Escape Vrijland Arnhem

4.60 van 5 sterren (28 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

11 nov 2017
4.00 ( 4.00 /5) Escape Vrijland Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Niet gered :(
Leuke thema en kamer! Goed samenspelen en nauwkeurig zijn, dat ging er bij ons een beetje mis. We waren er wel bijna.
28 okt 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Vrijland Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
We waren er bijna...
Erg leuke middag gehad. Afwisselende uitdagingen van denk-werk tot doe-werk :-)
Erg leuk bedacht!
Zeker aan te raden.
25 aug 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Vrijland Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Toffe kamer
Het pand en de omgeving passen perfect bij het thema van de kamer. Het krakers thema geeft de kamer een mooie sfeer. Er zijn veel verschillende soorten raadsels gebruikt in de kamer. Het was erg leuk om deze kamer samen met een paar vrienden te spelen.
24 aug 2017
3.00 ( 3.00 /5) Escape Vrijland Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 9 keer een escape room gespeeld. )
Oke
Het is een krakerspand. Het pand is oud, de kamer is een krakerspand en alles op en aan die kamer is dus geheel in het thema. De puzzels en de uitstraling hoort daar dus ook bij. Af en toe hebben ze dus een beetje kort door de bocht en er iets te gemakkelijk vanaf gemaakt. Puzzels waren leuk, maar er waren véél te veel sloten, naar mij mening. Ook heel gek, er was geen achtergrond geluid, op af en toe een helicopter ofzo.
Het was (van buiten) een mooi pand, maar van binnen was (zoals eerder aangegeven) een puinhoop. Dit werd ook uitgebreid verteld en gewaarschuwd voordat we het pand binnen gingen. De ontvanger was een erg aardige man en maakte graag een praatje, maar het kantoor zag er wederom niet uit en wij kregen geen drankje aangeboden (mogelijkheid was er ook niet). Na opbergen van onze spulletjes en een (uitgebreide) regeluitleg, werden we direct naar binnen geloodst.
Op één slot na, zijn wij ontsnapt.
25 jul 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Vrijland Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
Wat een gave escaperoom!
Alles is helemaal in thema. Over de puzzels/opdrachten is echt goed nagedacht en zijn lastig te "kraken"!
Ik zou deze belevenis zeker aanraden!
24 jul 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Vrijland Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Top thema en een leuke uitdaging!
Dit was mijn vierde escape room en dit is een topper! De locatie is super en het thema van de escape sluit daar goed bij aan. Verder is de escape room uitdagend en is deze geschikt voor jong en oud! Wat mij vooral opviel is de leuke variatie aan raadsels die je moet oplossen om uiteindelijk te kunnen ontsnappen! Deze escape room is dus zeker een aanrader voor iedereen!
23 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Vrijland Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Gaaf en uitdagend!
Voor het eerst een escape room gespeeld. Wat is dit leuk en uitdagend en wat heeft Escape Vrijland Arnhem het concept gaaf neergezet. Snelheid, het leggen van verbanden, puzzelen, domweg goed zoeken....alles zit in deze escape room en hij is geschikt voor spelers van uiteenlopende leeftijden.
Ik ben benieuwd wat eigenaar Sander Evers nog meer in petto heeft!
9 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Vrijland Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Toffe ervaring
De locatie was super en had een uitstraling van waar kom ik nu in terecht. Het thema paste goed bij de historie van het pand en kwam mooi terug in de kamer. De kamer had eigenlijk alle facetten die een escape room moet hebben. Contact met de medewerker was prima en uitleg was goed goed verzorgd!
8 feb 2017
2.67 ( 2.67 /5) Escape Vrijland Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Matig
Wij waren verrast door alle positieve recensies na het doen van deze escaperoom. We vonden de locatie geweldig en het thema paste hier perfect bij. Echter de kamer zat niet erg ingenieus in elkaar en de puzzels die er waren (niet erg veel, meer zoekwerk dan puzzelwerk) waren niet heel ingewikkeld.
Bij het verlaten van de kamer dachten we door te gaan naar de volgende ruimte, vol energie en adrenaline, bleken we er al te zijn. Was een beetje een tegenvaller eigenlijk in plaats van een overwinning.
8 okt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Vrijland Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Adrenalinekick
De locatie was wat moeilijk te vinden, maar wauw wat een toffe kamer. De adrenaline giert door je lichaam en je waant je echt een kraker. De puzzels waren heel gevarieerd en zaten goed in elkaar. Wat ook heel fijn was, was dat moeder en oma (die zelf niet wilden escapen) in de control room konden meekijken en prima werden verzorgd. Topervaring!
5 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Vrijland Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Een aanrader!
Hele gave Escape Room op een indrukwekkende locatie! We werden erg gastvrij ontvangen. De Escape Room is uitdagend van het begin tot het eind. Ik heb al meerdere rooms gespeeld maar dit is echt een aanrader om te spelen.
3 okt 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Vrijland Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagende EscapeRoom
Veel verschillende puzzelelementen, waarbij het verhaal goed is opgezet.
tot op de laatste minuut is het spannend.

