Escape room Wageningen

4.76 van 5 sterren (31 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

14 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Wageningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Net een game!
Het was echt geweldig. Ik voelde me alsof ik in een Zelda-spel terecht was gekomen. Vele dingen hield ik niet voor mogelijk, waardoor ik keer op keer aangenaam verrast werd.
5 feb 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape room Wageningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Leuk, spannend en uitdagend
Prisoner of War is een erg goede escape room met veel verschillende puzzels. Je hoeft niet alleen te ontsnappen maar moet ook nog andere dingen oplossen. De moeilijkheidsgraad is wel erg hoog; zonder hintjes hadden we het niet gered. Het einde is overigens ronduit spectaculair!
22 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Wageningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Prachtig decor en pittige afwisselende puzzels!
Crazy Farmer decor was prachtig en het ontsnappen pittig en afwisselend! Super mooi aangekleed en heel veel variatie in puzzels, raadsels, sleutels, connecties, etc. Ondanks dat we (4 fanatieke meiden) allemaal al meerdere escape rooms hadden gedaan kostte het ons grote moeite om net (secondes marge) op tijd te ontsnappen.
Vooraf bij de Uiterwaarden gewandeld en een kopje koffie of thee gedronken in een aparte nieuwe verwarmde ruimte bij de escape room en achteraf het centrum van Wageningen ingelopen om lekker uit eten te gaan. Super gezellige dag gehad!
7 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Wageningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Perfect bedrijfsuitje!
Als bedrijfsuitje naar de escaperoom in Wageningen geweest. Sterk aanbevolen! Mooie ontvangst in een oud pand, de ontvangstruimte draagt al meteen bij aan de sfeer. En dat is meteen een heel groot pluspunt, want ook in de ruimte 'prisoner of war' is de sfeer heel goed neergezet. Moeilijke puzzels, heel gevarieerd, waardoor de bijdrage van iedereen in het team nodig was. Ideaal teamuitje! Iedereen was het er al over eens, wij komen volgend jaar terug om dan in de andere ruimte te spelen :)
15 sep 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape room Wageningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Leuke room!
Met 4 man deze kamer gespeeld, prima ontvangst, goede uitleg/intro.
Kamer zit goed in elkaar, sfeer wordt goed neergezet. Puzzels zijn logisch en zitten goed in elkaar. enkele vernuftige mechanismen maken de kamer af. Aanrader!
28 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Wageningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk!
Leuke sfeer, raadsels niet te moeilijk of te makkelijk, erg genoten!
14 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Wageningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Leuke, uitdagende escape room

Met vieren meiden hebben we deze escape room getrotseerd. Mooie kamer, alles past helemaal bij het thema. Goed doordachte en gevarieerde spellen die af en toe best aan de pittige kant waren. Met nog 2.24 min op de klok hebben we wel het spectaculaire einde mee kunnen maken! We hoorden dat er binnenkort een nieuwe escape room op de locatie bijkomt; zodra deze open is komen we zeker weer een keer terug!
5 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Wageningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuke ervaring!
Het was de eerste keer dat we een escape room bezochten, maar het was zeker voor herhaling vatbaar! We werden hartelijk ontvangen en kregen een duidelijke uitleg. De escape room was bijzonder sfeervol ingericht, de opdrachten waren erg uitdagend. Als we vastliepen, kregen we hints zodat we weer verder konden. Voor de koudere dagen is er ook een kacheltje aanwezig. Wij vonden het echt een toffe belevenis!
2 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape room Wageningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke escape room
Veel lol gehad in deze eacape room. Leuke uitdagende puzzels met verrassende effecten.
20 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape room Wageningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Superleuke uitdaging
Wij zijn met onze vriendenclub de uitdaging aangegaan. Het bleek lastiger dan gedacht, maar wat een leuke en spannende ervaring !!
Het verhaal zit goed in elkaar, de sfeer is pakkend en de puzzels en codes die gevonden moeten worden zijn alles behalve makkelijk. Maar dat maakte het juist zo leuk. Je speelt tegen de klok en naarmate de tijd verstrijkt wordt je steeds fanatieker om te ontsnappen. Je gaat volledig op in het spel. Kortom een aanrader.
30 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Wageningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring
Voor de eerste keer met ons gezin van 6 volwassen gespeeld en dit wordt wel een vervolg, geen idee wat we moesten verwachten maar de positieve recensies werden wel waar gemaakt, alles zat goed in elkaar we hebben het net niet gehaald maar ondanks dat superleuk!!
14 mrt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape room Wageningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagende escape room
In de winter is het wat frisjes, maar goed te doen. Het is een bijzondere locatie. De kamer zelf is erg mooi gedaan, puzzels zijn uitdagend om binnen een uur te halen. Met wat tips zijn we er met 3 seconden op de klok uit gekomen.
5 mrt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape room Wageningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape room wageningen
Prima escape room. Uitdagende puzzels, goede verhaallijn en mooie effects. Was onze eerste escape room en zeker een goede ervaring. Begeleiding is ook prima
26 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Wageningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape room Wageningen, super ervaring,
Het was onze eerste escape room en het maakte onze verwachting volledig waar, de moeilijkheidsgraad van de opdrachten was goed, de sfeer hoorde bij WO2 en we kunnen niet wachten op de tweede escape room van deze groep.
14 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Wageningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
sfeervolle, spannende escape
Hele goeie escape room. Sfeer van ww2 is goed neergezet. Puzzels zaten goed in elkaar en waren soms verdraaid lastig. Coole plottwist :-)
12 feb 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape room Wageningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Leuke uitdaging!
We zijn nog niet uitgepraat over Escaperoom Wageningen. Een prachtige sfeervolle Escaperoom. Goed uitgedachte en gevarieerde spellen. Vooral die sleutel daar.. eh.. naja jullie weten het wel:)
10 dec 2015
4.00 ( 4.00 /5) Escape room Wageningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Echte aanrader
Erg goed bedacht. Ben benieuwd naar de volgende escape room van deze makers. Wij kwamen er helaas niet uit, maar dat mocht de pret niet drukken.
4 dec 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Wageningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top ervaring - AANRADER!
WOW! Wat een ervaring. Mooie escape room met uitdagende opdrachten. Goed verhaal in een mooie set. Deze escape room is een aanrader.
8 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Wageningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Topper
Een fantastische kamer met een spannend thema, dat heel sterk is doorgevoerd. Je waant je een uur lang in de tweede wereldoorlog. De puzzels zijn van een goed niveau met een paar leuke uitdagingen. Je merkt aan alles dat er goed over is nagedacht. Als je in de buurt bent mag je deze escape room niet overslaan!
7 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Wageningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Doen!
Aanrader! Originele puzzels, verrassende onderdelen, goed doordacht geheel, leuke setting.
4 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Wageningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagend
Deze escape room, maakt het helemaal waar. Dit komt door het uitstekende verhaal en de uitdagende opdrachten vliegt de tijd voorbij. Daarnaast wordt je warm ontvangen. Deze escape room is echt een aanrader.
24 okt 2015
4.33 ( 4.33 /5) Escape room Wageningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
interessant thema, mooi doorgevoerd
De kamer is erg mooi aangekleed. Het thema wordt overal mooi doorgevoerd. Zelf vond ik de puzzels uitdagend, soms iets té uitdagend. We hadden meer tips nodig dan ik had gehoopt.

