Escape room Laarbeek

4.83 van 5 sterren (26 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

20 mrt 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Laarbeek
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Beste escaperoom ooit!!
Al heel wat escaperooms gedaan, maar dit is veruit de leukste!! Zo goed opgezet allemaal, alleen jammer dat we deze nu niet meer kunnen doen.. Wij vonden het ook erg leuk dat je tussendoor ook echt ‘activiteiten’ moet doen om verder te komen. Zoveel afwisseling en echt goed in elkaar gezet!!
25 feb 2018
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Laarbeek
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Echte aanrader
We hebben deze escaperoom met 4 collega's gespeeld. Sommigen hadden al wat ervaring, voor eentje was het de eerste escaperoom. De ontvangst was goed, het verhaal rondom de kamer was erg leuk en we werden er leuk op voorbereid. We hadden wel wat hints nodig voordat we bij de volgende puzzels konden komen. Er waren veel facetten die het een geslaagde beleving maakten. Er waren individuele puzzels en er kwam teamwork aan te pas. Kortom, we vonden hem allemaal erg geslaagd, een aanrader!!
26 jan 2018
4.67 ( 4.67 /5) Escape room Laarbeek
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
We zijn ontsnapt
De ontvangst voor en na de escape room was gezellig en goed verzorgd. De room met 7 spelers en 2 observanten gedaan, waarbij er genoeg ruimte was om te bewegen en we niet op elkaars lip zaten. Leuke spel elementen en reden om zeker nog een keer terug te komen.
13 dec 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape room Laarbeek
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top kamer
Een super goede kamer om je zelf in op te sluiten. Hij is niet al te groot en niet te klein. Een goed verhaal lijn. Leuke puzzels in het spel voor doeners en denkers.
23 sep 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Laarbeek
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
14 seconden over!
We hebben met de familie een super leuke dag gehad bij Outdoor Laarbeek. Terwijl de ene groep zich stortte op de erg gave Escape Room, waarbij veel samengewerkt moest worden, stortte de andere groep zich op laagte- of hoogte-activiteiten. Voor iedereen was er dus een leuke uitdaging. Top!

Naam
9 jun 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Laarbeek
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top!
Erg leuke escape room! Goede begeleiding, op de juiste momenten een kleine hint. De kamer zelf was erg divers met veel opdrachten en puzzels, zowel rekeningsommen e.d. als 'fysieke' opdrachten. Erg goed bevallen!
31 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Laarbeek
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Escape Gang Uitje
Goede ontvangst, fijne begeleiders. Leuk, moeilijke escaperoom. Samenwerking is een must.
Ontzettend veel lol om de beelden van ons zelf terug te zien na de ontsnapping.
13 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Laarbeek
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Een geweldige avond
We hebben een geweldige avond gehad bij Outdoor Laarbeek. De begeleiders Ardi en Lara waren erg vriendelijk en geduldig met onze drukke groep, de escape room erg leuk en het eten heel goed verzorgd. Ook het terugkijken naderhand was erg grappig. Ardi en Lara nogmaals bedankt!
10 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Laarbeek
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Hele leuk ervaring
- Goed ontvangst
- Duidelijke uitleg
- Goed verhaal
- Leuke en verschillende soorten opdrachten
- Spannend
Zeker de moeite waard om te bezoeken.
3 jan 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape room Laarbeek
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring
Mooi verhaalopbouw, veel opdrachten en logisch nadenken. Wordt soms op een dwaalspoor gezet. Wordt opgesplitst. Mooi gemaakt!
28 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Laarbeek
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Goed verzorgd en heel uitdagend
Er zijn lekker veel to-do-dingen in de escaperoom. Teamwork en goed luisteren zijn hier de sleutelwoorden. extra toegevoegde waarde is dat je jou avontuur later op een monitor kunt terug kijken. een echte aanrader
16 dec 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape room Laarbeek
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuke ervaring.
Voor ons allen (6 personen) was het de eerste keer dat we een escaperoom bezochten. We hebben het erg leuk gevonden. Leuke opdrachten en op het laatst nog effe spannend! We hadden 28 seconden over. Zeker voor herhaling vatbaar.
27 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Laarbeek
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super
19 November hebben wij met zessen de escaperoom bij Outdoor Laarbeek bezocht. Echt een aanrader. Leuk verhaal vooraf en de puzzels, verschillende ruimtes, tot in de puntjes verzorgt.
Dit is een ervaring waar nog lang over door gepraat wordt.
28 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Laarbeek
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
superleuke ervaring
het was heel erg spannend en de opdrachten waren heel afwisselend en leuk. je moest veel samenwerken en we hebben ook heel veel gelachen. het was echt een leuke ervaring
28 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Laarbeek
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
aanrader!
Leuke ervaring! Zeker een aanrader. Leuke puzzels en ook een goed ontvangst en dergelijke
24 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Laarbeek
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Vette kamer! Leuke ontvangst
Leuke afwisselende puzzels. Gave special effect. Goed over nagedacht!

