Escaperoom De Bagijnetoren

4.80 van 5 sterren (10 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

11 apr 2018
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom De Bagijnetoren
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Inventief
Heel leuk om als vorige bewoners van de Bagijnetoren te zien wat er met het pand gedaan is, je waant je in de oudheid weer met hele inventieve uitdagingen. We hebben enorm genoten en ik zal deze ook zeker aanraden bij bekenden.
26 feb 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom De Bagijnetoren
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke geschiedenisles
Het thema is de moord op Willem van Oranje. De puzzels zitten knap in elkaar.
24 nov 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom De Bagijnetoren
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Fantastische escaperoom
Wat een fantastische escaperoom. Je waant je gelijk in de juiste historische sfeer bij binnenkomst. De puzzels zijn pittig maar wel te doen. We zijn in de laatste minuut ontsnapt!!. De eigenaresse neemt alle tijd voor je en vertelt ook veel achtergrond en ik heb ook nog wat stukjes geschiedenis er gratis bijgekregen. Helemaal af en zeker een aanrader.

7 nov 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom De Bagijnetoren
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Prachtige locatie
Prachtige historische locatie. en orginele opzet. Voor alle leeftijden een leuke uitdgaging. Persoolijke introductie en gezellige afsluiting aan de tafel om na te genieten en vragen te stellen.
10 sep 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom De Bagijnetoren
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Prachtige unieke kamer, aanrader!
Heel bijzondere kamer. Locatie is uniek en geweldig. Fijne ontvangst en een mooi verhaal als intro.
Zeer sfeervolle kamer, uitdagende puzzels en een supercombinatie van antiek en hele originele techniek.
Na afloop wordt door de enthousiaste eigenares alles nog eens haarfijn uitgelegd.
Absolute aanrader!!!
4 sep 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom De Bagijnetoren
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Echt een aanrader!!
Goede verhaallijn, puzzels die creativiteit vereisen omdat er geen cijfersloten in de kamer zijn verwerkt, heel mooie aankleding en een super ontvangst. Mijn vierde escaperoom, maar tot nu toe absoluut mijn favoriet!
14 jul 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom De Bagijnetoren
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super!
Een mooi aangeklede escaperoom met een goed historisch verhaal. Inrichting past bij de unieke locatie. In de escape room vind je originele puzzels waar je geen specifieke kennis voor nodig hebt. Wij hebben genoten en we raden deze escape room zeker aan! :)
25 jun 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom De Bagijnetoren
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Beste escape room tot nu toe!!
Goed bedachte puzzels, geen rekenwerk, goed verhaal met een Nederlandse geschiedenis, vooral voor toeristen een aanrader, de ruimte is zeer mooi ingericht.

De toren lijkt klein, maar eenmaal binnen is er geen gebrek aan ruimte.

10/10 would escape again
22 jun 2017
4.00 ( 4.00 /5) Escaperoom De Bagijnetoren
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 9 keer een escape room gespeeld. )
Leuke, originele puzzels
Leuke escape room! Het begint eigenlijk al bij de ontvangst, het gebouw, de sfeer, de aankleding. Echt leuk. Martin & Jacqueline zijn erg aardig en vertellen je over het verhaal van de bagijnetoren.

Eenmaal in de escape room zijn er leuke, originele puzzels, die ik nog nergens anders heb gedaan. Niet de standaard dingen maar iets verder denken en puzzelen. Zeer zeker een aanrader :)!

Een minpuntje, ik vind de escape room best aan de prijzige kant.
18 jun 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom De Bagijnetoren
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Mooi en origineel
De inrichting is goed opgezet en past perfect in het verhaal. De meeste puzzels zijn zeer origineel en vereisen geen specifieke kennis, waardoor ze voor vrijwel iedereen in principe toegankelijk zijn. Desondanks is deze room een mooie uitdaging in een uniek gebouw.
Martin en Jacqueline ontvangen je gastvrij en zijn met recht trots op hun escaperoom.
Dit was onze zesde escaperoom en behoort tot de top-drie.