Escape room Overijssel

4.61 van 5 sterren (17 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

7 mei 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape room Overijssel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Goede setting en aankleding
Ontsnapt uit De Bunker! Enthousiast over aankleding en bijpassende geluiden, met zeer veel verschillende puzzels.
25 mrt 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape room Overijssel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Gentlemen's room
Erg goede escsperoom die erg leuk en uitdagend in elkaar zit. Net op tijd hadden we de afwisselende puzzels door. Echt een aanrader
25 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Overijssel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Bunker 2/10/2016
Iedereen was erg enthousiast. De helft van de groep heeft de Bunker gedaan en de andere helft de Bunker. Ik heb zelf de bunker gedaan, erg leuk. Thema is goed doorgevoerd en er zitten leuke effecten in.
Komen zeker terug om de groepen een keer om te wisselen.
Leuk aan deze locatie is dat je van te voren en na de tijd ook een heerlijke bar/ terras hebt waar je wat kunt drinken.
Dit heb ik bij de andere escape rooms gemist.
17 aug 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape room Overijssel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
De bunker.
De bunker. Mooie escaperoom, goed uitgewerkt thema, in historische context. Leuke puzzels.
4 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Overijssel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Gentlemen's Room
Prachtig ingerichte kamer met veel innovatieve puzzels en leuke raadsels. De sfeer is goed, je waant je in het industriële tijdperk van Nijverdal waar de grondlegger van de stad aan zijn einde is gekomen. Deze escaperoom is met vier personen goed te doen en we waren dan ook ruim binnen het uur weer buiten.
30 mei 2016
3.00 ( 3.00 /5) Escape room Overijssel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
gentlemen's room
Wij speelden de nieuwe gentlemen's room en zijn ontsnapt.Kamer was mooi ingericht. Ook waren er uitdagende puzzels. Ontvangst vonden wij, zeker in tegenstelling tot andere escaperooms matig. Personeel was niet vriendelijk en sfeer bepalend, erg jammer.
26 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape room Overijssel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Superleuk
Spannend en een geweldige ontvangst. Hulde aan onze gastheer!
6 feb 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape room Overijssel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Top
Erg creatieve escape room met leuke special effect's voor extra beleving! Bijzonder dat de geschiedenis van de buurt terugkomt.
28 jan 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Overijssel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Top!!!!
mooie kamer, gezellige bar en lekker eten!
puzzels zijn super goed, effecten en entourage echt top!!
zeker een aanrader
10 jan 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Overijssel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Spannende Escape Room
Erg leuke dag gehad. Escape Room zat goed in elkaar. Lekker spannend en zeker niet makkelijk! Het eten was ook prima!
6 jan 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Overijssel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Van begin tot eind: SUPER SPANNEND
Dit was echt de mooiste Escape Room die ik bezocht heb tot nu toe. Inmiddels was dit mijn vierde kamer en alles klopte eraan. Vanaf het moment dat wij binnen kwamen zat de spanning er meteen in. We werden verrast door een Duitse soldaat die vertelde wat de bedoeling precies was. Daarna ging het snel en was het spel begonnen. Ik wil niets verklappen voor degene die hem nog willen doen, maar alles wat je in de bunker tegenkomt klopt. De historie, de feiten, de puzzels en zelfs de geluiden en geur deden vermoeden alsof je daadwerkelijk in een bunker zat. Echt fantastisch!
3 jan 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape room Overijssel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Ware bunkerbeleving!
Met 6 meiden helaas niet op tijd kunnen ontsnappen uit deze fantastisch nagemaakte bunker uit de WO II. Super gedetailleerd en mega creatief gedaan. Door geur, kleur en geluid waan je je echt in 1940. Hij was best heel lastig maar zat vol verrassingen en goed doordachte trucs. Onze host speelde ook erg goed wat het geheel nog realistischer maakte. Aanrader!
29 dec 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escape room Overijssel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Gaaf!
Ontvangst in thema. Thema erg mooi uitgewerkt! Leuke effecten, leuke puzzels! Niet te moeilijk en zeker niet te makkelijk! Sowieso een aanrader!
10 dec 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Overijssel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
TOPPER!!!!
WAT EEN CONCEPT, Heel goed doorgevoerd.
De Bunker ziet er gaaf uit en het thema is helemaal doorgevoerd, zelfs het personeel doet mee. :D Heb meerdere escape rooms gedaan, de kwaliteit is erg goed. Daarnaast hebben ze een gezellige bar, waar je na de tijd nog kan naborrelen of eten (dit heb je ook niet overal).
De spellen/ puzzels zijn erg leuk om te doen.

Wij vinden De escape room Overijssel een echte aanrader!!!!
28 jul 2015
4.00 ( 4.00 /5) Escape room Overijssel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Nice Escape room
Super mooie setting, met lastige puzels, hints zijn soms erg lastig te verstaan.
8 apr 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escape room Overijssel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Toffe escape room
G-E-W-E-L-D-I-G-E middag gehad in deze Tweede Wereldoorlog bunker. Samen met collega's als gekken op zoek naar codes, sleutels en tips om te kunnen ontsnappen. Het is allemaal zeer goed in elkaar gezet; mijn complimenten! Voor ons allemaal de eerste escape room, maar, dankzij deze gave escape room, zeker niet de laatste!
7 mrt 2015
4.33 ( 4.33 /5) Escape room Overijssel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Gave escape room.
Mijn eerste escape room. Het smaakt naar meer.
Ik vond het een geweldige ervaring. Logisch kunnen nadenken is een handige skill. Je waant je in de tweede wereld oorlog. Geluidseffecten en visuele stimulering waren erg goed gedaan.