Escape room Lage Vuursche

3.88 van 5 sterren (11 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

16 apr 2017
1.33 ( 1.33 /5) Escape room Lage Vuursche
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Uitermate teleurstellend
Wij raden deze escape room zwaar af vanwege de slechte organisatie/service. De avond voor dat wij naar de escape room gingen hadden wij geboekt. Eenmaal aangekomen bij de escape room was er niemand aanwezig. Doordat er geen telefoonnummer op de website word aangegeven konden wij geen contact opnemen met de eigenaars van de escape room. Uiteindelijk zijn we helemaal voor niets van uit Groningen naar Lage vuursche gekomen. Jullie hebben onze dag erg verpest. Slecht georganiseerd en een grote teleurstelling was dit voor ons
24 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape room Lage Vuursche
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Goeie puzzels, leuke room
Bij binnenkomst straalt het enthousiasme van de eigenaresse er vanaf. Een Escape Room gebouwd met passie binnen de mogelijkheden van de locatie. De afwerking kan hier en daar wat fraaier maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd door de kwaliteit van de puzzels! Wij hebben ons uitstekend vermaakt!
28 mrt 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape room Lage Vuursche
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Voor ons de eerste keer,SUPER LEUK!!
Een leuke locatie met een zeer enthousiaste vrouw. We kwamen 5min te kort maar mochten toch het spel uit spelen THX.
14 feb 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape room Lage Vuursche
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring!
Onze eerste ervaring. Met z'n tweetjes deze room gespeeld. Net niet op tijd ontsnapt, maar dat mag de pret niet drukken.
Puzzels niet al te ingewikkeld, goeie verstopplekken.
25 jan 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape room Lage Vuursche
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super verjaardagskado
Onwijs leuke ervaring, leuke locatie erg klantvriendelijk en je hebt je hersens echt nodig om de puzzels op te lossen, met twee personen eigenlijk te weinig maar we hebben toch erg genoten! Echt leuk voor bedrijfs uitjes! Aanrader!!
7 jan 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Lage Vuursche
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
aanrader!
Super leuke locatie, kamer en personeel. Daarnaast is het ook mogelijk om het te combineren met een high tea zoals wij gedaan hebben. Met mijn werk gaan we in februari weer hierheen icm andere spellen en een winterse bbq! De spellen zijn goed in elkaar gezet en we zijn helaas net niet ontsnapt. We waren met 8 dames tegelijk! Bedankt lage vuursche voor de foto's en een topdag!
3 jan 2016
2.33 ( 2.33 /5) Escape room Lage Vuursche
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Mager
Afgelopen juni de escape room in Lage Vuursche -Winescape - getackeld, voor het eerst in een samenstelling van 6. Deze escape room is gelegen op een wel zeer onwaarschijnlijke locatie, namelijk de lokale camping. We kregen een vriendelijke ontvangst maar werden daarna aan elkaar geketend...een zeer originele maar behoorlijk fysiek beperkende start van de game. Ook in deze escape room is er een startverhaal maar deze heeft, behalve in de setting, verder weinig relevantie binnen de game. Op originele wijze krijg je tussentijdse hints. Voor ons hadden deze wat minder expliciet en frequent gemogen. De puzzels waren leuk en sommige ook echt uitdagend maar met een zwaar accent op sloten en codes. Met 14 en een halve minuut op de klok wisten we te ontsnappen. Een vermakelijke escape room, geen echt topper, waarbij het begin een leuke twist geeft
24 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Lage Vuursche
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Top escape room
Je wordt door de eigenaresse hartelijk ontvangen waarna een uitleg van het spel wordt gegeven. De puzzels zijn leuk bedacht en de kamer is rondom de puzzels leuk aangekleed. De nabespreking is ook erg fijn en wordt apart tijd voor genomen dat zie je ook niet overal. Ik heb er een aantal gedaan en dit is toch wel een van de betere eruit. Goede prijs/kwaliteit verhouding!
5 nov 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escape room Lage Vuursche
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Professioneel, uitdagend en gezellig
Wij hebben met nichten en neven een gezellige middag gehad bij de escape room inclusief high tea. Het ontvangst was prettig, goede uitleg van het spel en het is een leuke activiteit om met een groep te doen.
We zijn helaas net niet op tijd uit de ruimte gekomen omdat we niet hard genoeg op de eindknop hadden gedrukt. Dit was jammer, maar het plezier dat we hebben gehad maakte dat er niet minder op. Het spel en de locatie zijn zeer geschikt voor een teamuitje, familieuitje of gezellig met het gezin om vrienden op pad. Het is leuk, spannend en grappig, een echte aanrader.
2 nov 2015
4.33 ( 4.33 /5) Escape room Lage Vuursche
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Ontsnapt!
Een erg leuke en originele escape room! Ik heb er al meerdere gehad nu, maar deze had weer nieuwe uitdagingen die ik nog niet eerder gezien had. Ook een erg prettig ontvangst en een plek om na te kletsen met een drankje!
29 jun 2015
3.00 ( 3.00 /5) Escape room Lage Vuursche
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Voor 1e kennismaking ok
De ontvangst was hartelijk, maar je zit wel op vakantiepark Puur Lage Vuursche. De escaperoom is redelijk basic, maar voor een eerste kennismaking prima. De kwaliteit van de puzzels is wel goed. Voor 8 personen €160,- afrekenen inclusief 1 drankje vond ik qua prijs-kwaliteit wel aan de dure kant.