Escape room Beekbergen

3.73 van 5 sterren (10 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

15 okt 2016
2.67 ( 2.67 /5) Escape room Beekbergen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
krappe voldoende
Prijs kwaliteit ligt scheef, over de hele linie. De puzzels, sfeer en met name de puzzeltypes zouden met wat meer aandacht de ervaring flink kunnen verbeteren. Ik zou deze escape room niet snel aanraden want er zijn veel betere.
4 aug 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape room Beekbergen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
2 verschillende rooms
De escape room in beekbergen bestaat eigenlijk uit 2 kamers. we mochten de heineken ontvoering doen en de mexicaanse gevangenis. We hadden de escape rooms gevonden via rentseedo. we konden direct boeken en de mensen stonden al ons op te wachten. variatie in de opdrachten en ook de control room met de camera erbij maakte het ideaal omdat 1 iemand niet mee naar binnen kon. Zij kon uiteindelijk toch mee spelen via de camera's. 1 kamer gelukt met 2 minuten over en de gevangenis kwamen we helaas net te kort
3 apr 2016
3.00 ( 3.00 /5) Escape room Beekbergen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Kennismaking
Dit was mijn eerste escape room ervaring. De formule is geweldig. De entourage van deze rooms vond ik matig, maar ik heb geen vergelijkingsmateriaal. Alles was erg eenvoudig en van goedkoop oud materiaal. De thema's passen hier uiteraard wel weer goed bij. Persoonlijk houd ik meer van iets meer comfort/luxe, maar de kennismaking met het concept smaakt direct naar meer.
28 feb 2016
1.67 ( 1.67 /5) Escape room Beekbergen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Weinig diversiteit in puzzels
Tegenvaller! Weinig diversiteit, bijna alle puzzels zijn rekenpuzzels waardoor al snel twee mensen aan het rekenen zijn en de rest niet veel doet. Escaperooms zitten in zeecontainers. De aankleding is minimaal. Ontvangst is prima en het is geschikt om te spelen met grote groepen
28 feb 2016
1.33 ( 1.33 /5) Escape room Beekbergen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Tegenvaller
Als echte escaperoom fan was dit echt een tegenvaller. Te weinig uitdaging, weinig diversiteit, weinig gemerkt van het sfeertje (gevangenis en ontvoering). Was gewoon een bunker met wat simpele dingen. Personeel bracht het wel enthousiast! Daarover niets te klagen!
11 feb 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape room Beekbergen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Escape room Beekbergen
Je wordt op allerlei manieren op de proef gesteld en komt er niet gemakkelijk uit. Leuke puzzels en ook andere doe-opdrachten.
4 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Beekbergen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Helemaal leuk
We waren met een grote groep waardoor we in teams tegen elkaar konden strijden! Het was op een mooie locatie, mooi weer en er was leuk personeel!
21 jan 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Beekbergen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Gave ervaring
Erg leuke ervaring! De escape room ligt in een mooie omgeving. We waren met een grote groep, dus dat ze meerdere kamers hebben was ideaal. We zijn helaas niet uit allebei de thema's ontsnapt, maar we hebben een goede poging gedaan. Verder was het ook erg fijn dat we direct naast de escape room wat konden eten. Het was heerlijk! Echt complete top ervaring.
6 nov 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escape room Beekbergen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Mexicaanse gevangenis
Leuke puzzels om de code te kraken.
Was gezellig en is te doen binnen de tijd...langer wil je ook niet in deze ruimte verblijven ;-)
28 sep 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Beekbergen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super Escape room en net binnen de tijd klaar!!
Heel leuk gehad!