Escape The Villa Wierden

4.94 van 5 sterren (34 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

23 okt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape The Villa Wierden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Echte uitdaging
Met een groep van 12 volwassenen, zonder ervaring toch weten te ontsnappen uit deze escape room. Geweldige middag gehad, mooie ligging, fantastisch huis en goed doordacht spel.
12 sep 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape The Villa Wierden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke avond gehad.
Wij waren met 9 personen in verschillende leeftijden 8 hadden geen ervaring met een escape room. Het was een leuke ervaring om dit samen te doen. Wij hebben het net niet gehaald en hadden twee minuten langer nodig gehad. Zeer mooie locatie.
8 sep 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape The Villa Wierden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Bijzonder
Een mooie, goed doordachte escaperoom. Niet één van tien in een dozijn: prima opdrachten en genoeg spanning en sensatie! Wij waren met een kleine groep; zeker de moeite waard!
9 jul 2017
4.00 ( 4.00 /5) Escape The Villa Wierden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuke 'escaperoom'
Het was voor onze groep, 10 dames van 12 jaar, een spannende tocht door de Villa. Met de opdrachten kwamen ze een heel eind, daardoor bijna ontsnapt!! Wel begeleiding van 3 volwassenen. Locatie van de Villa is top!! Padt echt bij de sfeer.
Wel jammer dat je er niet even iets kan drinken en nakletsen...
1 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape The Villa Wierden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Uniek
Geweldige escape "room" waarbij je in meerdere kamers komt. De puzzels zijn moeilijk maar niet frustrerend. De sfeer ook erg goed! Een dikke aanrader!
12 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape The Villa Wierden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Origineel
Deze ´room´ was anders dan andere rooms die we tot nu toe hebben gespeeld. Je beschikt hier over een echte villa en dat maakt het prachtig maar zorgt er tegelijkertijd voor dat er weinig ´special effects´ en technische snufjes in zitten. Dit hebben we overigens niet gemist want de originaliteit van de puzzels, de ruimte(s) en het verhaal maakten het helemaal af. Pittige opdrachten waar samenwerken noodzakelijk is. Aanrader als je anders dan normaal wilt!
12 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape The Villa Wierden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige avond
Wij 8 dames 'collega's" vonden het geweldig,
vonden het ook wel moeilijk,
Erg goed opgezet in een bijzonder mooie villa,
Wij hebben enorm veel gelachen en genoten,
een echte aanrader!!


5 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape The Villa Wierden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 9 keer een escape room gespeeld. )
Tof!!
Unieke en bijzondere lcatie, thema zeer goed doorgevoerd, niet alleen in aankleding, maar ook in de puzzels. Relatief weinig puzzels, maar wel zeer uitdagend. Interessant einde. Een aanrader voor ervaren escapers.
3 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape The Villa Wierden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagend om te spelen
Door het villa-concept ( je komt in 4 verschillende ruimtes) kom je goed in het verhaal, en er is veel uitdaging in het spel. Veel originele details, en een goede begeleiding. Super dus!
16 aug 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape The Villa Wierden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
leuke ervaring voor grotere groepen
Gisteren deze escaperoom gespeeld met 9 vriendinnen en vrienden. We hebben het allemaal erg leuk gehad! Er was genoeg te doen voor iedereen, zowel voor ervaren als minder ervaren escapers. Alle puzzels hingen goed samen met het verhaal en alles kwam uiteindelijk samen. Er waren in verhouding tot andere escaperooms minder puzzels, maar wel het soort waar je echt even mee zit te puzzelen. De escaperoom zag er netjes uit en was goed ingepast in het bestaande interieur. Het extra spel is ook zeker de moeite waard (wij hebben het maar net gehaald, was dus een spannende toevoeging)!

Groetjes,
een collega van Deventer Escape ;)
20 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape The Villa Wierden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
super escape
verrassend leuk samengewerkt met 11 collega's in een zeer verzorgde escape waarbij iedereen enorm heeft genoten.
19 jun 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape The Villa Wierden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
Hele gave escaperoom! We waren aan de vroege kant maar konden al beginnen, daarnaast onverwacht met één persoon meer en ook dat was geen probleem. Mooie locatie, leuke puzzels!
9 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape The Villa Wierden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige escape room!
Geweldige escape room! De escape room heeft een relatief klein aantal puzzels, maar dit drukt de pret (en uitdaging!) niet. Waar veel escape rooms vaker hetzelfde soort puzzel gebruikt worden hier de puzzels maar een keer gebruikt wat opvallend was. Daarnaast is de locatie en de oppervlakte van de escape room opmerkelijk. Wel 1 tip voor mensen die hier heen gaan: neem 10 euro contant mee.
16 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape The Villa Wierden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagende escape room!
Erg mooie escape room, geweldige locatie. Er kwam geen eind aan de puzzels en raadsels. Hierdoor wel handig om de room met een wat grotere groep te doen. Wij hebben het met zijn vieren net niet gered. Desondanks een aanrader!
8 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape The Villa Wierden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Heel gaaf, meerdere kamers en pittige puzzels
Heel andere escaperoom dan andere, erg leuk door meerdere kamers. Pittige puzzels, je zit echt in het verhaal. Ontvangst en sfeer zijn ook erg goed waardoor je echt in het verhaal wordt meegenomen. De puzzels zijn uitgebreid, alles staat met elkaar in verband.

