EscapeRoom Vught

4.45 van 5 sterren (23 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

14 okt 2018
4.33 ( 4.33 /5) EscapeRoom Vught
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
ROOM: 1629 De Bevrijding van Den Bosch
Over La Casa de Isabella waren we al enthousiast dus nu ook de andere Escaperoom (Bevrijding van Den Bosch) bezocht. Ook deze was weer erg leuk! Verschillende soorten puzzels. Niet alleen maar cijferslotjes maar ook verrassende opdrachten. Tussendoor kreeg je enkele hints, maar niet teveel zodat je het eerst zelf kunt uitpuzzelen. Deze escaperoom had meerdere kamers waar je door heen moest. Uiteindelijk net gehaald! :-) Aanrader!
5 jul 2018
4.33 ( 4.33 /5) EscapeRoom Vught
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
escape room
leuke Escape Room! Niet op tijd gehaald, dat kwam vooral door ons gebrek aan samenwerking :-)
1 jul 2018
5.00 ( 5.00 /5) EscapeRoom Vught
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Wat een leuke kamer!
Voor een vrijgezellenfeest hebben wij de Isabellakamer ontrafeld! Het was warm weer maar we werden top ontvangen met een drankje! Hele mooie kamer!Lastige puzzels! Beetje chaos in een ervaren groep spelers! Maar toch gelukt, op het laatste moment, de code te ontrafelen! Isabella gered en de start van een leuke dag!Dank voor de gastvrijheid!
18 apr 2018
4.33 ( 4.33 /5) EscapeRoom Vught
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
fort isabella
Jaaaaaa............ net op het moment dat we de code hadden gevonden, vond de kluis dat hij het niet meer hoefde te doen.
Daardoor konden we isabella niet redden maar wat nog veel belangrijker was... we konden onszelf dus ook nèt niet redden.
Zodra wij allen zijn opgestaan uit de dood, komen we nog eens bij jullie terug, want jullie zijn wel expert in het bouwen van escaperooms.
Onze complimenten !!!
3 mrt 2018
4.67 ( 4.67 /5) EscapeRoom Vught
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Recensie
Het was een hele mooi kamer. Goed te spelen met vijf personen. Zeker een aanrader.
14 jan 2018
4.00 ( 4.00 /5) EscapeRoom Vught
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Mooi en uitdagend
Met het hockeyteam in twee teams in beide escape rooms tegelijkertijd gespeeld. Iedereen was erg enthousiast en we hebben genoten van het spel. Mooi opgezet qua moeilijkheidsgraad. Helaas beide teams net niet gehaald. Bedankt voor de fijne gastvrijheid.
21 nov 2017
3.33 ( 3.33 /5) EscapeRoom Vught
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Moeilijke puzzels maar mooie aankleding
Het personeel was aardig, de speelkamer was mooi ingericht maar de puzzels waren voor ons erg moeilijk. We zijn nog niet eens op de helft gekomen
30 jun 2017
5.00 ( 5.00 /5) EscapeRoom Vught
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuk uitstapje!
Leuke ervaring. Bijna alle deelnemers speelden voor de eerste keer. Een groep helaas niet gehaald. De andere groep net binnen de tijd (nog 5 seconden over)
25 jun 2017
4.33 ( 4.33 /5) EscapeRoom Vught
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring !
Mooie sfeervolle escaperoom (La Casa de Isabella). We waren met relatief onervaren groep en hadden het net net net niet gehaald...
Het is grappig hoe je blijft volharden in de puzzels en van alles over het hoofd ziet.