Ontvangst en begeleiding zijn top!
3 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Vrijland Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
heel leuk
ik heb een super leuke ervaring gehad, we waren met 2 groepen, een van 6 en een van 5. De organisator had ons warm ontvangen en er was genoeg te doen tijdens de wachttijd tussen de groepen. Er waren spelletjes en je kreeg te drinken en te eten. De puzzeltypes waren origineel en heel leuk. Ik zou zeker gaan.
6 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Vrijland Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Fantastisch! Absolute aanrader!!
Echt een super avondje gehad. Een top groepje meiden, een gezellige gastheer en een super leuke en uitdagende escaperoom. Helaas niet gelukt om te ontsnappen, maar dit smaakt naar meer!!!!!! Zeker een aanrader!! Mooie locatie ook!
6 jun 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Vrijland Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Geslaagde middag, toffe kamer
Escape room in een leuke omgeving. Gastvrij ontvangen met goede introductie. Kamer zelf was ingericht als krakerspand. Verder waren er allerlei puzzels en allemaal waren ze goed te doen. Ook weer nieuwe soorten puzzeltjes tegen gekomen. Het was zeker een geslaagde middag!
22 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Vrijland Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Superleuke escape room!
Afgelopen vrijdag hebben we met 7 meiden deze escape room gedaan; gave locatie en een leuk persoonlijk ontvangst. De kamer zelf zit goed in elkaar; goede mix van puzzels, effecten en samenwerken en logisch nadenken is echt een must. Wij hebben ontzettend veel plezier gehad en raden deze kamer echt van harte aan!
17 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Vrijland Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Gave ervaring!
Wat een gaaf uitje! Indrukwekkende locatie en originele Escape Room. We werden gastvrij ontvangen. Een uur vol adrenaline en plezier. Een aanrader. Bedankt Escape Vrijland Arnhem! :)
15 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Vrijland Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Superleuke escape room!
Een hele leuke escape room: veel variatie en leuke linkjes tussen de verschillen puzzels en met de omgeving. Sommige puzzels waren echte doordenkers, andere meer behendigheid of gewoon goed kijken. Zeker een aanrader! Wij waren met zes personen en dat was een mooi aantal voor deze plek.
10 apr 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Vrijland Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Goede voor 3+ p. Uniek thema mooi pand en omgeving.
Niet de grootste fan van escaperooms maar dit was een leuke flinke challenge met vrienden. Beste escaperoom die ik toch nu toe heb gedaan. Het thema is cool, er zitten genoeg lastige puzzels in. Kan hem aanraden voor 3+ personen.
28 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Vrijland Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Spannend, uitdagend en op een unieke locatie
Escape(room) Vrijland is gelegen op een unieke en spannende locatie. Dit is perfect doorgevoerd in het thema/ verhaal van de kamer en opdrachten. De opdrachten waren uitdagend en afwisselend (ook voor de ervaren speler), waarbij samenwerking cruciaal is. Kortom de perfecte adrenaline boost!
26 mrt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Vrijland Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
gave uitdagende ervaring
Voor het eerst een escaperoom gedaan. Wat ontzettend leuk. Er gaan er zeker meer volgen. Leuke afwisselende en uitdagende puzzels. Wij werden erg gastvrij en vriendelijk ontvangen en geholpen. Een top middag gehad ondanks dat we het net niet gehaald hebben.
25 mrt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Vrijland Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Absoluut de moeite waard
Escape Vrijland springt er wat mij betreft vooral uit vanwege de locatie en de uitdaging van de spellen. Het grote landhuis brengt een bepaalde sfeer met zich mee die je ook binnen terug vindt. De escape room zelf zit erg goed in elkaar en zal wat mij betreft voor zowel jong als oud en ervaren en onervaren voldoende uitdaging bieden.
24 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Vrijland Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super!
Voor mij de eerste maar zeker niet de laatste escaperoom! Leuke spellen en een hele mooie, unieke locatie die zeker bijdraagt aan de beleving. Goed te bereiken met de bus, stopt nagenoeg voor het pand.
23 mrt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Vrijland Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Spannend!
Super vet! Veel diversiteit in de opdrachten en puzzels waardoor we veel als team aan de slag moesten. Het krakersthema past goed bij de unieke locatie en is goed doorgevoerd in de ruimte en het spel. Top! Zeker een aanrader.
23 mrt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Vrijland Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Gave locatie
Wow, wat een vette locatie! Daarna lekker uit eten geweest in Arnhem, top avondje.
23 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Vrijland Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spannend!!!!
Geweldig spannend, afwisselend en uitdagend! Gedaan met 3 vriendinnen en we hebben het net gehaald (10sec over). Ook het samenwerk-component is erg leuk! Super ervaring!!
22 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Vrijland Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Escape Vrijland Arnhem
Hele leuk escaperoom! De kamer heeft, voor mij, veel nieuwe spel-elementen wat de avond erg leuk maakte! We hebben het er met de vriendengroep nog steeds over en we hebben ons zeker vermaakt!
22 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Vrijland Arnhem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Gaaf!
Gave escaperoom! Goed bedacht! Wie van een uitdaging houdt moet deze escaperoom zeker gaan uitproberen. Spannend tot de laatste minuut! Helaas kwamen we 2 seconden tekort om weg te komen.