Escape room Doetinchem

4.34 van 5 sterren (64 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

18 aug 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Out of Space
De nieuwe escape heet Space, in 1 woord SUPER.
Inbreken, uitbreken en ontsnappen met het spaceship.
Mis niks hieraan. Wat een ervaring dat opstijgen !!
31 mei 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
super feest
Ze gaan goed met de kinderen om en spelen goed om met de leeftijden van de kinderen.
De kinderen (jongens van 8 en 9 )hebben zich goed vermaakt
31 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
veel te doen. top!
Daar waar veel escaperooms lineair verlopen, hadden we hier met z'n allen steeds wat te doen. Meerdere puzzels naast elkaar die we ook weer konden combineren. Leuk opgezet en uitdagend! Aanrader!
30 sep 2016
3.67 ( 3.67 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Kinderfeestje!
Onze dochter (10 jaar) heeft deze escaperoom gespeeld met haar kinderfeestje. De meiden vonden het allemaal erg leuk en spannend!
Met hier en daar een kleine aanwijzing waren de opdrachten goed te doen. Erg leuk in elkaar gezet!
25 sep 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
dikke doeme
Wij van jc Atlantic zijn op zondag 25 september met de activiteiten commissie in de escaperoom geweest. We hebben dit gedaan met 2 groepen, 1 van de 2 groepen is op bijzondere wijze ontsnapt, de andere groep heeft het helaas niet gehaald. Des al niet te min was het een leuke ervaring voor beide groepen en we kunnen dit zeker aanraden voor andere geïnteresseerden.

Wij willen Café Kafé heel erg bedanken voor deze bijzondere ervaring en zullen dit zeker niet snel vergeten!

Namens de activiteiten commissie: JC Atlantic
18 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Eén en al sensatie
Omdat een goede vriend van mij een leuke Facebookactie gewonnen had, mochten we met de vriendengroep een escape room bij Cafe Kafe ervaren!

Bij de introductie werd de spanning al flink opgebouwd en waren de eerste zenuwtjes aanwezig. Wat was het een spektakel, één grote sensatie. De puzzels waren pittig, de sfeer was goed en de ervaring was Fontys ACI waardig. Het was cretief in elkaar gezet.

We komen graag terug voor een nieuwe escape room! En dan komen we er wel uit! :-)

