Escaperoom Apeldoorn

4.39 van 5 sterren (28 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

10 jul 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Apeldoorn
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Heel gaaf!
Een super spannende escaperoom zeg. Natuurlijk willen we niks verklappen maar... heel gaaf!
3 dec 2017
1.00 ( 1.00 /5) Escaperoom Apeldoorn
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Een teleurstellende ervaring
Wij doen regelmatig escaperooms (nu op +/- 20 kamers) door heel Nederland. Toen we hoorde dat ze kamer 'zonder cijfersloten' was waren we erg enthousiast. Nu we weten dat dit betekent 'de escaperoom medewerker drukt op een knop als hij/zij het goed vindt' zijn we minder enthousiast. Reacties van de medewerker waren traag, zo moesten we soms iets meerdere malen herhalen (letterlijk hetzelfde) voordat het 'goed' was. De puzzels zijn niet logisch, het decor kan echt beter en het licht is slecht (zo konden we dingen niet zien waarvan dat wel moest). De kamer was naar onze mening ook niet echt eng, maar alleen donker. Erg jammer.
24 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Apeldoorn
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Gave Escaperoom!!!
Gisteravond "The curse" gedaan. Bij binnenkomst een drankje gedaan en daarna naar de kamer gegaan. Voordat je de kamer in kan mag je eerst een trailer bekijken over de kamer. De trailer brengt je gelijk in de sfeer van de kamer. Ik schrik zelf niet snel, maar ook ik begon toch wel een beetje te twijfelen..... Als je de kamer in komt is het toch wel anders als je gewend bent bij een escaperoom! Je gaat GEEN sloten meer vinden.... De rest moet je zelf maar ontdekken! ;)

Al met al een topper van een Escaperoom, vele leuke en creatieve opdrachten waar zeer zeker goed over nagedacht is door de eigenaar!
7 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Apeldoorn
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
zeven kleuren in mijn broek!
Een verleidende titel zorgde voor een enthousiaste instelling bij het betreden van 'the room'. Eenmaal binnen stonden we al gauw in elkaars armen...radeloos! Uiteindelijk wordt je je steeds meer omgevingsbewust en begin je te denken dat je niet meer in staat bent logisch te functioneren. Na het eerste succes werd het direct leuker. Nog volledig op je hoede kregen wij door waar wij op moesten letten. Ook al blijken de meeste theorien volslagen idioot. Het antwoord ligt vaak toch al die tijd voor je snufferd. Uiteindelijk raak je op dreef en is teamwork 'the key'. Op 2 minuten verwijderd van de finish raakte onze tijd op... Nu even gauw mijn broek drogen en dan zou ik het zo weer doen!!
5 mei 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Apeldoorn
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
aanrader!
Op vrijdagmiddag gingen we met 7 mensen naar deze escaperoom. We houden van horrorfilms en tijdens deze escaperoom hadden we het gevoel dat we zelf in een horror zaten, super leuk! Zeker een aanrader voor een vriendengroep die op zoek is naar een originele escaperoom. Het personeel is aardig en weet het je goed naar de zin te maken ;)
22 apr 2017
4.00 ( 4.00 /5) Escaperoom Apeldoorn
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Bassie zonder Adriaan
Moderne kamer, heel anders dan frunniken met codes en slotjes. Sfeer top. Goede ontvangst. Erg spannend. Door opzet ook minder typische escape room puzzels. Leuk en uitdagend maar geeft soms ook momenten dat de bedoeling niet duidelijk is. In een eerdere review noemen ze het gokken, dat is wel aardige omschrijving van het gevoel. Moeilijkheidsgraad: lastig. Wij hebben hem net niet gehaald.
20 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Apeldoorn
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Spannend en super leuk
We waren met 2 teams van elk 6 personen en hebben de kamers gedaan in combi met lasershooting. Erg leuk allebei. Kamer was pittig maar met ons team uiteindelijk net niet gehaald. Aanrader en super leuk en vriendelijk personeel.
19 apr 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Apeldoorn
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Super escaperoom met spannend verhaal!
Wij zijn met gezin van 6 deze escaperoom gaan doen. Super leuk en zeker aan te bevelen!! De kamer was spannend, het verhaal was leuk en de puzzels net even anders dan normaal. Met z'n zessen waren we denk ik met een perfect aantal. Goede test voor onze teambuilding!
Een aanrader dus!!
18 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Apeldoorn
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Spanning en sensatie
Het is een spannende ervaring, logisch opgebouwd, erg leuk om te doen
13 apr 2017
3.00 ( 3.00 /5) Escaperoom Apeldoorn
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Anders dan anders
Het clown-aspect maakt 'm inderdaad zeker anders en uniek. De 'puzzels' zijn ook anders dan normaal, maar behoorlijk ver gezocht en vaker gokken dan puzzelen.

