Escaperoom Den Bosch

4.09 van 5 sterren (47 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

9 mrt 2018
3.67 ( 3.67 /5) Escaperoom Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Spannende ervaring
We werden opgesloten wat mijn vrienden wel erg spannend vonden.
We werden goed op gang geholpen toen we vast liepen.
Het was niet altijd even verstaanbaar maar we zijn ontsnapt!
Er was een mogelijkheid om wat te drinken in de bar naast de escape room wat ook van hun was.
5 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Gave escape room
Erg leuke escape room! verhaal en uitstraling kloppen. De puzzels zijn uitdagend!
14 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
Wat een spannende én unieke kamer. Een escape room dat wint in zijn kwaliteit en originaliteit. Uitdagende opdrachten die je in teamverband moet gaan oplossen. Wat een spannende kamer met een geweldig thema!
10 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Martelkelder
Leuke kamer, leuk thema met goed in elkaar doorlopende opdrachten! Aanrader!
10 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
super!
alle bij de kamers gedaan! alle bij super toffe kamers! hele leuke thema's, binnen de tijd uit gekomen.
hele leuke begleiding. zou deze kamers zeker aanraden
8 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 9 keer een escape room gespeeld. )
Leuke en uitdagende kamers
Vorig weekend heb ik de Martelkelder gespeeld in het centrum van Den Bosch. Het was ideaal voor ons want vanaf het station waren we binnen 10 minuten al op de locatie. Van kennissen hadden we gehoord dat de Martelkelder pas was vernieuwd en super tof was geworden. Het personeel ontving ons heel vriendelijk. Met een beetje ervaring merkten we al gelijk dat het een hele uitdaging ging worden. We waren blij verrast met alle gave opdrachten en aankleding. Daardoor zit je optimaal in het spel. Ik zou deze kamer echt aanraden. Wij gaan snel boeken voor de Davinci code kamer, want die schijnt ook erg de moeite waard te zijn!!!
7 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Wat origineel!
Laatst heb ik de Martelkelder gespeeld met wat vriendinnen.
Het begin van deze kamer was ontzettend orgineel, ik had dit nog niet mee gemaakt. Onze samenwerking werd op de proef gesteld omdat je zonder samenwerking niet verder zou komen. De puzzels/opdrachten waren uitdagend, leuk om je hersenen te laten kraken. Ook vonden we het prettig dat we met meerdere mensen verschillende puzzels tegelijk konden doen, zodat we niet met z'n alle op 1 puzzel zaten. Verder hebben we een vriendelijke ontvangst ervaren en was de locatie ideaal in het centrum gelegen.
29 dec 2016
1.33 ( 1.33 /5) Escaperoom Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
De Martelkamer
Wat een tegenvaller! Ontvangst slordig. Schmutzige kluisjes. Een paar puzzels klopten niet, er waren er zelfs een paar stuk en we kregen verkeerde hint bij t begin! Bij uitleg daarna, geen sorry, alleen de opmerking: soms moet er iets stuk gaan, om te weten dat t niet werkt! PARDON???? 22,- per persoon is veel te veel geld voor deze slordig in elkaar gezette kamer!!!

27 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
De Martelkelder
Een erg gave escaperoom! Het thema van de kamer is super doorgetrokken in de decoratie en de puzzels.
Het is een pittige kamer om te spelen maar dat maakt hem extra leuk!
Leuke ontvangst van het personeel. Duidelijke uitleg.
De locatie is ook fijn, veel parkeer mogelijkheden in de buurt en je loopt zo het centrum van den bosch in.
27 dec 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escaperoom Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape room da vinci code
Hele uitdagende escaperoom. We hebben een hele gezellige avond gehad. Ook zeer aan te raden als teambuilding
27 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Da vinci
Erg fijne escape room. Leuke opdrachten. Je kunt met veel man tegelijk met allerlei opdrachten bezig zijn.
26 dec 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Martelkelder
Zeer leuke spannende escaperoom in een nieuw jasje! Leuke puzzels en met een leuk beloop! Zeer ideaal dat het in het centrum van s'hertogenbosch ligt zodat je deze escape room kan combineren met een diner of avondje stappen/terras pikken.
