Escape room 013 Tilburg

4.80 van 5 sterren (10 recensies) (id:25)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?
CAPTCHA Image
Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.
4 sep 2019
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 013 Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Grote spannende kamer!
Ben zelf niet zo van de recensies en heb al enkele rooms gespeeld maar de goede sfeer in deze room is de moeite waard om te delen. Eerder jaren geleden met een vrijgezellenfeest in deze escaperoom geweest. Nu met mijn collega’s. Omdat ik deze room al eerder gespeeld had was ik deze keer te gast in de controlroom en kon ik meekijken. Ik moet zeggen dat ik toen al onder de indruk was maar ondanks dat ik het spel al kende was ook nu weer alles van begin tot einde supergaaf en spannend. De voordeur gaat pas open op de afgesproken tijd, we moesten daarom even in de regen wachten maar eenmaal binnen is het GAME-ON. Omdat er maar 1 kamer is is er ook geen andere groep in het pand. Alle aandacht is daarom persoonlijk op de groep gericht. Duidelijke en uitgebreide uitleg voordat je het spel in mag. En eenmaal binnen …… (ik ga niet spoilen).
Maar verwacht niet dat je een kamer binnen gaat. Dit is groots. Deze aardige gasten hebben een geheel eigen visie over hoe hun spel moet lopen en dat maakt deze room tot iets speciaals. Alles zit goed in elkaar. Alles klopt van begin tot eind. Leuke games, opbouwende spanning, effecten. En sowieso het einde is grandioos. En als je denkt dat het over is dan heb je het mis. Met de hele groep kijk je terug naar je game. Van het begin tot het einde een top-uitje, daar zorgen deze kerels goed voor!
11 mei 2019
3.00 ( 3.00 /5) Escape room 013 Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
De dochter van de slager
We hadden hoge verwachtingen van deze kamer en we vonden het heel leuk dat we eindelijk met een grotere groep samen konden. Eindelijk hadden we zieken en waren we met zes. De hele enthousiaste recensies begrijp ik niet helemaal. Wij hadden verwacht dat we continu druk zouden zijn, in verschillende ruimtes. Het bleek dat we toch veel als groep bij elkaar bleven en we liepen elkaar in de weg. We voelden ons af en toe nutteloos. De hints bleken geen hints maar algemene aanwijzingen en dat vonden wij irritant. Er zijn nog wat puntjes, maar daar kan ik niks over zeggen zonder te spoileren.
19 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 013 Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Ontzettend goede escape room!
Deze escape room is echt een aanrader! Er zit een spannend verhaal in en de sfeer wordt ijzersterk neergezet. Leuke puzzels verspreid over meerdere ruimtes. We hadden wel hints nodig, maar deze werden erg subtiel en op de juiste momenten gegeven waardoor we wel ons eigen spel konden blijven spelen. Reken er op af en toe te gillen, maar zelfs onze grootste angsthaas vond het achteraf enorm gaaf. Daarnaast is het mogelijk jezelf achteraf terug te kijken, iets wat naar mijn mening meer escape rooms zouden mogen introduceren. Het is wel een van de duurdere escape rooms, maar dat was het het zeker waard.
6 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 013 Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Vetste escaperoom tot nu toe!
Inderdaad is escape huis misschien een betere benaming! Wat was deze escape room vet!! Heel spannend, veel verschillende soorten puzzels en heel veel verrassende elementen! Geen beginners "kamer" maar ga deze zeker een keer doen!!!
28 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 013 Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
wow !
Niet te vergelijken met gewone escaperooms. Griezel/horror factor maakt het extra spannend. Ikzelf ben een vrij nuchter persoon en niet snel bang. Toch deden de zeer knap gedane geluids en lichteffecten in combinatie met de spanning van het oplossen van de puzzels mijn bloed sneller stromen. Tip : breng een angsthaas mee, die zijn gillen maakt het allemaal nog leuker.
23 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 013 Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Dochter van de slager is overal
Je kunt merken dat de organisatoren een passie hebben voor de escape room. Er is veel aandacht aan de sfeer en de puzzels zijn op te lossen, maar vereisen soms echt nadenken en doordenken.

Goede ontvangst en uitleg. Achteraf terugkijken naar de beleving maakt het extra leuk. Het mooie van deze escaperoom is dat het niet slechts 1 kamer is en dat maakt het een hele beleving die zeker aan te bevelen is.
31 dec 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 013 Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
de eerste de beste
Erg gave escape room. Uitdagende opdrachten, bijzondere sfeer. Echt een Escape room die je gedaan moet hebben.
6 jul 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 013 Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
Super Spannend en Fantastisch Gehost
Dit Modulair opgezette Escape-House (bij verschillende aantal spelers kunnen ze kamers bij en afkoppelen) zit zo goed in elkaar!! De sfeer is pakkend en soms zelfs schrikwekkend :) Wij zijn ruim op tijd buiten geraakt. Het was wel ERRUG warm!!
14 apr 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 013 Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Wat een super gave en spannende ervaring!
Spanning alom! Deze escaperoom is echt gaaf! Ik kan alleen maar aanraden om deze zelf te gaan doen! Have fun!
20 mrt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 013 Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Een ongelooflijk gave ervaring
Leuk ontvangst en een te gekke locatie. Een goede mix van spanning en spel. Echt een aanrader!