Escape room Adventuredome

4.90 van 5 sterren (49 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

2 okt 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape room Adventuredome
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuke en goed ingerichte escape room
We waren hier met 11 personen voor een vrijgezellendag. Beide teams hebben de bom weten te ontmantelen. Sfeer in de kamer paste goed bij het thema, er wordt goed gebruik gemaakt van verschillende technieken. Begeleiding was goed en hints werden op passende momenten gegeven. Als we toch wat "kritiek" moeten geven dan zouden sommigen nog net wat meer variatie in de puzzels willen zien. Al met al een top ervaring!
11 jun 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Adventuredome
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige ervaring
Met 7 tieners van 15 jaar gespeeld. Wat een samenwerking was er. Goede uitleg is er gegeven. Prettige sfeer. Kan het zeker aanbevelen.
17 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Adventuredome
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke middag!
Een leuke middag gehad! Wij waren met 15 en konden in twee teams tegen elkaar spelen. Doordat je in twee kamers tegen elkaar kan spelen is deze escaperoom een echte aanrader voor grotere groepen.
17 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Adventuredome
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
twee teams van 6
vorige week hebben we voor mijn vrijgezellenfeestje de 007 kamers in Adventuredome. we hebben in twee teams van 6 gestreden voor de overwinning. Natuurlijk heeft mijn team gewonnen!
Bedankt voor de leuke middag.
16 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Adventuredome
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
unieke ervaring!
voor het eerst met mijn familieleden een escape room gespeeld. We hebben er echt van genoten, het was een hele leuke ervaring! vooral de kids gingen helemaal op in het spel. De puzzels waren uitdagend, maar uiteindelijk binnen de tijd kunnen escapen!
14 mrt 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape room Adventuredome
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
James bond
geweldige ervaring, helaas hebben wij het niet gehaald maar dat maakte de pret en spanning niet minder. Wij zijn een uur lang uitgedaagd en vermaakt.
14 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Adventuredome
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
gaaf!
Afgelopen weekend met vier vrienden de escaperoom in de Adventuredome gespeeld. Buiten het feit dat de Crew en de locatie super zijn, was deze kamer echt geweldig. Natuurlijk is het hersenkraken en stressen, maar we hebben het gehaald. Echt gewoon een superleuke kamer waar je ontzettend veel plezier aan kunt beleven.
Wij hebben de kamer met 4 personen gedaan en dat is echt prima te doen.

In ieder geval hebben wij een ontzettende leuke middag gehad en hebben inmiddels de 2e kamer ook al geboekt.

Escaperoom Rijswijk is zeer zeker een aanrader!!
10 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Adventuredome
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Kinderfeestje
Met het kinderfeestje van mijn zoon hebben we gekozen voor de escaperoom. De jongens hebben zich optimaal vermaakt tijdens het spel.
Zeker een aanrader als je eens een keer iets anders wilt doen dan een standaard kinderfeestje.

De groepsfoto is ook een leuke (stoere) herinnering aan het feestje!
9 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Adventuredome
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
strijders
twee weken geleden hebben wij met het vrijgezellige feestje de escape room 007 in Hellevoetsluis gespeeld. we waren met 14 dames en hebben dus 7 tegen 7 gespeeld. het was een intense strijd, en het scheelde maar heel weinig!!
Leuke sfeer, uitdagende spellen en een hele gezellige middag gehad!
9 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Adventuredome
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Genoten!!
gelijk als je aankomt bij de escape room ziet het er leuk uit! de escape room zelf was ook erg leuk, de puzzels waren lastig maar als je er eenmaal achter was hoe het werkte waren ze wel te doen! uiteindelijk ruim binnen de tijd weten te ontsnappen. We hebben genoten, zeker voor herhaling vatbaar!
8 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Adventuredome
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig
Deze escaperoom is echt heel leuk om te doen met een groep vrienden! Wij waren met een grote groep en konden in twee groepen tegen elkaar spelen. Erg leuk! We werden goed ontvangen en het spel had leuke puzzels.
3 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Adventuredome
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Topper
vandaag met het gezin naar Adventuredome gekomen voor de 007 kamer. Gelukkig zijn we ontsnapt! ik zou deze escape room zeker aanraden voor anderen, erg leuke en uitdagende spellen.
3 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Adventuredome
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Strijd
Wat een strijd, 2 kamers, 2 groepen. We hebben mannen tegen de vrouwen gespeeld en wat een lol hebben wij gehad. Uiteraard moesten de vrouwen winnen!!!! En... gelukt. Puzzels zijn moeilijk genoeg, hierdoor wordt het echt een uitdaging. Leuke locatie ook!
3 mrt 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape room Adventuredome
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spannend!
Vandaag voor het eerst in een escape room geweest! Wat een leuke ervaring en wat spannend. Goed te doen voor kinderen, met begeleiding van een volwassene, vanaf 9 jaar!
Wij hebben het allemaal als een leuke ervaring beleefd!
Puzzels waren leuk! Wij zaten helemaal in the game!
2 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Adventuredome
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Top
Met 14 personen in totaal zijn we in 2 groepen van 7 personen de room ingegaan. Een leuke ervaring, de spellen zaten goed in elkaar en er werd verrassend fanatiek samengewerkt. De setting klopte helemaal waardoor ik niks anders kan zeggen dat deze escape room echt een aanrader is.
2 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Adventuredome
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagend
Erg leuk en uitdagend. Volgende keer moeten we misschien toch iets beter samenwerken?! ;)
2 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Adventuredome
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Kinderfeestje
Wij zijn met een groep kinderen van 11 en 12 jaar de uitdaging aangegaan. Als begeleider mocht ik meedoen met het spel. De kinderen vonden het heel erg spannend, maar wel erg leuk!
Een geslaagd kinderfeestje
1 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Adventuredome
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Hersenkraker
we hebben het helaas net niet binnen de tijd gehaald, maar wat een gave escape room! de puzzels waren echte hersenkrakers, de omgeving waarin het zich afspeelde leek net echt en de beleving was dus zeker heel goed.