25 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Keileuke avond gehad. HOUDOE
Leuke puzzels. Best lastig, wat het uitdagend maakte. Was duidelijk welk stappenplan gevolgd moest worden voor het ontsnappen van de kamer. Duidelijke uitleg van de begeleider
20 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Super gave kamer !!!
Hele gave spannende kamer !!!
Heb nu al een aantal kamers gespeeld en deze was veruit de beste! Het was de beste omdat het gewoon hele leuke creatieve spannende opdrachten waren die wel moeilijk waren maar met logisch nadenken en flink puzzelen met verschillende personen kwam je er uiteindelijk wel.
Kamer was super mooi en helemaal in het thema.
Locatie is perfect, midden in de gezellige stap straat van Den bosch dus kunt na het spel nog wat drankjes nuttigen.
Erg gezellig personeel die in zijn voor een lolletje en prijs kwaliteit is gewoon super! Dus aanrader voor iedereen die in Den bosch een spelletje wil komen spelen!
20 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke avond gehad
Gave Escape Room. Leuk, uitdagend en goede locatie. Aanrader om met een groep vrienden te doen!
20 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top Escape Room!
Vrijdag mijn eerste Escape Room gedaan, De Martelkamer in Den Bosch. Wat was het leuk! We zijn erg goed ontvangen en begeleid. Het was pittig maar het is gelukt om te ontsnappen. Gave ruimte in een kelder met goede 'puzzels'. Ik ben iig enthousiast geworden om meerdere Escape Rooms te gaan doen. Aanrader!
20 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Superspannend en uitdagend !
Wij zijn met onze vriendinnengroep geweest en hebben de martelkamer gedaan..Wat was deze spannend..!Echt supergaaf in elkaar gezet..Je moet echt blijven opletten en goed nadenken..Heb er al een aantal gedaan maar deze staat nu ver bovenaan..!Complimenten aan degene die deze kamer in elkaar gezet heeft..
20 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super
Erg leuk en spannend deze escaperoom! De opdrachten waren pittig maar goed te doen. Super uitje om met vrienden/collega's te doen!
20 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Martelkamer Den Bosch
We hebben het spel met 2 groepen van 5 gespeeld. Super leuke 56 minuten gehad! Wil zeker nog een keer terug naar een andere kamer.
20 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Helemaal super!
Vorige week vrijdag geweest, was echt superleuk! Heb al meerdere escape rooms meegemaakt maar deze was echt heel gaaf!
Echt een aanrader????????
20 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Martelkamer
Het was echt super spannend of we het gingen halen uiteindelijk waten bij 56 minuten ontsnapt!! Het was echt super gaaf om te doen!!
17 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Martelkamer
Er is iets mis gegaan.. 5 sterren iT is...
17 dec 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escaperoom Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Escape room Den Bosch martelkamer
Een super leuke avond met vriendinnen gehad!
Martelkamer is een leuke uitdaging! Spannend en sfeervol.
Nu paar kamers gespeeld, maar deze sprong er voor
Mij uit! Vandaar een goede revieuw. Normaal ben ik daar niet zo van, maar als je echt een leuke kamer wilt spelen is dit een echte aanrader!
14 nov 2016
2.67 ( 2.67 /5) Escaperoom Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Geen aanrader
Jammer dat er geen echt verhaal in de escape room zat. Het waren random puzzels om op te lossen. Ook was het licht/geluid niet altijd prettig (pas op als je epilepsie hebt!) en werkte niet al het materiaal (zoals lampje) goed, waardoor we niet alle puzzels konden oplossen zonder hulp. Verder was de kamer voor mensen met enige ervaring niet heel uitdagend.
Een van de manieren om een sleutel te bemachtigen was overigens erg leuk gevonden.
31 okt 2016
2.00 ( 2.00 /5) Escaperoom Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
da Vinci
Leuk en spannend maar dun verhaal en geen WoW-factor
29 okt 2016
2.33 ( 2.33 /5) Escaperoom Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Een beetje slordig allemaal
Het personeel was niet op elkaar afgestemd (we zijn door vier mensen benaderd met de vraag of we al geholpen werden), de kamer was niet goed voorbereid (een slot was bijvoorbeeld niet op slot) en slechte afwerking van de kamer maakte dat sommige clues slecht te interpreteren waren (door aantekeningen bijvoorbeeld van vorige groepen die nog in de ruimte waren).
