Escape room 007 Willemstad

4.83 van 5 sterren (62 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

19 okt 2017
3.33 ( 3.33 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Wat een te gekke escape room!!!
Wij hebben met 8 groep 6 kinderen in de leeftijd van 9 jaar deze escape room gedaan en het was een groot succes! Het is aan te raden om met een volwassene naar binnen te gaan. De opdrachten en hints worden op de leeftijd van de kinderen aangepast maar alsnog is het aanpoten om de escape binnen een uur te volbrengen. Wij hadden 34 seconden over, spannend!!! De locatie en begeleiding zijn een dikke plus!
10 okt 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
escape 007
Best een moeilijke escaperoom maar heel afwisselend en echt een super leuke omgeving. Het komt allemaal heel echt over. Het is echt net gelukt met nog een minuutje op de klok. Leuk de foto voor- en achteraf.
Zeker de moeite waard!
29 aug 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Absolute aanrader!
Erg leuke escape room op een fantastische locatie. Uiteindelijk is het ons gelukt om binnen de tijd de bom onschadelijk te maken. Absoluut de moeite waard om deze escape room een keer te bezoeken.
8 apr 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Bond, James Bond
De locatie van deze escape room is echt top! Het past super goed bij het thema en brengt je daardoor meteen in de juiste sfeer.
De opdrachten zijn wel voornamelijk cijfermatig maar ook voor mensen zonder rekenknobbel te doen. De opdrachten zijn niet heel erg gericht op samenwerken dus voor teambuilding oid niet heel geschikt maar als vriendengroep is het hartstikke leuk! Wij zijn met nog net iets meer dan 4 minuten op de klok ontsnapt!
Een aanrader!
24 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Genoten!
Wat een gave kamer! De kamer is erg goed ingericht en geeft je een spannend gevoel. De spellen waren lastig, maar met samenwerken en goed nadenken zijn ze goed te doen! Met nog een paar minuten over weten te ontsnappen uit de kamer :)
17 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Helemaal top
Mooie locatie, leuke spellen en vriendelijk personeel. Helemaal top!
17 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
super kamer
vandaag voor de eerste keer een escape room gespeeld en het is erg goed bevallen. Helaas zijn we net niet ontsnapt, maar dat neemt de pret niet weg! Bedankt.
16 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
leuk dagje uit!
ons bedrijfsuitje gehouden bij deze escape room met 20 collega's. Leuk om te zien dat de chaos in de eerste minuten omslaat in goed samenwerken na verloop van tijd.! het personeel ontving ons ook goed en waren erg enthousiast. kortom, een leuk dagje uit!
14 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Kinderfeestje
Een van de weinige escaperooms voor kinderen. Het personeel was ontzettend vriendelijk en ze hebben de escaperoom zo gemaakt dat hij voor kinderen goed te spelen is. Mijn dochter heeft een erg leuk feestje gehad.
10 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
uitje met het gezin
Samen met mijn gezin (man en 3 kids van 18, 15 en 12) deze spannende escape room gespeeld. We hebben elkaar goed geholpen en daardoor het einddoel behaald. De kids waren heel erg enthousiast over de kamer en ook wij hebben enorm genoten.
10 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
007
Super leuke escaperoom. Wij hebben het helaas net niet gehaald, maar raden het zeker aan!
9 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
uitdagende kamer!
Samen met 7 andere collega's de escape room 007 in Willemstad gespeeld. Wat een uitdaging! Mooie kamer, goede puzzels en een goede beleving. een aanrader!
3 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
ontzettend mooie locatie
We hebben een stukje gereden voor de escape room, maar het was het dubbel en dik waard! Gave escaperoom, plus de escape room ligt erg mooi gelegen. Ik heb een erg leuke middag gehad!!
3 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
leuk
Wat een beleving is de bunker! vandaag last minute een appje gestuurd en jawel, we konden gewoon nog terecht. Het was heel gaaf, ook voor onze kinderen goed te doen! Ontzettend bedankt voor deze leuke ervaring.
2 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
007
Met het team een escaperoom gespeeld! Super leuk.

