte op een bevrijding door haar prins op het witte paard...
Door een goede samenwerking, focus, inzicht, rust en tempo (toch?), oké en een beetje hulp, hebben we deze keer onszelf eens gered.

Wat een fantastische escape room is dit! Alles was super, wat begon met de beleving in het verhaal. En wat een diepgang! Deze ER is erg verrassend, uitdagend en excited, met een hoog adrenaline niveau! So us :) Maar ook de nazorg was perfect.
Top werk, mannen! We zijn benieuwd naar jullie nieuwe kamer, verras ons maar opnieuw!

Groetjes, namens the ladies night crew, B-light ;)

We have been escaped! Nu op naar de bruiloft voor een fantastisch feest!
22 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Drachten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig !!
Dit was voor ons de allereerste escaperoom. Wat een onwijs gave ervaring! Leuke puzzels, mooi samenwerken en heel ver gekomen maar net niet gered! Dit smaakt zeker naar meer!
18 okt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Drachten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Hartstikke leuk
Na Leiden in het kruithuisje voor een deel van de groep van zeven de 2e keer. Anderen voor het eerst. Escaperoom is in kelder van een kantorenpand. De aankomst is echt bij kantoren en is minder (raar zelfs), maarrrr dat vergeet je zodra je in de ruimte van de room bent! Laat dat je niet tegenhouden. Voor zeven is het ook prima om te spelen. We vonden hem echt leuk met naast de standaard zaken echt een paar leuke verrassingen. Goed bevallen, leuke ervaring. Na afloop ook relaxed kop koffie en napraten met de groep en de eigenaren. Helaas net niet gered.
16 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Drachten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader
Vanaf de bevestigingsmail van de Escape room zit je erin. Een origineel ontvangst en de stemming is gezet. Goede puzzels en originele puzzels. Mooie aankleding en een goed verhaal.
Ook de nabespreking was super en de heren namen hiervoor de tijd.
9 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Drachten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom Drachten
Escaperoom gespeeld met 6 ervaren spelers en niemand hoeft zich een moment te vervelen. Prima, niet te ingewikkeld verhaal; leuke, uitdagende puzzels; mooie, onverwachte uitgangen. De medewerkers waren heel aardig en namen uitgebreid de tijd voor de nabespreking. Wij komen zeker terug voor de tweede kamer die eraan zit te komen.
8 okt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Drachten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Verrassend goed
Misschien hadden we een persoon teveel (7 in totaal), maar de kamer was mooi aangekleed en bovendien erg verrassend; De ontvangst alleen al ;) Ik ben benieuwd naar de nieuwe kamer die binnenkort beschikbaar komt!
2 okt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Drachten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Een echte aanrader!
Een pittige escaperoom met leuke extra's in het thema van de kamer. Een hele beleving!
20 sep 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escaperoom Drachten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Bucketlist waardig!
Met vier ervaren avonturiers maar onervaren Escapers stapten wij de room in van Drachten. Van begin tot het eind was het spannend, onverwacht, meeslepend, intelligente trucjes die bijna niet na te vertellen zijn. Stap voor stap wisten we te ontsnappen helaas niet binnen de gestelde tijd. Een onvergetelijke ervaring die op een ieders bucketlist thuis hoort. Voor herhaling vatbaar!
19 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Drachten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Te Gek!
Groep van 5 personen, allen nog niet eerder een Escape room bezocht. Goede introductie, leuke puzzels en een leuk verhaal.
Inderdaad lekker nabespreken en zitten. :)
Aanrader!
11 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Drachten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Prisonbreak
Vanmiddag de escaperoom in Drachten bezocht. We waren met 7 personen, waarvan 3 eerder een escaperoom hadden bezocht. Door de ontvangst zaten we meteen in de sfeer van deze room. We moesten verschillende puzzels en raadsels oplossen. We begonnen niet allemaal in dezelfde ruimte, waardoor er meer interactie was. Er waren verrassende elementen. Uiteindelijk konden we nog ruim op tijd ontsnappen. We hebben een heel plezierige ervaring gehad.
10 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Drachten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige eerste escape room!
Escape room drachten is zeker aan te raden! We zijn net niet ontsnapt met een groep van 6 15 jarigen, maar het is zeker te doen. Het zijn leuke puzzels, veel nadenken maar sommige moet je gewoon doen. We hebben veel gelachen en gegild. Het is niet eng, maar we waren erg enthousiast. Vanaf het moment dat je binnen komt ben je gericht op ontsnappen. Na de escape room kregen we een kopje thee, en waren er nog meer puzzeltjes op de tafel waar je mee kon spelen haha. Medewerkers zijn zeer aardig en maken een praatje. We gaan zeker nog een escape room doen na deze ervaring!
18 jun 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Drachten
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
TOPPER!
Dit was de derde escaperoom die wij gedaan hebben en wij waren aangenaam verrast! Je wordt direct in het spel gezogen en er zijn gevarieerde puzzels/raadsels. Het ziet er heel mooi verzorgd uit.
Het zit in een kelder van een verzamelgebouw maar als je er bent vergeet je dat totaal! Na afloop was er tijd om na te praten met een consumptie en dingen die wij niet geheel snapte werden nog even uitgelegd( fijn voor een volgende escaperoom). Wij vinden dit een aanrader!