Escape this room Utrecht

4.27 van 5 sterren (11 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

9 sep 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape this room Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Zeker een aanrader!
Samen met vrienden laatst beide kamers achter elkaar gedaan en het was zeker de moeite waard! We hebben al meerdere escape rooms gedaan en Escape This Room is een mooie aanvulling op onze lijst. Eerst de detective en daarna de Battle Room gedaan. De eerste is vrij moeilijk en daar zijn we dan ook niet uitgekomen. Er zaten wel leuke elementen in en sfeer was prima. De tweede kamer (voor grotere teams) was vooral spannend omdat we konden zien dat het andere team ons op de hielen zat. Gelukkig voor kunnen blijven en uiteindelijk gewonnen. In 1 woord: Top!
17 aug 2016
3.00 ( 3.00 /5) Escape this room Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Erg matige en kale kamer
Zaterdagmiddag; 12:30. Nadat we (vaste Escaper-team) nét uit Mysterium in Utrecht waren ontsnapt, hadden we zin in nóg een kamer. Maar, géén reservering op zaterdag wordt lastig..

Nadat we ons vaste 'Nog-te-spelen'-lijstje hadden afgebeld (zelf opgesteld aan de hand van ons Escapers netwerk) zakte de moed in de schoenen; alle topkamers waren uiteraard al volgeboekt. Dan maar op basis van de recensies van kamers in de buurt.

Zo kwamen we bij Escape This Room terecht. Recensies waren oké, maar voornamelijk geschreven door -onzes inziens- mensen met relatief weinig ervaring (1e kamer ooit.. 2e kamer ooit..). Maar; onze zin was groter dan onze intuïtie. Helaas..

Ontvangst was prima, en de game-, vergader-, en naborrelmogelijkheden waren erg goed. Mooie ruimtes!

De kamer daarentegen vonden we alledrie bar slecht. Sudoku's, en uitgeprinte papiertjes horen onzes inziens niet in een gedegen Escape Room.

Puzzels waren ontzettend lineair, en sommige verbanden waren gewoonweg onlogisch. Kamer was verder heel kaal, en dat droeg niet bij aan wat wij zo belangrijk vinden; Experience.

Deze kamer dan ook zeker geen aanrader.
22 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape this room Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Als gezinnen de strijd aan gaan!
Wat een geweldige ervaring om met ons gezinnetje (met drie kinderen: 11, 10 en 8 jaar) tegen bevriend gezin te spelen! Goede instructie vooraf met aandacht voor de vragen van de kinderen. Dan de kamers in en strijden maar...je ziet de punten van de tegenpartij...dat maakt het spannend. Naast het muziekje en de geluiden, die je hoort....Dar maakte vooral indruk op de kinderen! En dan komt het op luisteren, communicatie en samenwerking! Zo gaaf om te ontdekken welke kwaliteiten we hebben en elkaar aanvullen! Dan ook nog winnen en super trots de room uitgaan! Ook leuk dat ons nog verteld werd wat we nog niet opgelost hadden, na afloop! Daarna even bijkomen en napraten in de bar! Een geslaagd uitje!
22 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape this room Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Als gezinnen de strijd aan gaan!
Wat een geweldige ervaring om met ons gezinnetje (met drie kinderen: 11, 10 en 8 jaar) tegen bevriend gezin te spelen! Goede instructie vooraf met aandacht voor de vragen van de kinderen. Dan de kamers in en strijden maar...je ziet de punten van de tegenpartij...dat maakt het spannend. Naast het muziekje en de geluiden, die je hoort....Dar maakte vooral indruk op de kinderen! En dan komt het op luisteren, communicatie en samenwerking! Zo gaaf om te ontdekken welke kwaliteiten we hebben en elkaar aanvullen! Dan ook nog winnen en super trots de room uitgaan! Ook leuk dat ons nog verteld werd wat we nog niet opgelost hadden, na afloop! Daarna even bijkomen en napraten in de bar! Een geslaagd uitje!
22 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape this room Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Als gezinnen de strijd aan gaan!
Wat een geweldige ervaring om met ons gezinnetje (met drie kinderen: 11, 10 en 8 jaar) tegen bevriend gezin te spelen! Goede instructie vooraf met aandacht voor de vragen van de kinderen. Dan de kamers in en strijden maar...je ziet de punten van de tegenpartij...dat maakt het spannend. Naast het muziekje en de geluiden, die je hoort....Dar maakte vooral indruk op de kinderen! En dan komt het op luisteren, communicatie en samenwerking! Zo gaaf om te ontdekken welke kwaliteiten we hebben en elkaar aanvullen! Dan ook nog winnen en super trots de room uitgaan! Ook leuk dat ons nog verteld werd wat we nog niet opgelost hadden, na afloop! Daarna even bijkomen en napraten in de bar! Een geslaagd uitje!
6 mrt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape this room Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Mooie escape room
Hele leuke escape room. Leuke locatie met persoonlijk ontvangst. Ruimte waar je je spullen veilig kunt achterlaten. Daarnaast de mogelijkheid om een alles na te bespreken met een drankje.
Verassende puzzels en objecten. Geen puzzels die ik al eerder ben tegengekomen in andere escape rooms.
Genoeg uitdaging voor 4 personen. Het is een soort cluedo. Je gaat op zoek naar de ontvoerder.
24 okt 2015
4.33 ( 4.33 /5) Escape this room Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
alles netjes en goed
Ik zou deze escape room aanraden bij bekenden. Wij hebben de kamer Missing gedaan.

Goede uitleg vooraf. Leuke uitdagende kamer die met 6 mensen zeker goed te spelen valt. Leuke en creatieve puzzels en veel actie tegelijkertijd.

Ze hebben hebben buiten de Escape room om er niet veel bij. Het houdt op bij een Nintendo 8bit.

12 okt 2015
4.00 ( 4.00 /5) Escape this room Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Goed voor teambuilding!
Met een groep van 10 docenten werden we in twee groepen gesplitst. Zelf heb ik deelgenomen aan 'The Bank Job' en vond het enorm leuk om te doen! Door goed samen te werken en gebruik te maken van de hints, hebben we met een mooie tijd de code kunnen kraken! Zeker een aanrader voor teambuilding! Het enige nadeel is dat er maar twee escape rooms op locatie waren, wij hadden er graag 3 gehad voor de rest van ons docententeam.
24 aug 2015
4.00 ( 4.00 /5) Escape this room Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Leuk!
Met acht vrienden om en om beide kamers gespeeld. Erg leuke puzzels, en vooral "Missing" is erg sfeervol ingericht. Die hebben we gehaald met 2 seconden over! "Bank Job" is ook leuk en iets makkelijker, alleen kan de aankleding hiervan wel beter.

Leuke crew en ontvangst, vooral top dat we uitleg kregen achteraf over wat we hadden gemist.
24 jul 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escape this room Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Als team eruit gekomen!
De twee 'huisjongsten' van ons bedrijf Reijneveld Engineering mochten het zomeruitje organiseren. Het werd de escaperoom. De samenstelling van het team is zodanig divers dat het maar de vraag was hoe het zou gaan. Ter plekke hebben we nog geswitched naar de moeilijke escape room. Slechts 40% komt er binnen een uur uit. Voor ons de uitdaging. We hebben het gered met nog ruim een minuut over! Vol adrenaline stonden we daarna weer buiten. Gegroeid als team. Een aanrader dus!
11 apr 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape this room Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
leukkkk
Ut was zo leeeuk