Mooi ingerichte escaperoom! We moesten goed samenwerken om bepaalde puzzels op te lossen. Wij hebben Willemstad gered, hopelijk lukt het jullie ook! Zeker een aanrader...
2 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Vrijgezellenfeest
Met een groep vriendinnen deze escaperoom gespeeld. We werden erg vriendelijk ontvangen in een leuk restaurant. We werden naar de bunker begeleid in een super mooi natuurgebied. Eenmaal in de bunker was het thema van de escaperoom goed doorgevoerd. Helaas hebben we hem net niet gehaald.
1 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuk gezins uitje
Met het gezin de 007 Willemstad gedaan. Was onze tweede escape room. Puzzels waren leuk en soms moeilijk. Hebben het net niet gered, maar komen zeker een keer terug voor een één van de andere kamers.
1 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk voor kinderfeestjes
Mijn zoon is hier met zijn vriendjes heen geweest voor zijn kinderfeestje. Al zijn vriendjes vonden het aan het begin een beetje spannend maar vonden het erg leuk en ze zijn net op tijd ontsnapt. Mijn zoon heeft bij jullie een super verjaardag gehad, bedankt!
28 feb 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Super!!
Een super gave escaperoom! Locatie was fantastisch. De spellen waren origineel bedacht.
28 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Prima zaterdagavond!
Met wat vrienden zaterdag de escape room gespeeld en een fantastische avond gehad! voor het stappen onze hersenmassa eens flink aan het werk gezet en de test feilloos doorstaan. bij aankomst viel de natuurlijke poort naar de escape room op, erg gaaf voor de beleving. De escape room zelf is gevestigd in een oude bunker en dat zorgt voor een goede sfeer. Bedankt voor de leuke avond!
24 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
spannende avond!
kinderfeestje gehouden bij deze escape room, de kinderen vonden het een spannende en leuke ervaring! Ze hebben met z'n zevenen de escape room gespeeld en zijn er op tijd uit ontsnapt. De kids vonden het helemaal het einde!
23 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
net niet ontsnapt
Leuke kamer, Leuke locatie, Uitdagende spellen en goede sfeer.
Kortom: echt een aanrader voor iedereen!
Helaas zijn we net niet ontsnapt :(
22 feb 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
unieke ervaring
met de fam deze escape room gespeeld. was erg spannend en leuk, mijn twee zoons vonden het geweldig! Ze bleven er maar over praten en vragen wanneer we er nog eentje gaan doen ;)
22 feb 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
room 007
Met een aantal vrienden heb ik voor het eerst een escape room gespeeld. 007 is een echte aanrader! Ondanks dat we het spel niet binnen te tijd hebben afgerond was het een leuke ervaring op een bijzondere locatie! Een hele leuke middag gehad.
22 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring
Super leuke ervaring, maar volgende keer zullen we toch beter moeten samenwerken....

Wij gaan zeker nog naar één van de andere kamers :-)

22 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke escaperoom
Ik heb een hele leuke tijd gehad tijdens het spelen van de escaperoom. Het was voor ons voor het eerste dat we een escaperoom hebben gespeeld. Aan het begin was het lastig waar we moesten beginnen, maar toen we het eenmaal door hadden ging het super goed. De kamer had een gaaf thema en het was dan ook echt een super ervaring!
22 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
super!
Super leuke escape room, bedankt voor de leuke middag!
21 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
race tegen de klok gewonnen!
Voor het eerst een escape room gedaan, super spannende ervaring. We waren nét op tijd klaar! Tijdens het begin was het erg chaotisch maar we kregen er snel vat op en werkten goed samen om alle puzzels te kunnen ontrafelen. Als je een spannende en leuke escape room zoekt kan ik je deze aanraden!
21 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
James Bond
Afgelopen week een kinderfeestje gehouden in escaperoom 007. De groep vond het erg leuk en waren super enthousiast. De kamer is lastig, maar er wordt door de begeleiding heel goed ingespeeld op kinderen.

Met een extra gekregen hint is het gelukt om de bom onschadelijk te maken en Willemstad te redden van de ondergang.
21 feb 2017
4.00 ( 4.00 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom 007 Willemstad
Dit was onze eerste escaperoom en ondanks dat we hem opgelost hebben zitten er redelijk pittige maar leuke puzzels in om op te lossen. De locatie is erg leuk en geeft een goede sfeer. Mooi bunker met een bom die voor tijd gestopt moet worden met een code. Wij hebben het erg naar ons zin gehad.
19 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super voor kids
Gisteren een enorm leuk 007 feestje gehad voor kids van 10/11 jaar. Aangepaste opdrachten en enthousiaste begeleiding. Werkelijk schitterende locatie en 'spannende' ervaring...!
17 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Heel erg leuk
De puzzels waren best moeilijk, maar dat maakte het juist leuk en uitdagend. Ook de locatie is super. We hebben een geweldige middag gehad, echt een aanrader!
17 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk!
Erg leuke en uitdagende puzzels. Aan het begin was het best lastig, maar uiteindelijk zijn wij net voor tijd ontsnapt! Ik ben samen met mijn familie geweest (5 personen) en iedereen vond het echt heel leuk. Echt een aanrader dus!

16 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
heerlijke dag gehad
Wij hebben met ons gezin(5 personen) escape room 007 gespeeld en hebben aansluitend een hapje gegeten bij 'het wapen van Willemstad'. Echt een héél leuk middag en avond gehad.
De escape room was erg pittig, maar zeker een leuke uitdaging. Het thema is erg spannend, en de locatie droeg zeker goed bij aan de sfeer.

Ook heb ik heerlijk gegeten bij het wapen van Willemstad, echt een aanrader om deze combinatie te doen!!
15 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
beleving
Wat een beleving hier in de bunker, het is super leuk voor alle leeftijden.
Stoer en uitdagend, ook de puzzels zijn flinke hersenkrakers. Echt een aanrader.
15 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig
Wij hebben met ons team de wereld gered, nu is het de taak aan jouw team!

