Escape Roosendaal

4.70 van 5 sterren (27 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

3 mei 2018
4.33 ( 4.33 /5) Escape Roosendaal
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige kamers
2de keer dat we een escape room hebben bezocht en mede door deze locatie zijn we verslaafd aan het spelletje
4 jan 2018
4.67 ( 4.67 /5) Escape Roosendaal
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Zeker een aanrader!!
Erg leuke escaperoom met leuke puzzels en opdrachten!
1 nov 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Roosendaal
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig, ook met wat jongere knullen
Ontzettend leuke ervaring, wij waren met een aantal jongens van 12 en 13 en ook zij hebben enorm genoten ondanks dat we niet ontsnapt zijn, we waren er bijna!
23 sep 2017
4.00 ( 4.00 /5) Escape Roosendaal
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader
Leuke escaperoom. Goed verhaal, veel puzzels en af en toe een hint. We zijn niet op tijd ontsnapt, maar genoten desondanks wel. We waren met vijf: vier volwassenen en een kind van tien. Geen enge room. We zijn relatief onervaren escaperoomers.
4 jun 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Roosendaal
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige ervaring, superspannend!!
Ik had nog niet eerder een escape room gedaan, dus wist ik ook niet wat ik ervan moest verwachten. Ik was bang dat ik er helemaal niks van zou snappen of dat het te ingewikkeld zou zijn voor mij haha. Ik ben namelijk niet zo'n kei in puzzelen. We speelden met 2 teams. Het was een geweldige ervaring, je wordt echt meegenomen in het verhaal. Het laatste kwartier was echt zo spannend, we werden wel allemaal een beetje zenuwachtig, tijd vloog voorbij!
Daarna gingen we nog een tijdje napraten erover met het andere team omdat we nieuwsgierig waren of ze bepaalde onderdelen sneller hadden opgelost en/of hoe ze bepaalde links hadden gelegd. Wij hadden het echt NET niet gehaald, en het andere team NET wel. Superspannend en leuk om te doen! Hierdoor wil ik nog een escape room doen :-)
25 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Roosendaal
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Escape Roosendaal - Beest van de Brabantse Wal
Goede escaperoom. Alles in de escaperoom werkt naar behoren.
Goede, duidelijke uitleg met extra filmpje :).
Superaardig personeel.
Prima prijs voor de escaperoom, fijn dat je niet per kamer, maar per aantal personen betaald.
15 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Escape Roosendaal
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke uitdaging op verjaardagsfeest
Erg leuk om met jong én wat ouder te spelen, samen verrassende ontdekkingen te doen en ook nog eens zomaar op tijd te kunnen ontsnappen!
12 apr 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Roosendaal
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Gezellige uitdaging
Dit was onze eerste escaperoom, we waren met 6 personen, 2 jongens van 16 en 17 jaar en hun ouders. Een leuke uitdaging met erg veel variërende opdrachten, waarbij iedereen aan bod kwam. Wij hebben erg genoten en waren trots dat we na 51 minuten de sleutel hadden gevonden.
9 mrt 2017
4.33 ( 4.33 /5) Escape Roosendaal
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Molshopen in de Escaperoom
Een interessante uitdaging. Het verhaal was een beetje ver gezocht, doch een verhaal bij een escape room hoort er wel degelijk bij.
De opdrachten waren pittig en vroegen nogal wat logisch en creatief denken, daarom was het erg leuk.
De locatie was leuk en de ontvangst en begeleiding was vriendelijk.
Al met al hebben we enorm genoten.
Echt een aanrader.
8 feb 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Roosendaal
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Superleuke escape room
Spannend verhaal, uitdagende problemen en puzzels, goede uitleg en - op het steile trapje na - een prima locatie.
7 jan 2017
4.67 ( 4.67 /5) Escape Roosendaal
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Podotherapieteam Een Stap Vooruit ontsnapt!
Het was voor ons team, bestaande uit 5 personen, de allereerste ervaring met een escape room. Erg leuk, goed verzonnen, spannend en een race tegen de tijd! Een echte aanrader. Na alle puzzels te hebben opgelost zijn we in 55 minuten ontsnapt.
30 dec 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Roosendaal
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
superleuke ervaring met ons mannenuitje
de eerste keer dat we een escaperoom deden met ons jaarlijks mannenuitje, de groep van twaalf man was super enthousiast over de escaperoom.... ook het feit dat we twee groepen hadden van zes man wat de onderlinge competitie ten goede kwam!!... alles goed geregeld en de ontvangst was top!!.... echt een aanrader!!!..
18 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Roosendaal
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Fantastisch uitje
Dit was de eerste keer dat we een escape room hebben gespeeld en het was nog vele malen leuker dan we hadden gedacht. Super spannend, uitdagend en grappig.. De tijd vloog voorbij! We hebben er nog lang over nagepraat!! Als de tweede kamer klaar is komen we beslist nog een keer langs. Een absolute aanrader!