Minpuntje was dat verder op het terrein de horeca gesloten was, geen naborrel of hapje.
19 jun 2017
4.67 ( 4.67 /5) EscapeRoom Vught
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Leukste tot nu toe
Ik kan het simpel houden, de ruimte, sfeer en puzzels waren uitdagend. Het blijft verwonderlijk dat je soms toch een detail over het hoofd blijft zien. De begeleiding voor, tijdens en na het spel was goed. 1 Minpuntje, het was goed dat we geen andere activiteit in de middag gepland hadden, daar we te laat konden beginnen.
6 jun 2017
5.00 ( 5.00 /5) EscapeRoom Vught
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke en uitdagende escaperoom
Goede activiteit voor een teamuitje
3 mei 2017
4.67 ( 4.67 /5) EscapeRoom Vught
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk uitstapje!
De escaperoom zit heel goed in elkaar, behoorlijk uitdagend en zeker niet makkelijk.
1 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) EscapeRoom Vught
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom is top!
Erg leuk verhaal en we hebben er hard voor moeten werken!
5 mrt 2017
4.00 ( 4.00 /5) EscapeRoom Vught
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Leuke escaperoom
Leuke escaperoom met leuk achtergrondverhaal en leuke opdrachten.
Vrij grote kamer, waardoor wij met 4 onervaren personen met wat weinig mensen waren.
Kamer is geschikt voor 3-8 personen.
Helaas niet ontsnapt, maar wel een hele leuke ervaring.
20 feb 2017
4.00 ( 4.00 /5) EscapeRoom Vught
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring!
Wij hebben de bevrijding van Den Bosch gespeeld en vonden dit erg leuk! De sfeer en de kamer zelf waren goed op t verhaal afgestemd. Daarnaast waren de puzzels uitdagend! We zijn wel ontsnapt op het nippertje!
19 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) EscapeRoom Vught
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 9 keer een escape room gespeeld. )
Superleuke escaperoom
Hele leuke uitdagende escaperoom. Niet te makkelijk en leuk in elkaar gezet.
13 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) EscapeRoom Vught
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring!
We waren in twee groepen. Een groep van 7 en de andere met 6. Wat een leuke kamers met uitdagende puzzels. 1 groep net wel gehaald en de ander net niet. De meesten hadden nog nooit een escape room gespeeld. We komen zeker terug om nog een keer de kamers te spelen en te kijken of het dan weer lukt.
4 feb 2017
4.33 ( 4.33 /5) EscapeRoom Vught
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Leuke escape room!
De escape room La Casa de Isabella was goed bevallen! Een gedeelte van ons team had nog nooit een escape room gedaan en vonden het erg leuk. Het was daarbij wel handig dat er een paar mensen het al wel een keer hadden gedaan, want het is geen makkelijke kamer. Dat maakt het des te leuker! Het gave van deze kamer is dat de oprichters de kamers zelf bedenken, ipv een concept kopen. Het was een kloppend geheel, in stijl van het verhaal ingericht en met leuke en afwisselende puzzels. We komen zeker nog eens terug voor de nieuwe kamer!!
11 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) EscapeRoom Vught
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Super
Hele gave kamer!
Lastige goed uitgedachte puzzels,hele mooie kamer echt de moeite waard.
Helaas zijn we er niet uitgekomen we komen zeker nog een keer terug voor de andere kamer (hopelijk dan met meer succes ????)
12 dec 2016
4.33 ( 4.33 /5) EscapeRoom Vught
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Help Isabella ontsnappen
Escape room Isabellazat goed in elkaar, het verhaal klopte ook met de omgeving. Het was erg mooi aangekleed en een ruime kamer. De puzzels waren leuk en afwisselend. Met zijn drieën was het net te krap in de tijd, maar het is goed te doen.
7 nov 2016
3.67 ( 3.67 /5) EscapeRoom Vught
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
uitstapje voor vrouwendag
Gezellige escape room met veel verschillende puzzels.we zijn lekker een uurtje bezig geweest om de uitgang te bereiken.Helaas net niet binnen de tijd. Leuk voor een familie uitstapje.
7 nov 2016
4.00 ( 4.00 /5) EscapeRoom Vught
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Net niet binnen de tijd ontsnapt
Puzzels zaten goed in elkaar en algehele indruk paste perfect bij het verhaal.
21 sep 2016
4.33 ( 4.33 /5) EscapeRoom Vught
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Erg uitdagend en leuk!
Een kamer met veel puzzels om op te lossen, ruim opgezet en erg mooi gemaakt, op een leuke lokatie. Ruime afwisseling in puzzels, die niet makkelijk zijn maar met onze ervaring(4 pers.) goed te doen! Gezellig ontvangst en goede uitleg, de kamer staat in onze top 5! Voor de 2de kamer in aanbouw komen we zeker terug.