25 okt 2016
3.33 ( 3.33 /5) Escaperoom Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Da Vinci Kamer escaperoom Den Bosch
Wij waren met z'n zessen, waaronder twee kinderen van 10 jaar. Iedereen vond het super leuk om de uitdagende opdrachten te doen. Je weet nooit wat je waar moet zoeken, maar als je rustig blijft, probeert na te denken en overlegt met elkaar kom je tot oplossingen. Het maakt eigenlijk niet uit of je wel of niet uit de escape room komt, het is een ervaring op zich. De prijs vind ik wel een beetje aan de hoge kant. Een uur pret voor ruim 100 euro, daarvoor kun je ook een dagje weg.
24 okt 2016
3.00 ( 3.00 /5) Escaperoom Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Da Vinci Kamer Den Bosch
Leuke uitdagende opdrachten. Goede uitleg. Wij vonden de sfeer ook echt leuk. De tips waar we om vroegen hielpen ons goed verder.
22 okt 2016
3.67 ( 3.67 /5) Escaperoom Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Super
We hebben hier een super ervaring! Het is een leuke kamer met veel wisselende opdrachten. Wij zijn hier met 8 man geweest en dat was prima, iedereen heeft goed mee kunnen doen aan de opdrachten
20 okt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
De martelkelder Den Bosch
Wij zijn met 5 man naar de martelkelder in Den Bosch geweest en het was een zeer geslaagde 1e escaperoom! De decoratie was leuk, het verhaal vooraf en de puzzels waren goed te doen, na een tijdje nadenken. Het enige minpunt was voor ons dat we niet zo goed wisten hoe we moesten beginnen. Verder top!
17 okt 2016
3.00 ( 3.00 /5) Escaperoom Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Prima
Met ons gezin voor het eerst in een escaperoom.
Was best lastig, vooral als je je bril vergeet, dan kan je niets lezen.
17 okt 2016
3.00 ( 3.00 /5) Escaperoom Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Prima
De Da Vinci code is leuk om te spelen, binnen 53 minuten waren we buiten. Wel moesten we op een bepaald moment een hint vragen omdat we niet verder kwamen in het spel. Na afloop vroegen we de medewerker hoe we het antwoord (twee letters) zelf hadden kunnen vinden, waarop zijn antwoord was: 'gewoon gokken'. Dit deed voor ons afbreuk aan het spel en past niet binnen het escaperoom concept.
17 okt 2016
2.33 ( 2.33 /5) Escaperoom Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Aardige eerste keer
Ontvangst en uitleg waren een beetje 'zo zo'. Je komt binnen in een soort garage en moet daarna in pikkedonker een trap af. Best gevaarlijk. De Da Vinci Code ruimte geeft wel een leuke variatie van spelletjes en puzzels. Het filmpje vooraf kost tijd en voegt niets toe aan de puzzel. Dat is best verwarrend. Aan de hand van de tips die we vroegen, merkten we dat de medewerkers ons niet observeerden zoals dat wel verwacht wordt. Een van de sleutels - tegen het einde - ontbrak waardoor we vastliepen. Dat was wel heel jammer.
17 okt 2016
2.67 ( 2.67 /5) Escaperoom Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Da Vinci Code
Mooie kamer. Dun verhaal helaas. Het begin filmpje wordt meegerekend in het uur, scheelt 1,5 minuut speeltijd. Spellen zijn leuk, niet moeilijk. Hier en daar een verandering van spel zou leuk zijn. Zeker een keer spelen, vooral als je nog niet te veek ervaring hebt.

Kleine tip; mensen met epilepsie waarschuwen. Veel lichtflitsen en erg donker waardoor je snel overgevoelig kunt raken.

