Escapehunt Eindhoven

4.28 van 5 sterren (13 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

29 aug 2018
3.33 ( 3.33 /5) Escapehunt Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Goede ontvangst, matige kamer
We werden zeer goed ontvangen door een vriendelijke medewerker met drankjes in een mooie ontvangstruimte. Over de kamer zelf waren we minder te spreken. We speelden de scientist en één puzzel daarin miste logica en een andere 'werkte' gewoon praktisch niet goed. Op zich was de kamer mooi ingericht, maar het feit dat de kamer een open plafond had, maakte de ervaring ook minder. De prijs was om deze redenen veel te hoog voor wat het was.
14 mrt 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escapehunt Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Uitje met de collega's
Het ontvangst is super netjes. Je komt meteen in de escape sfeer! Er werkt erg vriendelijk personeel dat je ontvangt, een drankje aanbied en je begeleid in het hele gebeuren. Er is een keuze uit 3 kamers waardoor je ook met emerdere groepen tegelijk kan spelen, ideaal als je met een grotere groep bent, zoals wij waren. Je komt in meerdere kamers waar je de codes moet gaan kraken. Super bedankt escape hunt!
17 feb 2017
3.00 ( 3.00 /5) Escapehunt Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Tegenvaller
Wij hadden goede verhalen gehoord over deze escaperooms en het concept waarbij je iedere kamer 2x hebt sprak ons aan. Helaas viel het ons erg tegen. De afwerking van de kamers is matig. Doordat alle 6 de kamers met een open plafond in een grote hal staan, heb je veel last van andere groepen. In de kamers naast ons waren twee teams antwoorden naar elkaar aan het doorgeven.
De puzzels hebben ook een vreemde logica en doordat ze al veel te vaak gebruikt zijn, vallen onder andere de geplastificeerde papiertjes uit elkaar. Het hintsysteem is erg provisorisch en duurt soms lang.
De ontvangstruimte met kluisjes en drankjes etc. Is wel goed! Prijs daarentegen hoog in verhouding.
1 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escapehunt Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Toffe ervaring!
Leuk ontworpen en uitbedachte kamers. Puzzels zijn ook echt complimenterend aan het thema. Waar dan ook alle 3 de thema's los opzich ook echt leuk zijn bedacht en ingericht. Echt een aanrader als je graag naar Escape Room's gaat. Personeel super vriendelijk en beleefd.
3 nov 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escapehunt Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
The scientist
Voor de tweede keer al bij Escape Hunt, niet voor niks dat we al een tweede keer terug zijn gekomen! De eerste kamer vorige keer ( The Cosmology of Life) was voor een beginner goed te doen. Nu dus een leveltje hoger; The Scientist. Bij deze is enige wetenschappelijke kennis wel handig. Zat erg goed in elkaar, helaas te goed voor ons maar de ervaring was top van het binnenkomst tot vertrek; Gratis koffietje van te voren, rustige uitleg, geen gehaast vanuit personeel, uitleg na het behalen/niet behalen van de kamer, foto erbij, oftewel complete activiteit!

Tip voor escape hunt; Er zijn meerdere codes in de kamers die geen functie hebben, dit is verwarrend en brengt deelnemers mogelijk op een dood spoor.
5 aug 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escapehunt Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
27 club & the cosmology of life
Met vrienden die nog nooit een escape room hadden gedaan gingen we voor de 27 club. Hier zijn we met nog een ruime 15 minuten op de teller uit ontsnapt. Leuk thema en de puzzels zijn goed te doen. Het smaakte naar meer, want nadat we weg zijn gegaan stonden we 10 minuten later weer op de stoep om toch ook maar The cosmology of life te spelen. Deze was wat moeilijker, waardoor we jammergenoeg niet binnen de tijd ontsnapten.
De muziek in beide kamers was erg toepasselijk en droeg bij aan de sfeer.
En erg vriendelijk personeel :)
5 jul 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escapehunt Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk!
We hebben op een dag 2 escaperooms gedaan bij 'The Escape Hunt'. We zijn begonnen met 'The 27 club' omdat deze een hoger slagingspercentage had. Een erg leuke opmaak en een erg leuk thema. Gelukkig met 1 hint ontsnapt aan de dood! Hierna 'the Cosmology Of Life' gespeeld. Ook deze kamer was leuk ingericht, maar wel een wat lastiger thema. Ook hier mer 2 hints ontsnapt! Er hing bij binnenkomst al een erg leuke sfeer en vriendelijk personeel. Dus een super ervaring.
20 jun 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escapehunt Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
the scientist, escape hunt experience eindhoven
Wij waren met een groepje van 4, dat is prima voor in 1 kamer.
We hebben het gehaald en naar ons zin gehad.
We vonden het wel jammer, dat de kamer, 4 grote puzzels hadden en minder kleine. Maar ook dit is juist een grotere uitdaging.
3 feb 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escapehunt Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Fantastische escaperoom
Een fantastische escaperoom op een wat afgelegen locatie.
Heb met 3 andere de Club 27 gespeeld. De kamer was mooi aangekleed en had een goed verhaal. Helaas wel een aantal hints nodig gehad, kwam ook vooral door onze onkunde.

Heel aardig en vooral enthousiast personeel, kom hier zeker terug voor de ander kamers.
2 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escapehunt Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Ervaring rijker!
Escape Hunt is een ontzettend leuke activiteit om met vrienden of familie te doen. Spannende kamers die je echt aan het denken zetten en aanwijzingen waarmee je zelf verbanden moet leggen. Ik raad het zeker aan om een keer te doen!
12 jan 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escapehunt Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escapehunt Eindhoven
Escape Hunt Eindhoven was een geweldige ervaring. Het personeel was heel aardig en behulpzaam. De verschillende kamers waren allemaal een hele andere leuke ervaring! Leuk uitje voor met familie of vrienden.
23 dec 2015
2.33 ( 2.33 /5) Escapehunt Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
The game is not good.
The puzzles were very illogical in comparison with everyone else. Also they were too similar to each other.
Very nice reception area, friendly reception.
23 okt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escapehunt Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Fantastische ervaring, spannend en leuke puzzels. Mooie Escape
Leuke spellen leuke gamemasters.
Goede ontvangst, enthausiaste begeleiders!