Personeel is erg vriendelijk. Bij ons ging er iets mis in de kamer (ook zij konden er niets aan doen), maar dat werd zonder dat we er last van hadden opgelost.

Leuke ervaring!
11 okt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Wageningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
super!
Meer dan alleen een 'room', met veel verrassingen.
Echt spannend!
26 sep 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Wageningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Goede beleving!
Deze kamer kan ik van harte aanbevelen, goede puzzels, sfeervolle aankleding maar vooral een echte beleving.
Het thema van de kamer loopt in alles door en er zijn echt een paar toffe verrassingen. Personeel is erg vriendelijk en relaxed, met andere woorden; Escape Room Wageningen is meer dan de moeite waard om te bezoeken
12 sep 2015
4.33 ( 4.33 /5) Escape room Wageningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
leuk bedrijfsuitje
begin juli zijn we met ons bar team van sports pub de Bongerd naar deze Escaperoom geweest.
Het was een heel leuke ervaring
IK had dit zelf nog nooit gedaan en ik moet zeggen, ik vond het niet gemakkelijk.
Ons team had het dan ook niet gehaald.
Dus een uitdaging om het weer eens te doen en dan binnen de tijd er uit te komen.
1 sep 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Wageningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Origineel
Dit was de derde Escape room die ik heb bezocht en was absoluut de meest originele. Grote diversiteit aan type puzzels/zoektochten die je moet oplossen. Ook is de room zeer sfeervol opgezet. Topervaring!
27 aug 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escape room Wageningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top!
Dit was de eerste keer dat ik een Escape Room gespeeld heb, en deze Escape Room was zeker de moeite waard! Veel vette opdrachten en hele toffe side-effects!
26 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Wageningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Verslavend
Dit was de derde escaperoom die wij gespeeld hebben en dat was heel erg de moeite waard! De spellen zijn erg origineel en de aankleding zorgt precies voor de juiste sfeer, we praten er nog regelmatig over na. Het thema is goed gekozen en past perfect in Wageningen. Nu wachten op de volgende kamer!
26 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Wageningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Awesome
Played the room in English, works really well. The hosts are kind and are eager to hear your feedback. The room is difficult and has some very nice touches and surprises. Love the atmosphere, feels like you have traveled trough time
13 aug 2015
4.33 ( 4.33 /5) Escape room Wageningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg gaaf
Dit was voor ons ( gezin met 2 jongens van 14 en 17) de eerste keer dat we een escape room gespeeld hebben. Wat ontzettend leuk was het! We hebben het niet gered binnen de tijd, maar dat mocht pret niet drukken. Zeer aan te raden!
3 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Wageningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Awesome adventure
This is the second Escape Room I've played and I was really impressed that my previous experience didn't give us even the slightest advantage. Every clue is unique. The room is very challenging, as we had 2 PhD's in our group and we still failed to escape, even though by only one clue. I suppose more teamwork would have made the trick. Maybe some cultural differences also came into play, since our group of 6 had 5 nationalities from Peruvian to Finnish and Romanian. When we planned to go, we were afraid that our poor Dutch skills might be a problem, so we also invited a Dutch friend, just in case. We didn't need his Dutch, but he proved to be very useful anyway. We had so much fun that we actually plan to try another escape room with the same group. The only con of this escape room is that they only have one Room and we can't visit them again. Although at the chat we had afterwards at the bar, they said they might open more themes in the future.
Three of us were students, so it was nice that they gave us a student discount.
It was a great experience and I would go again, if they'd open new themes.