7 okt 2016
3.00 ( 3.00 /5) Escaperoom Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuk voor starters
Spannend qua sfeer, zeer dun verhaal achter de escaperoom. De zoektocht bestaat vooral uit puzzels waarbij je de oplossing kunt gebruiken voor een hangslot. Geen fysieke activiteit of verrassende items. Puzzels goed van niveau. Leuk voor beginners, kan tegenvallen voor ervaren escapers.
26 sep 2016
3.33 ( 3.33 /5) Escaperoom Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Prima Escaperoom
Leuke ervaring maar geen verrassende 'WOW-factor'. Met 8 personen is het een beetje een claustrofobische ervaring.
26 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuk
Leuke kamer met veel sfeer. Goed ontvangst van het vriendelijke personeel, werden ook prima geholpen wanneer we een tip nodig hadden. Al met al een aanrader!
13 sep 2016
2.33 ( 2.33 /5) Escaperoom Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
prima escaperoom
leuk en spannend maar niet fantastisch.
14 jun 2016
1.00 ( 1.00 /5) Escaperoom Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Recensie escape room
Wij hebben inmiddels 20 kamers gespeeld maar dit was veruit de grootste deceptie. Ontvangstruimte was er eigenlijk niet, behalve in de ruimte waar ook de fietsen voor het fietsverhuur staan. Wij hebben in 2 groepen gespeeld de groep van de da Vinci code heeft het wel gehaald de martelkelderkamer veruit niet. We hadden slechts enkele dingen opgelost en werden ook totaal niet geholpen. We merkten dat de medewerkers ondertussen met andere dingen bezig waren in plaats van onze kamer in de gaten te houden en gericht te kunnen helpen. Daarnaast was erg echt slecht licht in de kamer en waren meerdere puzzels op meerdere manieren op te lossen. Gelet op de kamer en de medewerkers zijn deze kamers voor ons echt een no-go wij komen zeker niet terug voor de andere kamer en zullen de kamers ook zeker niet aanraden bij andere mensen.
26 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Codes kraken in de Da Vincci kamer
Met vier personen hebben we deze deze escaperoom beleefd. We hebben genoten! Ondanks dat we te vroeg aanwezig waren konden we toch, na een vriendelijk omtvangst en goede uitleg, direct 'aan de slag'. Al met al een aanrader.
20 jan 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
leuk voor de hele familie
Afgelopen weekend de escape room in Den Bosch gespeeld (Da Vinci Code) dit heb ik cadeau gekregen voor mijn 50e verjaardag.
superleuk om met het hele gezin te doen.
Ik heb er erg van genoten.
20 jan 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Stoere escape rooms
Allebei de escape rooms heb ik gedaan en de ervaring was geweldig...leuke raadsels en opdrachten met als doel te ontsnappen binnen 60 minuten TOP concept.....5 sterren
14 jan 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Top!
Leuke enthousiaste medewerkers, waarbij we meteen in de goede stemming kwamen. Na een korte uitleg mochten we beginnen! Erg spannend! Eenmaal in de 'escape thinking mood' ging het wat beter om verbanden te leggen tussen de puzzels. Het spande erom, maar we zijn net binnen de tijd ontsnapt!
26 dec 2015
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spannend
Was een leuke en vooral spannende ervaring.
Wij hebben de martelkelder gedaan. Zeer goede sfeer !!
16 sep 2015
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
erg mooi
Deze escape room een tijdje geleden gespeeld.
erg mooi dat je echt de grond in moet om er in te komen en de kamer zelf was ook mooi uitgewerkt.
Ontvangst was bij ons wat rommelig.
15 jul 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagend en mooi!
Deze kamers hebben een unieke locatie die je niet zo snel ergens anders vindt. Ik heb er meerdere gespeeld en hier ben je echt weg van de wereld. Mooi gebouwd en leuke lichteffecten. De kamer is best pittig maar ik hou wel van uitdaging. Ga zo door!
24 jun 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Den Bosch
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top ervaring!
Mijn eerste ervaring in een escaperoom. Wat gaaf! Ontvangst was goed, we werden goed voorbereid. Kon als fanatiekeling lekker mijn ding doen in de kamer! We kregen soms wat tips, maar het werd ons niet makkelijk gemaakt! Super ervaring!