Escape room de Kwakel

4.62 van 5 sterren (14 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

27 aug 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape room de Kwakel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
De eerste keer bij Poldergeist
Wat een vriendelijke mensen die ook met passie en plezier hun werk doen! Een gezellig praatje is niet teveel en je voelt je echt welkom.
Voor ons was het de eerste keer (4personen) en nog een beetje aftasten wat nou eigenlijk precies verwacht wordt. We hebben hem ook niet gehaald, jammer! Leuke verrassende elementen en we zijn benieuwd wanneer de volgende escaperoom klaar is (die waren ze toen nog aan het bedenken). We komen zeker terug! De prijs is ook een fijn extraatje!
23 aug 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape room de Kwakel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader
Ik vond het een erg leuke ervaring! Allereerst werden we vriendelijk ontvangen, waarna we een heldere uitleg kregen. De kamer zelf was leuk en uitdagend; de raadsels en opdrachten waren ingewikkeld, maar absoluut niet onmogelijk. Zeker een aanrader!
19 aug 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape room de Kwakel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom hofstede de kwakel
Met het gezin tweede keer een escaperoom gedaan. Mooie kamer, leuk verhaal, best moeilijke maar dus uitdagende puzzels. Zeker de moeite waard. Zat goed in elkaar.
5 jun 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape room de Kwakel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Authentiek
Dit is de vierde escape room die wij doen, deze doet zeker niet onder voor de andere drie. Goed verhaal, uitdagende opdrachten en verrassende elementen!
24 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape room de Kwakel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Eerste keer!
Wat een ervaring! Drie van de vier deden dit voor het eerst en we werden meteen in het diepe gegooid! Wij wisten ook niet echt wat we moesten verwachten dus. Erg duidelijke uitleg, mooie kamer, en hele vriendelijke mensen! Helaas niet gered, maar nu wel al benieuwd en enthousiast over de volgende kamer die in de maak is! Dan komen wij zeker langs! Ook erg mooie locatie trouwens!
13 apr 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape room de Kwakel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super ervaring!
Super ontvangst, goede duidelijke uitleg, spannend, mooie kamer en goede puzzels! Niet optijd uit gekomen, maar voor ons alle 4 was het de eerste escape room. Splits op, denk niet te moeilijk en let goed op alle aanwijzingen en materialen!
10 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room de Kwakel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Helemaal top
Aardige mensen, geweldige kamer en mooie uitdaging!
12 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room de Kwakel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
gewoon goed
Niets op aan te merken. Vriendelijke ontvangst in een zeer ruime omgeving. Duidelijke uitleg en zelfs een nabespreking.
Tip voor de eigenaar: de tips bevatten eigenlijk steeds twee tips.
29 feb 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape room de Kwakel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Heel erg leuk
Het was onze eerste escape room en we waren met z'n 4'en.
De kamer leek in eerste instantie heel leeg, maar om uiteindelijk te ontsnappen was nog best moeilijk! Wij waren op 59.59 ontsnapt, 1 seconde voor tijd!

Als ik andere recensies lees, denk ik dat dit een hele goede kamer is om mee te beginnen! Eind dit jaar of volgend jaar is de tweede kamer beschikbaar en daar gaan we dan zeker heen!
Het verhaal van deze room mocht misschien wat spannender, maar de puzzels zijn leuk in ieder geval!
27 jan 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room de Kwakel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Zeer verrassend
De polder sfeer was goed bedacht en heel gepast. Goede raadsels!
18 jan 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape room de Kwakel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Zeer geslaagde middag
Hele vriendelijke ontvangst, mooi verzorgde kamer en uitdagende puzzels. Zeker een aanrader!
4 jan 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape room de Kwakel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom de kwakel
De escape room zit goed in elkaar. De puzzels zijn van een mooi niveau. De kamer ziet er mooi en verzorgd uit.
29 dec 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escape room de Kwakel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Ontsnapping in de Polder
Zeer gastvrij ontvangen met een kopje koffie en thee, duidelijke instructie, mooie kamer, niet heel groot, desondanks met interessante puzzels en onverwachte wendingen. Thema passend bij de sfeervolle en erg goed verzorgde locatie.
27 dec 2015
4.00 ( 4.00 /5) Escape room de Kwakel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
Goed thema
Leuke kamer, goed bedachte puzzels
En best wel lastig.