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende escaperoom, dan is dit zeker een aanrader. Wij vonden het een leuke kamer met leuke uitdagende spellen. Ook voor de wat jongere onder ons (14 jaar) was de kamer prima te spelen.
27 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Kerst
Wat is er goed ingespeeld op de kerst, wij wilde graag iets leuks doen met de familie. Een leuke strijd en bij aankomst een lekker glaasje prosecco. Als we een hint wilde moesten we een kerstliedje zingen. Echt geweldig! We hebben genoten.
20 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
007
Super gave kamer!

Mooie kamer met moeilijke puzzels! Een leuke uitdaging.
20 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Snel
Wauw, wat een gave kamer. Wij gingen een snel, maar het was wel een echte uitdaging! Leuk bedacht en een goede sfeer. Ik zeg doen!!!!
12 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring
Super leuke ervaring! Leuke ervaring om een escaperoom te spelen in een bunker. Zeker een aanrader!
7 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
007
Een hele leuke ervaring in één van de bunkers in Willemstad. Door het oplossen van raadsel, puzzels en andere vraagstukken kom je steeds dichter bij de oplossing. Leuk om te spelen met een groep van maximaal 5/6 personen.
6 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Spannend
Wat was dit spannend! Heel gaaf thema en moeilijk uitdagende puzzels. Was echt even goed nadenken, uiteindelijk wel gelukt! Trots.... Echt een aanrader!
14 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
James Bond
Oeh het was een pittige klus, maar het is ons gelukt de wereld te redden! Erg leuk thema en stoer om te spelen. Prachtige locatie.
9 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Zelfs leuk voor kids
Wat een ervaring voor die kids van ons. Ze hebben de kamer iets makkelijker gemaakt zo dat het voor kinderen ook leuk spelen is, ze vonden het geweldig! Top gedaan.
19 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
ervaring rijker
Wat een ervaring is dit zeg. We hebben helaas niet aan de bom kunnen ontsnappen
19 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Heel leuk
Wij hebben het ontzettend naar ons zin gehad in de escaperoom. Het begin was lastig maar daarna ging het heel goed.
18 okt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
leuk
Wij hebben het met de familie gespeeld en we zijn er net optijd uitgekomen.
17 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Goed
Het is een leuke en goede escaperoom
17 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk
Leuke escaperoom!
14 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Vet
Een hele vette escaperoom. Wij hebben gelukkig kunnen ontsnappen aan de bom!
14 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top escaperoom
Leuke maar moeilijke escaperoom op een geweldige locatie. Wij zijn helaas niet ontsnapt
13 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Prima escaperoom
Prima escaperoom voor een middagje met vrienden of collega's. Personeel is heel behulpzaam en aardig.
13 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Spannend
Wat een spannende maar leuke escaperoom is dit zeg.
Wij hebben het naar ons zin gehad ook heel leuk personeel
12 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Mooie locatie
Van te voren eerst gaan eten en daarna de escaperoom gespeeld. Wij hebben een super leuke avond gehad en het personeel was geweldig.
10 okt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuk
We hebben hier een leuke ervaring aan over gehouden
4 okt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuk voor een teamuitje!
Wij hebben het als teamuitje gedaan, super leuk en goed voor het teamverband!
28 sep 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk!
We vonden het allemaal erg spannend maar zeker erg leuk om te doen. Achteraf kregen we de oplossingen te horen en dan heb je vaak een ‘AHA’ moment! Ook de geluiden en beelden in de kamer waren erg leuk.
27 sep 2016
3.67 ( 3.67 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader
Het was een ontzettend leuke ervaring voor mijn eerste escape room; alles was in sfeer en mooi afgewerkt. Aanrader!
27 sep 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuke ervaring!
Super leuke ervaring, we hebben echt genoten, wisten niet dat het zo leuk was en dat deze room zo goed in elkaar zat. De spanning bleef van de eerste minuut tot het moment waarop wij ontsnapte, 3 minuten voor het uur om was.. aansluitend nog lekker gegeten.
Een aanrader voor iedereen!
10 jul 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring!
Met een groep vrienden (8 in totaal) een bezoek gebracht aan deze escaperoom. We werden netjes ontvangen door het personeel!

Eenmaal in de bunker kon het speuren beginnen. Helaas, was onze groep net iets te groot. Daardoor kreeg je niet mee wat de anderen hadden gevonden of wat belangrijk was. Misschien met een groep van max. 5 tot 6 personen net iets spannender / leuker. Zeker een aanrader voor de escape liefhebbers!
5 jul 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk!!
Wat een leuke activiteit! Na een korte toelichting ga je naar de bunker, iedereen krijgt een witte jas aan en dan stap je het 'lab' binnen. De deur gaat dicht en de tijd gaat lopen, met een leuk muziekje op de achtergrond. Eerst heb je geen idee wat je moet doen en dus gaat iedreen wat rondkijken en je komt steeds meer dingen tegen. En iedereen wordt steeds fanatieker, erg leuk! Het was niet eenvoudig, maar we hebben het gehaald met nog 14 minuten over!! Wij waren met 6 volwassenen, dat werkt prima.
7 sep 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape room 007 Willemstad
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk én weer eens iets anders
Erg leuk om een keer te doen, zeker een aanrader!