Organisatie bedankt!
27 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
een mysterieus uitje
Een spannend, chaotisch, hectisch uitje. Waarbij samenwerken een noodzaak is om te ontsnappen. Je leert elkaar wel kennen!
13 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Gefaald
Superleuke escaperoom! Wij waren met 7 personen en alle 7 ervan genoten. Helaas 1 minuut tekort voor ons en hem daardoor net niet gehaald.
6 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Casino fatal
Moelijke escaperoom die zeer de moeite waard is om te proberen! Leuke ambiance en uiters vriendelijk personeel. Echte aanrader!
3 aug 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
samenwerken
Leuk uurtje voor groepen, met goede samenwerking en creatief denken kom je hier wel uit. Aanrader!
30 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
geweldig in 1 woord
Wij spelen vaker een escape. Maar deze is zo cool en met een hoge moeilijkheidsgraad. Goede tips en mooie inleiding. Overigens goede prijs incl.een drankje.
18 jul 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super!
Het was een erg leuke escaperoom. Best wel moeilijk, maar daardoor juist een erg leuke uitdaging. Zeker aan te raden.
17 jul 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk!!
Leuk opgezette escaperoom met verrassende aspecten. Wij hebben met vijf meiden ons leuk vermaakt en natuurlijk een scherpe tijd neergezet! Enige verbeterpuntje wat ons betreft: met wat minder tips hadden we het misschien minder snel gehaald maar meer op eigen kracht gedaan.
12 jul 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
mooi teamuitje!
We hebben met lasergamen en de escaperoom een ideale combi van fysiekeactiviteit en hersenkraak gehad.
Erg leuke afwisseling met ons beroep als thuiszorg.
En nu gaan we onze escape vieren met een etentje, juij!
8 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
AlMarie was here
Het was een hele leuke activiteit waar we ontzettend veel plezier aan hebben beleefd! Dit was ook goed voor de samenwerking en komen dan ook snel weer een keer terug.
4 jul 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
escape room met collega's
Zojuist succesvol ontsnapt uit de escape room met 9 seconden over....het adrenaline giert nog door onze lijven, de ruggen nog nat bezweet. geweldige leuke ervaring, behoorlijk pittig en teamwork absoluut noodzakelijk! Ook waanzinnig gelachen, zeker voor herhaling vatbaar! Super goed ontvangen en begeleid!
2 jul 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spannend en moeilijk
Ontzettend leuk groepsuitje. Super ontvangst en een spannend spel. Je hersenen en creativiteit worden flink getest.
30 jun 2016
3.33 ( 3.33 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Almost escaped (met veel hulp ;-))
Leuk teamuitje gehad hier! Als wij nog tips mogen geven: er waren erg veel cijfercodes (meer variatie wellicht?) en het zou fijn zijn als we nog wat langer hadden mogen prutsen voor we tips kregen :-)
28 jun 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
klassenuitje
Vergt aandacht, rekentalent, concentrarie en je moet linken kunnen leggen. Klink zakelijk maar was echt leuk en spannend. We did not escaped the room.. achteraf is alles logisch, leuke doordachte details. Helaas niet overal achter gekomen.
26 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
leuke sfeer erg gezellig!
Fijn ontvangen met een drankje. Erg leuke escape room gelukkig zijn we ontsnapt!!
25 jun 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Helaas net niet opgelost
Leuke, spannende verhaallijn en leuk aangekleed. Veel orginele puzzels, sommige combinaties wel lastig. Achteraf gezien heel logisch, dus zeker een aanrader! Kom jij er wel uit?
21 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
escaperoom Doetinchem
Eerste keer escaperoom, no escape... leuke ervaring! Echte aanrader
10 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
geweldige ervaring
Moeilijke puzzels
Heel leuk met een groep vrienden
10 jun 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
bedrijfsuitje
Was geweldig. We zullen het nooit meer vergeten.
10 jun 2016
3.67 ( 3.67 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
verassend
Team Kubus heeft een verassende activiteit beleefd met het bezoeken van de Escaperoom. Ons team was al hecht maar na vanmiddag kunnen we niet meer stuk. Nazit was ook gezellig. Airco een aangenaam extra!!
29 mei 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
spanning
Geluid iets minder... veel puzzels en verschillende soorten raadsels erg leuk.. verhaal niet supersterk, maar wel een aanrader!
28 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
escaped!
Super leuke escaperoom! Echt een aanrader!
21 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
super spannend, tot het einde
De sfeer en de setting van de kamers is echt top. De puzzels zijn best pittig maar maakt het daardoor echt uitdagend. Ik vond het boven verwachting!
19 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
mooi teamuitje!
Met zn 6en hebben we net een van de meest verrassende uren als collega's samen beleefd! Het was echt spannend en enerverend..superleuk! Zelfs geschiktvoor zwangere vrouwen!
15 mei 2016
3.67 ( 3.67 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
escaperoom
Spannend en je hebt na de escaperoom nog lang na pret
15 mei 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
vrienden uitje
Ontvangst is goed met een drankje naar wens.. escaperoom word goed uitgelegd.. bowlen is qua baan iets minder mag ruimer en meer banen
Na alles gespeeld te hebben is alles in het cafe super!!! Pure achterhoekse gezelligheid
15 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Hendrik jan
Wat een wir war van codes en tekens. Bovendien hebben we kennis gemaakt met Hendrik Jan!
14 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
leuke ervaring
Wij hebben een leuke avond gehad. Leuke opdrachten, puzzels en vragen. Helaas was een uur te kort voor ons. Een aanrader voor iedereen
13 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
#naarde....
We hadden ons op en top voorbereid, maar de hitte heeft ons de das om gedaan. De warmte steeg ons naar het hoofd waardoor de puzzels erg lastig werden. Zes meiden in een kleine ruimte moet je ook niet willen...
Helaas dus niet ontsnapt. Des ondanks een leuke ervaring met top ontvangst
7 mei 2016
2.67 ( 2.67 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
hendrik-jan was al ontsnapt
Leuke ervaring, net optijd eruit. Het mag alleen iets meer hufter proof, meer verhaal (beleving). Het verhaal kwam niet terug in de puzzels. De puzzels zelf waren veel met cijfers. iets meer afwisseling zou leuker zijn. Verder was de ruimt wat klein. Airco kan geen kwaat in de hitte. Hoop voor de gevangenen die ons volgen dat die snel komt!
7 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
