Escape room Fort de Hel

4.82 van 5 sterren (36 recensies)

OVER DEZE LOCATIE
De Escape Room met Lola is een leuk uitje voor iedereen. Het maakt dus niet uit of u samen met uw collega’s, vrienden of familie de Escape Room wilt spelen. De Escape Room kan gewoonweg door iedereen gespeeld worden. Houdt er wel rekening mee dat dit pikante thema bedoeld is voor spelers van 18 jaar of ouder.
Als u van plan bent om in een groter gezelschap de Escape Room met Lola te spelen, dan is het zeker interessant om er een dagvullend programma van te maken. Dan is het Escape Room spel een van de onderdelen van het totale bedrijfs- of familie uitje. Als u hier meer over wilt weten neem dan contact op met Fort de Hel.
Het is belangrijk om ruim van tevoren (zo’n 30 minuten) aanwezig te zijn, dan kunt u uzelf goed voorbereiden op de Escape Room met Lola. Van tevoren of achteraf kunt u nog even een drankje nuttigen. We beginnen met een introductie, een uitleg en het doornemen van de spelregels. Vervolgens kunt u zelf volop aan de slag met de raadsels en puzzels die er uiteindelijk voor zorgen dat u Lola redden kunt.
Fabrieksstraat 11, 4754 AD Stampersgat
gratis parkeren
toilet aanwezig
foto wordt gemaakt
lounge gelegenheid
2-8 personen
ma tm/zo € 99,50 per groep