EscapeRoom KVL Oisterwijk

4.45 van 5 sterren (17 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

29 apr 2018
5.00 ( 5.00 /5) EscapeRoom KVL Oisterwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Toplocatie!
Leuke uitdagende escaperoom. De locatie maakt het helemaal super. Een echte aanrader!!
22 apr 2018
1.00 ( 1.00 /5) EscapeRoom KVL Oisterwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Slecht
Bel je om te spelen, word je niet terug gebelt. Na 1 uur zelf contact opnemen om teleur gesteld te worden. Dankjewel, we kunnen nu ook niet meer ergens anders terecht!
9 apr 2018
5.00 ( 5.00 /5) EscapeRoom KVL Oisterwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Vrijgezellen uitje
Een leuke uitdaging om hier uit te komen. Goede raadsels en puzzels. Je moet goed samenwerken,en ons is het gelukt om (in de laatste seconde) er uit te komen.
Was zijn prijs meer dan waard.
22 jan 2018
5.00 ( 5.00 /5) EscapeRoom KVL Oisterwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Past helemaal in de omgeving
Wat passen deze kamers mooi in de situatie van het terrein waar ze op liggen. Je waant je echt in de sfeer van de oude leerlooierij. Op en rondom het terrein zijn nog volop nevenactiviteiten voor een programma op maat. De kamers zelf pasten helemaal in de sfeer van de locatie. De puzzels waren variërend en uitdagend. Erg enthousiaste ondernemer en medewerker. Wij hebben met onze collega's beide kamers gebruikt.
26 nov 2017
5.00 ( 5.00 /5) EscapeRoom KVL Oisterwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Een erg leuk uitje
Tijdens ons kantooruitje werden we opgesloten in de directiekamer op het KVL terrein. Je zou zeggen een koud kunstje om daar uit te komen voor een paar ervaren advocaten, secretaresses en aanhang. Not!Eenvoudig zou het niet worden. Wel erg leuk en enerverend. Echt een mooie locatie, goede trucs en een hartelijke gastheer. Wij hebben er in ieder geval erg van genoten.
11 mei 2017
4.33 ( 4.33 /5) EscapeRoom KVL Oisterwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Tof
Erg leuke escaperoom op inspirerende locatie. Veel zoekwerk, iets minder puzzelen, maar daardoor zeker niet minder leuk!
25 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) EscapeRoom KVL Oisterwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super middag!
Wij zijn met collega's voor ons personeelsuitje bij EscapeRoom KVL Oisterwijk geweest. We hebben van beide kamers gebruik gemaakt. Moeilijke en goed doordachte opdrachten. De tijd vloog voorbij. En wat een mooie locatie. Zeker te weten een aanrader!!
17 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) EscapeRoom KVL Oisterwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Directiekamer
Nooit eerder nog escape room gedaan. Dit was een lastige, best pittige opdrachten, mooi inelkaar gezet hoor. We zijn trots dat we eruit zijn gekomen. Hele leuke middag gehad.
15 jan 2017
4.67 ( 4.67 /5) EscapeRoom KVL Oisterwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
werkvloer
Locatie is erg passend bij de kamers erg leuk verhaal ook en de puzzels zitten weldoordacht in elkaar. Een zeer leuke avond gehad, zeker een aanrader.
10 dec 2016
4.67 ( 4.67 /5) EscapeRoom KVL Oisterwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Uniek
Mooi locatie, leuk verhaal
1 dec 2016
4.67 ( 4.67 /5) EscapeRoom KVL Oisterwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Sfeer!
wij hebben een super leuke ervaring gehad! Locatie is uniek en verhaal is top!Niveau is ook prima..... echt een aanrader!
26 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) EscapeRoom KVL Oisterwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Top!
Een van de leukere escaperooms en zeker een aanrader! De locatie is uniek en past ook bij t thema (directiekamer). We komen zeker nog een keer terug..
13 jun 2016
4.33 ( 4.33 /5) EscapeRoom KVL Oisterwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Ruime kamer
Wij speelden de Directeurskamer. Deze is heel ruim en realistisch ingericht. Je voelt je echt in een ouderwetse directeurskamer. Hele leuke puzzels, origineel met hier en daar een knipoog. De tips via de telefoon werden helemaal in het thema gebracht, waardoor de sfeer nooit gebroken werd.
Ook een prachtige ligging in het oude fabrieksgebouw.
27 mrt 2016
4.00 ( 4.00 /5) EscapeRoom KVL Oisterwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
De Werkvloer
Mooie locatie, het oude industriële terrein van de Koninklijke Verenigde Lederfabriek in Oisterwijk. Goed bereikbaar met auto en OV.

De Werkvloer is weer een leuke thematische kamer, passend bij het gebouw en met een twist. Ik heb ook de Directiekamer gedaan. Die twee met elkaar vergeleken, is de De Werkvloer een ideale escape room voor de meer beginnende spelers. De Directiekamer was uitdagender. Wat overigens niets afdoet aan de sfeer van de werkvloer. En de fanatieke speler, die wil misschien wel het record vestigen en natuurlijk alle escape rooms gedaan hebben...
27 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) EscapeRoom KVL Oisterwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
De Directiekamer: sfeervol thema dat past bij de omgeving
Sfeervolle Escape Room met thema dat past bij het gebouw van de oude leerfabriek in Oisterwijk.

De Directiekamer is uitdagend en was, als mijn eerste escape room, ook meteen een goede binnenkomer. Afwisselend, sfeervol en met een goed thema. Absoluut een aanrader!
29 jul 2015
4.67 ( 4.67 /5) EscapeRoom KVL Oisterwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagend!
Goed in elkaar gezette escape room, leuk ontvangst in de leerfabriek...

Zelf vond ik het jammer dat HIJ bepaalde wanneer er bepaalde dingen gebeurden in het spel... MAAR dat maakte het ook wel weer spenend ;)
15 mrt 2015
3.33 ( 3.33 /5) EscapeRoom KVL Oisterwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Leuke room
De escaperoom bevindt zich in een oude leerfabriek, dus je moet even zoeken voordat je er bent. De ontvangst is leuk, een oude woonkamer. Lekker nostalgisch. De room is uitdagend met veel verschillende puzzels. Let op dat je hier maar 45 min krijgt om te escapen. Dus best veel tijdsdruk maar dat maakt het des te spannender...