Escape Roosendaal

4.73 van 5 sterren (22 recensies)
Over deze Locatie
Onze eerste escape room, en daarmee de eerste van Roosendaal, heeft de titel: "Het Beest van de Brabantse Wal". Het is een kamer met een sterk verhaal. Je gaat niet alleen op zoek naar puzzels en sleutels, maar leert ook stukje bij beetje wat voor gruwelijks zich heeft afgespeeld in de ruimte waarin je je bevindt. Totdat je uiteindelijk de verrassende waarheid achter een decennia oude mythe zal ontdekken.

"Het Beest van de Brabantse Wal" is speelbaar voor minimaal 2 en maximaal 6 personen. Grotere
groepen zijn welkom, want we hebben een wachtruimte met bordspellen, Wii, dvd speler en stapels boeken en strips. Je zal je dus niet gauw vervelen. Daarnaast zit Escape Roosendaal 2 minuten lopen van het stadscentrum en een minuut of 10 van outlet centre Rosada. En wat leuk is aan het spelen met meerdere teams, is het competitieve element. Want wie weet het snelste te ontsnappen?

Boekingen gaan in blokken van 1,5 uur. Het spel zelf duurt maximaal 1 uur, want je krijgt 1 uur de tijd te ontsnappen. Voor het spel begint is er eerst een korte uitleg en een intro filmpje, waarin het verhaal van "Het Beest van de Brabantse Wal" wordt verteld. Na afloop maken we een groepsfoto en kan er nog wat worden nagepraat. En natuurlijk is er tijd nodig om de kamer weer te prepareren voor de volgende groep.

Je kan bij ons gratis een bakje koffie of thee drinken. Of 2 bakjes, of drie. Blikjes fris en bier zijn ook verkrijgbaar, maar tegen betaling. Evenals verschillende candybars.
Badhuisstraat 19, 4708 GH Roosendaal
gratis parkeren
toilet aanwezig
foto wordt gemaakt
lounge gelegenheid
2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
maandag t/m zondag € 70 per groep € 80 per groep € 90 per groep € 100 per groep € 110 per groep