Escape room Zuid Friesland

4.88 van 5 sterren (8 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

10 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Zuid Friesland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Hello. My name is Rain. And I Am Addicted To Escape Rooms.
this place is some sort of confused thrift store / organic grocery store / cafe / GYM / ESCAPE ROOM / meeting place in the middle of a dorp in the middle of south friesland.

AND IT'S BRILLIANT.

i highly recommend everyone who finds themselves in the middle of nowhere in south friesland to lock themselves in a room at Et Proeme Nust.
11 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Zuid Friesland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Een autorit waard!
Met 4 vrienden de family room gedaan hele leuke uitdagende puzzels. vooraf leuke ontvangst met intro en achteraf nog even gezellig kunnen na praten met een drankje.
28 mrt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape room Zuid Friesland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Hier moet je geweest zijn!
Een uitdagende escaperoom met daarbij een vriendelijke ontvangst met de mogelijkheid tot een drankje voor- en achteraf. Kortom we hebben een superleuke avond gehad! Een aanrader!
28 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Zuid Friesland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Sarah
Wat gaaf! Echt een top afsluiting van het paasweekend!
We zijn leuk ontvangen en kregen een goede uitleg vooraf.
Dit is echt de moeite waard om eens te bezoeken.
27 mrt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape room Zuid Friesland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Goede listige escape-room met zachte prijs
Ondanks het stukje rijden, daar Scherpenzeel niet op elke route logisch ligt, hebben we als deels ervaren en deels onervaren spelers een super avond gehad. Erg goede ontvangst gehad en een kamer met goede puzzels die we nog niet eerder hebben gezien. Ga zo door en we zijn benieuwd naar de nieuwe kamer!
27 mrt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Zuid Friesland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Geweldig leuke kennismaking met escaperooms
We hebben met drie zussen veel plezier gehad in deze escaperoom. Warme, persoonlijke ontvangst. Goede uitleg vooraf. Helemaal top en een uitnodiging voor volgende escaperooms.
22 mrt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Zuid Friesland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
super ervaring!
Wat een leuke, spannende kamer. Een hele leuke uitdaging!
15 mrt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Zuid Friesland
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
fantastisch
Bij binnenkomst goed ontvangen. Goeie uitleg was erg leuk om te doen echt een aanrader ga zo door