super leuk voor vrijgezel
We hebben vandaag een super leuke ervaring gehad in de escaperoom!!!!
Het zit heel goed in elkaar, spannend, leuke effecten en mooi thema.
Echt een aanrader!!
7 mei 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuk!
Lekker warm :-)
7 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
escape room doetinchem
Super leuke manier om onze slimheid te testen!
Gelukkig is het gelukt!
6 mei 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Was een avontuur
Spannende moord helaas net niet opgelost. goed bedacht
6 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super tof!!
Leuk verrast door mijn vriendinnen voor mijn verjaardag, super ervaring! Door samen over lastige puzzels te buigen zijn we toch echt ontsnapt! Spannende en gezellige bezigheid!!
6 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Spannende moord opgelost
Spannende moordzaak in twee kamers met veelzijdige puzzles met z'n tweeën (!) Opgelost! Goed aangekleed en fijn ontvangst, vriendelijk personeel van het café. Echt een aanrader!
6 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Spannende moord opgelost
Twee kamers met veel verschillende puzzles, maar toch met zijn tweeën (!) Opgelost. Goed voor elkaar en fijne ontvangst. Echt een aanrader!
6 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
leuke ervaring
Escape room Doetinchem ziet er erg mooi uit. Veel puzzeltypes, welke met een beetje hulp goed op te lossen zijn. Vriendelijk ontvangst.
Leuke ervaring, zeker een aanrader.
5 mei 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape
Wij als vriendengroep de koempels hebben een leuke middag gehad met bowlen en escaperoom, helaas NET niet gehaald, een aanrader!!!!
5 mei 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
escaperoom
Met een groep op hemelvaart aan dit activiteitje meegedaan. Was erg leuk en uitdagend . Prijs versus kwaliteit prima in orde. Aanrader voor een ieder.
30 apr 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
vrijgezellen party
Erg leuk !
Je leert je vrienden kennen.
Je moet geloofwaardig zijn.
Echt een leuk spel.
Van de samenwerking moet je het hebben
Groetjes nicolien beverdam
30 apr 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
pannenkoeken united
Top ervaring. Goede puzzels niet te moeilijk nadenken. Zeker een aanrader.
30 apr 2016
3.67 ( 3.67 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
geweldige ervaging
Met z'n allen een ontzetted gezellige middag meegemaakt in doetinchem. De escaperoom is door beixe groepen glorieus gehhaald en we zijn er levend uit gekomen. VAN HARTE BEDANKT!
30 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
escape room doetinchem
Erg leuke en uitdagende room. Goede begeleiding!
29 apr 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
escape room doetinchem
Hou je van een puzzeluitdaging??? Kom dan zeker naar de escape roombij café kafe in doetinchem. Een unieke ervaring!!!
24 apr 2016
3.67 ( 3.67 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
escaped!
Erg toffe escape room. We hadden wel tips nodig, die kwamen op tijd. Erg genoten, altijd spannend!
23 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Bonen dames on tour
Super leuke avond gehad. Een echte aanrader voor iedereen. Een avontuur voor elk wat wils. Samenwerking wordt op de proef gesteld. Temperatuur loopt hoog op samen met de spanning. Wij gaan zeker nogmaals zo'n uitdaging aan.
23 apr 2016
3.33 ( 3.33 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
recensie
De ruimte was warm. De puzzels waren leuk. De tips waren ( soms moeilijk te verstaan) erg zinvol. De sfeer zit er bij de uitleg al meteen in.
Kortom een leuke, spannende, verrassende uitdaging.
23 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
escaperoom
Super leuke avond gehad. Goede uitleg en leuk personeel
22 apr 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
spannend
Best moeilijk,maar erg leuk
21 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
amazing
Een hele leuke ervaring! Fijne ontvangst en een goede sfeer. Zeker aan te raden
19 apr 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
erg leuk!
Vandaag voor het eerst de escape room gespeeld. Deze is goed bevallen.. eerste kamer snel uitgekomen, 2e wat meer moeite gehad, gelukkig waren de hints op tijd en duidelijk.
Erg leuke opzet en zeer leuke ervaring.
Bedankt vor de gastvrijheid en als de 2e kamer geopend is komen we zeker weer!
17 apr 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
erg leuk!
Erg leuk en goed nadenken!
Is voor iedereen aan te raden!
3 apr 2016
3.67 ( 3.67 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
moeilijk!
Goede ontvangst. Erg lastige room met een verrassing op het 'einde'. Balen dat we niet zijn ontsnapt! Wij hebben het als gezin gedaan met z'n vijven (leeftijd van 29-65). Echt een aanrader
2 apr 2016
3.00 ( 3.00 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
velocitas 2 uitje 2016
Was een leuke maar moeilijke escape. Helaas niet gelukt, maar waren erg dichtbij. Aanrader! Jammer dat pim niet zo scherp was....
2 apr 2016
3.33 ( 3.33 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
avontuur in de ochtenduren
We hebben ons uitgeleefd op puzzels, cijfercodes en aanwijzingen.
Het was echt moeilijk en de tijd was zo om. We komen graag een volgende keer terug en dan doen we het hopelijk beter in de nieuwe escaperoom.
13 mrt 2016
3.33 ( 3.33 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke avond
Ookal was dit onze eerste escaperoom en vonden we het een leuke bezigheid, ik denk dat er escaperooms zijn die een betere beleving van het thema weergeven.

Ontvangst was goed, uitleg goed, moeilijkheidsgraad was wisselend, van simpel tot pittig. Met een groepje van 4 personen is de tijd aan de korte kant maar dat mag de pret verder niet drukken. Groepje van min 6 is aan te raden.
4 jan 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Goed ontvangst, spanning/humor, genoten!
Na een prettig ontvangst waarbij we een uitleg op maat kregen (kort en bondig).
We hebben heerlijk gelachen, maar vooral de spanning gevoelt en genoten van de aankleding en de sfeer.
Nadien heerlijk wat gedronken. Prettig dat je een drankje krijgt bij een reservering. Hierdoor is de prijs erg netjes.
Ik heb begrepen dat je later dit jaar al je acties terug kijken kunt. Dat zou top zijn.
Aanradertje dus!
27 dec 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Doetinchem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Super Gaaf!
Erg gave Escape Room! Onverwachte extra's en zeer professioneel ingericht. Hoge moeilijkheidsgraad maar dat maakt het zeer uitdagend! Leuke licht en geluidseffecten. Er hangen camera's dus je wordt elke seconde in de gaten gehouden waardoor er gerichte tips volgen door een vervormde stem :-) Echt heel tof om te doen met je collega's en vrienden. Aanrader!