Een echte aanrader voor beginnende en ervaren escapers!!
28 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape The Villa Wierden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Gave escaperoom
Gave escaperoom met zeer uitgebreide puzzels en raadsels. een zeer grote aanrader!
4 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape The Villa Wierden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Wow !
toffe omgeving ! Pittige opdrachten ! Echt genoten ! :-)
8 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape The Villa Wierden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super tof!
Gisteren met zijn 4en voor het eerst ge"escaped". Meteen al een toffe ervaring. Je leeft helemaal in het verhaal omdat het zich in meerdere kamers afspeelt. Gelukkig veilig the exit gevonden. Tof gedaan!
18 dec 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape The Villa Wierden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader
We hebben Sinterklaas 'gevierd' met 9 personen in de villa. Drie kinderen die konden helpen zoeken en 6 volwassenen deden de echte puzzels. Het was voor 8 personen de eerste keer en 1 persoon de tweede keer dat we een escaperoom deden.
Leuke ontvangst. Fantastische locatie met veel puzzels verdeeld over meerdere ruimten. Alles was er perfect georganiseerd. Helaas bleek het overzicht houden voor ons te lastig. We zijn een eind gekomen met de puzzels, maar de escape hebben we niet gevonden.
James bedankt voor de service :D
6 dec 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape The Villa Wierden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Anders!
Super gave room, of nee, VILLA! Alles wat je je bij een villa voorstelt! Inclusief butler! Anders dan andere rooms! Moeilijk, maar niet minder leuk! Helaas deze niet binnen de tijd kunnen afronden...
15 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape The Villa Wierden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
wauw!
Wat hebben we hier met de familie een super toffe ervaring gehad! Voor velen de eerste kennismaking met een escape room en iedereen is dol enthousiast!! Bedankt butler voor de super vette ervaring! Vooral de mooi uitgedachte puzzels waren super! Thanks
10 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape The Villa Wierden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top escaperoom een echte aanrader
Hele mooie locatie, een echte villa.
De meerdere kamers maken er een echte grote puzzel van.
Het op te lossen mysterie is echt diepgaand, minimaal 5 personen is wel aan te raden.
4 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape The Villa Wierden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig!
We hadden al een keer een escape room gedaan maar deze villa is weer een hele ervaring op zich. Door de meerdere kamers die je kan vrijspelen en de leuke snufjes en tools die tijdens het spel gebruikt worden was dit een geweldige ervaring.
25 okt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape The Villa Wierden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Echt een aanrader
Super leuke ervaring, een escaperoom is gaaf
Maar een hele villa is echt geweldig. Erg uitdagend spel en echt een belevenis.
11 sep 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape The Villa Wierden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Mooie locatie met een spel vol adrenaline
Echt een aanrader deze escape room! Het vindt plaats in een echte villa waardoor de aankleding meteen compleet is.
Er zitten veel verrassende elementen in het spel met zeer goed uitgedachte puzzels en raadsels.

Voor zover ik nu verschillende escaperooms heb gedaan en gehoord staat deze zeker op nummer 1!
3 sep 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape The Villa Wierden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Briljant!
Wat een briljante geest heeft dit bedacht! Zwaar onder de indruk van onze eerste escape 'room'. De hele villa tot je beschikking, geweldige puzzels!
31 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape The Villa Wierden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
prachtig
Prachtige locatie, spannend verhaal en originele puzzels. We hebben met 10 personen heel erg ons best gedaan maar waren net niet op tijd klaar. Het was onze eerste escaperoom dus we hebben weinig referentie, maar we vonden het allemaal fantastisch.
29 jul 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape The Villa Wierden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Recensie familie Rutjes
Fantastische middag gehad waar we nog lang over napraten! Aanrader voor jong en oud! Bedankt escape the villa, ook voor de leuke groepsfoto!
28 jul 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape The Villa Wierden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Nice escape room
Supper locatie en super leuk/goed in elkaar gezet.

Top!
5 jul 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape The Villa Wierden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super!
Deze Escapevilla is echt een gave uitdaging! Leuke en zeer gevarieerde puzzels. De villa is één grote verrassing: je weet echt niet wat je te wachten staat.
Echt een aanrader!
16 jun 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape The Villa Wierden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
escape the villa
Voor mij de eerste keer om zo'n spel te spelen, maar zeker een geslaagde ervaring. De puzzels zijn uitdagend en heel mooi gemaakt. Schitterende locatie en zeer gastvrij ontvangen. Al met al een zeer leuke ervaring.
16 jun 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape The Villa Wierden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
super!
Helemaal geweldig! Ik vaker escaperooms gespeeld maar dit overtreft alles, wat een unieke en toffe locatie! Echt een aanrader. Binnenkort met het personeelsuitje gaan we nog een keer!
16 jun 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape The Villa Wierden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Escape the Villa
Wat een bijzondere ervaring! Op een unieke locatie speelden we met een groep vrienden een spannend spel. We redden het net binnen het uur. Dit is echt anders dan een escape room, het speelt zich af in een echte villa!
15 jun 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape The Villa Wierden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Fantastisch!!!
Met een aantal vrienden deze escaperoom gedaan. We werden erg gastvrij ontvangen. Mooie locatie met uitdagende puzzels en verrassende wendingen. Spannend was het ook, want de tijd vloog voorbij. Zeker een aanrader om te gaan doen!