Echt een aanrader!
11 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Laarbeek
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader
Mooie locatie. Leuke spel elementen. Goede uitdaging leuk verhaal kortom gewoon boeken!
24 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Laarbeek
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
spannende strijd
Mooie spannende escape room met een heel leuk thema, en met een mooie inleiding voordat je de kamer in gaat.
De kamer met 2 groepen gespeeld, eerst de kinderen daarna de ouders, beide niet gehaald maar de kinderen waren iets verder gekomen dan de ouders, mooie strijd gehad.
21 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Laarbeek
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Teamwork
Gave ervaring! Leuke opdrachten, mooi locatie en goed verhaal vooraf. Zonder samenwerking lukt het niet om te ontsnappen. Wat we ook leuk vonden was dat je na het spel een gedeelte op beeld terug kon kijken. Een echte aanrader dus!
20 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Laarbeek
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader
Deze escape room is echt een aanrader!
Vanaf seconde 1 zaten we in het verhaal en volop bezig met het oplossen van puzzels. Het was erg gevarieerd.
We werden gastvrij ontvangen en na afloop blikten we onder het genot van een borreltje terug terwijl we naar de beelden van onszelf keken. Erg leuk!
18 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Laarbeek
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
spannend
Geweldige omgeving, leuk verhaal, soms ook wel spannend, aanwijzingen waar je (zoals het ook hoort) eigenlijk niets mee kunt, samenwerken, en vooral het terugzien van het spel onder het genot van een drankje.
Echt een aanrader!
15 jun 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape room Laarbeek
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
Super leuke escape room die net even wat anders is dan de meeste. Kortom origineel en daarnaast ook nog eens de mogelijkheid om jezelf terug te zien onder het genot van een drankje!
12 jun 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape room Laarbeek
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk!
Eerste keer met een groepje een escaperoom gedaan. Superleuke ervaring geweest. Mooi opgezet en best wel spannend!
17 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape room Laarbeek
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
escape
leuk thema, goede uitleg en kamer goed op thema ingericht.
Al met al een aanrader
14 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape room Laarbeek
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
We vonden het een super leuk uitje!
Je gaat helemaal op in het spel door alles om je heen.
Wij raden het aan iedereen aan die opzoek is naar een leuk uitje met vrienden of familie!
4 apr 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape room Laarbeek
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Leuk!
Erg leuke escape room! Origineel thema en kamer is mooi in stijl afgewerkt.
Verschillende soorten puzzels waardoor het niet eentonig word.
Begeleiding was ook prettig. Hints werden via een computerscherm in de kamer gegeven. Dit werkt in mijn ervaring beter dan via een portofoon omdat dit niet altijd goed te verstaan is.
Ook erg leuk is om de mogelijkheid te krijgen om de camerabeelden erna te bekijken! Een nieuwe ervaring.