16 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Roosendaal
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader
Wij hebben met z'n vieren genoten in de voor ons tweede escape room: Het Beest van de Brabantse Wal. Net niet gehaald maar toch echt een heel leuke kamer, niet alleen qua inrichting maar ook qua puzzels enz. Bovendien met een verrassend einde van het verhaal dat zich in deze kamer heeft afgespeeld. Beslist een goede keuze geweest.
3 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Roosendaal
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Beestachtige uitdaging in de escape room!
Niemans van ons (11 personen, verdeeld in 2 teams) had ervaring met een escape room, kunnen dus niet vergelijken. Maar we waren allemaal dolenthousiast, ook al heeft 1 team het niet binnen de tijd gered. Prima ontvangst en uitleg en echt een uitdaging! Wij kijken al uit naar de opening van de 2e escape room!
21 sep 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Roosendaal
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
De 3 gezusters
Geweldig om te doen! Helaas niet gehaald maar dat kwam natuurlijk omdat 2 van ons het voor de eerste keer deden en er dus nog in moesten komen :)!
We wachten op de volgende room!
20 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Roosendaal
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
De Bokkies
Goede ontvangst met koffie (gratis) en goede uitleg van de gastheer. Voor ons allen(6) de eerste keer.
Verhaal zit goed in elkaar met leuke puzzels ( mag ik natuurlijk niet te veel over vertellen) ontzettend leuk om op te lossen.
Jammer NET niet op tijd gehaald!!!!!l
We gaan zeker voor de herkansing in de volgende kamer. ( in aanbouw)
13 aug 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Roosendaal
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top ervaring
Eerste ervaring met de escape room, maar wat een leuke!!! We hebben genoten en kijken uit naar de 2e kamer.
4 aug 2016
4.00 ( 4.00 /5) Escape Roosendaal
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuk verhaal en duidelijke rode draad
Wat wij aan deze kamer leuk vonden is de rode draad. Er zat een duidelijk verhaal in hoe je tot de oplossing moest komen. De puzzels sloten op elkaar aan en sommige heb je later weer nodig om andere puzzels op te lossen. Ook is er een variatie aan puzzels. Er moeten meerdere sloten geopend worden, maar voor ieder slot kom je op een andere manier aan de code of sleutel. Zeker een aanrader en wie weet komen we nog een keer terug voor de 2e kamer die nu ontwikkeld wordt!
19 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Roosendaal
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom Roosendaal
Wat een bijzondere ervaring!!! 1e keer escaperoom gedaan. Met 4 personen, super leuk thema, tot in de kleine details uitgewerkt. Mijn complimenten. Ben nu al nieuwsgierig naar de volgende kamer.
14 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Roosendaal
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
TOP Dikke 10
Hele spannende game. Heeft een eigen verhaal waarvan je ontknoping tijdens de game ontrafelt. Heel gaaf en spannend gedaan.
8 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Roosendaal
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Escape room Roosendaal
Leuke room met een storyline die terugkomt in de kamer, erg uniek.
Goede faciliteiten, gratis koffie, aardige gastheer, LCD scherm met bel in de room, dik voor elkaar. soms ingewikkelde puzzels maar wel te doen. Wij hebben het met 2 personen gefixt. Ik kan deze room iedereen aanraden!!
8 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Roosendaal
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Net gehaald...
Ontzettend leuke kamer met een goed doorgetrokken thema. Bas is gepassioneerd en heeft de raadsels goed uitgedacht. Bepaalde principes komen terug, maar je moet wel alle raadsels doorlopen, wil je uiteindelijk kunnen ontsnappen. Ook goed te doen met 2 man sterk!
30 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Roosendaal
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leukkkk
Het was heel leuk jammer genoeg niet ontsnapt maar dat mocht de pret niet drukken voor herhaling vatbaar
21 mrt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Roosendaal
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
De zoektocht naar 'het beest'
Onze eerste escape room ervaring, maar zeker niet de laatste! Een 'pakkend' verhaal wat goed is doorgevoerd in de opdrachten en alles wat je in de kamer ziet of tegenkomt. De spanning werd mooi opgevoerd naar het einde toe en de mooiste puzzels werden bewaard voor het laatste deel; een echte aanrader!!
4 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Roosendaal
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Het beest van de Brabantse Wal
Originele verhaallijn en filmische beleving. Leuke en originele puzzels.
31 jan 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Roosendaal
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke avond!
Prima ontvangst en uitleg voor de start van het spel; leuk verhaal uit de regio waar op wordt ingespeeld. Puzzelen op diverse manieren bij deze escape room, er is goed over na gedacht. Mooi oud pand maar nog wel wat verlaten, de ingang mag meer zichtbaar zijn.