Escape the Truck

4.90 van 5 sterren (26 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

11 dec 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape the Truck
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Spannend en origineel
Heel origineel in een truck. Voor iedereen te doen, dus niet met moeilijke cijfers en sommen. Het heeft een spannende sfeer en ook de aanwijzingen zijn super goed bedacht. Ik heb een topmiddag gehad!
8 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape the Truck
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Zeer verrassend, gave inrichting en leuke plek!
Origineel idee in een vrachtauto, het had ook een echte secret lab kunnen zijn. Over de puzzels is goed nagedacht, je hebt echt een team nodig om dit snel op te lossen. De truck staat met zijn wielen op het strand tussen 2 chille strandtenten. (Je kunt er ook surfen en blokarten)
4 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape the Truck
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Blikopener vergeten mee te nemen!
Opgesloten in een busje. Hoe moeilijk kan het zijn om eruit te komen? Nou, dat is toch lstiger dan je denkt. Maar had ik mijn Zwitserse zakmes met blikopener maar meegenomen. Of rustiger nagedacht. Of geluisterd naar mijn teamgenoten. Of zoiets.

Wat een leuke activiteit. Het uur vloog voorbij. Ik zou het zo weer doen! Maar dan met meer hulpmiddelen.
2 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape the Truck
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Verrassend op het strand
Wat een leuke plek voor een escaperoom, na de waanzinnig inventieve escaperoom heerlijk op het strand gegeten. Truck lijkt heel klein maar er is nagedacht over iedere cm qua inrichting, heel tof
23 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape the Truck
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Superleuke eerste ervaring escape room
Van te voren wist ik niet wat ik kon verwachten, maar het was een geweldige ervaring. Spel zat goed in elkaar, mooie spullen en elementen. Het was lastig op te lossen en bent er ook een uur lang zoet mee.
21 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape the Truck
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Chemist
Als organisch chemicus stond de case van de escape room me erg aan. Hoeveel ik aan die kennis had, dat kan je het beste zelf ondervinden. Clue: ik heb de record tijd met mijn team niet verbeterd, maar het was een super ervaring!!!
20 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape the Truck
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring
Ik vond moeilijker dan verwacht, want je gaat al gauw te veel denken dan nodig is. Het is dus ook echt een uitdaging. Een leuke ervaring en zeker een aanrader!
20 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape the Truck
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
1e keer in een Escape Room
Voor mij was het de eerste keer in een escaperoom. Ik vond het echt heel leuk en de tijd vloog voorbij. De truck was mooi van binnen, op elk detail is gelet. Echt een aanrader!
20 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape the Truck
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Superleuke ervaring
Hele originele raadsels, die perfect bij het verhaal, indeling van de escape room past. Hele leuke ervaring, zeker een aanrader!!
20 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape the Truck
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring
Leuke ervaring met erg leuke puzzels. De samenwerking tussen het team is ook echt van belang.
20 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape the Truck
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Eerste ervaring escape room
Geen idee wat ik er precies van moest verwachten, maar het was een hele vette ervaring. Spel zat goed in elkaar. Kan het iedereen aanraden!
19 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape the Truck
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring!
Heel vet om al die raadsels op te lossen in zo'n kleine ruimte als deze truck. Het was lastiger dan ik had gedacht, maar ik vond het daarom een hele spannende escaperoom!
19 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape the Truck
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Truckers
Onwijs gave ervaring! Hele leuke ontvangst en super dat de escape room op locatie is dit is ideaal voor feesten en partijen of bedrijfsfeestjes! Verder een gave inrichting met een leuk verhaal achter de escape room! Zeker een aanrader!
19 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape the Truck
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
Vandaag onwijs genoten van de escape truck!
19 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape the Truck
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige ervaring!
Nooit gehoord van een escaperoom, maar na uitleg ook nooit verwacht dat t zo leuk zou zijn! Je moet met je team allemaal raadselen zien op te lossen die erg uitdagend zijn, om zo te kunnen ontsnappen. Je moet goed samenwerken en communiceren om zo te kunnen ontsnappen. Erg leuk om te doen als bedrijfs- of familie-uitje !!
19 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape the Truck
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Ervaring op locatie
Echt een fantastische ervaring op locatie
19 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape the Truck
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Breaking the escape room
Leuk thema, mooie aankleding, puzzels voor gevorderden en ultiem dat het een mobiele escape room is.
19 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape the Truck
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Niet verwacht maar echt een geweldige ervaring
Zowel de opdrachten als de materialen die worden gebruikt zitten goed in elkaar. Heel doordacht en lastig op te lossen.

Mooie ervaring die ik zeker aan kan raden!
19 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape the Truck
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
super tof!
Wat een goed opgezette escape room is dit. Je wordt ontvangen op het strand bij een leuk strandpaviljoen. Na een korte instructie gingen we de escape truck in. Mooi aangekleed. Leuk verhaal. Leuke begeleiding! Net aan gehaald. De leukste die ik tot nu toe gedaan heb.

Daarna ook nog een uur geblokart! Super leuk
15 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape the Truck
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
Wat is deze escape room goed opgezet! Het is niet alleen erg uitdagend, maar ook erorm leuk ingericht. Ik heb enorm genoten en gelachen!
Ik kreeg het als moederdagcadeau, een top idee van mijn kinderen. Een aanrader voor elk gezin of vriendenclubje!
14 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape the Truck
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Wicked
Wauw, veel escape rooms gedaan, ook in het buitenland maar deze is bijzonder goed! De meest originele puzzels die te gek in de verhaallijn passen. Echt een aanrader! Ennn pluspunt natuurlijk de locatie, overal!!
13 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape the Truck
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Bijzonder
Leuk en bijzonder deze escape room op wielen! Ik was met twee vrienden, helaas zijn we niet ontsnapt en moesten we gered worden! Achteraf veel lol om onze eigen stupiditeiten gehad.
13 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape the Truck
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Zeer creatieve en uitdagende escape room
Dit is mijn tweede escape room die ik heb gedaan, maar dit was verreweg de leukste en meest uitdagende van de twee. Duidelijk te zien dat de maker er veel energie en tijd in heeft gestoken. Er is zeer goed over de opdrachten nagedacht, en er zitten een paar hele innovatieve dingen tussen. In de kamer wordt na verloop van tijd een steeds onrustigere sfeer gecreëerd, wat een opgejaagd gevoel geeft. Het eind is erg verrassend, en heeft ons dan ook nog wat onnodige tijd gekost.

Het mooiste is nog dat hij op wielen staat, en overal geplaatst kan worden.
Zeker een aanrader.
10 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape the Truck
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Top
Heel verrassend, wat er in een truck kan worden gedaan. Mooi opgezet en zeker niet de meest simpele escape room. Hele goede en verrassende elementen!
Ideale escape room voor 2-4 personen. Iets meer kan ook. Het einde (zal geen details delen) zagen we met onze groep niet aankomen. Door de verrassing toch nog wat tijd verloren op einde maar gehaald. Zeker een aanrader!
10 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape the Truck
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
Originele escape room op gave locatie!
Ok, ik heb vrij veel escape rooms gedaan. Ik kan er dus over meepraten inmiddels. Escape the truck is uniek omdat je in zo'n betrekkelijk kleine ruimte een uur lang onverveeld blijft, en dat is razend knap. De maker heeft hier veel werk in gestoken, dat besef je achteraf. Hele aardige creatieve vondsten, die ik in geen andere escape room nog ben tegengekomen. Aanrader!
2 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape the Truck
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg spannend!