Wij gaan zeker nog wel een escape room doen om revanche te nemen!
1 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Adventuredome
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Start van een nieuwe ervaring
Vele puzzels moeten oplossen om tot de eindcode te komen. Wij als beginners vonden het een super leuke kamer en hebben het helaas net niet gehaald. Door het spelen van deze kamer hebben wij zeker de smaak te pakken en gaan ook zeker nog andere kamers spelen.

Bij twijfel zeggen wij zeker doen!
28 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Adventuredome
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
007
Een leuke middag gehad in deze escaperoom. We werden goed ontvangen en het personeel was heel vriendelijk. De kamer had leuke puzzels en we zijn net binnen de tijd ontsnapt!
28 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Adventuredome
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Leuke beleving
We waren met een groep van 12 personen, omdat veel escaperooms maar tot 8 gaan hebben we gekozen voor deze zodat we tegen elkaar konden spelen. Het was een leuke escaperoom, vooral omdat we echt als team tegen elkaar konden strijden.
Zeker een aanrader voor wat grotere groepen!
28 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Adventuredome
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig
Een hele leuke activiteit! Het leuke van deze room is dat je tegen elkaar kunt strijden. De room heeft een leuk thema en alles is goed uitgedacht. Doordat je ook tegen elkaar kunt strijden, maakt de wil om te winnen nog groter.
24 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Adventuredome
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
genoten!!
Met een paar collega's als uitje deze escape room gespeeld. Was een hele leuke middag en we hebben er van genoten! Goede sfeer, een scherpe prijs en puzzels, top!
23 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Adventuredome
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
bedankt!
één woord: Geweldig!
22 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Adventuredome
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Heel leuk
Extra leuk dat je met 2 teams tegen elkaar kan spelen! Hierdoor werd iedereen nog fanatieker om de bom zo snel mogelijk onschadelijk te maken.
22 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Adventuredome
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Goede kamer
Goed ontvangst, fijne sfeer, de kamer zit goed in elkaar, prima prijs. We hebben genoten!
22 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Adventuredome
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
top!
Hele leuke escape room, gaaf thema, leuke uitdagende spellen en bovenal: Heel leuk dat je tegen elkaar kan strijden, omdat je twee identieke kamers hebt.
Erg goed gedaan Fort de Hel!
21 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Adventuredome
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige kamer
Met twee groepen tegen elkaar gestreden. Wat een fanatisme ontstaat er op zo een moment!

Geweldige strijd tussen twee teams die de bommen onschadelijk hebben gemaakt.
21 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Adventuredome
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super middag gehad.
Leuke ervaring dat je met twee teams tegen elkaar kan strijden.
We waren met twee teams van vier, wat een prima aantal is naar mijn mening!
Het waren pittige puzzels maar met onze slimme breinen kwamen we er wel uit, gelukkig!
Ik heb een hele leuke middag gehad. 007 in Hellevoetsluis is echt een aanrader voor anderen!
20 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Adventuredome
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
leuk
Afgelopen weekend een vrijgezellenfeestje gehad bij jullie, we hebben genoten. Er was een leuke spanning en een echte strijd tussen onze 2 teams. Super leuk en niet eng!
20 feb 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape room Adventuredome
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
007 = top!
Hele gave kamer, qua moeilijkheidsgraad waren de puzzels en spellen precies goed. Niet te moeilijk maar zeker wel lastig genoeg! een echte uitdaging dus. Erg goed aangekleed, de ervaring was uniek. Samen met een paar collega's genoten van deze escape room en net binnen de tijd weten te ontsnappen!
16 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Adventuredome
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
battle of the sekse
Als onderdeel van een vrijgezellefeestje hebben we de twee escape rooms tegen elkaar gespeeld. Mannen tegen de Vrouwen.
allebei 8 - 8.
Doordat je dezelfde kamer speelt en precies op hetzelfde moment start is het echt enorm spannend. Je weet niet precies waar de anderen zijn maar toch doe je je uiterste best om als eerste uit de kamer te komen.