Dus de sfeer was cool, de puzzels niet.
1 apr 2017
4.00 ( 4.00 /5) Escaperoom Apeldoorn
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spanning in het donker
We hebben met 5 meiden deze kamer gedaan en we hebben een erg leuke middag gehad. De puzzels zijn afwisselend en interessant, de kamer is niet te makkelijk. leuke mix tussen spanning en plezier.
31 mrt 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Apeldoorn
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Suuuper gaaf!
Wat een gave kamer! wel even wennen dat je niet meer opzoek gaat naar codes of sleutels ;)

Zeebeer zeker een aanrader!!!1
25 mrt 2017
3.00 ( 3.00 /5) Escaperoom Apeldoorn
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
de clown gespot
een spannende escaperoom, waarbij je steeds wordt achtervolgt voor de clown. alles blijkt een aanwijzing..... adrenaline en team spirit zijn 100% aanwezig. echt een aanrader!
24 mrt 2017
2.67 ( 2.67 /5) Escaperoom Apeldoorn
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
IT was great
spannende kamer. helemaal om mee te beginnen. de eigenaren zijn heel gastvrij en vriendelijk met heldere uitleg.
20 mrt 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escaperoom Apeldoorn
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
super vette kamer!
Een unieke ervaring en leuke puzzels en raadsels, soms ook nog ze'fs spannend ???? een aanrader!
19 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Apeldoorn
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
escaperoom review
erg leuke ervaring! goed ontvangen in een ontspannen sfeer. Ik ben zelf al bij meerdere escape rooms geweest en deze is met name aan te bevelen op het gebied van creativiteit.
19 mrt 2017
3.67 ( 3.67 /5) Escaperoom Apeldoorn
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring
Leuke ervaring en Dank zij de groep best ver gekomen vooral je moeten verplaatsen naar een andere ruimte was super leuk! Was niet heel erg eng dus dat mag wat heftiger
18 mrt 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Apeldoorn
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Clowns curse
Vandaag onze 8ste escaperoom gedaan. Complimenten voor hoe de kamer in elkaar zit. Het verhaal waar het zich afspeelt zit goed in elkaar en brengt de nodige spanning met zich mee. Het zijn erg leuke en goede opdrachten die gedaan moeten worden. Zeker een echte aanrader.
16 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Apeldoorn
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Fantastisch!
Deze escape room was super om te doen! Heel spannend, je weet nooit wannneer de clown weer tevoorschijn komt. De puzzels waren soms lastig, maar toch gehaald! Echt een topper deze kamer! Zeker een aanrader!
16 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Apeldoorn
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 9 keer een escape room gespeeld. )
Spanning en sensatie!
Spannende kamer. bent constant op je hoede of er niet ergens een clown staat!

Opdrachten passen goed bij het thema en zijn niet makkelijk, maar ook niet TE moeilijk. precies goed dus!
Toffe aan de kamer is dat deze niet met sloten en codes werkt maar alles automatisch gaat.
SUPER!
7 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Apeldoorn
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Top!
Wat een mooie escaperoom was dit zeg. Erg spannend, maar ondanks mijn angst voor clown ging het super. Net binnen de tijd! de opdrachten zijn heel gaaf gemaakt in het thema. Echt een aanrader dit
7 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Apeldoorn
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Super spannen
Goede escaperoom, erg spannend
6 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Apeldoorn
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
spannend
wat een spannende kamer is dit zeg. Ondanks dat we wel bang zijn voor clowns hebben we deze kamer toch gedaan. Alleen beetje jammer dat we het niet gehaald hebben.
6 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Apeldoorn
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Vet!
Super vette escaperoom en spannend! Met onze vrienden groep van 6 man, was het top. Een hele gave room met zeer uitdagende puzzels en opdrachten. wat we ook super vinden bij deze escaroom dat er geen sloten zijn gebruikt. TOP!!
4 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Apeldoorn
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
De clown room
We waren met een groep van 4 personen in de kamer en hebben een gezellig uurtje samen gehad we hebben het in de laatste minuten gehaald en het was een leuke maar ook wel lastige kamer
4 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escaperoom Apeldoorn
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
59 minuten en 12 sec!!
spanning, sensatie en mysterie in de horror clown room! Er is een geweldige sfeer neergezet die perfect aansloot op het thema verhaal.
4 mrt 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Apeldoorn
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuke ervarin
Een uur lang ontzettend leuk gepuzzeld en gestressd ! Geweldige sfeer, goede moeilijkheidsgraad en een algemeen goede ervaring!
4 mrt 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escaperoom Apeldoorn
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuke ervarin
Een uur lang ontzettend leuk gepuzzeld en gestressd ! Geweldige sfeer, goede moeilijkheidsgraad en een algemeen goede ervaring!