EscapeRoom Vught

4.47 van 5 sterren (26 recensies) (id:205)

OVER DEZE LOCATIE
Dichtbij ‘s-Hertogenbosch, in een oude Spaanse nederzetting, bestaat sinds kort de mogelijkheid om samen met je vrienden, familie of bedrijf dé sensatie van dit moment te beleven: EscapeRoom Vught | Fort Isabella.

Door het oplossen van lastige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen aanwijzingen en andere slimmigheidjes dienen groepen van 3 tot 8 personen binnen 60 minuten zien te ontsnappen uit de mysterieuze ruimte. Het team dient, naast een goede samenwerking, stressbestendig, vindingrijk, kritisch en creatief te werk te gaan om de code binnen de tijd te kraken..

Het fort werd in de Tachtigjarige Oorlog door de Spanjaarden gebouwd om ‘s-Hertogenbosch tegen aanvallen van De Nederlanden te beschermen. De kamers van EscapeRoom Vught zijn volledig gethematiseerd op haar karakteristieke locatie met een rijke historie en uitstraling: het oude Fort Isabella. De schitterend ruime kamers en het uitdagende spel nemen deelnemers terug naar de 17e eeuw, toen het fort haar hoogtijjaren kende en de verdediging in volle gang was. Door in de huid te kruipen van die strijdbare Nederlanders raken jullie per ongeluk opgesloten en is het uiteraard zaak om zo snel mogelijk te ontsnappen!
Reutsedijk 21, 5264 PC Vught
rolstoel toegankelijke kamer
gratis parkeren
toilet aanwezig
foto wordt gemaakt
lounge gelegenheid
3 personen4 personen5 personen6 personen7 personen8 personen
dinsdag t/m donderdag € 23 p.p. € 22 p.p. € 19 p.p. € 17 p.p. € 16 p.p. € 15 p.p.
vrijdag t/m zondag € 25 p.p. € 24 p.p. € 21 p.p. € 19 p.p. € 18 p.p. € 17 p.p.