EscapeTales Bussum

4.79 van 5 sterren (13 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

8 okt 2018
5.00 ( 5.00 /5) EscapeTales Bussum
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
bijzondere treinreis
Wat een leuke escaperoom. Je waant je echt in een trein die verongelukt is. De puzzels waren leuk gevarieerd en dat maakte dat iedereen zijn steentje kon bijdragen aan de oplossingen van de puzzels. We zijn op het nippertje ontsnapt. Helemaal leuk was de nazit, je kon meekijken naar de momenten dat er iets gebeurde met de nodige leuke commentaar van de begeleider. We hebben enorm om onszelf moeten lachen. Ik kan deze kamer van harte aanbevelen
16 sep 2018
4.67 ( 4.67 /5) EscapeTales Bussum
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Prima kamer
Een prachtige kamer met oog voor detail, waar het thema heel goed tot zijn recht komt. Na de tijdige ontsnapping kregen we nog rustig een aantal zaken uitgelegd.

Prima puzzels en een goede ontvangst. Een voorbeeld hoe een escape room hoort te zijn.
2 jun 2018
5.00 ( 5.00 /5) EscapeTales Bussum
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
SPANNEND!!!!!
Eerste keer in een escaperoom en dan ook nog eens met mijn nieuwe collega's. Doodeng vond ik het, maar een super leuke ervaring. Noa was erg vriendelijk en gezellig. Ik hoop dat we nog een keer terugkomen om de andere kamer te doen en dat we die dan wel gaan halen.
21 feb 2018
5.00 ( 5.00 /5) EscapeTales Bussum
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Top ervaring!
Hele leuke en vriendelijke ontvangst! Gastheer Sebastiaan deed het op en top goed, gewoon gezellig :) Kamer heeft veel authenticiteit. Hopelijk binnenkort een nieuwe kamer?
20 feb 2018
4.33 ( 4.33 /5) EscapeTales Bussum
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Dit wil je niet missen!
Tot nu toe zo'n 10 escape rooms gedaan met veel verschillende thema's. Deze kamer behoort toch wel tot de bovenste regionen, en staat hij zeker in mijn top drie van tofste rooms. Hij stijgt dan ook met kop en schouders boven andere kamers uit.

De onvangst was prima, we gingen dan ook vrij snel door naar de kamer nadat we onze spullen hadden opgeborgen en het verhaal van de kamer hadden gehoord.

Eenmaal in de kamer waren we in eerste instantie zeer verrast door de prachtige vormgeving. Het is echt net alsof je in een trein wrak staat, echt mijn grootste complimenten! Verder zit de techniek in deze kamer meer dan snor, en worden hints ook duidelijk en goed gecommuniceerd.

De kamer zit goed in elkaar met veel verschillende en leuke puzzels waardoor elke speler hard nodig is omdat er om veel verschillende manier van denken wordt gevraagd. Een groot pluspunt is dat er niet tot nauwelijks gebruik wordt gemaakt van cijfersloten in tegenstelling tot veel andere kamers.

Na afloop kon je samen de hoogtepunten van het spel terugkijken op een tv scherm onder genot van een drankje. Kortom super geregeld.

Zeker een aanrader!
2 jan 2018
5.00 ( 5.00 /5) EscapeTales Bussum
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Ge-wel-dig!
Zeer vriendelijk ontvangen en professioneel/inspirerend geïntroduceerd in het verhaal/situatie van de escape room. De escape room is uitdagend. De moeilijkheidsgraad en spanning nemen toe naar mate je verder komt met ontsnappen. De escape room is mooi gebouwd met leuke features. Een aanrader!!
7 nov 2017
4.00 ( 4.00 /5) EscapeTales Bussum
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Deze kamer zit goed in elkaar
Deze kamer zit goed in elkaar. De setting is goed, de puzzels zijn afwisselend en haalbaar, weer een unieke ervaring
24 okt 2017
5.00 ( 5.00 /5) EscapeTales Bussum
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
escapetales Bussum
Super gave escaperoom. Mooi gemaakt, in treinstel ! Zeer vriendelijke ontvangst en ook heel erg leuk om na afloop de beelden te bekijken en te analyseren! Echt een aanrader!!!
19 aug 2017
4.33 ( 4.33 /5) EscapeTales Bussum
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Spannende treinrit!
Met 4 personen gespeeld. Zou niet met meer spelen.
Je hebt echt het gevoel dat je in een trein bent - erg leuk.
1 cijferslot, de rest creatieve en verschillende puzzels, mechanisch en elektronisch.
Het thema en het verhaal zijn prachtig verwerkt in de puzzels. De opdrachten liggen niet pal naast de puzzel : leuk!
Ontvangst netjes, mooie ontvangstruimte met tafelvoetbal en bar. Parkeren kan pal voor de deur.
25 jun 2017
5.00 ( 5.00 /5) EscapeTales Bussum
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
super escape
Enorm fijne ontvangst en introductie. Zeer spannende en uitdagende puzzels, raadsels en challenges die in een zeer overtuigende omgeving maken dat je volledig opgaat in de "escape". Out of the box denken benodigd om de missie te voltooien. Evaluatie na afloop is heel erg leuk en leerzaam. Aanrader voor iedereen die van uitdagingen houdt.

13 jun 2017
5.00 ( 5.00 /5) EscapeTales Bussum
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Retegaaf
EscapeTales Bussum heeft een Escape Room in een trein ontwikkeld, en die is gaaf! Net moeilijk genoeg, leuke sfeer, gaaf decor! De ontvangst was super, lekker bereikbaar. Zeker een aanrader.
30 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) EscapeTales Bussum
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Top kamer.
Ik heb al veel escaperooms gespeeld maar Runnaway Train is een van de beste kamers tot nu toe en kan zich makkelijk meten 'de Meisjes Kamer' en 'de Dentist' Bijna geen hangslotjes maar origineel puzzels die verre van makkelijk zijn. Maar dat maakt deze kamer een echte uitdaging. De setting is is erg mooi gemaakt en je waant je in een echte trein.

Het terug kijken van de beelden en het napraten maakt de beleving af.
Vriendelijk personeel en een mooie ontvangstruimte en de locatie, op station Naarden-Bussum is natuurlijk top.

28 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) EscapeTales Bussum
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Escapetales is als een echt verhaal
Vandaag de nieuwe kamer, runaway train, bij Escapetales in Bussum gedaan met een groep vrienden. Zoals hun naam al aangeeft hebben zij de focus op het verhaal en de experience liggen en dat is zeer goed gelukt. Ze nemen je heel mooi mee in het verhaal met afwisselende puzzles. Ik kan deze escaperoom zeker aanraden.