Escape room Kasteel Limbricht

4.37 van 5 sterren (9 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

26 mei 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape room Kasteel Limbricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Leuke escaperoom
Leuke escaperoom! Het begin van het spel is vernieuwend, de muziek en de ruimte maakt het compleet. Leuke speelse effecten om sommige puzzel's op te lossen. Niet verwacht dat er zoveel puzzel's aanwezig waren in zo een kleine ruimte. Kanttekenen zijn dat er niet echt een verhaallijn in de escaperoom zat en de puzzel's leken een beetje random, het was dan soms ook een beetje verwarrend om het verhaal compleet te maken. Er werden tevens al vrij snel hints gegeven zonder dat we erom hadden gevraagd. Kortom, zeker een leuke escaperoom om gedaan te hebben.
1 mrt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape room Kasteel Limbricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Prachtige ambiance!
Met 3 personen werd ik vastgeketend in de kerker van het kasteel. Eerst moest ik zelf los proberen te komen vóór ik met de andere 3 de puzzels kon maken die ons uiteindelijk bevrijdden uit het griezelhol!
25 jan 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape room Kasteel Limbricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Origineel!
Leuke en originele escape room. De escape room heeft niet echt een verhaal maar wel veel lastige puzzels.

Locatie maakt het ook leuk, al hadden wij het zo druk met de puzzels dat we hier niet veel aandacht aan hebben geschonken.

15 dec 2015
4.00 ( 4.00 /5) Escape room Kasteel Limbricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 9 keer een escape room gespeeld. )
Leuke locatie, niet standaard escape room
Leuke locatie in een oude kelder. Niet de standaard escape room, veel fysieke puzzels erg leuk als afwisseling!
21 nov 2015
4.00 ( 4.00 /5) Escape room Kasteel Limbricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Een heerlijke eerste !
Onze eerste escape-room; en wat voor een ! We hebben met zes mensen de kamer verkend en wisten binnen een uur te ontsnappen, maa lastig was het wel ! We hebben genoten.
2 okt 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escape room Kasteel Limbricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Een ultieme beleving
Daar zit je dan vastgeketend in de kerker van Kasteel Limbricht. De beul maakt de poort dicht en hoppa je tijd gaat in. Wat dr toen allemaal op me af kwam... Eerst eens zien los te komen en dan er zien uit te komen. Eindelijk los nu snel zoeken naar aanwijzingen. Je zou denken dat dat er niet veel zijn maar het zijn er juist behoorlijk veel voor deze kleine ruimte.

De tijd tikt voorbij en de muziek zweept ons allemaal op. Uiteindelijk redden we het op de seconde! Een ervaring om niet te vergeten. Mooie locatie, goed dooordacht en goed personeel. Daarna nog een drankje kunnen doen bij het testaurant van het kasteel.
16 sep 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Kasteel Limbricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Hele leuke ervaring!
Afgelopen week deze ecsape kerker gespeeld. Alles is leuk uitgewerkt en dat de locatie op een kasteel licht is natuurlijk ook geweldig.
je kunt ter plekke ook nog eten als je trek hebt.
13 sep 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escape room Kasteel Limbricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Aangewezen op elkaar
Ik denk dat ik de smaak te pakken heb.
Vandaag mijn tweede ontsnapping uit een escaperoom mogen ondernemen!!
Deze keer Escape the dungeon? bij Kasteel Limbricht?

Ook deze is een echte aanrader!!
Het begint meteen al goed fout: vastgeketend aan elkaar of de muur ben je geheel op de intelligentie van jezelf en je medegevangenen aangewezen.
En dat is nog maar het begin...

Ik bevond mij in een ruimte waar ogenschijnlijk 'weinig' manieren zouden zijn om hints, trics en materialen te verstoppen
Maar schijn bedriegt!
De bedenkers van deze escaperoom hebben de ruimte zeer slim benut.
13 sep 2015
4.00 ( 4.00 /5) Escape room Kasteel Limbricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Vastgeketend!
10:00 op een zondag ochtend, mijn eerste escape room. Voordat ik het in de gaten heb ben ik met 5 anderen vastgeketend aan de muur in de 'kerker' van het kasteel. We hebben een uur om te ontsnappen, de tijd vliegt voorbij. De puzzels en raadseltje zijn heel inventief bedacht. Alles valt mooi samen, iedereen is druk in de weer en er moet goed worden samenwerkt. We ontsnappen in 51 minuten. Dit is leuk, dit ga ik vaker doen.
The Dungeon een aanrader!