Echt een hele leuke middag gehad, spannende sfeer, moeilijke(Niet té) puzzels en heel gaaf aangeklede ruimtes. En natuurijk hadden wij, de mannen, gewonnen!! Na deze escape room zijn de twee groepen apart op stap gegaan.
15 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Adventuredome
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Stoer
Heel leuk dat we hier met 2 teams tegen elkaar konden strijden, bouwt de spanning extra op! De Battle helaas niet weten te winnen, maar we hebben ontzettend veel lol en plezier gehad!
15 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Adventuredome
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
007
Gespeeld met een kinderfeestje, maar de kamer was super ingericht. Voor de kinderen was het iets makkelijker gemaakt, maar ze vonden het allemaal geweldig.

Absoluut een aanrader wanneer je eens iets anders wilt doen tijdens een kinderfeestje.
30 jan 2017
3.67 ( 3.67 /5) Escape room Adventuredome
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geslaagde middag
We waren in twee groepen van elk 7 personen. En speelden na elkaar in dezelfde kamer. Iedereen had steeds het idee voldoende te doen te hebben, dus waren echt allemaal bezig met het oplossen van de puzzels. We hadden geen van allen ervaring, dus wij vonden het niet makkelijk om er snel achter te komen, hoe alle puzzels werkten. Hebben veel lol gehad en de tijd vloog om! Iedereen was enthousiast en wilde zeker nog een keer naar een andere kamer.
21 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Adventuredome
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Ervaring Rijker
Was een leuke ervaring! Waren met een grote groep die werd opgedeeld in twee groepen en de strijd kon beginnen!

Eén groep heeft het gehaald en de andere groep was te laat met het oplossen van de code...

Zeker een aanrader om deze escaperoom te spelen.
20 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Adventuredome
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
2 kamers
Heel cool dat je hier 2 teams tegen elkaar kan zetten en een echte strijd krijgt!!! Wij hebben 2 teams gemaakt en gewonnen van de mannen, het was geweldig. Leuke opdrachten en een mooie en leuke sfeer Echt een aanrader.
12 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Adventuredome
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Super leuke escaperoom!
Onwijs leuke escaperoom! Professioneel en uitdagend gemaakt!
6 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Adventuredome
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuk!
Heel professioneel gemaakt, leuk thema en mooi verhaal er om heen gemaakt. De kamer is een echte uitdaging, pittige denkwijze en dus echt een uitdaging! Heel gaaf en zeker een aanrader.
14 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Adventuredome
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
007
Wat een prachtige kamers heeft Fort de Hel daar gemaakt. Heel professioneel en een uitdaging om te spelen. We hebben het gered, maar wat was het spannend!
9 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Adventuredome
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Heel leuk
Wauw wat zijn deze kamers professioneel. Heel cool en een leuk thema. Zowel voor kinderen als volwassenen goed speelbaar, heel goed op ingespeeld. We hebben genoten en.... De Bom ontmanteld!
17 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Adventuredome
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Cool
Ik heb hem met vrienden gespeeld en wij vonden het super leuk.
17 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Adventuredome
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Gaaf
Ontzettend gave escaperoom
14 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Adventuredome
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Gaaf!
Wij hebben in 2 groepen tegen elkaar gestreden in de beide kamers tegelijk. Wat een uniek spelgevoel krijg je dan!
Het was super.
14 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Adventuredome
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Kinderfeestje
Was een superleuk voor het kinderfeestje van mijn zoontje. Wij hebben de groep in 2 verdeel zodat ze tegen elkaar hebben kunnen strijden in de beide kamers.
Ze hebben het ontzettend naar hun zin gehad.
13 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Adventuredome
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke escaperoom
Ontzettend leuke middag gehad in deze escaperoom.
13 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room Adventuredome
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Gaaf
Wat een onwijs gave escaperoom in Hellevoetsluis!
10 okt 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape room Adventuredome
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
TOP!
We hebben een super ervaring gehad hier!
4 okt 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape room Adventuredome
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke middag!
We hebben een hele leuke middag gehad hier, het personeel was aardig en de escaperoom was super leuk!
we hadden zelfs nog 5 minuten over