Escape room Loosdrecht

2.92 van 5 sterren (8 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

12 jun 2017
2.00 ( 2.00 /5) Escape room Loosdrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Viel tegen
Viel erg tegen deze kamer
16 apr 2017
2.33 ( 2.33 /5) Escape room Loosdrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Versleten
Deur kapot. Intercom kapot. Knop op zender afgebroken.1 hint was incorrect. Geluidsopname van kluiscode bleeg 10 minuten keihard hangen. 1 kluis was interface van weggesleten, dus kapot. Slechtste escape room ooit gespeeld omdat die kapot was. Repareer ajb
24 apr 2016
3.00 ( 3.00 /5) Escape room Loosdrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
puzzels niet goed
Beide escape rooms gedaan op deze locatie. Na diverse andere ervaringen viel deze tegen. Er zat geen logisch stappenplan in de puzzels en je kwam er onmogelijk achter of een bepaalde oplossing goed was.
Ontvangst was erg goed, veel te doen ook op deze locatie.

Verbeterpunt zou zijn, meer gebruik van slotjes en een stappenverhaal maken waardoor je van de ene puzzel naar de andere gaat.
19 mrt 2016
3.00 ( 3.00 /5) Escape room Loosdrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Niet een van de leukste escaperoom's van Nederland
Het interieur was eentonig en gedateerd. De puzzels waren omslachtig en weinig uitdagend (veel zoeken, weinig doen).
Wel zijn er een hoop andere leuke activiteiten te doen!
15 feb 2016
3.00 ( 3.00 /5) Escape room Loosdrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Matige ervaring
Na ervaring in eerdere escape rooms hadden we er zin in. Helaas waren de instructies dusdanig onduidelijk dat dat het spelplezier wegnam. Uiteindelijk 4 van de 6 codes kunnen raden. Vanuit de kamer zelf is er weinig feedback of je een antwoord goed hebt of niet.
23 nov 2015
1.00 ( 1.00 /5) Escape room Loosdrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
teleurstellend
Geen goede ervaring met deze escape room. Zes van de 7 personen deden voor het eerst een escape room en de uitleg van te voren was minimaal en niet duidelijk. Verder waren de tekeningen érg onduidelijk, de 'muziek' stond heel hard waardoor je elkaar niet fatsoenlijk kon verstaan, je kon hints vragen en die kosten 5 minuten van de tijd. Prima, echter werd die tijd niet meteen van de speeltijd afgehaald waardoor je in de veronderstelling bent dat je nog genoeg tijd hebt, wat dus niet zo was. Wij hadden 4 opdrachten goed, 1 fout en 1 waren we niet aan toe gekomen. Het zou fijn zijn geweest als er uitgelegd werd hoe de laatste opdracht opgelost zou moeten worden. Dit mocht de medewerker echter niet vertellen waardoor we met een heel onbevredigend gevoel zijn vertrokken. Zoals gezegd: een teleurstellende ervaring en zeker niet voor herhaling vatbaar. Als je voor de eerste keer een escape room wilt gaan spelen, probeer dan een andere escape room en niet deze in de Avontuurfabriek.
4 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Loosdrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super
Super gave escape room, hij is goed te halen en werd er vriendelijk ontvangen. Ziet er mooi uit.
28 okt 2015
4.00 ( 4.00 /5) Escape room Loosdrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Bezoek escape room Loosdrecht
Door een eerdere ervaring bij een andere escape room nu te vaak te moeilijk gedacht in het oplossen van de puzzels. Helaas drukte dat enigszins de pret. Verder prima ontvangst, goed eten en leuke sfeer in de Avonturenfabriek